Pittsburgh Steelers

A Steelers szerződteti a piac egyik legjobb elérhető játékosát

A Pittsburgh Steelers tegnap találkozóra hívta a szabadügynökpiac egyik legjobb elérhető játékosát Melvin Ingram-et. A jelek szerint igen jól sikerült a találkozó ugyanis a védő csatlakozik az Acélgyári csapathoz. A hírek szerint egyéves szerződést kötnek az új játékosukkal.

A Hall of Famer irányító 24 interceptiont dobott újonc szezonjában

Terry Bradshaw az 1970-es Draft 1/1-es választottja volt, 4 Super Bowl-t nyert de finoman szólva sem indult jól a profi pályafutása. Újonc szezonjában csak 8 mérkőzésen volt tagja a kezdőcsapatnak és kis túlzással mondhatjuk az ellenfelek több passzát kapták el mint a csapattársai.

Tom Brady és Ben Roethlisberger is megdöntheti Brett Favre rekordját

Tom Brady az NFL-ben eltöltött ideje alatt már számolatlan rekordot tudhat magáénak és egy újabb rekord is a nevéhez fűződhet. Ebben azonban komoly vetélytársa lehet Ben Roethlisberger mert nincs kizárva, hogy a Pittsburgh Steelers irányítója hamarabb éri el a rekordot jelentő számot.

Nem tudni mikor térhet vissza a 82 millió dolláros védő

A Tennessee Titans playoff résztvevő volt a tavalyi szezonban de a csapat védelme az utolsó helyen zárt az ellenfelek irányitóira helyezett nyomás tekintetében. Értelemszerűen javítani akartak ezen a statisztikán és a penzt sem sajnálták.

Hoppá! Visszavonulhat a Steelers-től elküldött támadófalember!

A Pittsburgh Steelers a hét közepén hatalmas meglepetést okozva megvált offensive guardjától David DeCastro-tól. Elsőre anyagi okokkal lehetett magyarázni a döntést ugyanis az elküldéssel 8.75 millió dollárt szabadítottak fel míg a pótlására érkező Trai Turner nagyságrendileg 3 millió dollárt fog keresni.

Megvan a Steelers kezdő guardjának utóda

A Pittsburgh Steelers tegnap hatalmas meglepetésre megvált a korábbi kezdő guardjától David DeCastro-tól. A támadófalember elküldésével 8.75 millió dollárt spórolt a Steelers és az anyagiak nyomós szerepet játszhattak az elküldésében.

A Steelers megvált az All-Pro guardjától

A Pittsburgh Steelers tegnap hatalmas meglepetést okozva megvált kezdő guardjától David DeCastrot-tól. Az elküldés egyetlen magyarázatául a játékos fizetése szolgálhat ugyanis miután megváltak tőle 8.75 millió dollárt szabadítottak fel a fizetési sapkából.

Le’Veon Bell többet nem játszik Andy Reid-nek, inkább visszavonul

Le’Veon Bell az elmúlt években a rossz döntéseivel mindent megtett, hogy “lábon lője” a saját pályafutását. A Steelers-es hisztije után jött a Jets-es nagy szerződése majd jött a visszaesés. Tavaly elküldték szezon közben és csatlakozott a Kansas City Chiefs-hez. Azt hihettük, hogy kezd visszatalálni saját magához de a hírek szerint mégsem.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.