Tampa Bay Buccaneers

Bucs-Cowboys játékosértékelő, avagy nem csak Brady jelenti a rutint

A hónap Kalóza rovat helyébe lép ez a játékosértékelő. Mérkőzésről-mérkőzésre plusz és mínusz jelet kapnak a legjobban teljesítők, illetve a legrosszabb teljesítményt nyújtók. Természetesen már ha úgy értékeljük, hogy vannak ilyenek.Külön vesszük majd a támadó és a védő oldalt, hiszen mindkét oldalon lesz mérkőzés támadója és védője. Ők azonnal két pluszt is kapnak, míg a

Előszezon értékelő: NFC South

A csoport, amely pár éve még három csapatot is delegált a rájátszásba és tagjai sorra vívták a Super Bowl-okat, az idei előszezonban összesen hozott három győztes mérkőzést. Persze mondják, hogy itt nem az eredmény számít, de azért látszik a csoport átrendeződése, s egyben a gyengülése is. Mi már tudjuk mennyire fontos az irányító szerepe egy

Tom Brady megfricskázza a “kislány szabályt”

Az NFL döntéshozói üzleti megfontolásból egyre inkább védik a támadó játékosokat. Miért? Két okból. Az egyik, hogy a legnagyobb sztárok nagyobb számban kerülnek ki a támadók közül. Gondoljunk csak a neves irányítókra! Védelmük és ezáltal pályán tartásuk üzleti érdek, ugyanis a közönség az ő játékukra kíváncsi.

Dak Prescott készen áll a szezonnyitóra

A Dallas Cowboys csütörtök este, nálunk péntek hajnalban, a szezonnyitón a címvédő Tampa Bay Buccaneers csapata ellen kezdi a szezont és a hírek szerint Dak Prescott már bevethető lesz a mérkőzésen. A Cowboys irányítóját a tavaly októberi sérülése óta nem láthattunk pályán.

Bruce Arians bekeményít a kicker pozitív koronavírus tesztje miatt

Ryan Succop a múlt héten közös vacsorán vett részt néhány Titans játékossal. Bizonyára felidézték a régi szép időket, tekintve Succop az elmúlt idényben Tennesseeből tette át munkahelyét Tampába. Na most vélhetően ennek az eredménye a kicker pozitív tesztje. A dolog hozományaként természetesen ezáltal nem lehet ott a Texans elleni utolsó előszezon mérkőzésen.

Ez megint mi volt?

Igen csúnyára sikeredett a Bucs Titans elleni előszezon meccse. Cseréink egy percig sem tudtak versenyben lenni a sokkal fegyelmezettebb, koncentráltabb és legfőképpen eredményesebb Titans cserékkel. Két interceptiont (Kyle Trask) és hat fumblet vétett a csapat.

Antonio Brown is verekedett az edzésen

A Raiders és a Rams közös edzése mellett közös gyakorlást tartott a Tampa Bay Buccaneers és a Tennessee Titans csapata is. Ez az edzésen sem ért véget probléma mentesen és a középpontban nem is olyan meglepő módon Antonio Brown volt.

Vita Vea még nem érte el a versenysúlyát

A nose tackle nem kis darab ember, ezt eddig is tudtuk. 347 pounds, vagyis 157 kilogramm a védő ideális testsúlya, amivel bokasérülése előtt játszott. Na most nem ennyi az biztos.

Paprikásodik a hangulat

Közelednek az előszezon meccsek és közeledik a keretszűkítés, melynek fuvallata ilyentájt már meg szokott érinteni néhány játékost. Egyeseknél ez frusztrációba, vagy esetleg egy kis pofozkodásba torkollik. Nem nagy ügy. Minden csapatnál van ilyen.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.