Seattle Seahawks

Russell Wilson és Tyler Lockett is bombaformában

A Seattle Seahawks az Indianapolis Colts ellen játszik és nagyon jó formában van az idegenben szereplő csapat irányítója és elkapója. Russell Wilson már kiosztott 3 touchdown passzt amelyből kettőt Tyler Lockett szerzett. Az elkapó második touchdownja ráadásul egy 69 yardos játék volt.

A Seahawks cornerbackjével erősített a Steelers

A Pittsburgh Steelers ma délután megerősítette a secondary sorát miután megszerezte a Seattle Seahawks cornerbackjét Ahkello Witherspoon-t. A védőért cserébe a Steelers átadta a 2023-as ötödik körös választását a Seahawks-nak.

A Seahaws elküldte a múlt héten tradelt védőjét

John Reid pályafutása nem volt hosszú a Seattle Seahawks csapatánál ugyanis a mai keretszűkítés során megváltak a cornerbacktől. A védő csak a múlt héten érkezett a Houston Texans csapatától de kevésnek bizonyult az 53 fős kerethez.

Aláírt a Seahawks-al majd másnap visszavonult

Luke Willson tight end kedden aláírt az első NFL csapatához majd tegnap bejelentette a visszavonulását. A Seattle Seahawks tight endje csak egy napig volt újra a csapat játékosa majd végleg szögre akasztotta a sisakját mert az élete következő szakaszára akar fókuszálni.

Jamal Adams posztjának legjobban fizetett játékosa lett

Pont tegnap volt szó róla, hogy nagyon nehéz egyezségre jutni Jamal Adams-el és hogy a játékos nem fogja elfogadni a rárakott franchise taget mert linebacker taget akar miután az jobban fizet. A Seahawks nem akart változtatni az ajánlatán, a játékos kevesellte a pénzt, így nem lehet tudni, hogy melyikük engedett de tegnap aláírták a hosszabbítást.

Jamal Adams-el továbbra sem egyszerű tárgyalni

Jamal Adams a jelenlegi egyik legjobb strong safety a ligában de ha szerződésről esik szó akkor igen bonyolult emberré válik. A New York Jets 2017-es elsőkörös választottja tavaly csatlakozott a Seahawks-hoz és az üzletben egyebek mellett két elsőkörös Draft cetli is gazdát cserélt. Ezt mára már lehet bánja a Seahawks vezetősége.

A 49ers szerződtette az elítélt linebackert

Most már hivatalos, hogy a San Francisco 49ers szerződtette a nemrégiben elítélt linebackert, Mychal Kendricks-et. A védő ügye három évig húzódott és azért kellett bíróság elé állnia mert három éve lebukott azzal, hogy belsős információkkal kereskedett.

A Seahawks már el is küldte Aldon Smith-t

Aldon Smith pályafutása nem lett hosszú a Seattle Seahawks csapatánál. A csapat ma bejelentette, hogy megválik az áprilisban szerződtetett defensive endtől. Smith többéves kihagyás után tavaly visszatért a Dallas Cowboys játékosként de fejben még mindig nincs teljesen rendben miután tavasszal megint balhéba keveredett.

A legjobban fizetett safety lenne de egy elkapónak több interceptionje van

Jamal Adams-el kapcsolatban nemrég kiderült, hogy a liga legjobban fizetett safetyje lehet ugyanis a Seattle Seahawks sem zárkózik el a hosszabbítástól. Egy ilyen szerződés tulajdonosától kiemelkedő számokat várnánk de Adams esetében van egy kategória amelyikben finoman szólva sem erős.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.