Tampa Bay Buccaneers

Ndamukong Suh számára érdekes állomás lehetne a Raiders

Ndamukong Suh kijelentette, hogy nem tudja mit hoz a jövő viszont biztosan nem a Tampa Bay Buccaneers játékosaként fogja folytatni. A Buccaneers már szerződtette a helyére Akiem Hicks-t így a szabadügynök defensive end számára másfelé kell keresgélni.

BREAKING: Rob Gronkowski másodjára is visszavonult

Véget értek a Rob Gronkowski jövője körüli találgatások ugyanis most már biztos, hogy a tight end másodjára is szögre akasztja a sisakját. Az utóbbi időben a Tampa Bay Buccaneers- mellett több csapattal is szóba hozott Gronkowski saját maga jelentette be a visszavonulását.

Minden a főnök szája íze szerint

Ki a főnök? Na majd Jason Licht, nem? Ugyan! Hagyjuk! Futottak még! Elárulom barátaim! Tom Brady a főnök. Mivel bizonyítom? Oké!

Draft ellenőrző – NFC Dél

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC déli csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Tényleg annyira jó cornerback Carlton Davis?

A holtszezon egyik prioritása volt a Tampa Bay Buccaneers részéről a secondary egyben tartása. Ehhez Carlton Davis-szel egy 3 éves 44,5 milliós szerődést kellett kötni. Így a védő idén majd 8, 2023-ban 18, 2024-ben 17 millió dollárral terheli a büdzsét. Ekkor még a liga 9. legjobban fizetett cornerback-je volt, de a szabadügynök piac után már […]

BREAKING: 17 szezon után visszavonul Ryan Fitzpatrick

A hírek szerint 17 szezon után szögre akasztja sisakját Ryan Fitzpatrick. Az nfl.com munkatársa Tom Pelissero hozta le a hírt ami azonban még nem hivatalos. Az egyik korábbi csapatársával, Fred Jackson-al folytatott beszélgetésére hivatkozva hozta le a Fitzmagic visszavonulását.

Veterán defensive tacklelel erősített a Buccaneers

A Tampa Bay Buccaneers legnagyobb hiányposztját Ndamukong Suh távozása óta a defensive tackle poszt jelentette azonban a tegnapi napon orvosolták a problémát. A távozó veterán játékos helyére egy veterán érkezett Akiem Hicks személyében.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.