Tennessee Titans

Jadeveon Clowney sérülése késleltetheti a következő szerződését

Jadeveon Clowney számára nem ismeretlen, hogy sokáig csapat nélkül áll ugyanis a tavalyi évben csak szeptemberben kelt el a piacon. A hírek szerint a tavalyihoz hasonlóan idén is sokáig a piacon maradhat. Ian Rapaport értesülései szerint a defensive end csak áprilisban fog teljesen felépülni a korábbi műtétjéből és addig nem is számíthat szerződésre.

J.J. Watt a Packers, a Bills vagy a Titans játékos lehet

J.J. Watt majd két hete került ki a szabadügynökpiacra és nem kell kapkodnia, hogy kiválassza a következő csapatát. Persze miért is kellene ugyanis három hét múlva nyílik meg a piac és csak akkor fog beindulni az igazi harc a lejáró szerződésű játékosok megszerzéséért.

Jared Goff a legdrágább 1/1-es választott

Jared Goff nagy buktának nevezhető a Los Angeles Rams szempontjából ugyanis sok Draft cetlit és pénzt vesztettek miatta. Azért messze nem Ő minden idők legrosszabb 1/1-es választása mert azt a címet nehéz elvitatni Jamarcus Russell-től de az biztos, hogy alaposan befürdött vele a Rams.

Az Atlanta Falcons Arthur Smith-t nevezte ki vezetőedzőnek

Hajnalban eldőlt, hogy a Tennessee Titans támadókoordinátora Arthur Smith lesz az Atlanta Falcons következő vezetőedzője. Smith nagyon népszerű volt a piacon, az összes vezetőedző nélkül csapat érdeklődött iránta.

A Ravens bosszút állt a Titans-en

Tavaly a Baltimore Ravens hatalmas lendülettel érkezett a rájátszásba így hatalmas pofonként élték meg, hogy a Tennessee Titans simán kiejtette Őket. Idén ugyancsak az első playoff mérkőzésükön lehetőségük volt bosszú állni a tavalyi vereségért.

Derrick Henry a 2000 yardosok táborában

A Tennessee Titans running backje Derrick Henry a tegnapi Houston Texans elleni mérkőzésen 250 futott yardot és 2 futott touchdownt szerzett. Ezzel a futó a a liga történek 8. játékosaként átlépte a 2.000 futott yardot.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.