New York Giants

Továbbra is a Dallas Cowboys a legértékesebb csapat

A Forbes magazin elkészítette a szokásos felmérését és továbbra is Amerika Csapata, a Dallas Cowboys a legértékesebb franchise. Jerry Jones csapatát, az NFL csapatok közül, már-már szokásos módon a New England Patriots és a New York Giants követi a listán.

Akikből még válogatni lehet a Drafton

Mint azt olvastátok Kadarius Toney lett az első körös választottunk, akinek az érkezése megosztó reakciókat váltott ki. A draft nem áll meg, a mai napon a 2. és a 3. kör következik. Lássuk, hogy kik elérhetők még a számunkra fontos posztokon. Elsősorban a nap elejére koncentrálok.

Hátrafelé mozgás majd elkapó választás

Meglepetésekkel teli első kört éltek meg idén is a New York Giants szurkolói, hiszen először visszaléptek a 20. választásra, majd kihúzták azzal a pickkel Kadarius Toney-t. De legalább kétszer választhatnak majd a jövő évi Draft első napján.

Top 5 draft prospect: védőfal

A védőfal közepe finoman szólva sem a legerősebb poszt az idei Drafton és sok szakértő véleménye szerint az évfolyam leggyengébb posztja. Hosszú idő után idén választhatnak a legkevesebb játékost erről a posztról az első körben de ettől függetlenül lehet találni pár minőségi erősítést.

Top 5 draft prospect: EDGE rusherek

Az elmúlt években teljesen lezüllesztette Dave Gettleman a pass rusher állományt, Lorenzo Carter és Oshane Ximines a két legjobb emberünk, akiknek bőven van még bizonyítani valójuk. Vajon van elég jó az idei draft class, hogy megérje az 1/11-en húzni?

Top 5 draft prospect: offensive tackle-k

Várható ide egy játékos érkezése, bár közel sem biztos, hogy az első körben. Andrew Thomas és Matthew Peart megerősítheti a helyét, Nate Soldernek pedig valószínűleg ez lesz az utolsó szezonja, így pont ideális lenne egy OT projekt.

Top 5 draft prospect: tight endek

Az elkapók után a tight endek következnek. Szinte minden Kyle Pitts-ről szól, aki akár a top 5-ben is gazdára találhat, de térjünk ki a többiekre is. Pitts kiemelkedő tehetség de azért utána is lesz olyan akit érdemes lesz számításba venni a csapatoknak.

Draft prospectek: Jeremiah Owuso-Koramoah, LB (Notre Dame)

A védelemben a passzsiettetők mellett egy linebackerre lehet a legnagyobb szükség, hiszen Blake Martinez mellett nincs más igazán hatékony játékos a poszton (bár Tae Crowderben lehet fantázia). Micah Parsons-ról esett már szó, így Owuso-Koramoah a következő emberünk.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.