New York Jets

Gyenge mérleggel rendelkeznek az újonc irányítók

Az idei szezonban hat újonc irányító kezdett legalább egy alapszakasz mérkőzésen és eddig nem fényes a fiatalok mérlege. Persze minden évben rájuk irányul a legnagyobb figyelem és ha valakit a Draft első helyein választanak ki akkor biztosan nem egy erős csapatban kezdi meg a pályafutását.

A mai mérkőzések párosításai

2021. október 10. 15:30 Atlanta Falcons – New York Jets (Arena4) 2021. október 10. 19:00 Minnesota Vikings – Detroit Lions Washington Football Team – New Orleans Saints Houston Texans – New England Patriots Tampa Bay Buccaneers – Miami Dolphins Cincinnati Bengals – Green Bay Packers (Arena4) Pittsburgh Steelers – Denver Broncos Carolina Panthers – Philadelphia […]

Az idei első angliai csata

Ma délután fél 4-kor kezdetét veszi az idei első angliai csapata amelyen az Atlanta Falcons fogadja a New York Jets csapatát. A találkozón két 1-3-al álló csapata csap majd össze de igen ellentétes lehet a résztvevő játékosok hangulata.

A két legjobb elkapója nélkül játszhat a Titans

Nehéz feladat előtt áll a Tennessee Titans csapata ugyanis elképzelhető, hogy a két legjobb elkapója nélkül kell kiállni a vasárnapi mérkőzésen. A Titans a New York Jets ellen játszik a negyedik játékhéten ami azért a két elkapó nélkül sem látszik megoldhatatlan feladatnak.

Kicsit csalóka a Denver Broncos tökéletes mérlege

A Denver Broncos a szurkolói nagyon boldogok lehetnek csapatuk jó rajtja miatt ugyanis a csapat mindhárom idei mérkőzését megnyerte. A franchise történetében 15. alkalommal rajtoltak 3-0-val de az ellenfeleket megnézve azonban kicsit talán korai lesz a nagy öröm.

Az idei két Top irányítónál sokkal jobban kezdett Josh Rosen

Josh Rosen az Arizona Cardinals elsőkörös pickje volt de mindössze egy szezonon keresztül volt kezdő az NFL-ben. Azóta csapatról csapatra jár és már az is sikernek számít ha leülhet a kispadra. Ennek ellenére a kezdés biztatóbb volt mint az idei Top újoncok kezdése.

A mai mérkőzések párosításai

2021.09.19. – 19:00 New York Jets – New England Patriots (Arena4) Jacksonville Jaguars – Denver Broncos Miami Dolphins – Buffalo Bills Philadelphia Eagles – San Francisco 49ers Indianapolis Colts – Los Angeles Rams Pittsburgh Steelers – Las Vegas Raiders Chicago Bears – Cincinnati Bengals Cleveland Browns – Houston Texans Carolina Panthers – New Orleans Saints […]

Ismerd meg az ellenfelet: New York Jets

Míg az 1. heti meccsről szóló beszélgetések nagy része Sam Darnold és a korábbi csapata elleni összecsapás körül forog, itt az ideje, hogy megnézzük, mit hozott össze a Jets az új vezetőedző, Robert Saleh vezetésével. Csak hét Jets játékos tért vissza azok közül, akik a tavalyi, New England elleni szezonzárón kezdtek, mind tervezett kezdőjátékosok a […]

Tovább cserélték az idén elcserélt védőt

A New York Jets ma egy hatodik körös választásért megszerezte a defensive end/linebacker Shaq Lawson játékjogát a Houston Texans csapatától. Valószínűleg az egész szezonra kiseső Carl Lawson pótlására érkezik. A védő pályafutása nem volt hosszú életű a Texans csapatánál mert csak márciusban szerezték meg. A Benardrick McKinney csere részeként érkezett a Miami Dolphins-tól.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.