Seattle Seahawks

Saját magát buktatta le a Seahawks a Baker Mayfield cserével!

Baker Mayfield pályafutása a Cleveland Browns-nál biztosan véget ért és már csak az maradt kérdés, hogy hol folytatja a pályafutását. A Carolina Panthers és a Seattle Seahawks lehet a befutó és a jelek szerint az utóbbi csapat játékosa lesz.

Játékos akinek bizonyítani kell: Rashaad Penny

Kiválogattunk nektek hat olyan játékost, akinek az idei szezon nagy vízválasztó lehet. Szerződésük utolsó évébe lépnek és saját érdekükben kell nagyot villantaniuk, vagy a nagy pénz reményében egy új kontraktussal jelenlegi csapatuknál, vagy azért, hogy a 2023-as szezonban is komoly szerepük legyen valamely keretben. Szeretjük azt hinni, többnyire alap nélkül, hogy a „contract year” extra […]

A Seahawks-nál csak Baker Mayfield elküldésére várnak

A Seattle Seahawks vezetőedzője, Pete Carroll a múlt hónapban kijelentette, hogy elégedettek az irányító sorukkal és idén már terveznek új irányítót szerződtetni. Ehhez képest a hírek szerint a csapat még mindig érdeklődik Baker Mayfield iránt.

A Seahawks kétéves hosszabbítást kötött a védőfalemberével

Bryan Mone defensive tackle a 2019-es Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki és draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Seattle Seahawks csapatához. Áprilisban aláírta az exkluzív tenderét de a tegnapi hosszabbítással további két évig a csapat játékosa lehet.

DK Metcalf nem jelent meg a mini edzőtáborban

Nem jelent nagy meglepetést, hogy a Seattle Seahawks elkapója, DK Metcalf nem jelent meg a csapat mini edzőtáborában. Ian Rapoport beszámolója szerint az új szerződésért tüntető elkapó kihagyta a csapat tegnap kezdődő felkészülési edzését.

Baker Mayfield már nem szerepel a Panthers és a Seahawks listáján

Miután a Cleveland Browns megszerezte Deshaun Watson játékjogát létszámfelettivé vált a csapat korábbi 1/1-es választottja. A szakértők úgy vélték, hogy az irányító a Draft közben, legkésőbb a Draft után el fog kelni. Ez azonban nem történt meg a mai napig.

Meglepetésre egyetlen irányítót sem Draftolt a Seahawks

Az idei Draft előtt sok szakértő úgy gondolta, hogy a Seattle Seahawks biztosan ki fog választani egy irányítót. Geno Smith, Drew Lock és Jacob Eason nem éppen a liga legveszélyesebb irányító sorát jelenti így hatalmas űr maradt a Denver Broncos-hoz távozó Russell Wilson után.

Újraigazolta tartalékirányítóját a Seahawks

A Seattle Seahawks Russell Wilson elcserélése után kezdőirányító nélkül maradt. A cserecsomagban ugyan megkapták a Denver Broncos korábbi második körös választottját, Drew Lock-ot de Ő nem jelent hosszútávú megoldást.

Megvan az első játékos akinek lehívták az 5. éves opcióját

A 2019-es Draft évfolyam elsőkörös játékosai értek most el ahhoz az időszakhoz amikor a csapatuknak lehetősége van lehívni az opciós 5. évüket. A jól teljesítő játékosok esetén ez egy nagyszerű lehetőség a csapat számára ugyanis plusz egy évet kapnak a megaszerződés előtt.

Hogy miért is ekkora a kereslet D.K. Metcalf-ra?

A Seattle Seahawks elkapója idén lép újonc szerződésének utolsó évébe így miután nem lehet lehívni az ötödik éves opcióját idén kell hosszabbítani vele ha nem akarják elveszteni jövőre. Érdeklődőből ráadásul most sincs hiány.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.