Pittsburgh Steelers

Amikor egy Hall of Famer irányító megakadályozta, hogy egy másikat draftolj

Terry Bradshaw a Pittsburgh Steelers legendája, négyszeres Super Bowl győztes irányító, kétszeres Super Bowl MVP, egyszeres alapszakasz MVP, Pro Bowl-er, All Pro kerettag és természetesen a Hírességek Csarnokának tagja. A pályafutása utolsó évében viszont megakadályozta, hogy Hall of Famer kövesse a csapatnál.

Ellentétes utat járnak be az elsőkörös Edmunds testvérek

A három évvel ezelőtti Draft kuriózumát az Edmunds testvérek adták ugyanis mindkettejüket kiválasztották az első körben. A fiatalabb Tremaine Edmunds-t (linebacker) a 16. helyen a Buffalo Bills, bátyját Terrell Edmunds-t (safety) a Pittsburgh Steelers választotta ki a 28. helyen.

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

A Steelers hosszabbított Mike Tomlin-al

A Mike Tomlin-éra még évekig íródhat Pittsburgh-ben. A Steelers vezetősége ma hároméves hosszabbítást kötött a vezetőedzőjével így Tomlin 2024 végéig irányíthatja az Acélgyári csapatot. A Steelers nem nagyon szeret változtatni a poszton, 1969 óta Chuck Noll és Bill Cowher után Tomlin a csapat harmadik vezetőedzője.

A Steelers a 16 mérkőzéses alapszakasz legjobb csapata

Miután a liga döntött az alapszakasz mérkőzések számának növeléséről így lezárult a 16 mérkőzés korszak. Ez felveti azt a kérdést, hogy mi lesz a korábbi rekordokkal ugyanis a játékosoknak most eggyel több mérkőzésük, hogy megdöntésék az elődök szezon csúcsát.

A Steelers korábbi futójával erősített a Cardinals

A Pittsburgh Steelers korábbi játékosának, James Conner-nek márciusban lejárt az újoncszerződése és miután majd egy hónapot töltött a szabadügynökpiacon ma aláírt az Arizona Cardinals csapatával. A Pro Bowl-er futó egyéves szerződést kötött az új csapatával.

A legjobb 17. mérkőzések

Tegnap hivatalossá vált, hogy az idei alapszakasz 17 mérkőzésből fog állni így egy héttel tovább izgulhatunk a kedvenc csapatunkért. A bővített alapszakasz viszont nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag rangadókat fogunk látni de akad pár érdekes összecsapás amit a bővítés miatt láthatunk majd.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.