San Francisco 49ers

Jimmy Garoppolo lehet a Jets és a Texans fő célpontja

A San Francisco 49ers az offseasonban mindent megtett, hogy megszabaduljon Jimmy Garoppolo-tól de az irányító a nyakukon maradt. Kimondták, hogy a tavalyi harmadik választottnak, Trey Lance-nek szavaznak bizalmat de a fiatal irányító megsérült a második játékhéten.

Mexikóvárosban zárul a forduló

Kedd hajnalban Mexikóvárosban zárul az alapszakasz 11. játékhete, a San Francisco 49ers és az Arizona Cardinals mérkőzéssel. Ez lesz a szezonban az utolsó olyan mérkőzés az NFL-ben, amelyet az Egyesült Államokon kívül rendeznek, ráadásul ez egy “retro” párosítás is, ugyanis 2005-ben ez a két csapat játszott először alapszakasz-mérkőzést külföldön, a helyszín pedig ugyancsak a legendás […]

A 11. forduló menetrendje

Hajnalban a Packers és a Titans összecsapásával kezdődik a 11. játékhét ami a korábbi évek alapján igazi rangadónak számított volna. Idén azonban a Packers szenvedése, és a Titans visszafogottsága miatt némileg vesztett az értékéből. A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk.

Új csapat szeretné megszerezni Odell Beckham-et

Továbbra is folyamatos megfigyelés alatt áll Odell Beckham Jr.. Ahogy Adam Schefter az ESPN.com munkatársa azt írja, hogy a szabadügynök elkapó reméli, hogy november végéig aláírhat egy csapathpz, és úgy tűnik, hogy öt legitim kérő van: a Buffalo Bills, a Kansas City Chiefs, a Dallas Cowboys, a New York Giants és a San Francisco 49ers.

A mai mérkőzések párosításai

Ma megrendezik az utolsó európai, az első németországi mérkőzést amelyen a Tampa Bay Buccaneers fogadja a Seattle Seahawks csapatát. Este beindul a nagyüzem, a Bills-Vikings, a Bears-Lions, a Titans-Broncos, a Packers-Cowboys, a Rams-Chargers tartozik az érdekesebb összecsapások közé.

A 10. forduló menetrendje

Hajnalban egy csoportrangadóval kezdődik a 10. játékhét. A Carolina Panthers fogadja az Atlanta Falcons csapatát és miután a csoport mindegyik csapata negatív mérleggel rendelkezik így nagy fonotssággal bír az összecsapás.

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a 49ers – Chiefs mérkőzésen!

A nap fordulóját a késő este kezdődő San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs mérkőzés jelenti. Sok pontos mérkőzésre számíthatunk így érdemes lesz berakni Őket a Fantasy csapatokba. Persze azért nem mindenkit. A Fumble Forum kielemezte, hogy kiket lenne érdemes kezdetni illetve kiket kellene elfelejteni ezen a héten.

A mai mérkőzések párosításai

Ma este folytatódik a meccsdömping, a februári döntős Bengals mérkőzése nyitja meg a sort. A Super Bowl vesztese az Atlanta Falcons csapatát fogadja. A késő esti műsorsávban a nap rangadója, a 49ers és a Chiefs mérkőzésen következik. A napot, hajnalban a Dolphins és a Steelers mérkőzése zárja.

A hetedik forduló menetrendje

Hajnalban a hetedik forduló veszi kezdetét amelyen a Cardinals fogadja a Saints csapatát. A Cardinals a tavalyi playoff szerelés után csalódást keltően kezdte a szezont így mindenképpen javítaniuk kell. A vasárnap estét a februári döntős Bengals és a Falcons összecsapása nyitja.

Power Ranking – 7. hét

Eltelt egy újabb hét és a nagy hármas megállíthatatlan. Vagyis pontosabban egymást azért meg tudják állítani. A Bills nagy győzelmet aratott a Chiefs ellen így megőrizte az első helyét. A második helyen természetesen az egyetlen veretlen csapat, az Eagles következik.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.