San Francisco 49ers

A 49ers elkapójával a futott touchdownok miatt is vigyázni kell

Deeboo Samuel a harmadik szezonját tapossa és most érett be igazán a San Francisco 49ers elkapója. Samuel-t a 2019-es Draft második körében választotta ki a 49ers és az idei szezonban a levegőben és a földön is nagy veszélyt jelentett az ellenfelek védelmére.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Detroit Lions 37-30 Green Bay Packers Jacksonville Jaguars 26-11 Indianapolis Colts New York Giants 7-22 Washington Football Team Minnesota Vikings 31-17 Chicago Bears Houston Texans 25-28 Tennessee Titans Baltimore Ravens 13-16 (h.u.) Pittsburgh Steelers Cleveland Browns 21-16 Cincinnati Bengals Los Angeles Rams 24-27 San Francisco 49ers Tampa Bay Buccaneers 41-17 Carolina Panthers Arizona Cardinals 30-38 […]

Jim Harbaugh visszatérhet az NFL-be

Az utóbbi hetek hírei alapján Jim Harbaugh visszatérhet az NFL világába. Ráadásul nem csak a csapatok érdeklődnek a San Francisco 49ers korábbi mestere iránt hanem Harbaugh-t is érdekelné a lehetőség. Legalábbis Bruce Feldman, a The Athletic’s munkatársának információja alapján.

A stat alapján akkor irány a Super Bowl?

A Los Angeles Rams nagyon gyenge novembert produkált mivel egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni. 0-3-al zárták az előző szezont azonban felpörögtek a mostani hónapra. Decemberben eddig hibátlanok.

Jimmy Garoppolo nagyon nagy formában játszik mostanában

Minden jel szerint ez lesz Jimmy Garoppolo utolsó szezonja a San Francisco 49ers csapatátánál és az irányító mindent belead a szezon hajrájában. Jimmy G az utolsó 8 mérkőzésének mindegyikében 90-es irányítómutató felett zárt. Erre csak Ő volt képes az egész ligában.

Dee Ford már nem lép pályára a szezonban

Legalábbis nagyon meglepő lenne a hírek szerint, hogyha pályán látnánk az idei szezonban. A San Francisco 49ers pass rusherének idei pályára lépése saját bevallása szerint nagyon meglepné a csapat vezetőedzőjét Kyle Shanahan-t.

A vasárnapi játéknap legnagyobb touchdownjai

Ahogyan mondani szokták volt itt minden mint a búcsúban. Az NFL egy videóban összegyűjtötte a vasárnapi mérkőzések legnagyobb 6 pontot érő játékait. Többek között volt szerzett labdából szerzett TD, hosszabbítást eldöntő 6 pontos illetve 97 yardos visszahordott touchdown is.

Jimmy Garoppolo-t elcserélhetik a szezon után

A múlt héten még arról lehetett olvasni, hogy Jimmy Garoppolo-nak minden esélye megvan rá, hogy a következő szezonban is a San Francisco 49ers játékosa legyen. Napok alatt azon megváltozott a helyzet és a hírek szerint a szezon után elcserélnék az irányítót és Trey Lance lenne a kezdőjük jövőre.

Az évezred leghosszabb játéka mezőnygóllal ért véget

A szezonban már nem kevés hosszú játéksorozatot láthattunk. Tegnap este a Chicago Bears 8:30-on keresztül támadott amivel lepörgette az órát és egy utolsó másodperces mezőnygóllal sikerült megverniük a Detroit Lions csapatát.

Jimmy Garoppolo maradhat a 49ers kezdője a következő szezonban

Jimmy Garoppolo-t már nagyon sokan leírták az elmúlt és főként az idei szezonban de az irányítónak minden esélye megvan rá, hogy a következő szezonban is a San Francisco 49ers irányítója legyen. Erről a csapat vezetőedzője, Kyle Shanahan beszélt egy interjúban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.