Seattle Seahawks

Korábbi defensive tacklejével erősített a Seahawks

A Seattle Seahawks tegnap megerősítette a védőfalát és egy korábbi játékosukat sikerült visszaigazolni. A vezetőség választása Jarran Reed-re esett akivel kétéves szerződést kötöttek. A defensive tackle maximális keresete, az ösztönzők teljesítése esetén 10.8 millió dollár lehet.

A Seahawks general managere nem aggódik az irányítója elvesztése miatt

Dave Canales távozott a Seattle Seattle csapatától és a Tampa Bay Buccaneers új támadó koordinátora lesz. Miután kulcsszerepet játszott Geno Smith irányító karrierjének reneszánszában az elmúlt szezonban, lehet, hogy Canales meggyőzi a veterán irányítót, hogy kövesse őt Floridába?

Újonc irányítójával tovább menetel a 49ers

A wild card kör a San Francisco 49ers és a Seattle Seahawks összecsapásával indult, a vendégcsapat a félidőben meglepetésre 17–16-ra vezetett, ami számára remek előjel volt: a Seahawks Pete Carroll irányításával mindeddig mind a hat olyan playoff-meccsét megnyerte, amikor a nagyszünetben győzelemre állt.

Este folytatódik a Brock Purdy csoda?

Érdemes megemlíteni, hogy Brock Purdy volt a 2022-es NFL Draft “Mr. Irrelevantja” azaz az utolsó választott, mert egyre kevesebb szó esik róla. Az újonc csoda újdonság státusza mára csökkent, miután egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a San Francsico 49ers inkább Purdyvel, mint ellenére nyer.

Geno Smith visszatérése és a következő szintre lépése

Miután legyőzte Drew Lockot az előszezonban elsőszámú irányító posztért folytatott versenyben, Geno Smith később szenzációs játékával elfeledtette a szurkolókkal Russell Wilson korábbi teljesítményét. Smith az év visszatérő játékosa cím várományosává lépett elő, miután 4.282 yardot passzolt és új szezon franchise-rekordot állított fel, amivel kiérdemelte első Pro Bowl-jelölését.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

18 éve nem volt címvédés

A Los Angeles Rams történelmi összeomlást produkált az idei alapszakaszban. A februári Super Bowl után még a duplázásról beszéltek de az alapszakasz kezdete után hamar rájöttünk, hogy ennek nincs sok valóság alapja. A hétfő esti Green Bay Packers elleni vereséget követően pedig hivatalossá vált, hogy a Rams kiesett a playoff versenyből.

Három újonc is bekerült a Pro Bowl keretbe

A tegnap este hirdetett Pro Bowl keretbe idén három újonc is bekerült. A New York Jets 4. helyen kiválasztott cornerbackje Sauce Gardner, a Seattle Seahawks ötödik körös cornerbackje (153. draft pick) Tariq Woolen és a Dallas Cowboys elkapója KaVontae Turpin (aki ugyan a 2019-es Drafton indult de eddig nem került be NFL csapatba) is bekerült…

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

Rájátszásban a 49ers

Péntek hajnalban a Seattle Seahawks fogadta csoportriválisát, a San Francisco 49ers együttesét az alapszakasz 15. hetének nyitómérkőzésén. A találkozón a vendégek győztek amivel bebiztosították a playoff részvételüket.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.