New York Giants

Drámai végjáték és Giants vereség a forduló nyitómérkőzésén

A drámai végjátékot hozó hajnali mérkőzés után nehéz összefoglalni a látottakat. Elsőként Nick Gates-re kell gondolnunk, aki olyan lábtörést szenvedett, amelyet inkább nem ismételt az NFL Network. Innen is jobbulást kívánunk a centerünknek és ezerrel drukkolunk azért, hogy nemcsak az egészségét nem fogja befolyásolni ez a sérülés, de a pályára is visszatérhet a jövőben!

Viszonylag sima Broncos győzelem a Giants ellen

Beigazolódtak a baljós érzéseink a szezonkezdetre, hiszen sima vereséget szenvedtünk hazai pályán a Denver Broncos ellen. A támadóink, a védőink és az edzői stábunk is totálisan leszerepelt a nyitányon és a tavalyi év hibái újra megismétlődtek.

Saquon Barkley bevethető lesz az esti mérkőzésen

A hírek szerint Saquon Barkley már felépült a tavalyi sérüléséből és Ian Rapoport információja szerint kezdő lesz az esti Denver Broncos elleni mérkőzésen. A negyedik profi szezonját kezdő running back a tavalyi alapszakasz második fordulójában sérült meg.

Akik csalódást okozhatnak

A két pozitív írás után most visszahozzuk az elvárt hangulatot és azokat a játékosokat fogom felsorolni, akiknek a teljesítménye elmaradhat a várthoz képest. Kicsivel terjedelmesebb lista lesz, mint az előző.

Akik pozitív meglepetést okozhatnak

A gyenge előszezon után kicsit alábbhagyott a lelkesedésünk, de szinte minden évben vannak olyan játékosok, akik jobban teljesítenek annál, amit várunk tőlük. Lássuk kik azok akiket esélyesnek tartok erre.

Elsőkörös centert kapott a defensive endért a Giants

A New York Giants ma délután elcserélte defensive endjét B.J. Hill-t a Cincinnati Bengals csapatával. A védő ellenértékeként a korábbi elsőkörös választott Billy Price érkezik a Giants-hez. A játékosok NFL-béli teljesítménye viszont nem a kiválasztásuk helyét mutatta eddig.

A Jets nyerte a New York-i csatát

A fontos kezdőjátékosainkat pihentettük, a cserék viszont a minél több játékidőért és a csapatban maradásért harcoltak az első előszezon mérkőzésünkön. Lássuk mennyire sikerült nekik.

Bajban a Giants támadófala?!

Évtizedes probléma a csapatunk támadófala. Előfordult olyan év, amikor nem érkezett kellő erősítés, de a csapatrészbe fektetett erőforrások sem mindig jelentettek megoldást. Az edzőtábor eddigi részét elrontott snapek, false startok és rossz blokkok jellemzik, a beszámolók alapján pedig (elsősorban a második sor teljesítménye miatt) használhatatlan az offense. Ideje kongatni a vészharangot?

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.