Tennessee Titans

Négy csapat próbálja megszerezni az első Super Bowl trófeáját

Este kezdődik az idei playoff sorozat és a 14 csapatos mezőnyből 4 olyan csapat van amelyik még egyszer sem hódította el a Super Bowl trófeát. A Buffalo Bills, a Cincinnati Bengals, az Arizona Cardinals éa a Tennessee Titans csapata még egyszer sem nyerte meg a nagydöntőt.

Nem ért véget a szezon Julio Jones touchdown nélkül

Tegnap este a vártnál szorosabb mérkőzésen de a Tennessee Titans le tudta győzni a Houston Texans csapatát. A találkozót 28-25-re nyerte meg a Titans és a győzelemmel bebiztosította az AFC első helyét így nem kell pályára lépniük a hétvégén.

Derrick Henry-t levette a sérültlistáról a Titans

Jó hírt kaptak a Tennessee Titans szurkolói ugyanis a csapat levette Derrick Henry-t a sérültlistáról. A running bank edzésbe is állt azonban mindez nem jelenti azt, hogy pályára fog lépni a hétvégi utolsó alapszakasz fordulóban.

Bud Dupree ellen is vádat emelnek

A jelek szerint az NFL játékosok idén már nem bírják megvárni az offrseasont és már az alapszakasz vége előtt belekezdenek a szokásos ámokfutásukba. Antonio Brown magánszáma után ittas vezetés miatt letartóztatták a Raiders újonc safetyjét Nate Hobbs-t és most a Titans védője került bajba.

Kulcsfontosságú mérkőzést nyert meg a Steelers

Fontos győzelem a Titans ellen, amivel ismét sikerült pozitívra fordítani a mérleget. 7-6-1 jelenleg a rekord, ami még nem elég a rájátszáshoz. Jövő héten ráadásul Kansasbe utazik a csapat, ami nem ígér túl sok jót. És bár a védelem mindenképp készen áll a nagy feladatokra, támadó oldalon csak keresgéljük a rengeteg hiba okát.

A tegnapi mérkőzések eredményei

New York Giants 6-21 Dallas Cowboys Jacksonville Jaguars 16-30 Houston Texans Pittsburgh Steelers 19-13 Tennessee Titans Miami Dolphins 31-24 New York Jets Detroit Lions 30-12 Arizona Cardinals Buffalo Bills 31-14 Carolina Panthers Denver Broncos 10-15 Cincinnati Bengals San Francisco 49ers 31-13 Atlanta Falcons Baltimore Ravens 30-31 Green Bay Packers Tampa Bay Buccaneers 0-9 New Orleans […]

Mindkét konferencia élén döntetlenre állnak a csapatok

A tavalyi playoff létszám miatt a konferenciánkénti első helynek nem csak presztízs szerepe lett. Korábban az első két csapat kapott pihenőhetet a Wild Card körben azonban ez a 7 csapatos playoff kialakítás miatt tavalytól már csak egy csapatra érvényes.

A franchise legkevesebb futott yardját hozta a Jaguars

A Jacksonville Jaguars-ról a szezon előtt is tudtuk, hogy a liga egyik leggyengébb csapata lesz de az utolsó mérkőzéseken minden várakozást alul múlnak. Tegnap este a csoportrivális Tennessee Titans ellen nulláztak a franchise történetének legkevesebb futott yardját szerezve.

Adrian Peterson a Seattle Seahawks csapatánál folytatja

Adrian Peterson tegnap a Seatle Seahawks csapatához látogatott és a hírek szerint nem is távozott szerződés nélkül. Noha még nem kell az első csapatra gondolnia ugyanis Pete Carroll bejelentése alapján a gyakorlócsapatba szerződtették a korábbi MVP-t.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Indianapolis Colts 31-38 Tampa Bay Buccaneers Houston Texans 14-21 New York Jets New York Giants 13-7 Philadelphia Eagles Miami Dolphins 33-10 Carolina Panthers New England Patriots 36-13 Tennessee Titans Cincinnati Bengals 41-10 Pittsburgh Steelers Jacksonville Jaguars 14-21 Atlanta Falcons Denver Broncos 28-13 Los Angeles Chargers Green Bay Packers 36-28 Los Angeles Rams San Francisco 49ers […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.