New York Jets

Jó helyzetbe kerülni

Sam Darnold életének legutóbbi hete kissé zavaros volt. Így amikor vasárnap délután Charlotte-ba érkezett, hogy megkezdje pályafutásának következő fejezetét, a Panthers új irányítója elismerte, hogy még mindig próbálja rendezni azt az érzéseit, amelyet a trade után érzett, és ami hirtelen változást eredményezett a karrierjében.

Sam Darnold megszerzése lehetőséget ad a Panthersnek

Scott Fitterer, a Panthers GM-je rengeteg mindent szeret abból, amit Sam Darnold hoz a csapathoz. De imádja azt a rugalmasságot is, amit Darnold biztosít a csapatnak. Miután egy 2021-es hatodik körös és két 2022-es választást (egy második és egy negyedik köröst) adtak a Jetsnek a 23 éves irányítóért, Fitterer szerint Darnold érkezése nem diktál más

Öt emberrel végzett a korábbi cornerback

Szomorú hírrel került be a hírekbe a korábbi cornerback Phillip Adams. Adams szerda este végzett öt emberrel, egy hatodikat megsebesített majd magával is végzett. Egyelőre tart a nyomozás és jelenleg nem lehet tudni, hogy mi vezetett az ámokfutáshoz.

Sam Darnold megszerzése előrelépés vagy visszalépés?

A Carolina Panthers igazából az egész offseasonban új irányítót keresett és elsőszámú célpontjuk Deshaun Watson volt de végül Sam Darnold-al vigasztalódtak. Persze sikerült egy korábbi Top Draft picket szerezniük viszonylag olcsón de vajon megérte?

Mi lesz Teddy Bridgewater-el?

A Carolina Panthers tegnap megszerezte Sam Darnold-ot a New York jets csapatától egy idei hatodik, egy jövő évi második és negyedik körös választásért. A fiatal irányító érkezésével továbbra már nincs szükségük Teddy Bridgewater-re. Csakhogy nem lesz olyan egyszerű megszabadulni tőle.

A Sam Darnold trade után biztossá vált a Zach Wilson Draft

A New York Jets tegnap elcserélte Sam Darnold-ot a Carolina Panthers csapatával így biztossá vált, hogy irányítót fognak választani a második helyen. A poszt biztos és szinte az is biztosnak tekinthető, hogy Zach Wilson lesz a választottjuk.

BREAKING: A Panthers megszerezte Sam Darnold-ot

A Carolina Panthers az egész idei offseasonban irányítót akart szerezni és ma sikerrel jártak. Percekkel ezelőtt jelentették, hogy megszerezték a New York Jets irányítóját Sam Darnold-ot. A korábbi Top pickért átadják az idei hatodik, a 2022-es második és negyedik körös választásukat.

Sam Darnold már csak harmadik kört ér

A New York Jets 2018-ban három második körös választást is kifizetett azért, hogy a harmadik helyen kiválaszthassa Sam Darnold-ot. Az irányító viszont finoman szólva sem hozta azt amit a kiválasztásakor vártak tőle így mostanra már létszám felettivé vált.

A 16 mérkőzéses alapszakaszban negatív rekorder a Bears és a Jets

Miután a héten be fogják jelenteni az alapszakasz mérkőzések számának növelését így negatív rekorder lett a Chicago Bears és a New York Jets csapata is. A két csapat az egyetlen amely 1978 óta egyetlen olyan irányítót sem tudott felmutatni amelyik egy alapszakaszban elérte volna a 4.000 passzolt yardot.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.