Tennessee Titans

Julio Jones-nak rendesen beszólt az új vezetőedzője

A Tennessee Titans az offseasonban megszerezte Julio Jones játékjogát az Atlanta Falcons csapatától és az erősítést követően a Super Bowl egyik esélyesévé lépett elő. Az első tétmérkőzés azonban finoman szólva sem sült el jól és csúnyán leégtek az Arizona Cardinals-al szemben.

Bruce Arians bekeményít a kicker pozitív koronavírus tesztje miatt

Ryan Succop a múlt héten közös vacsorán vett részt néhány Titans játékossal. Bizonyára felidézték a régi szép időket, tekintve Succop az elmúlt idényben Tennesseeből tette át munkahelyét Tampába. Na most vélhetően ennek az eredménye a kicker pozitív tesztje. A dolog hozományaként természetesen ezáltal nem lehet ott a Texans elleni utolsó előszezon mérkőzésen.

Ez megint mi volt?

Igen csúnyára sikeredett a Bucs Titans elleni előszezon meccse. Cseréink egy percig sem tudtak versenyben lenni a sokkal fegyelmezettebb, koncentráltabb és legfőképpen eredményesebb Titans cserékkel. Két interceptiont (Kyle Trask) és hat fumblet vétett a csapat.

Antonio Brown is verekedett az edzésen

A Raiders és a Rams közös edzése mellett közös gyakorlást tartott a Tampa Bay Buccaneers és a Tennessee Titans csapata is. Ez az edzésen sem ért véget probléma mentesen és a középpontban nem is olyan meglepő módon Antonio Brown volt.

Visszavonult a Patriots-al Super Bowl-t nyerő running back

Ma délután Dion Lewis bejelentette, hogy 10 szezon után szögre akasztja a sisakját. A running back a pályafutása során több csapatot is megjárt de a legsikeresebb időszakát a New England Patriots csapatánál töltötte ahol sikerült megnyernie a Super Bowl-t is.

A 82 millió dolláros védő is PUP listára került

A Tennessee Titans a tegnapi napon listára tette az idei offseasonban megszerzett két legfontosabb védőjét. Bud Dupree pass rusher PUP listára került míg az idei Draft első körében kiválasztott cornerback, Caleb Farley nem-futball sérültlistára került.

Nem tudni mikor térhet vissza a 82 millió dolláros védő

A Tennessee Titans playoff résztvevő volt a tavalyi szezonban de a csapat védelme az utolsó helyen zárt az ellenfelek irányitóira helyezett nyomás tekintetében. Értelemszerűen javítani akartak ezen a statisztikán és a penzt sem sajnálták.

A.J. Brown felajánlotta a mezszámot de Julio Jones nem fogadta el

A.J. Brown és Julio Jones régóta jó kapcsolatot ápol egymással így a Tennessee Titans elkapója nem is rejtette véka alá, hogy nagyon örül az elkapó érkezésének. Első ránézésre viszont problémát jelenthetett volna, hogy mindkét játékos a 11-es mezszámmal játszik.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.