Tennessee Titans

Máris bajba került a Titans draftolt játékosa

A Tennessee Titans tavaly hatalmas öngólt lőtt Isaiah Wilson kiválasztásával ugyanis az offensive tackle az első kör végi kiválasztása ellenére mindössze egyetlen mérkőzésen lépett pályára a tavalyi szezonban. Ennek okát nem csak a sérülésekben hanem mentális okokban kell keresni. Azóta megváltak tőle és már a tacklet szerződtető Dolphins is kitette.

A Panthers megállapodott a defensive tackle DaQuan Jones-szal

A Panthers kedden kipipálta a holtszezon utolsó nagy tételét a teendők listáján, méghozzá nagyszerű módon. A Panthers megállapodott a veterán defensive tackle DaQuan Jones-szal, egyéves szerződést kötve. A 29 éves Jones biztosítja számukra azt a fajta tömeget, ami hiányzott Derrick Brown mellett, és egy olyan stabil kezdőjátékos, aki lehetővé teszi a számukra, hogy fiatalabb játékosokat

Jadeveon Clowney ma aláírhat a Browns-al

A korábbi 1/1-es védő ma ismét Clevelandbe látogat és a hírek szerint alá is írhat a Brown-hoz. A Browns már tavaly is érdeklődött iránta de Jadeveon Clowney akkor kevesellte a kínált összeget. Végül a Tennessee Titans-hez szerződött szeptemberben még kevesebb összegért.

Super Bowl hőst szerződtetett a Cardinals

Malcolm Butler-től bő két hete vált meg a Tennessee Titans csapata de ma kikerült a piacról. A jelenleg 31 éves cornerback az Arizona Cardinals csapatánál folytatja a pályafutását. A mai napon egyéves, 6 millió dolláros szerződést kötöttek a kétszeres Super Bowl győztes védővel.

Korábbi elsőkörös cornerbackel erősített a Giants

Miután a csapatok kapcsolatba léphettek a szabadügynök játékosokkal a Tennessee Titans a szerződtetések mellett a spórolás útjára lépett és megvált a korábbi elsőkörös választottjától Adoree Jackson-tól. A cornerback viszont nem maradt sokáig csapat nélkül.

Három szerződés amelyet megbánhatnak a közeljövőben

Az idei szabadügynökpiacon is volt jónéhány játékos akinek sikerült bankot robbantani és a csapatok vezetői jelenleg nagyon boldogok, hogy megszerezték az adott játékost. Ez azonban gyorsan változhat és gyenge teljesítmények után már problémássá válhat a mostani szerződtetésük.

Kivágták a tavalyi Draft legnagyobb melléfogását

Isaiah Wilson-t a tavalyi Draft első körének 29. helyén választotta ki a Tennessee Titans de a játékosbörze legnagyobb melléfogásának bizonyult. A pályán sem hozta az elvárt szintet és azon kívül is rengeteg probléma volt vele. Végül vissza sem akart térni a Titans-hez így elcserélték.

Az eddigi legdrágább szerződések

Bő másfél napja tárgyalhatnak a csapatok a lejáró szerződésű játékosokkal és mint minden évben idén is belevetették magukat a piacba. A csökkentett fizetési sapka miatt arra lehetett számítani, hogy idén kicsit visszaesnek a fizetések de a kevesebb pénz nem akadályozza meg a csapatokat, hogy alaposan megfizessék a játékosokat.

Free agent piac: az elkapók

Az elmúlt szezonban talán az elkapók és a passzsiettetők szerepeltek a leggyengébben és ha végigmegyünk a kereten akkor látszik, hogy ezeket a pozíciókat kell a leginkább megerősíteni. A nyakunkon van a szabadügynökpiac kezdete, így lássuk kik azok a WR-ek, akik segítséget jelenthetnek.

Elküldte kezdő cornerbackjét és safetyjét a Titans

A Tennessee Titans is elkezdett helyet képezni a fizetési sapkájában és két kezdő védőjétől már meg is vált a csapat. A Titans eddig elküldte Malcolm Butler cornerbacket és Kenny Vaccaro safetyt. A két játékos elküldésével 14 millió dollár képeztek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.