Pittsburgh Steelers

A Dolphins szerződtette Melvin Ingram pass rushert

A Miami Dolphins eddig sem tétlenkedett a szabadügynökpiacon és tegnap egy újabb játékossal bővült a keretük. A védelmüket erősítettek meg a 33 éves pass rusherrel, Melvin Ingram szerződtetésével.

A Pittsburgh Steelers csak Baker Mayfield elküldésére vár

A Cleveland Browns az offseasonban megszerezte Deshaun Watson játékjogát így létszámfeletti játékossá vált Baker Mayfield. Mayfield és a vezetőség viszonya már korábban megromlott ugyanis a Watson előtt több irányítót is meg akartak szerezni.

Autóbalesetben elhunyt a Washington elsőkörös irányítója

Dwayne Haskins ügynöke bejelentette, hogy az irányító egy ma reggeli autóbalesetben az életét vesztette. A Pittsburgh Steelers jelenlegi tartalékirányítója jelenleg Floridában tartózkodott a csapat több irányítójával, running backjével és elkapójával. A hírek szerint az edzés után elütötte egy autó.

A Steelers nagy erőkkel monitorozza a Draft irányítóit

Rég nem látott problémával kell megküzdeni a Pittsburgh Steelers vezetőségének Ben Roethlisberger visszavonulása miatt. Az Acélvárosban majdnem két évtizede nem volt probléma irányítóposzton így egy szokatlan problémát kell orvosolni.

Több célpontja van a Steelersnek irányító posztra

Ben Roethlisberger visszavonult így a Pittsburgh Steelers vezetőségének egy régen nem látott problémát kell megoldani, azaz szereznie kell egy kezdőirányítót. 2004 óta Big Ben volt a csapat kezdő QB-ja és idén meg kell találni a helyettesét.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.