San Francisco 49ers

A 49ers cornerbackje az egész szezonra, a running backje 8 hétre kiesett

A San Francisco 49ers vasárnap este a Detroit Lions-al csapott össze és a mérkőzés alakulása alapján a vártnál nehezebben de legyőzték az ellenfelüket de nagy árat fizettek a győzelemért. Két játékosok is megsérült és ma kiderült, hogy hosszú időre kidőltek.

Jimmy Garoppolo fumblelel, Trey Lance touchdownal kezdett

Az előszezon nagy harcot vívott Jimmy Garoppolo és Trey Lance a San Francisco 49ers kezd posztjáért amelyet végül a rutinos irányító szerzett meg. Jimmy G kezdett a Detroit Lions ellen és az első játéka fumble lett. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a center sem volt a helyzet magaslatán. Garoppolo szerencséjére azonban a Lions nem

Pár éve még elitnek számító cornerbacket szerzett a 49ers

A héten kezdetét veszi az idei alapszakasz de a csapatok még mindig alakítgatnak a keretükön. A San Francisco 49ers egy korábbi sztárjátékossal erősítette meg a keretét. Az új játékos nem más mint Josh Norman cornerback aki viszont túl van a pályafutása legjobb időszakán.

Nick Bosa sok lehetőséget fog kapni a szezonnyitón

A San Francisco 49ers defensive endje, Nick Bosa mindössze 67 snapet töltött a pályán a tavalyi szezonban lejátszott két mérkőzésén. A védő szezonja sérülés miatt már szeptemberben véget ért és az óta nem láthattuk a pályán de a hírek szerint bevethető lesz az alapszakasz elején.

A Seahawks cornerbackjével erősített a Steelers

A Pittsburgh Steelers ma délután megerősítette a secondary sorát miután megszerezte a Seattle Seahawks cornerbackjét Ahkello Witherspoon-t. A védőért cserébe a Steelers átadta a 2023-as ötödik körös választását a Seahawks-nak.

Trey Lance-re hét napos kihagyás vár

Kyle Shanahan vezetőedző tegnap bejelentette, hogy a Draft 3. helyén kiválasztott irányítójuk ujjsérüléssel bajlódik így 7 napot ki kell hagynia. Az egyhetes kihagyással pedig valószínűleg el is dőlt, hogy ki lesz a San Francisco 49ers kezdőirányítója az első játékhéten.

Jimmy Garoppolo-t egyelőre nem nevezik meg kezdőirányítónak

A San Francisco 49ers az idei ofseasonban igen komoly pickeket feláldozott, hogy megszerezzék a Draft harmadik választását amivel végül Trey Lance-t választották. Ilyen áldozat mellett egyértelmű, hogy Őt szánják a jövő irányítójának de minden jel szerint nem a közeljövő irányítója lesz.

Már a negyedik csapata is megvált az elsőkörös irányítótól

A San Francisco 49ers az első keretszűkítés alkalmával megvált irányítójától Josh Rosen-től. Rosen-t három évvel ezelőtt a Draft 10. helyén választotta ki az Arizona Cardinals csapata de csak újoncként volt kezdő és azóta csapatról csapatra járt.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.