Seattle Seahawks

A Seahawks hosszabbítani akar a kezdő vak oldali tacklejével

A Seattle Seahawks vezetősége számára a Russell Wilson ügy megoldása illetve Jamal Adams hosszútávú szerződése élvez prioritást. A két játékos mellett azonban nem feledkeztek el a csapat másik kulcsfontosságú játékosáról, Wilson vak oldali védőjéről sem.

Véget ért a Russell Wilson hiszti

Mondhatom azt, hogy végre helyre állt a világ rendje és véget ért a Russell Wilson hiszti. A hírek szerint az irányító csatlakozott az OTA edzésen résztvevő Seattle Seahawks csapatához. Ezzel lezártnak tekinthető az ügy és ezt tulajdonképpen pár hete a csapat vezetőedzője is megmondta.

A Seahawks is beszállt a Julio Jones utáni versenybe

Már hetek óta témát szolgáltat az NFL-ben Julio Jones elcserélése és most egy újabb csapat is beszállt a versenybe. Ez pedig nagy meglepetésre nem más mint a Seattle Seahawks. Ha létrejönne az üzlet az tovább bonyolítaná a jelenleg is igen feszült helyzetet.

Russell Wilson-nál senki sem teljesített jobban az első 9 szezonban

Russell Wilson is csatlakozott a siránkozó irányítók sorához és a Seattle Seahawks irányítójának fő problémáját az okozza, hogy a vezetőség nem hoz olyan döntéseket amelyekkel megvédenék a pályán. Ehhez képes viszont nagyon jól teljesít a profik között.

A Russell Wilson dráma lejárt lemez a Seahawks vezetőedzője szerint

Az idei offseasonban kiderült, hogy Russell Wilson igen elégedetlen a helyzetével és el akarja hagyni a csapatát. Kifogásolta, hogy nem veszik be a kiválasztási folyamatokba illetve, hogy a vezetőség nem szerződtet olyan játékosokat akik megfelelően megvédenék a pályán.

Több csapat is érdeklődik a Seahawks félkarú védőjéért

Shaquem Griffin-t a 2018-as Draft ötödik körében választotta ki a Seattle Seahawks ami hatalmas szenzációt keltett ugyanis a védőnek hiányzik az egyik kézfeje. A tavalyi szezon előtt nem élte túl a keretszűkítést de visszaigazolták a gyakorló csapatba ahonnan a szezon közben felhívták az aktív keretbe.

Richard Sherman szívesen visszatérne a Seahawks-hoz vagy a 49ers-hez

Richard Sherman már pár hete elmondta, hogy a Draft előtt nem fog csapatot találni és miután még mindig szabadügynök így jól ítélte meg a jelenlegi helyzetét. A csapat nélkül álló cornerback az egyik nyilatkozatában most arról beszélt, hogy szívesen visszatérne az NFC Nyugati csoportjába.

Máris bajba került Aldon Smith

Csak pár nap telt el azóta, hogy a Seattle Seahawks szerződtette a korábbi elsőkörös védőt máris bajba került a defensive end. A hírek szerint a New Orleans-i rendőrség keresi a defensive endet mert két nappal ezelőtt megvert valakit egy kávézóban.

Marshawn Lynch majdnem Tom Brady csapattársa lett

Beast Mode egy interjújában elárulta, hogy majdnem visszatért a tavalyi szezonban és a Tampa Bay Buccaneers csapatának tagja lehetett volna. Marshawn Lynch az ESPN-nek adott interjújában elmondta, hogy beszélt Tom Brady-vel és a Buccaneers-el de végül nemet mondott.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.