New York Jets

Draft ellenőrző – AFC Kelet

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Elsőként az AFC keleti csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Három csapat versenyez Brandin Cooksért

Ugyan nem szabadügynök de az egyik jelenlegi legkeresettebb elkapó a Houston Texans játékosa Brandin Cooks. Az elkapó érvényes szerződéssel rendelkezik, ráadásul pont hajnalban kétéves hosszabbítást kötött, így csak tradeel tudnák megszerezni és a hírek szerint három csapat is érdeklődik iránta.

Hogy miért is ekkora a kereslet D.K. Metcalf-ra?

A Seattle Seahawks elkapója idén lép újonc szerződésének utolsó évébe így miután nem lehet lehívni az ötödik éves opcióját idén kell hosszabbítani vele ha nem akarják elveszteni jövőre. Érdeklődőből ráadásul most sincs hiány.

Mindkét elsőkörös választását elcserélné a Jets

A New York Jets két elsőkörös választással rendelkezik az idei Drafton de korántsem biztos, hogy választani fognak az első napon. A Detroit Lions mellett a Jets vezetősége is szívesen cserélne ráadásul Ők mindkét picket elcserélnék.

Három elkapót is kinézett magának a Jets

A New York Jets nagyon meg akarja erősíteni az elkapósorát és három játékost ki is nézett magának a csapat vezetősége. A problémát jelenleg az jelenti, hogy a kinézett játékosok még nem szerepelnek trade listán.

Hogy mennyire is fontos egy jó guard!

A támadófal nem a leglátványosabb poszt és többségüket csak akkor vesszük észre ha nagyot hibáznak és mondjuk a hibájukból viszik földre az irányítót vagy a center rosszul adja fel a labdát. Ennél persze azért sokkal fontosabb a szerepük és egy jó támadófalember a csapattársak teljesítményén is javít.

Robert Saleh koronavírus tesztje is pozitív lett

Újabb pozitív tesztek az NFL-ben. Most a New York Jets vezetőedzőjének, Robert Saleh-nak a koronavírus tesztje lett pozitív. Ha a vezetőedző nem tudja teljesíteni vasárnapig a protokollt akkor Ron Middleton tight end edző helyettesíti majd. A Jacksonville Jaguars csapatát fogadják hazai pályán.

Megmagyarázhatatlan a Titans teljesítménye

A Tennessee Titans évek óta stabil playoff szereplőnek számít így nincs meglepetés abban, hogy jelenleg is az AFC déli csoportjának élén állnak. Azonban igencsak meglepődhetünk ha megnézzük, hogy melyik csapat ellen milyen eredményt értek el.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.