Tampa Bay Buccaneers

Tom Brady tudott a Bucs QB draft terveiről

Mondhatni, lehet ezt így is csinálni. Aaron Rodgers tavalyi és azóta tartó reakciója óta tudjuk nem biztos, hogy jó dolog, ha a GM nem egyeztet előtte egy ilyen kaliberű veterán szupersztárral. Ez Green Bay-ben nagyon úgy néz ki kenyértöréshez, vagy akár a GM eltávolításához vezet. Ezt majd meglátjuk!

Három irányítót választottak ki a Draft második napján

Az idei Draft első körének elejét egyértelműen az irányítók határozták meg. Irányító volt az első három választott Trevor Lawrence, Zach Wilson és Trey Lance sorrendben. A 11. helyen majd jött a trade felirat és elvitték Justin Fields-t, négy hellyel később pedig kikerült Mac Jones is.

Esetleg center?

A közeledő draft talán utolsó játékos bemutatása érkezik itt el. Nem vittük túlzásba, de sajna ennyi fért bele. A center poszt a támadó fal egyik fontos pozíciója. Bár tavaly is az O-line került megerősítésre első körben, oda mindig elférnek a minőségi emberek. Itt a class legjobbnak tartott center prospectje, aki talán csúszhat az első kör

Antonio Brown hosszabbított a Buccaneers-el

A Tampa Bay Buccaneers hosszabbított az utolsó játékosával akinek nagy szerepe volt a Super Bowl kivívásában. Az elkapó egyéves, 6.25 millió dolláros szerződést kötött korábbi csapatával. A szerződés 3 millió dollár teljesen garantált keresetet tartalmaz.

Kikből lehet válogatni az első kör legvégén?

Már nincs egy hét a draftig. Hogy legjobb elérhető, vagy poszt alapú választás lesz mindegy. Az előrejelzések szerint a 32. választásra a posztonként legtöbbre taksált játékosok köre vélhetően a következő lesz. A vélhető szó természetesen kivastagítva értendő.

Rob Gronkowski Guinness rekordja

A négyszeres Super Bowl győztes tight end, Rob Gronkowski visszatért Alma Materébe az Arizona Egyetemére, hogy megdöntsön egy Guinness rekordot. A Tampa Bay Buccaneers játékosának egy helikopterről 600 láb magasból, azaz 183 méter magasból ledobtak egy focilabdát és Gronk a harmadik próbálkozásnál elkapta a labdát amivel rekordot döntött.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.