Tennessee Titans

A tavalyi Top igazolás végre meg akarja mutatni magát

A Tennessee Titans tavaly ötéves, 82.5 millió dollárért szerződtette a szabadügynökpiac egyik legjobb játékosát Bud Dupree-t de eddig nem jött be az üzlet. A védő még adós a jó teljesítménnyel mert a tavalyi szezonja nagyon gyengén sikerült.

Derrick Henry nyitott a hosszabbításra

A múlt hónapban többször lehetett hallani, hogy a Tennessee Titans hosszabbítani akar Derrick Henry-vel. Azóta az is kiderült, hogy a running back is hajlik rá, hogy új szerződést kössön a csapatával. Hosszútávú együttműködésen gondolkodnak.

Ryan Tannehill foglalja el idén a legtöbb helyet a fizetési sapkában

Egy játékos szerződéshosszabításának aláírásakor a csapat számára nem elhanyagolható, hogy évente milyen terhet fog majd jelenteni a fizetési sapkára. A felépítés miatt egymást követő években is hatalmas különbség lehet és természetesen a csapat számára az a jó ha ez az összeg minél kisebb.

Draft ellenőrző – AFC Dél

A délieknél jön az egyik kedvenc csoportunk, ahol a csapatok nagyon jól érezték, hogy az erőviszonyok nem tiszták az NFC-ben, így érdemes nyomni. Az AFC South számunkra kicsit csalódás, de talán túl szigorúak is voltunk.

Három csapat érdeklődik Julio Jones iránt

Julio Jones tavaly 10 szezon után hagyta el az Atlanta Falcons csapatát és a Tennessee Titans játékosa lett. A váltás azonban nem jött be, a korábbi hétszeres Pro Bowler játékos pályafutása leggyengébb szezonját hozta amiben persze szerepet játszottak a sérülések is.

Nyolc éve nincs 1.000 yardos elkapója az Eagles-nek

A Philadelphia Eagles a Draft első körében cserélt a Tennessee Titans csapatával és megszerezte A.J. Brown játékjogát. Az elkapóért átadták az első és harmadik körös választásukat de ha bejönnek a számításaik akkor ez nem is volt olyan drága üzlet.

A.J. Brown az Eagles játékosaként folytatja a pályafutását

Már hetek óta téma volt A.J. Brown jövője aki egyike volt azon három fiatal elkapónak akinek most kell nagy szerződést kapnia. Brown-t három éve választotta ki a Tennessee Titans a Draft második körében így esetében nincs ötödik éves opció.

Két edző is csatlakozott a rasszista feljelentéshez

A Miami Dolphins korábbi vezetőedzője, Brian Flores két hónapja beperelte az NFL-t, a New York Giants, a Denver Broncos és a Dolphins csapatát. Rasszizmus vádja miatt perel a vezetőedző és igen komoly vádakat fogalmaz meg.

A Titans és A.J. Browns tárgyalnak a hosszútávú szerződésről

A Tennessee Titans vezetősége már most tárgyalásokba kezdett A.J. Brown hosszútávú szerződéséről. Az elkapót a 2019-es Draft második körében választották ki így most lép újonc szerződésének utolsó évébe és második körös lévén természetesen nem él az opciós ötödik év.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.