New York Giants

Már csak nyolcan vannak versenyben

Jön a playoff második köre. Már csak nyolc csapat van versenyben az NFL rájátszásában: a playoff második körének minden mérkőzését természetesen élőben közvetíti az ARENA4 – most lássunk néhány érdekességet a párosításokkal kapcsolatban.

Most nem jött össze a Minneapolis Miracle

Tovább zajlik a menetelés, sikerült visszavágni a karácsonyi zakóért a Vikings-nak és a fantasztikus offense-nek köszönhetően a legutóbbi Super Bowl győzelem után ismét playoff győzelemnek örülhettünk.

Egyértelműnek látszó mérkőzés az NFC-ből

A harmadik helyen kiemelt Minnesota Vikings a hatodik helyen kiemelt New York Giants-t fogadja a ma esti a Wild-card fordulóban, a három héttel ezelőtti, utolsó másodpercekben hősiesen végződött mérkőzés visszavágóján.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

Az NFC Pro Bowl keret majd felét egy csoport adja

Az NFC Pro Bowl keretét finoman szólva is uralja az egyik csoport. Sokáig lesajnálták az NFC kelet csapatait de idén minden várakozást felülmúlnak. A Philadelphia Eagles, a Dallas Cowboys, a New York Giants és a Washington Commanders playoff helyen áll jelenleg és ez a Pro Bowl listán is meglátszik.

Az NFC kelet mind a négy csapata playoff helyen áll

A playoff mezőny bővítése után elméletben létrejöhetett, hogy egy csoport mind a négy csapata playoff helyen állhasson. Ami korábban pedig csak elmélet volt most valósággá vált. Az NFC keleti csoport mind a négy csapata rájátszás helyen áll jelen pillanatban.

Négy év után az első főműsoridős győzelem (videó összefoglaló)

A New York Giants tegnap hajnalban legyőzte a csoportrivális Washington Commanders együttesét. A playoff szereplés szempontjából kulcsfontosságú volt a mérkőzés mert azonos mérleggel álltak és a győzelemmel egy mérkőzés előnyhöz jutottak az Óriások.

Hiába a hosszú felkészülési idő és a visszatérő ellenfél!

Második nekifutásra sikerült legyűrni a Washington Commanders csapatát. Ismét szoros összecsapást láthattunk, amely az utolsó másodpercben dőlt el és ezúttal kijött a minimális minőségbeli különbség, valamit mellénk állt a szerencse és a zebrák is.

Hatalmas vasárnapi fordítások

A szokásoknak megfelelően vasárnap újra három mérkőzést láthattak az ARENA4 nézői a profi amerikaifutball-liga, az NFL aktuális fordulójából. Az első találkozón a Jacksonville Jaguars fogadta a Dallas Cowboyst, az első félidőben ismét a rosszabbik arcát mutatta a floridai gárda, így a nagyszünetben 21-7-re vezettek a texasiak.

A tegnapi mérkőzések eredményei

A fordítások fordulója. A szombati történelmi fordítás után tegnap is következett pár eseménydús végjáték. Emellett két mérkőzés is csak a hosszabbításban dőlt el.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.