San Francisco 49ers

Robert Saleh-nak még szoknia kell, hogy vezetőedző lett

A New York Jets idén nevezte ki Robert Saleh-et vezetőedzőnek és a 42 éves szakember most dolgozik először vezetőedzőként a pályafutása során. A San Francisco 49ers defensive koordinátoraként végzett munkájával teljesen rászolgált a kinevezésre de még szoknia kell a helyzetet.

Richard Sherman szívesen visszatérne a Seahawks-hoz vagy a 49ers-hez

Richard Sherman már pár hete elmondta, hogy a Draft előtt nem fog csapatot találni és miután még mindig szabadügynök így jól ítélte meg a jelenlegi helyzetét. A csapat nélkül álló cornerback az egyik nyilatkozatában most arról beszélt, hogy szívesen visszatérne az NFC Nyugati csoportjába.

Kyle Shanahan számára visszanyalt a fagyi

Igazából már a tavalyi szezon vége óta téma Jimmy Garoppolo jövője a San Francisco 49ers-nél. Mióta megszerezték a Miami Dolphins-tól a harmadik választás jogát ezek a kérdések csak felerősödtek és Draft után biztossá vált, hogy nem lesz maradása az irányítónak.

Jimmy Garoppolo fizetését nem akarja csökkenteni a 49ers

Jimmy Garoppolo helye igen erősen kérdésessé vált a szezon után is de most már szinte csak kérdőjelek vannak miután a Draft harmadik helyén kiválasztották Trey Lance-t. Ehhez képest viszont 24.1 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezik és 26.4 millió dollárt foglal el a fizetési sapkában.

A 49ers meg akarta szerezni Aaron Rodgers-t

A San Francisco 49ers a hírek szerint az offseasonban meg akarta szerezni Aaron Rodgers-t. A Green Bay Packers irányítójának távozása téma volt a szezon végeztével de rendeződtek a dolgok és kiderült, hogy szinte mozdíthatatlan az irányító.

Két irányító közül választhat a 49ers

A San Francisco 49ers vezetősége a hírek szerit két játékosra csökkentette a jelöltek számát. Korábban még arról lehetett olvasni, hogy egyelőre semmi sincs eldöntve, mindenki benne van a pakliban, de a második Pro Day-ek után a hírek szerint már kettőre csökkent a jelöltek száma.

A Dolphins most hátracserélne a 6. helyről

A Miami Dolphins eddig az idei Draft legaktívabb csapata pedig még el sem kezdődött a játékosbörze. A Houston Texans-tól a Laremy Tunsil trade miatt megkapták a harmadik választást amit elcseréltek a San Francisco 49ers-el és megkapták a 12. helyet amivel (meg egy jövő évi elsőkörössel) felcseréltek az Eagles-el a 6. helyére.

Máris bajba került Aldon Smith

Csak pár nap telt el azóta, hogy a Seattle Seahawks szerződtette a korábbi elsőkörös védőt máris bajba került a defensive end. A hírek szerint a New Orleans-i rendőrség keresi a defensive endet mert két nappal ezelőtt megvert valakit egy kávézóban.

Alex Smith bejelentette a visszavonulását

Ma délután saját Instagram oldalán Alex Smith bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A korábbi 1/1-es választott a tavalyi szezonban tért vissza a horrorisztikus sérülése után és megválasztották a tavalyi szezon legjobb visszatérő játékosának.

A tavaly visszatérő Aldon Smith-t szerződtette a Seahawks

Az Atlanta Falcons mellett a Seattle Seahawks is szerződtetett ma egy korábbi elsőkörös választottat. A Seahawks a főként a problémáiról és botrányairól elhíresült Aldon Smith-t szerződtette. A defensive end/linebacker négyéves kihagyás után tért vissza az NFL-be a tavalyi szezonban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.