Tampa Bay Buccaneers

Aaron Rodgers vagy Tom Brady lesz az MVP?

Az NFC-ben nagy harc volt az első helyért és minden jel szerint az alapszakasz legértékesebb játékosa is a konferencia két első helyezettje közül majd ki. Természetesen Aaron Rodgers-ről és Tom Brady-ről van szó.

Richard Sherman szezonja véget ért

A Tampa Bay Buccaneers ismét sérültlistára tette cornerbackjét Richard Sherman-t. A második szezonbéli lista miatt pedig biztossá vált, hogy a klasszis cornerback már nem fog pályára lépni a szezonban.

Csak 4 csapatnak van több playoff győzelme mint Tom Brady-nek

Hétvégén kezdetét veszi az idei playoff sorozat így megnéztem, hogy melyik csapat nyerte meg a legtöbb mérkőzést. A lista elejével nincs probléma, nagyságrendileg ezekre a csapatokra számítottam de az ötödik helyen egy meglepő név köszönt szembe.

Vita Vea négyéves hosszabbítást kötött a Buccaneers-el

A Tampa Bay Buccaneers védőfalembere számára eljött a fizetésnap. Vita Vea négyéves, 73 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával. 42 millió dollár a garantált kereset. A 26 éves defensive tackle így a 2026-os szezon végéig a csapat játékosa lehet.

Már biztos playoff résztvevő a tavalyi legjobb négyes

Még mindig van három kiadó playoff hely de az már biztos, hogy a Green Bay Packers, a Tampa Bay Buccaneers, a Kansas City Chiefs és a Buffalo Bills már biztosította helyét a rájátszásban. Ez a négy csapat játszotta a konferencia döntőket a tavalyi szezonban.

Antonio Brown is elmondta mi történt

Minden esetet lehet több szemszögből nézni. Ha igazságot akarunk tenni nyilván meg kell hallgatni minden felet. Brown esetében, akitől nem állnak távol a kirohanások, nehéz feltételezni, hogy nem érhető tetten semmilyen elmekórtani kép.

Rúgjunk bele egy utolsót Antonio Brown-ba

A Tampa Bay Buccaneers elkapója a vasárnap esti produkciójával valószínűleg végképp kiírta magát a ligából. Ehhez mondjuk az utóbbi évekbeli viselkedésével is hozzájárult de az idiótaságára vasárnap este tette fel a koronát. A mezmozdulásáról rengeteg mém született az utóbbi napokban így ezekkel a képekkel kívánok Brown úrnak boldog nyugdíjas éveket.

Mike Evans-nek csak 54 yard kell, hogy ligarekorder legyen

Tom Brady érkezése előtt is volt egy stabil pont a Tampa Bay Buccaneers csapatánál és Ő nem más mint a csapat elkapója Mike Evans. Az elkapót a 2014-es Draft első körének 7. helyén választotta ki a Bucs és alaposan rászolgált a magas Draft cetlire.

Mi is történt tegnap Antonio Brown-al az oldalvonal mellett?

Azt már mindenki hallotta, hogy Antonio Brown tegnap este, önmagához híven, egy balhéval kitette saját magát a Tampa Bay Buccaneers csapatából. Az elkapó a mérkőzés közben levette a mezét, pólóját, kidobta a közönséghez, majd félmeztelenül levonult a pályáról.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.