Seattle Seahawks

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

5 irányítócsere ami létre jöhet idén

Az idei offseasonban sohasem látott irányítómozgásokra lehet számítani. Már eddig is elcserélték Matthew Stafford-ot, Jared Goff-ot és Carson Wentz-t. Ezzel már csapatot váltott két 1/1-es és egy 1/2-es irányító és ha csak a pletykák fele beigazolódik akkor rekordszámú irányítómozgást láthatunk.

A védő nem ad kedvezményt, hogy a Seahawks-nál maradhasson

K.J. Wright kétéves szerződése most lejár és a negyedik Seahawks-os szerződésére hajt de nem akar kedvezményt adni. A Seattle-i csapat legrégebbi játékosa nem szeretné elhagyni a csapatát de ehhez nem hajlandó kedvezményt adni csapata számára ami teljesen érthető ugyanis 32 éves létére valószínűleg ez lesz az utolsó profi szerződése.

Russell Wilson-ért három első kör a minimum

Az idei piac igazából megmutatta, hogy nincs mozdíthatatlan játékos az NFL-ben. Ha valakitől meg akarnak szabadulni akkor a csapatok képesek érte tulajdonképpen “fizetni is”, hogy más csapat állja a játékos fizetését illetve rekordmennyiségű halott összeget is képesek benyelni.

Russell Wilson hivatalosan nem eladó

A múlt héten napvilágra került a hír, hogy Russell Wilson nagyon elégedetlen a helyzetével és elvágyódik Seattle-ből. Az elmúlt 10 év talán legnagyobb blockbustere lett volna a Wilson trade de mostanra megnyugodhatnak a Seahawks szurkolók ugyanis biztosan nem fogják elcserélni az irányítót.

Carson Wentz mellé már Zach Ertz-t bedobta az Eagles

Carson Wentz elcseréléséről tárgyaltak az Indianapolis Colts-al és a hírek szerint az irányító is a csapatot preferálja de eddig nem sikerült egyezségre jutniuk. A pletykák szerint a legjobb ajánlat két második körös Draft cetlit tartalmazott amit kevesellt az Eagles.

Russell Wilson iránt elkezdtek érdeklődni a csapatok

Némi meglepetésre a hét elején Russell Wilson elkezdett panaszkodni a csapatára illetve a csapaton belüli helyzetére. Wilson-nak nem tetszik, hogy nem kap beleszólást a személyi döntésekbe illetve, hogy nem tudják megvédeni a pályán. A Seahawks vezetőségének pedig az nem tetszik, hogy Wilson ezt a nyilvánosság elé tárta.

Trade esetén a legjobb csapatok Russell Wilson számára

Tegnap napvilágot látott a hír, hogy Russell Wilson több dolog miatt is elégedetlen. Az egyik probléma az, hogy beleszólást kérne a személyi döntésekbe a másik ok viszont az, hogy a vezetőség nem tesz semmit azért, hogy megvédjék a pályán.

Russell Wilson is kezd elégedetlenkedni

Russell Wilson az egyik legutóbbi interjúban kitért több dologra és a jelek szerint kezd elégedetlenkedni a Seattle Seahawks irányítója. Erre pedig talán meg is van minden oka ugyanis a csapata finoman szólva sem azon dolgozik, hogy megvédje az irányítót.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.