San Francisco 49ers

Jimmy Garoppolo-t csak az irányító beleegyezésével lehet elcserélni

Már a tavalyi szezon közben téma volt, hogy a San Francisco 49ers megszabadulna a kezdőirányítójától és ez mutatja, hogy nagyon rövid idő alatt milyen sokat változnak a dolgok. Bő egy éve még nagy volt a boldogság, uralták az alapszakaszt, meneteltek a playoffban viszont elvesztették a Super Bowl-t ami nagy visszaesést hozott.

5th year option, lehetőség vagy rabiga?

Lejár a szerződése olyan játékosoknak, mint Mitchell Trubisky, Solomon Thomas, Corey Davis, John Ross, csak néhány név azok közül, akiknek nem lett lehívva a 5th year option. Nézzük, mi is ez az 5. éves opció?

5 váratlan csapat, ahova Derek Carr mehet

Egyre több csapatnál röppen fel Watson neve, és az elmúlt napokban erősödnek a hírek, hogy Carr trading block-ra került, hogy a Raider megindulhasson a Texans frusztrált irányítójáért. Úgy látszik, hogy Carr nem vonzó a Texans organizációja számára, szóval a las vegasi csapat megpróbál pickeket szerezni érte. A hírek szerint kettő első kör az irányár.

Trade esetén a legjobb csapatok Russell Wilson számára

Tegnap napvilágot látott a hír, hogy Russell Wilson több dolog miatt is elégedetlen. Az egyik probléma az, hogy beleszólást kérne a személyi döntésekbe a másik ok viszont az, hogy a vezetőség nem tesz semmit azért, hogy megvédjék a pályán.

Aaron Rodgers legyőzése vereséget hozott a Super Bowl-on

Aaron Rodgers és a Green Bay Packers legyőzése mindig nagy fegyverténynek számít de nem hoz szerencsét a Super Bowl-on. Legalábbis azok a csapatok amelyek eddig legyőzték a Főcsoport döntőben mind elbuktak a nagydöntőn.

Visszavonult a Steelers tight endje

Vance McDonald ma bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A Pittsburgh Steelers tight endje 8 NFL-ben eltöltött szezon után 30 évesen döntött a visszavonulás mellett.

Hol folytathatja Deshaun Watson?!

Az előttünk álló hónapok fő témáját biztosan Deshaun Watson fogja szolgáltatni. A kialakult helyzet miatt az irányító nem akarja a Houston Texans-nál folytatni viszont a tavalyi szerződéshosszabbítása után csapata nem akarna lemondani róla.

Robert Saleh a New York Jets új vezetőedzője

A Jacksonville Jaguars után a Jets is megtalálta az új vezetőedzőjét. A San Francisco 49ers korábbi defensive koordinátorát választotta a New York Jets a csapat új vezetőedzőjének. A hírek szerint az edző ötéves szerződést fog aláírni az új csapatával.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.