New York Jets

A legkomplettebb keretek rangsora a PFF szerint

A Pro Football Focus elkészítette a liga csapatainak rangsorát a keretek erőssége alapján. Itt értelemszerűen az számított, hogy milyen játékosok szerepelnek az adott csapatok rosterén. Az erősorrend a játékosok neve és játéktudása alapján készült de természetesen nincs rá garancia, hogy a csapatok sikeresek is lesznek.

Hivatalosan is visszavonult az ötszörös Pro Bowl-er elkapó

Demaryius Thomas tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. Az elkapót a 2010-es Draft első körének 22. helyén választott ki a Denver Broncos és 8 és fél éven keresztül volt a csapat játékosa. Utána megjárta a Houston Texans, a New England Patriots és a New York Jets csapatát de a tavalyi szezonban

C.J. Mosley-tól már most megszabadulhat a Jets

A New York Jets két évvel ezelőtt ötéves, 85 millió dolláros szerződésért megszerezte C.J. Mosley-t és egyértelműen a védelem vezérének szánták. Az üzlet viszont nagyon nem jött be és a találgatások szerint akár a közeljövőben meg is válhatnak tőle.

Morgan Moses a Jets játékosa lett

A Washington Footbal Team egy hónapja elküldte a jobb oldali tacklejét, Morgan Moses-t és meglevő volt, hogy ilyen sokáig a piacon maradt a játékos. A támadófalember iránt az elküldésétől érdeklődött a New York Jets és tegnap sikerült egyezségre jutniuk.

Második és negyedik körös elkapót is a legjobbak közé várják

Az idei Draft osztály egyik legerősebb posztja volt az elkapóposzt. Az első elkapó akit kiválasztottak az Ja’Marr Chase volt. Az LSU korábbi játékosát az 5. helyen választotta ki a Cincinnati Bengals így értelemszerűen tőle várják a legjobb teljesítményt.

Elsőkörös bustot igazolt a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap szerződtette a korábbi elsőkörös linebackert Darron Lee-t. A védőt a 2016-os Draft 20. helyén választotta ki a New York Jets de óriási bust lett belőle. Három évig szerepelt a Jets-nél majd elcserélték a Kansas City Chiefs csapatával.

Lemondott a fizetése feléről, hogy a Jets játékosa maradhasson

A New York Jets elkapója Jamison Crowder kihagyta csapata eddigi offseason edzéseit mert nem tudott megegyezni a csapat vezetőivel a szerződésének átalakításáról. Az elkapó 10 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezett amit a csapat alaposan meg akart nyirbálni.

Le’Veon Bell többet nem játszik Andy Reid-nek, inkább visszavonul

Le’Veon Bell az elmúlt években a rossz döntéseivel mindent megtett, hogy “lábon lője” a saját pályafutását. A Steelers-es hisztije után jött a Jets-es nagy szerződése majd jött a visszaesés. Tavaly elküldték szezon közben és csatlakozott a Kansas City Chiefs-hez. Azt hihettük, hogy kezd visszatalálni saját magához de a hírek szerint mégsem.

Történelmi tettre készül a Jets csapata

A New York Jets nagy álmokat szövöget miután az offseasonban szerződtették Robert Saleh-et vezetőedzőnek és a Draft második helyén kiválasztották Zach Wilson-t kezdőirányítónak. A fejlődés egyik első lépéseként történelmi győzelemre törnek az alapszakaszban.

Hosszabb időt kell kihagynia Zach Wilson vak oldali védőjének

Mekhi Becton-t tavalyi Draft első körében választotta ki a New York Jets és az idei szezonban kulcsszerep vár rá miután neki kell majd megvédeni a csapat idei elsőkörös választottjának, Zach Wilson-nak a vak oldalát. A jelenlegi sérülése viszont problémát jelenthet a jövőben.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.