New York Jets

Hol folytathatja Deshaun Watson?!

Az előttünk álló hónapok fő témáját biztosan Deshaun Watson fogja szolgáltatni. A kialakult helyzet miatt az irányító nem akarja a Houston Texans-nál folytatni viszont a tavalyi szerződéshosszabbítása után csapata nem akarna lemondani róla.

Robert Saleh a New York Jets új vezetőedzője

A Jacksonville Jaguars után a Jets is megtalálta az új vezetőedzőjét. A San Francisco 49ers korábbi defensive koordinátorát választotta a New York Jets a csapat új vezetőedzőjének. A hírek szerint az edző ötéves szerződést fog aláírni az új csapatával.

Adam Gase-t kirúgja a Jets a mai mérkőzés után

A New York Jets elvesztette az idei szezon első 13 mérkőzését és már hónapokkal ezelőtt is Adam Gase kirúgását várták sokan. Azonban ami késik nem múlik és ma este be is fog következni ugyanis egybehangzó értesülések szerint ki fogják rúgni a vezetőedzőt.

Biztosan a Jaguars-é az 1/1-es választás

Ahogyan arra számítani lehetett a Jacksonville Jaguars kikapott a Chicago Bears ellen. Egy ideig jól tartotta magát a csapat de végül 41-17-re kikapott. A vereség viszont jutalommal jár a csapat számára ugyanis bebiztosították a Draft első választását.

Trükkös játék után szerzett vezetést a Jets

A New York Jets a Cleveland Browns ellen mérkőzik és az első negyed végén egy trükkös játékot húztak ki a kalapból. A csapat elkapója, Jamison Crowder passzolt és a játék egy 43 yardos passzolt touchdownal zárult. A játék után a jelek szerint megnőtt az önbizalmukat mert jelenleg 13-3-ra vezetnek.

Dak Prescott-nak még mindig több passzolt yardja van mint Sam Darnold-nak

A New York Jets vasárnap este megnyerte az első mérkőzését amivel jelenleg elvesztette a jövő évi első választást. Sam Darnold-ot a két évvel ezelőtti Draft harmadik választottja volt de az idei szezonjával nem bizonyítja, hogy megérte a magas Draft cetlit. Igazság szerint maradéktalanul az első két szezonjával sem.

A Jets legyőzte a Rams-t de ezzel bukta az 1/1-es választást

A New York Jets tegnap este idegenben legyőzte a Los Angeles Rams csapatát. Ezzel 13 vesztes mérkőzés után megszerezték az első győzelmüket de a jövőre nézve nagyon sokba kerülhet ez az egyenlet győzelem is ugyanis elbukták a legígéretesebb egyetemi játékost.

Három rontott mezőnygól után kivágták a rúgót

Sergio Castillo pályafutása nem tartott sokáig a New York Jets csapatánál. A kickernek tegnap megköszönték a szolgálatait miután vasárnap este három mezőnygólt is elhibázott a Seattle Seahawks elleni mérkőzésen. Castillo-nak 4 mezőnygólkísérlete volt.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.