New York Giants

Valóban rendben van a Giants védelme?

Nagyon gyengén szerepeltek a támadóink 2020-ban, így egyértelmű, hogy fejlesztésre szorul a csapatrész. Hozzájuk képest kellemes meglepetést keltett a védelem, akiktől nem lehetett túl nagy elvárásunk. A helyzet azonban itt sem fenékig tejfel és tévúton járnánk, ha csakis az offense lenne fókuszban.

Elkapót választani a második körben?

Számos klasszis elkapóval gazdagodott az elmúlt években az NFL, több kiváló évfolyamot is láttunk mostanában a draftokon. Szükségünk lesz a pozíció megerősítésére, hiszen eléggé valószínű Golden Tate távozása, a Shepard-Slayton-Engram hármas pedig hiába képes a szép dolgokra, egyikük sem képvisel olyan szintet, mint korábban OBJ. Várhatóan az idei class is erős lesz, így adott a

A fizetési plafon hatása a szabadügynökpiacra

Természetesen az NFL-t is komolyan befolyásolta az egész világon egy éve tomboló vírushelyzet. Mérkőzés ugyan nem maradt el, de több csapat kulcsjátékosa is kihagyott egy-egy mérkőzést, ráadásul csak nagyon limitált számban lehettek jelen a szurkolók. Ennek komoly pénzügyi vonzata is lett, amely azt eredményezi, hogy csökkenni fog a fizetésekre elkölthető összeg. Vajon mi lesz ennek

Williams vagy Tomlinson? Kit tartson meg a Giants?

Az idei offseason egyik nagy kérdése, hogy kit tartsunk meg a Leonard Williams-Dalvin Tomlinson kettősből. A védőfal belső részénél megtérült a befektetés, számos mérkőzésen dominanciát mutattak a játékosaink. A tavalyi nagybevásárlás és a 2021-re csökkenő fizetési plafon azonban nem nekünk kedvez és valószínűleg csak a páros egyik tagját tudjuk megtartani. Ki mellett döntsünk?

A Giants secondary helyzete

Az elmúlt évtizedben alaposan megváltozott a játék képe, a szabályok miatt jobban előkerült a passzjáték, amely az elsődleges sikert jelenti a győzelemhez vezető úton. Kellemes meglepetésként hatott a secondary, ahová több jól sikerült erősítés is érkezett.

Mit művelt a passzsiettetőkkel a Giants-nél?

A védelmünk legnagyobb problémája, hogy nem tudunk kellő nyomást helyezni az ellenfél irányítóira, amely a passzsiettetők szegénységi bizonyítványa. A sérülések is bekavartak, de az egészséges névsor sem túl félelmetes. Szép dolog belső falemberként Leonard Williams 11,5 sackje, de az edge rusherek megálltak 8-nál, ez pedig röhejes. Hogyan jutottunk el idáig?

Akik a cut áldozatai lehetnek a Giants-nél

Nehéz helyzetben vagyunk idén a fizetések meghatározását illetően, hiszen könnyen lehet, hogy csökkenni fog a 2021-es salary cap. A korábbi években rendre növekedést tapasztaltunk, azonban a vírushelyzet alaposan bekavart, így érdekes helyzetet tapasztalhatunk meg. Persze e pletykált 175 milliós plafon rögtön kinyírná a csapatok nagy részét, így várható valamilyen módosítás. Most annak járok utána, hogy

Még ez sem Daniel Jones éve volt

A New York Giants ugyan csak egy hajszállal, vagyis egy könnyelmű Philadelphia Eagles-el, maradt le a rájátszásról de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez valójában nem a csapat dicsérete hanem a csoport kritikája.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.