PLAYOFF 2022

A szurkolók hősként ünnepelték a hazatérő Bengalst

A Cincinnati Bengalsnál a szezon előtt valószínűleg mindenki azonnal aláírta volna ha a csapat playoff résztvevő lesz a szezon végén így a Super Bowl részvétellel alaposan túlteljesítették az elvárásokat. Ráadásul a döntőn sem vallottak szégyent és nem sok hiányzott hozzá, hogy megnyerjék a döntőt. A szurkolók pedig értékelik a teljesítményüket és hősként fogadták a hazatérő…

A Hall of Famer vezetőedzőnek sem tetszett a bíráskodás

A bírók a Super Bowlon finoman szólva sem álltak a helyzet magaslatán. Több alkalommal sem dobtak zászlót olyan eseteteknél amelyeknél indokolt lett volna majd a mérkőzés utolsó perceiben hirtelen bepótoltak mindent.

Pedig Ja’Marr Chase üresen volt az utolsó játéknál

Jalen Ramsey nagyon jó alapszakaszt és rájátszást futott de a döntő nem a cornerback mérkőzése volt. Több alkalommal is csúnyán megégették a védőt a Super Bowlon és az utolsó hibája a bajnoki címbe kerülhetett volna.

Mennyire fontos, hogy melyik csapat választ ki?!

Tegnap este nagy küzdelem végén a Los Angeles Rams játékosai emelhették magasba a Vince Lombardi trófeát. A csapat idén tulajdonképpen All-Int mondott a végső sikerért és hatalmas csalódás lett volna ha nem húzzák be a döntőt mert a következő évek Top választásait mind beáldozták.

Idén is lesz 40 éves játékos a Super Bowlon

Andrew Whitworth-nek eseménydús hete van miután csütörtök este átvehette az Év emberének díját és holnap este pedig a Super Bowlon fog pályára lépni. Az offensive tackle már a 40. életévét tapossa és számára igen különleges a párosítás.

Három statisztika ami a Bengals ellen szól

A holnap esti Super Bowlon a Cincinnati Bengals számít hivatalosan a hazai csapatnak így Ők választhattak szerelést. Lepasszolták a fehér szerelésüket és a fekete mellett döntöttek pedig az utolsó 17 döntőből 14-et a fehér mezben játsszó csapat nyert meg.

A Bengals tight endje bevethető lehet

Tegnap este kiderült, hogy a Los Angeles Rams sérültlistára tette tight endjét Tyler Higbeet aki így biztosan nem fog pályára lépni a döntőn. Higbee-hez hasonlóan a Cincinnati Bengals tight endje is oldalszalag sérüléssel bajlódik de Ő szerencsésebbnek mondhatja magát.

24 év után kapott elkapó szavazatot az MVP szavazáson

A szezon legértékesebb játékos díjának szavazásakor 50 ember voksol és idén Aaron Rodgers 39 szavazatot begyűjtve lett az alapszakasz MVP-je. Tom Brady 10 szavazatot kapott és a Rams Super Bowlra készülő elkapója, Cooper Kupp egyet.

A Rams tight endje kihagyja a Super Bowlt

A San Francisco 49ers elleni NFC Főcsoport döntőn megsérült a Los Angeles Rams kezdő tight endje Tyler Higbee és sokáig reménykedtek benne, hogy pályára léphet a döntőn. Ma azonban biztossá vált, hogy ki kell hagynia a Super Bowlt.

5 millió dollárral fogadtak a Bengalsra

A Pro Footballtalk információi szerint megtörtént minden idők legnagyobb értékű futball fogadása. A Caesars Sportsbook megerősítette, hogy egy 5 millió dolláros tétet kaptak a Cincinnati Bengals végső sikerére. Ez minden idők legnagyobb fogadási alapja.

Nem jó megnyerni a pénzfeldobást a Super Bowlon!

Legalábbis az utóbbi időben. A mérkőzés elején a pénzfeldobáskor a vendég csapat választhat, amelyik most a hazai pályán játszó Los Angeles Rams lesz. Az utóbbi 7 döntőn azonban nem jó megnyerni a döntés jogát.

Az újonc kicker beérte a playoff karrier rekordot

A Cincinnati Bengals Super Bowl-t játszik és a sikeres playoff szereplésben nagy szerepe van a csapat újonc kickerének is. Evan McPhersont a Draft ötödik körében választotta ki a Bengals és eddig nagyon meghálálta a picket.

A leggyorsabb és a leglassabb 1/1-es Super Bowl részvétel

A hétvégén Super Bowl amelyen a Cincinnati Bengals és a Los Angeles Rams csap össze. Az egyik csapatot Joe Burrow, a másikat Matthew Stafford vezeti. A két irányító között hasonlóságot jelent, hogy mindkettejük 1/1-es választottak voltak.

A Bengalsnak hiba volt fekete mezt választani?!

Hiába rendezik az idei Super Bowlt Los Angelesben hivatalosan nem a hazai pályán játszó Rams hanem a Cincinnati Bengals lesz a hazai csapat. Ennek oka, hogy az AFC és az NFC konferencia felváltva adja a hazai csapatot.

Mester és tanítványa csap össze a Super Bowl-on

Az idei Super Bowlon Sean McVay és Zac Taylor vezetőedző csap össze így kicsit túlzás a fenti cím. A Los Angeles Rams mestere 36, a Cincinnati Bengals vezetőedzője 38 éves így minden idők legfiatalabb vezetőedző párharca következik a nagydöntőben.

Andy Reid nem hibáztatja Patrick Mahomes-t

Az utolsó két Super Bowl résztvevője volt a Kansas City Chiefs de miután vasárnap este 18 pontos előnyt leadtak a második félidőben már nincs dolguk a szezonban. A leolvasásban nagy szerepe volt Patrick Mahomes-nak.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.