New York Giants

Küzdelmes találkozón nyert a Giants

Küzdelmes összecsapást vártunk a negyedik fordulóban és ezt is kaptuk meg, egy szoros mérkőzésen sikerült nyerni úgy a Bears ellen, hogy a végére egészséges irányítónk sem maradt. Lássuk hogyan történt.

Nagyító alatt a Chicago Bears

Két győzelem után visszakerültünk a valóságba, miután fájó vereséget szenvedtünk a tartalékirányítóval felálló Dallas Cowboys ellen. Egyenlő erők küzdelmére számíthatunk vasárnap és remélhetőleg sikerül jól kijönni a végjátékból. Lássuk kik ellen lépnek pályára a játékosaink.

Elemzés: Saquon Barkley idei játéka

Saquon Barkley visszatért. A 2020-as ACL szakadása után tavaly csak az árnyéka volt önmagának, a szezon második felében pedig az önbizalma is láthatóan megcsappant. Teljesen más lelkiállapotban érkezett meg a nyári edzőtáborba, az eddigi teljesítménye alapján pedig 2018 után ismét a liga egyik legjobb futóját üdvözölhetjük a személyében. Vessünk egy mélyebb pillantást a játékára.

Kenny Golladay szerződése eddig ráfizetés a Giants-nek

Kenny Golladay tavaly aláírt négyéves 72 millió dolláros szerződése eddig nem fizetődött ki a New York Giants csapatának. Az elkapó az Óriások játékosaként 17 mérkőzésen lépett pályára, 39 elkapásból 543 elkapott yardot és 0 touchdownt szerzett. És nem csak kezdeti “lámpalázról” van szó mert idén is borzasztóan gyengén teljesít.

A hajnali mérkőzés Giants szemmel

Pozitívan alakult az első két mérkőzésünk, így bízhattunk benne, hogy sikerül meglovagolni a hullámot és hazai pályán, hétfő este egy csoportrivális ellen folytatjuk a jó sorozatot. Nem így lett és a látottak megerősítettek minket abban, hogy óriási türelemre lesz még szükségünk.

Véget ért a Giants kezdő elkapójának szezonja

A hajnali mérkőzés utolsó játékában a New York Giants egyik legfontosabb játékosának szezonja véget ért. Az elkapó Sterling Shepard kontakt nélkül szenvedett térdsérülést, amelyről azonnal kiderült, hogy a szezon végét jelenti. Brian Daboll vezetőedző azóta megerősítette, hogy elszakadt a bal térdszalagja.

Vendéggyőzelem a csoportrangadón

A New York Giants és a Dallas Cowboys zárta az harmadik fordulót kedd hajnalban. A találkozót az ARENA4 és az ARENA4+ is élőben közvetítette, az ARENA4+-on pedig vissza is nézhető.

Nagyító alatt a Dallas Cowboys

Következik az idei első csoportmérkőzésünk, a Dallas Cowboys-t látjuk vendégül a Monday Night Footballon. A gyenge játék ellenére 2-0-ás mérleggel áll a csapatunk, ráadásul az ellenfelünk Dak Prescott nélkül fog pályára lépni, így kivételes lehetőség előtt állunk. Vajon sikerül végre nyerni egy főműsoridős mérkőzésen?

Második mérkőzését is sikerrel vette a Giants

Az idegenbeli győzelem után hazai pályán is sikerrel mutatkozott be Brian Daboll, miután 3 ponttal sikerült nyerni a Carolina Panthers ellen. A mérkőzés gyenge színvonalú volt és a kevesebbet hibázó csapat tudott győzni. Jöjjenek a részletek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.