Seattle Seahawks

Nick Foles vezetésével 12 év után győztek Seattleben

Tegnap este az idei szezonban először játszott Nick Foles és egyből sikerült nyerniük a tartalékirányítóval. A Chicago Bears a Seattle Seahawks vendégeként győzött egy mérkőzés végi touchdownal (és 2 pontossal) amivel megtörtek egy 12 éves sorozatot. Legutoljára 2009-ben tudtak utoljára nyerni Seattleben.

Nagyot lépett a playoff felé a Rams

Hajnalban a Los Angeles Rams hazai pályán fogadta csoportriválisát, a Seattle Seahawks csapatát. Végül 20-10-re sikerült legyőzniük a Seahawks-t de mégsem volt olyan egyszerű mérkőzés a számukra. A félidei 3-3-as döntetlen után 10-3-ra még a Seahawks vezetett.

Három mérkőzést is elhalasztott a liga

Ahogyan az várható volt a heti Covid számok miatt a liga beavatkozott a hétvége programjába. A magas esetszám miatt három mérkőzést is elhalasztottak így hétfő este plusz egy, kedden pedig két mérkőzést fognak rendezni.

Jamal Adams szezonja véget ért

A Seattle Seahawks safetyje, Jamal Adams megsérült a hétvégi San Francisco 49ers elleni győztes mérkőzésen és ma kiderült, hogy a vállsérülése a szezon végét jelenti. A védőnek muszáj megműteni a vállát így már nem tud pályára lépni a szezonban. Továbbá rossz hír a számára, hogy a tavalyi szezonban is ugyanezt a vállát kellett megműteni.

Adrian Peterson a Seattle Seahawks csapatánál folytatja

Adrian Peterson tegnap a Seatle Seahawks csapatához látogatott és a hírek szerint nem is távozott szerződés nélkül. Noha még nem kell az első csapatra gondolnia ugyanis Pete Carroll bejelentése alapján a gyakorlócsapatba szerződtették a korábbi MVP-t.

Négy résztvevője volt a No Win novembernek!

November hónapban több kezdeményezést is tartanak. Ott van a Movember amikor bajuszt növesztenek vagy a száraz hónap amikor nem isznak alkoholt a hónapban. A jelek szerint több csapat sem akart lemaradni és elindította a No Win novembert.

A csoport biztosan elment a Seahawks számára

Russell Wilson visszatért a csapathoz de az irányító nem sokat tudott lendíteni a Seahawks játékán ugyanis mind a két mérkőzésüket elvesztették. A tegnap esti Cardinals elleni vereség után a csoport első helye el is szállt a számukra.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.