Tennessee Titans

A tegnapi mérkőzések eredményei

Érdekes mérkőzéseket hozott a tegnapi játéknap. Többségében szoros összecsapásokat hoztak a mérkőzések és két hosszabbítás is volt. A Browns és a Raiders is a hosszabbításban tudott nyerni. A Dolphins nagyon megverte a Texans-t és a 49ers lenullázta a Saints-t.

A mai mérkőzések párosításai

Ma este folytatódik a nagyüzem az NFL-ben. Este a Tennessee Titans – Cincinnati Bengals mérkőzéssel kezdünk. A késő esti idősávban a Kansas City Chiefs – Los Angeles Rams majd hajnalban a Philadelphia Eagles – Green Bay Packers mérkőzés járja a sort.

Sem Aaron Rodgers-nek sem a Packers-nek nem megy

Aaron Rodgers élesen kezdett, de nem kapott elég segítséget. Rodgers a második félidő első két drive-ján keresztül elég éles volt, és ezzel a Green Bay Packers olyan helyzetbe került, hogy potenciálisan egy újabb késői győzelmet tudjon kiharcolni, ahogy azt vasárnap a Dallas ellen is tette.

A Titánok a szezon legjobb támadójátékát produkálták

A Tennessee Titans a negyedik negyed első játékrészében érte el az idei szezon legmagasabb pontszámát, és a negyedik negyed közepén a yardok tekintetében is túllépték a szezoncsúcsot. És itt van egy még nagyobb döbbenet: Amikor Ryan Tannehill Austin Hooper-t találta meg a meccs második touchdownjáért, ez volt az első alkalom az egész szezonban, hogy a […]

Ittas vezetés miatt letartóztatták a Titans támadó koordinátorát

A Tennessee Titans támadó koordinátora, Todd Downing ellen ma kora reggel vádat emeltek ittas vezetés és gyorshajtás miatt – közölte a Tennessee autópálya rendőrség. Downing 4:36-kor ment át az eljáráson és 6:46-kor letette az óvadékot. A Titans péntek kora reggel tért vissza Nashville-be a Green Bay Packers elleni 27-17-es győzelem után.

Tovább menetel a Titans

Péntek hajnalban a Green Bay Packers és a Tennessee Titans összecsapásával megkezdődött az alapszakasz 11. játékhete. A Lambeau Fielden rendezett összecsapáson a vendég Titanst nem tudták megállítani a Sajtfejűek, a Ryan Tannehill és Derrick Henry által vezetett Tennessee végül 27-17-es győzelmet aratott.

Packers-Titans összecsapással indul a forduló

Péntek hajnalban a Green Bay Packers-Tennessee Titans mérkőzéssel veszi kezdetét az alapszakasz 11. fordulója. A Packers a múlt héten megszakította ötmeccses nyeretlenségi sorozatát, miután hosszabbításban felülmúlta a Dallas Cowboys együttesét, míg a Titans újabb szoros mérkőzést húzott be, ezúttal a Denver Broncos felett diadalmaskodva.

A 11. forduló menetrendje

Hajnalban a Packers és a Titans összecsapásával kezdődik a 11. játékhét ami a korábbi évek alapján igazi rangadónak számított volna. Idén azonban a Packers szenvedése, és a Titans visszafogottsága miatt némileg vesztett az értékéből. A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Tegnap lejátszották a kilencedik hét vasárnapi mérkőzéseit és ahogyan az idei szezonban megszokhattuk nem voltunk híján a meglepetésekből. Kimagasló és gyenge teljesítmények váltották egymást. A Colts az első negyedben -2 támadóyardot szerzett, a Raiders 17-0-s előnyből kikapott, a Packers zsinórban 5. alkalommal szenvedett vereséget és a Bills elbukta a csoportrangadót.

A mai mérkőzések párosításai

Ma folytatódik a meccsmaraton és ismét három mérkőzés kerül képernyőre. Este a New York Jets és a Buffalo Bills összecsapással kezdünk. A nap egyik találkozója amelyen két pozitív mérlegű csapata csap össze. A késő esti sávban a Tampa Bay Buccaners – Los Angeles Rams mérkőzés következik. A napot hajnalban a nap rangadójával, a másik pozitív […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.