Tampa Bay Buccaneers

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

A legjobb 25 éven aluli szabadügynökök

Idén igazán jó szabadügynökpiac elé nézünk ráadásul nem csak veteránok hanem igazán tehetséges fiatalok közül is sokan elérhetők lesznek. Összeválogatták, hogy ki is azok a fiatal, 25 éve alatti, játékosok akikre érdemes lenne (jó) sokat rááldozni a csapatoknak.

A támadófal javulásával nagyot fordult a világ

Nem tudom eleget szajkózni. A dolgok a line of scrimmage vonalán dőlnek el. Ahogy a Super Bowl-on is. Mert nem tévednek nagyot azok, akik a Chiefs támadófal feletti Bucs defense erődemonstrációnak tudják be a trófea megszerzését. Vagyis ott volt egy gyengélkedő támadófal az ellenfél részéről, viszont a Buccaneers a pár évvel ezelőtti utolsó helyek egyikén

A Browns lecsapna a Buccaneers linebackerére

Amennyiben március 15.-ig nem sikerül hosszabbítani Lavonte David-el akkor a csapatok elkezdhetik körbeudvarolni a linebackert. A Tampa Bay Buccaneers védelmének egyik kulcsjátékosának pedig biztosan erős piaca lesz és annyit már most lehet tudni, hogy nem lesz olcsó.

Nagyon bejött a Buccaneers tavalyi elsőkörös választása

A tavalyi Drafton a Tampa Bay Buccaneers az első kör 14. választhatott de a Draft közben felcserélt egy helyet a San Francisco 49ers-el. Az egy helyes felmozgás után kiválasztották Tristan Wirfs offensive tacklet és nagyon bejött a döntésük.

Jason Pierre-Paul is műtét elé néz

A kiváló védő egy porctisztásos beavatkozáson kell, hogy átessen a bal térdében. Egész évadban gondja volt vele, több edzéshéten is extra pihenőt kellett, hogy kapjon. A műtét rutin műtétnek számít, lábadozni sem kell hónapokig. Szóval sok szerencsét hozzá!

A Super Bowl győztese csak egy játékost adott a Pro Bowl-ra

A Tampa Bay Buccaneers hengere igazából a 13. heti bye week után indult be ugyanis azt követően nem vesztettek alapszakasz és értelemszerűen playoff mérkőzést sem. A játékosoknak számára, pontosabban a Pro Bowl szempontjából, ez viszont kevés volt.

Van aki nem áll készen az NFL-re, s van aki nem áll készen otthagyni

Ndamukong Suh immáron 34 éves, s ez az NFL-ben nem számít fiatal kornak. A szezon során többször is kapott hét közbeni extra pihenőt. Aztán feltéve eddigi pályafutására a koronát megnyerte végre a Super Bowl-t is. Ilyenkor szokott az ember fia elgondolkodni a visszavonuláson. Suh-nak ez esze ágában sincs.

Leonard Fournette-t majdnem elküldte a Buccaneers

Bruce Arians vezetőedző egyik interjújából kiderült, hogy a szezon közben majdnem kivágták Leonard Fournette-t. A Tampa Bay Buccaneers running backje a 14. játékhéten vált elégedetlenné a helyzetével miután nem nevezték egy Minnesota Vikings elleni mérkőzésre.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.