Tampa Bay Buccaneers

Több játékos is az Eagles-hez csábítaná Rob Gronkowski-t

Idén júniusban Rob Gronkowski hivatalosan is visszavonult. Pontosabban már másodszor tette mert 2019-ben egyszer már szögre akasztotta a sisakját. Végül visszatért és Tom Brady oldalán Super Bowl-t nyert a Tampa Bay Buccaneers csapatával. Lehet, hogy érdekelné most is egy hasonló visszatérés?!

Elképesztő mélyrepülésben a bajnok

Az NFC South csapatok (a Panthers kivételével) tapadnak a Buccaneers-re. A Saints otthon verte meg 27:20 arányban a teljesen padlót fogott és éppen regnáló bajnokot a Los Angeles Rams-t. Utóbbi csapatnál heves munkában a kórház, de ez azért úgy gondolom több csapatot is hátráltat idén. A Rams 3:7-tel áll, ami a legrosszabb mutató 11 hét […]

A mai mérkőzések párosításai

Ma megrendezik az utolsó európai, az első németországi mérkőzést amelyen a Tampa Bay Buccaneers fogadja a Seattle Seahawks csapatát. Este beindul a nagyüzem, a Bills-Vikings, a Bears-Lions, a Titans-Broncos, a Packers-Cowboys, a Rams-Chargers tartozik az érdekesebb összecsapások közé.

Irány München!

Illetve kis csapatunk magángépe már landolt is a célállomásnál. Pár hónappal ezelőtt, úgy nyár elején azt mondhattuk, ez a meccs tuti, könnyed kis kirándulás lesz. A franchise irányítóját elvesztő Seattle Seahawks könnyű préda lesz. Igazából a müncheni ellenfelet én személy szerint 1/1 kandidáns csapatnak gondoltam a szezon előtt.

A 10. forduló menetrendje

Hajnalban egy csoportrangadóval kezdődik a 10. játékhét. A Carolina Panthers fogadja az Atlanta Falcons csapatát és miután a csoport mindegyik csapata negatív mérleggel rendelkezik így nagy fonotssággal bír az összecsapás.

Elképesztően szoros csaták vasárnap

Tom Brady: 100 ezer passzolt yard. Az első, aki ezt elérte az NFL történetében. Az ARENA4 nézői a szokásoknak megfelelően 3 mérkőzést is élőben láthattak a profi amerikaifutball-liga 9. fordulójából. Ezúttal mindegyik találkozó az utolsó pillanatokig kiélezett volt, és drámai befejezést hozott. Az első összecsapáson rögtön óriási meglepetést láthattak a rajongók, hiszen a New York […]

A tegnapi mérkőzések eredményei

Tegnap lejátszották a kilencedik hét vasárnapi mérkőzéseit és ahogyan az idei szezonban megszokhattuk nem voltunk híján a meglepetésekből. Kimagasló és gyenge teljesítmények váltották egymást. A Colts az első negyedben -2 támadóyardot szerzett, a Raiders 17-0-s előnyből kikapott, a Packers zsinórban 5. alkalommal szenvedett vereséget és a Bills elbukta a csoportrangadót.

Nem tehetjük meg!

Van egy aranyos sztorim még abból az időkből, amikor a lányom elkezdett kézilabdázni. Szóval téli torna, a sportcsarnok tele fiú és lány csapatokkal, zsivaj, stb… Éppen az egyik egyházi iskola csapata játszott, ahol is az egyik kis srác valamit csúnyán elrontott. Edző bá’ feje vörösödött szépen és látszott, hogy nagyon cifra dolgok vannak a nyelve […]

A mai mérkőzések párosításai

Ma folytatódik a meccsmaraton és ismét három mérkőzés kerül képernyőre. Este a New York Jets és a Buffalo Bills összecsapással kezdünk. A nap egyik találkozója amelyen két pozitív mérlegű csapata csap össze. A késő esti sávban a Tampa Bay Buccaners – Los Angeles Rams mérkőzés következik. A napot hajnalban a nap rangadójával, a másik pozitív […]

Nem történt semmi, ami talán a legrosszabb

Lejárt a csere határidő és Jason Licht neve mögé nem került sem megszerzett, sem elcserélt játékos. Ilyenkorra a csapatok már látják mire számíthatnak idén. Aki nagyratörő álmokat dédelget az erősít. Aki lemond ezekről a tervekről az próbál tankolni a következő idényre.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.