San Francisco 49ers

Amint felépül munkanélküli lesz

Már hónapok óta tudható, hogy a San Francisco 49ers nem tervez a jövőben Dee Ford pass rusherrel. Akkoriban John Lynch general manager beszélt a játékos jövőjéről és most Kyle Shanahan is megerősítette, hogy meg fognak válni tőle.

Visszavonult a korábbi All-Pro center

Egy újabb kitűnő játékossal lett szegényebb a liga miután Alex Mack bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A veterán center 36 évesen, 13 szezon után döntött, hogy maga mögött hagyja a profi ligát.

A 25 legjobb 25 éven aluli játékos

Az elemzésekben és értékelésekben igen tekintélyesnek számító Pro Football Focus idén is elkészítette a listáját amelyben a legjobb 25 éven aluli játékosokat rangsorolja. A listára csak azok a játékosok kerülhetnek fel akik a szezon kezdetéig nem töltik be a 25. életévüket.

Deebo Samuel megkérte a 49ers vezetőségét, hogy cseréljék el

Tegnap napvilágra került hírek szerint Deebo Samuel nem akar tovább a San Francisco 49ers csapatának tagja maradni. Az elkapó hosszabbítása már hetek óta téma az NFL-ben de jelen állás szerint Samuel másik csapatnál akarja folytatni a pályafutását.

Colin Kaepernick elfogadja a tartalék szerepet is

A korábbi kezdő és Super Bowl résztvevő Colin Kaepernick hosszú évek óta próbálkozik visszatérni az NFL-be és idén egy újabb, valószínűleg utolsó kísérletet tesz. A hamarosan kezdődő Michigan’s spring game félidejében fog dobni.

Három elkapót is kinézett magának a Jets

A New York Jets nagyon meg akarja erősíteni az elkapósorát és három játékost ki is nézett magának a csapat vezetősége. A problémát jelenleg az jelenti, hogy a kinézett játékosok még nem szerepelnek trade listán.

Jimmy Garoppolot meg kell műteni a közeljövőben

Jelenleg nem lehet tudni, hogy Jimmy Garoppolo melyik csapatnál fogja folytatni a pályafutását de az egyre biztosabbnak látszik, hogy nem marad a San Francisco 49ers irányítója. A cserében pedig a sérülése hátráltathatja.

A Buccaneers állítólag mérlegel egy Jimmy Garoppolo cserét

Jason Licht-ék a Tom Brady éra után is a rájátszásban akarják tartani a Buccaneerst. Nemes cselekedet. Viszont a jelek szerint még mindig nem bíznak abban a Kyle Trask-ben, akiért ők adtak egy második körös draftcetlit 2021-ben.

A szabadügynök akit meg kell tartani – San Francisco 49ers

A jelek szerint a San Francisco 49ersnél idén megkezdődik a Trey Lance éra. Persze ekörül még sok találgatás zajlik ugyanis Jimmy Garoppolo jövője nem tisztázott és a hírek szerint nem zárható ki, hogy idén is új irányító érkezik a csapathoz.

Tom Brady visszatér a 49ers irányítójaként?!

Tom Brady saját maga jelentette be, hogy hivatalosan is szögre akasztja a sisakját de a jelek arra utalnak, mintha nyitva hagyta volna a visszatérés lehetőségét. Ezt erősíti meg, hogy a Tampa Bay Buccaneersnél nyitva hagyták a visszatérés lehetőséget illetve Ron Gronkowski is utalt kedvenc irányítója jövőbeli visszatérésére.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.