New York Giants

Ha már all in, itt egy lehetőség!

James Bradberry-t a napokban kivágta a Giants. A cornerback tökéletesen illene a Buccaneers rendszerébe. Méretei (6’1″, 212) megfelelnek a Todd Bowles által keresetteknek. Kiváló emberfogó, de zónázásban sincs elveszve és a futás elleni védekezéshez is jól tud fellépni.

Napokon belül döntenek a cornerback elküldéséről

Igazából már hetek óta kérdéses James Bradburry sorsa vagyis pontosabban csak az a kérdés, hogy a New York Giants mikor küldi el a védőjét. Egybehangzó tengerentúli hírek szerint ez már ezen a héten be fog következni és szabadügynök lesz a védő.

A Giants defensive endet és támadó falembert választott

Óriási szükség volt egy passzsiettetőre, hiszen egyedül Azeez Ojulari képvisel kezdő szintet, de ő egyedül kevés lenne. Ahogy vártuk Travon Walkert és Aidan Hutchinsont kivitték, így Kayvon Thibodeaux maradt nekünk.

Top 5 draft prospect: defensive tacklek – Draft 2022

1. Devonte Wyatt (Georgia) Vannak nála fiatalabb rookie-k, hiszen már 24 éves múlt, de az idei legjobb 3-tech DT. A sebességével és az erejével is nyerni tud, mindegyik downnál alkalmazható. Az atletikusságának köszönhetően a határ a csillagos ég lehet nála.

Top 5 draft prospect: edge rusherek – Draft 2022

1. Kayvon Thibodeaux (Oregon) Hosszú ideig megoszlottak a vélemények, hogy ő vagy Hutchinson a legjobb pass rusher, aztán ahogy közeledtünk a télhez egyre nagyobb lett az ellenszenv Thibodeaux irányába. Állítólag nem ad bele mindent, ami nem látszik a játékán és sokakat zavar a szókimondó stílusa, szerintem ez sem probléma. Dinamikus játékosról beszélünk, aki tökéletesen érezné […]

Top 5 draft prospect: belső falemberek – Draft 2022

1. Zion Johnson, G (Boston College) Hosszú utat járt be az NFL-ig, hiszen kevés tapasztalatot szerzett a középsuliban és a másodosztályú Davidson nevű egyetemen kötött ki. Két év után került a Boston College-ra, ahol guardként és tackle-ként is lehetőséget kapott, de az előbbiben tűnt ki igazán. Kiváló erővel rendelkezik és hosszú ideig kezdő lehet valamelyik […]

Top 5 draft prospect: offensive tackle-k – Draft 2022

1. Ikem Ekwonu (NC State) Egy szörnyetegről beszélünk, aki erőlködés nélkül tünteti el a védőket. Viszonylag későn robbant be, de évről évre fejlődött és 2021-ben már All-American lett. A kézhasználatán még javítania kell, de guardként és tackle-ként is van tapasztalata és már az első héten a kezdőcsapatba állítható. A liga egyik legjobb futásblokkolójává válhat.

Top 5 draft prospect: elkapók – Draft 2022

Az elmúlt években szinte mindegyik draft class-ra jellemző volt az erős WR mezőny és ez idén sincs másképp. Ugyan nincs akkora hype a játékosokon, mint a top falembereken és a passzsiettetőkön, azonban 13-15 olyan tehetséget is találunk, akik legalább 3. körös értéket képviselnek. Lássuk kik vannak a lista élén.

Top 5 draft prospect: futók – Draft 2022

Szükségünk lehet egy új futóra, hiszen Saquon Barkley egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az esetleges erős szezon utáni szerződéshosszabbítás pedig a sérülékenysége miatt jelentene kockázatot. Vajon megtalálható ebben a listában a jövő embere.

Draft prospectek: Ahmad ‘Sauce’ Gardner, CB (Cincinnati)

Elsősorban a támadófalba és a pass rusherek megerősítésére fordíthatjuk a prémium pickjeinket, azonban a többi pozíciót sem szabad elfelejteni, hiszen egyrészt nemcsak ezeken a posztokon találunk óriási tehetségeket, másrészt szinte mindenhová elfér az erősítés. Sauce Gardner neve is valószínűleg előkerül a top 10-ben, aki a legjobb cornerbackké küzdötte fel magát. 2000. augusztus. 31-én született Detroitban. […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.