Seattle Seahawks

A mai mérkőzések párosításai

Ma megrendezik az utolsó európai, az első németországi mérkőzést amelyen a Tampa Bay Buccaneers fogadja a Seattle Seahawks csapatát. Este beindul a nagyüzem, a Bills-Vikings, a Bears-Lions, a Titans-Broncos, a Packers-Cowboys, a Rams-Chargers tartozik az érdekesebb összecsapások közé.

Irány München!

Illetve kis csapatunk magángépe már landolt is a célállomásnál. Pár hónappal ezelőtt, úgy nyár elején azt mondhattuk, ez a meccs tuti, könnyed kis kirándulás lesz. A franchise irányítóját elvesztő Seattle Seahawks könnyű préda lesz. Igazából a müncheni ellenfelet én személy szerint 1/1 kandidáns csapatnak gondoltam a szezon előtt.

A 10. forduló menetrendje

Hajnalban egy csoportrangadóval kezdődik a 10. játékhét. A Carolina Panthers fogadja az Atlanta Falcons csapatát és miután a csoport mindegyik csapata negatív mérleggel rendelkezik így nagy fonotssággal bír az összecsapás.

A Seahawks véget vetett a Giants jó sorozatának

Nem sikerült fenntartani a jó szériát, hiszen súlyosnak mondható vereséget szenvedtünk a Seattle Seahawks otthonában. Ezúttal nem jött a válasz az edzői stáb részéről, ráadásul az egyéni hibák, a sérülések és a gyenge keret is előhozta a hiányosságokat.

Ez történt a vasárnapi NFL-maratonon

Mivel ezen a hétvégén is rendeztek mérkőzést Londonban a profi amerikaifutball-ligából, így az ARENA4 nézői a 8. fordulóból négy találkozót is élőben követhettek figyelemmel. A brit fővárosban, a legendás Wembley Stadionban két 2/5-ös mérleggel és négymeccses nyeretlenségi sorozattal rendelkező gárda, a Jacksonville Jaguars és a Denver Broncos csapott össze egymással.

A tegnapi mérkőzések eredményei

A Broncos Russell Wilson visszatérése után legyőzte a Jaguarst Londonban, őrületes mérkőzést játszott a Falcons és a Panthers, idei pontcsúcs a Cowboystól, veretlen maradt az Eagles, lenullázták a Raiders-t, a Seahawks megállította a Giants-t, Aaron Rogers megint kikapott.

Geno Smith ellenfele koordinátorát Kurt Warnerre emlékezteti

Amikor Geno Smith 2020-ban csatlakozott a Seattle Seahawkshoz, akkor négy év alatt ez a negyedik csapata volt és 2015 óta két mérkőzésen volt kezdő. Három szezonnal később azonban ideje felfigyelni rá, mint a Seahawks idei egyik kulcsemberére. Elévülhetetlen szerepe van abban, hogy csapata vezeti az NFC Nyugati csoportját.

A mai mérkőzések párosításai

A mai meccsmaratont a Jaguars és a Broncos összecsapása nyitja meg Angliában. Fontos, hogy óraátállítás miatt mindegyik mérkőzés a megszokottnál egy órával korábban kezdődik. Az esti és a késő esti műsorsávban a New York-i csapatok következnek. Elsőként a Jets a Patriots-al majd a Giants csap össze a Seahawks-al.

A nyolcadik forduló menetrendje

Holnap hajnalban a Buccaneers és a Ravens összecsapásával kezdetét veszi a nyolcadik forduló. Tom Brady-nek és csapatának mindeképpen javítani kell mert az utolsó mérkőzéseken borzasztó gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.