Pittsburgh Steelers

Mitchell Trubisky egy szezon után távozhat Pittsburghből

A korábbi második Draft választott tavaly nagy reményekkel érkezett a Pittsburgh Steelers csapatához de csalódnia kellett. Az érkezése után a Steelers a Draft első körében kiválasztotta Kenny Pickett-et aki az edzőtáborban és az előszezonban alulmaradt de az alapszakasz közben megszerezte a kezdő posztot.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Rendhagyó módon a mostani fordulóban nem vasárnap hanem szombat este kezdődött a meccsdömping. Szenteste szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok, a megrendezett 11 mérkőzésből 7 találkozó is egy labdabirtokláson belül dőlt el.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az NFL nem finomkodott és szinte az egész fordulót Szentestére időzítette. Szokatlan módon szombat este jön a meccsdömping de a megszokott módon három mérkőzés kerül képernyőre. A Chiefs-Seahawks mérkőzéssel kezdünk, majd következik a nap rangadója a Cowboys és az Eagles összecsapása. Hajnalban a Steelers-Raiders mérkőzéssel zárjuk a napot.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

A Steelers 24-16-os győzelmet aratott

A Steelers vasárnap azt tette a Panthersszel, amit a Panthers az utóbbi időben szokott tenni az ellenfelekkel. Az a tény, hogy a képlet ismerős volt, nem teszi könnyebbé a dolgot egy olyan csapat számára, amelyik egy kisebb sorozatban volt.

A párducokhoz látogat a Steelers

Az NFL 15. fordulójában Carolina-ba utaztunk, és a Panthers ellen lépünk pályára délután, magyar idő szerint pedig 19:00-kor kezdődik majd a mérkőzés. Sok mindenben hasonlít látszólag a két csapat, azonban mégis nagy különbségek vannak köztük. Mind a ketten 5-8-as mérleggel állnak a csoportjukban, azonban míg a Steelers közel esélytelen a rájátszásba jutásra, addig a Carolina…

Ismerd meg az ellenfelet: Pittsburgh Steelers

A Panthers rájátszás-reményei a Seattle-ben aratott győzelemmel továbbra is életben vannak, és a szezon első győzelmi sorozatát szeretnék három meccsesre növelni. A Carolina (5-8) vasárnap magyar idő szerint 19 órakor a Bank of America Stadiumban a Steelerst (5-8) fogadja.

A cserefutó nagy napja

Kedd hajnalban az Indianapolis Colts és a Pittsburgh Steelers összecsapásával zárult az alapszakasz 12. játékhete. A rájátszás szempontjából nem volt tétje a mérkőzésnek, hiszen egyik csapatnak sincs már reális esélye bejutnia a playoffba, ugyanakkor a két nagy múltú gárda így is izgalmas találkozót vívott egymással.

Kenny Pickett hasonlóan kezdett mint Matthew Stafford

Újonc játékosnak egyik poszton sem könyű NFL-ben és ez kiemelten igaz az irányítókra. Persze akad olyan kivétel is mint Andrew Luck, Patrick Mahomes vagy Lamar Jackson akik már az első pillanattól kezdve magas szinten játszottak de a többségnek igencsak meggyűlik a baja a profi ligával.

T.J. Watt visszatér holnap este

Egy jóideje a 10. játékhetet határozták meg T.J. Watt visszatérési hetének és a Pittsburgh Steelersnél semmi sem zavarta meg ezt a tervet. Watt pénteken azt mondta, hogy vasárnap játszani fog a New Orleans Saints ellen.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.