New York Jets

A Jets general managerén nyomás van, hogy megszerezze Aaron Rodgers-t

Aaron Rodgers minden valószínűség szerint lejátszotta utolsó mérkőzését a Green Bay Packers irányítójaként és az offseason egyik legnagyobb kérdése az lesz, hogy hol fogja folytatni az irányító. A legtöbbet a New York Jets csapatát emlegetik Rodgers jövőbeli csapataként.

A Jets sem tudta megállítani a Jaguarst

A New York Jets a Jacksonville Jaguars együttesét fogadta péntek hajnalban az alapszakasz 16. hetének nyitómérkőzésén. A mérkőzésnek óriási volt a tétje, a vesztesnek ugyanis vélhetően le kell mondani a rájátszásáról szóló álmairól.

Derek Carr még mindig megér egy elsőkörös választást?!

Brad Spielberger, a Pro Football Focus munkatársa egy nemrégiben megjelent cikkében megnevezte azokat az irányítókat, akiket az offseasonban elcserélhetnek. Ezen a listán szerepelt Derek Carr is, aki a saját mércéjéhez képest biztosan nem túl jó szezont fut.

Három újonc is bekerült a Pro Bowl keretbe

A tegnap este hirdetett Pro Bowl keretbe idén három újonc is bekerült. A New York Jets 4. helyen kiválasztott cornerbackje Sauce Gardner, a Seattle Seahawks ötödik körös cornerbackje (153. draft pick) Tariq Woolen és a Dallas Cowboys elkapója KaVontae Turpin (aki ugyan a 2019-es Drafton indult de eddig nem került be NFL csapatba) is bekerült…

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

Zach Wilson visszakerül a Jets kezdőjébe

Mike White bordasérülése miatt nem léphet pályára a New York Jets Detroit Lions elleni kulcsfontosságú mérkőzésen. Ez pedig azt jelenti, hogy Zach Wilson visszakerül a kezdőcsapatba.

A 49ers harmadik számú irányítóval is varázslatos

A sort a Buffalo Bills és a New York Jets csoportrangadója nyitotta, a havas és fagyos összecsapáson sokáig nem esett pont, de a Josh Allen vezette hazaiak végül érvényesítették a papírformát és magabiztosan nyertek.

A tegnapi mérkőzések eredményei – 14. hét

Tegnap igen érdekes mérkőzéseket játszottak. A Lions és a Jaguars is megverte az előzetesen sokkal esélyesebb ellenfelét. A Texans is vezetett a félidőben de végül a Cowboys behúzta a mérkőzést. Nagy pofont kapott viszont Tom Brady és a Buccaneers. A szezon korábbi szakaszában menetelő Dolphins is megtorpant az utóbbi időben.

A mai mérkőzések párosításai – 14. hét

Este egy csoportrangadóval kezdődik az NFL maraton. A Buffalo Bills meg akarja őrizni az AFC-ben elfoglalt első helyét, hogy végig hazai pályán játszhasson a rájátszásban. Ellenfele, a Jets jelenleg playoff helyen áll így Ők sem fogják egyszerűen adni a holnapi mérkőzést.

A 14. játékhét párosításai

Hajnalban kezdetét veszi a 14. játékhét. A fordulót hajnalban a Rams és a Raiders összecsapása nyitja meg. A címvédő szurkolói finoman szólva sem ilyen szezonra számítottak és a Fosztogatók is nagyon csalódottak jelenleg. A vasárnap esti meccsmaratont csoportrangadó, a Bills- Jets mérkőzés nyitja. Este a Tom Brady vezette Buccaneers a kezdőirányítóját vesztő 49ers-hez látogat. Hétfő…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.