New York Jets

Kenny Pickett három interceptiont dobott a debütálásán

Tegnap este eljött Kenny Pickett ideje miután padra ültették Mitchell Trubisky-t. A bemutatkozás azonban nem volt egy sikertörténet miután a fiatal irányító sorra dobta az interceptionöket. A mérkőzést 3 eladott zárta az idei elsőkörös választott.

Az irányító elkapott touchdownja

Zach Wilson visszatért a sérülése után és eddig 10-0-ra vezetnek a Pittsburgh Steelers ellen. A csapat első touchdownját ráadásul az irányító szerezte. Az endzone előtt egy “double reverse” után az irányító szerzett egy touchdown elkapást. Ezzel Wilson lett a Jets történetének első irányítója akinek van elkapott touchdownja.

Zach Wilson visszatérésekor Joe Flacco visszakerül a padra

Zach Wilson kiesése után Joe Flacco lett a New York Jets kezdőirányítója és eddig meg is hálálja a bizalmat. A veterán irányító a múlt héten kevesebb mint másfél perc alatt 13 pontos hátrányt fordított meg a csapatával és erre 21 éve nem volt példa.

A hét legjobbjai – Week 2

Jöjjenek a második forduló legkiválóbb teljesítményei, a győztesek legjobb játékosai. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). A ti jelöltjeitekre is kíváncsiak vagyunk, de nézzük, kiket hoztunk.

Végülis Browns-os dolog így kikapni

A második forduló rengeteg érdekes mérkőzést és nagy fordítást hozott. Ezek közül az egyiket a Cleveland Browns és a New York Jets összecsapása hozta. A mérkőzés esélyese a hazai csapat volt és sokáig ennek megfelelően is alakult a találkozó. Lehet, hogy már elhitték, hogy megvan a mérkőzés és ez okozta a hibát, hogy tetemes előnyről […]

Joe Flacco kezd vasárnap este

A héten felmerült, hogy Zach Wilson pályára tud lépni a hétvégi Baltimore Ravens elleni nyitómérkőzésen de ma hivatalossá vált, hogy Joe Flacco lesz a New York Jets kezdője. Így eljött a veterán irányító visszavágásának lehetősége.

Esély van rá, hogy Zach Wilson pályára lép a hétvégén

A New York Jets nem sietteti Zach Wilson visszatérését a pályára, de még így is lehet, hogy az első héten játszani fog. Wilson részt vett a tegnapi edzésen és van esélye arra, hogy a vasárnapi Baltimore Ravens elleni alapszakasz-nyitányon már kezdő legyen, mondta Robert Saleh vezetőedző a riportereknek.

Három negyedik negyedes fordítást hozott a Jets tartalékirányítója

Chris Streveler két éve szerepel az NFL-ben de nem kell csodálkozni, hogyha nem ismerős a neve. Az irányító megjárta az Arizona Cardinals, a Baltimore Ravens és a Miami Dolphins csapatát. Tétmérkőzésen csak a Cardinals csapatában lépett pályára de a mostani offseasonban felhívta magára a figyelmet.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.