Tampa Bay Buccaneers

Bruce Arians a tisztelet lepedőjébe csavart kritikája Tom Brady felé

“Tom egyszerűen nem volt önmaga. Tisztelem Őt, mert mindent megtett, hogy a pályán kívüli élete ne legyen hatással a teljesítményére. De ennek ellenére nem az igazi Tom Brady volt fenn a pályán”- nyilatkozta a volt vezetőedző, aki még mindig Jason Licht főtanácsadója a Bucs szervezetében.

A liga imádja az ilyet!

Brad Idzik a Tampa Bay Buccaneers új elkapó edzője. Nem csoda, hiszen együtt dolgozott Seattle-ben Dave Canales-szel. Ott is az elkapókkal foglalkozott és jótanácsai mentén D.K. Metcalf és Tyler Lockett is 1000 elkapott yard felett végzett a tavalyi szezonban. Na de!

A Seahawks general managere nem aggódik az irányítója elvesztése miatt

Dave Canales távozott a Seattle Seattle csapatától és a Tampa Bay Buccaneers új támadó koordinátora lesz. Miután kulcsszerepet játszott Geno Smith irányító karrierjének reneszánszában az elmúlt szezonban, lehet, hogy Canales meggyőzi a veterán irányítót, hogy kövesse őt Floridába?

Patrick Mahomes eddig Tom Brady számait hozza

A szezon Patrick Mahomest egy újabb szintre emelte miután megszerezte a második alapszakasz MVP címét, második Super Bowl gyűrűjét és második döntő MVP címét. A mérkőzés után egyből felmerült, hogy Mahomes vajon már most Hall of Famer játékos lenne? Ezen lehet vitatkozni de az biztos, hogy hihetetlen eredményes az első 5 szezonja.

100 ezer dolláros homok Tom Brady visszavonulásának helyszínéről

Tom Brady a héten bejelentette, hogy 23 szezon után végleg szögre akasztja a sisakját.A 45 éves irányító szokatlan helyszínet választott a visszavonulásának bejelentéséhez. Az óceán/tenger parton ülve mondta el, hogy befejezi a futballt és ebben komoly üzleti lehetőséget látott az egyik szurkoló.

Tom Brady végleg visszavonult

A 45 éves legenda szerdán jelentette be, hogy befejezi. Úgy tűnik, végleg lezárult az NFL történetének talán legfontosabb korszaka: Tom Brady ugyanis végleg bejelentette visszavonulását. Köszönetet mondott a családjának, a szurkolóknak, edzőknek, ellenfeleknek és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy valóra váltsa álmát.

Hol fogható a Cowboys?

Mike McCarthy csapata hajnalban lép pályára vérszagra gyűlő Martalócaink ellen a Raymond James Stadionban. Ez lesz az utolsó wild card mérkőzés.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

Tom Brady és Jimmy Garoppolo a Raiders célkeresztjében

Albert Breer a Dan Patrick Show-ban arról számolt be, hogy a Las Vegas Raiders érdeklődik a Tampa Bay Buccaneers kezdőirányítója Tom Brady és a San Francisco 49ers irányítója Jimmy Garoppolo iránt.

Blaine Gabbert és testvérei vízből mentettek ki embereket

A Tampa Bay Buccaneers tartalékirányítója, Blaine Gabbert éppen testvéreivel, Tylerrel és Brett-tel jet skizett az öbölben, amikor is arra lettek figyelmesek, hogy egy helikopter kényszerleszállást hajt végre. A helikopter a manőver közben megrongálódott és süllyedni kezdett.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.