Pittsburgh Steelers

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

BREAKING: Ben Roethlisberger hosszabbított a Steelers-el

Az már a Pittsburgh Steelers elnökének, Art Rooney II-nek a nyilatkozata után biztossá, hogy a csapat a veterán irányítóval fut neki az idei szezonnak de azt senki sem tudta, hogy mit fognak kezdeni a pénzügyekkel. Ma kiderült, hogy új szerződést kötnek az irányítójukkal.

A legjobb 25 éven aluli szabadügynökök

Idén igazán jó szabadügynökpiac elé nézünk ráadásul nem csak veteránok hanem igazán tehetséges fiatalok közül is sokan elérhetők lesznek. Összeválogatták, hogy ki is azok a fiatal, 25 éve alatti, játékosok akikre érdemes lenne (jó) sokat rááldozni a csapatoknak.

JuJu Smith-Schuster a Steelers játékosa akar maradni

A Pittsburgh Steelersnél megoldódni látszik Ben Roethlisberger szerződésének problémája ugyanis a csapat elnöke elmondta, hogy meg akarják tartani az irányítót de rendezni kell a szerződését. A csapat kezdő centere Maurkice Pouncey biztosan visszavonul így tulajdonképpen a támadófalember jövőjét is rendezték.

Ben Roethlisberger visszatér az idei szezonban

A Pittsburgh Steelers playoff kiesése óta téma az NFL-ben Ben Roethlisberger jövője. A jelek szerint pont került az ügy végére ugyanis megszólalt, pontosabban egy közleményt adott ki Art Rooney II a csapat elnöke ami szerint ragaszkodnak a veterán irányítójukhoz.

A Steelers-é a legnehezebb, az Eagles-é a legkönnyebb sorsolás

A következő szezonbeli párosításokat ismerve elkészítették az ellenfelek erősorrendjét és az idei eredmények alapján a Pittsburgh Steelers találkozik a legerősebb, a Philadelphia Eagles pedig a legkönnyebb ellenfelekkel. A mutató meghatározása roppant egyszerű, a következő évi ellenfelek idei győzelem-vereség mutatóit átlagolják.

Hol folytathatja J.J. Watt?!

J.J. Watt most már szabadügynök így szabadon kiválaszthatja a következő csapatát. A defensive end ráadásul nagyon logikusan korán döntött a váltás mellett és a Houston Texans-t elhagyva most majd 5 hete van arra, hogy nyugodtan válogasson a lehetőségek között mielőtt megnyílik a szabadügynökpiac.

Visszavonultak a Pouncey ikrek

Ma délután visszavonult két támadófalember az NFL-ből és a dolog pikantériáját az adja, hogy ikertestvérek akasztották végleg szögre a sisakjaikat. A korábbi elsőkörös centerek, Maurkice és Mike Pouncey döntött a visszavonulás mellett.

JuJu Smith-Schuster iránt több csapat is érdeklődik

A Pittsburgh Steelers elkapójának JuJu Smith-Schuster-nek márciusban lejár a szerződése és a szabadügynökpiac egyik keresett célpontja lesz. Már most több is csapatról lehet hallani aki szívesen a rosterén látná az elkapót.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.