San Francisco 49ers

Brock Purdy számít jelenleg a 49ers kezdőirányítójának

Amikor befejeződött a San Francisco 49ers szezonja mindenkit egy kérdés foglalkoztatott. Ki lesz a csapat kezdőirányítója a következő szezonban. Erre a csapat general managere, John Lynch némi válasszal szolgált a legutóbbi nyilatkozatában. Vagyis csak a sorrendet mondta el.

Jimmy Garoppolo örül, hogy újra Josh McDaniels-el dolgozhat együtt

Jimmy Garoppolo pályafutása, ahogyan azt már tavaly is tudni lehetett, véget ért a San Francisco 49ers csapatánál és új fejezetet kezd a Las Vegas Raiders irányítójaként. Nem véletlen, hogy Fosztogató lett miután a Raiders vezetőedzője és general managere is a New England Patriots alkalmazásában állt korábban.

Jimmy Garoppolo a Raiders új irányítója

A Las Vegas Raiders pár hete, 9 szezon után megvált kezdőirányítójától Derek Carrtól így üresen maradt a kezdő poszt. Sok név felmerült a csapattal kapcsolatban. Például Tom Brady, Aaron Rodgers, Mac Jones. Brady visszavonult és Rodgers valószínűleg a Jets irányítója lesz.

84 millió dollárért szerződtetett védőfalembert a 49ers

A Philadelphia Eagles védőfalembere, Javon Hargrave posztján a legjobb szabadügynök játékosnak számított és biztos volt, hogy nagy szerződést fog kapni az offseasonban. Az Eagles már korábban kiszállt a versenyből és végül a San Francisco 49ers szerezte meg a defensive tacklet.

A 49ers megtalálta a következő védelmi koordinátorát

A San Francisco 49ers a jelek szerint már meg is találta a következő védelmi koordinátorát. A 49ers vezetősége azt tervezi, hogy Steve Wilks-t nevezi ki a csapat DC-jének, jelentette ma az NFL Network két munkatársa Ian Rapoport és Tom Pelissero. Wilks DeMeco Ryans helyére érkezik, akit január utolsó napján kinevezték a Houston Texans vezetőedzőjének.

Vezetőedzője nem látja Jimmy Garoppolo-t a 49ers-nél

A San Francisco 49ers igazából egyszerre remek és egyszerre borzasztó szezont futott. A kezdőnek kinevezett Trey Lance a második mérkőzésen megsérült, majd ismét kezdő lett a korábbi kezdőirányítójuk Jimmy Garoppolo de a szezon vége előtt Ő is megsérült majd jött Brock Purdy és csodát tett. Vagyis majdnem mert a hetedik körös újonc megsérült az NFC…

DeMeco Ryans a Houston Texans új vezetőedzője

DeMeco Ryans hivatalosan is visszatér Houstonba. A San Francisco 49ers védőkoordinátora megegyezett, hogy a Houston Texans vezetőedzője lesz, jelentette be tegnap az NFL Network Insidere Ian Rapoport elsőként. A párosítás már a múlt hét vége óta várható volt, amikortól Ryans a Texans vezetőedzői posztjának elsőszámú jelöltjeként szerepelt a hírekben.

BREAKING: Sean Payton a Broncos, DeMeco Ryans a Texans vezetőedzője!

Alaposan felpörögtek az események. Percekkel ezelőtt bejelentették, hogy két csapat is kinevezte a következő vezetőedzőjét. Az egyéves pihenőt kivevő Sean Payton a Denver Broncos, a San Francisco 49ers defensive koordinátora DeMeco Ryans pedig a Houston Texans vezetőedzője lesz.

Féléves kihagyás vár a 49ers irányítójára

Súlyos sérülést szenvedett a vasárnapi NFC-döntőben Brock Purdy, a San Francisco 49ers irányítója, akire műtét és féléves kihagyás vár A 23 éves QB a Philadelphia Eagles elleni összecsapás elején került a partvonalon kívülre, amikor Haason Reddick, a hazaiak védője ráütött a kezére dobás közben.

Kialakult a Super Bowl párosítása

Az NFC főcsoport döntőjében a Philadelphia Eagles fogadta a San Francisco 49ers együttesét. Az Eagles az első drive-ból TD-t szerzett, igaz, a hatpontost előkészítő DeVonta Smith-elkapás a földre ért, de a bírók nem vették észre. A 49ers ráadásul nagy bajba került, ugyanis irányítója, az eredetileg harmadik számú Brock Purdy is megsérült, így a veterán Josh…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.