New York Giants

A hétvégén Mike Glennon lesz a Giants kezdőirányítója

A New York Giants az előző hétvégén nagy küzdelemben legyőzte az esélyesebbnek tartott Philadelphia Eagles csapatát de megfizettek a csoportrivális elleni győzelemért. Daniel Jones ugyanis megsérült a mérkőzésen és a hírek szerint a hétvégén nem tudja vállalni a játékot.

50 touchdownnál és 49 elvesztett labdánál tart az irányító

Daniel Jones-t nagy reményekkel választotta ki a New York Giants vezetősége a 2019-es Draft első körében de már a kiválasztásakor is sok szurkoló dühét kiváltotta. Ez eddigi pályafutása során pedig nem is tudta maga mellé állítani a kétkedőket.

A Giants behúzta a csoportmérkőzést

Az idei harmadik NFC East mérkőzésünkön sikerült végre nyerni, a Philadelphia Eagles-t fektettük két vállra. A mérkőzés félidejében visszavonultattuk Micahel Strahan 92-es mezszámát és a védelem ennek megfelelően játszott, de ennyi az egyetlen örömünk.

Kik követhetik Garrettet?

Vállalhatatlanná vált a támadóegységünk szereplése, hiába igazoltunk sorra klasszisokat, nem lett meg az eredménye. A játékosaink képességét nem használtuk ki és rendre olyan play-eket láttunk, amelyektől fejfájást kaptunk. A Buccaneers elleni vereség után egyértelmű üzenetet küldött Joe Judge és nem csak fenyített, valóban elköszöntünk Jason Garettől. A papírforma alapján nem ő lesz az egyetlen távozó […]

A könnyű sorsolása miatt simán playoff szereplő lehet az Eagles

Az utóbbi években alaposan lebecsülték az NFC keleti csoportját és ez nem véletlen ugyanis finoman szólva is gyenge teljesítményt nyújtottak. Idén viszont egy kicsit meglépett a Dallas Cowboys és a Philadelphia Eagles ugyan csak 5-6-os mérleggel rendelkezik de érdemes lesz odafigyelni rájuk.

A Pufi fánkok rekordot állítottak fel

A forduló hétfő esti mérkőzésén a Tampa Bay Buccaneers a várakozásoknak megfelelően simán legyőzte a New York Giants csapatát és a mérkőzés korántsem hozott felejthetetlen játékot de a falemberek révén liga rekord született.

A Giants kirúgta Jason Garrett-et!

A New York Giants ma megelégelte a támadóegység szenvedését és megköszönték Jason Garrett eddigi munkáját. Ezzel a Dallas Cowboys korábbi vezetőedzője a szezon első koordinátora aki elvesztette az állását.

A hajnali mérkőzés Buccaneers szurkoló szemszögéből

Ez a győzelem még nem a döntő győzelem, de nagyon sokat ér. Rob Gronkowski visszatért és vele együtt megjött a Buccaneers kedve is a győzelemhez. A Bucs kezdett és úgy indul el a dolog, mintha ez a csapat nyerni akarna. Vannak szeparálódások és vannak blokkok a screeneknél. Egy kivétellel, de azt meg Chris Godwin TD-re […]

A hajnali mérkőzés Giants szurkoló szemszögéből

Amíg az NFC East többi csapata úgy döntött, hogy ideje elkezdeni begyűjteni a győzelmeket, addig mi megalázó vereséget szenvedtünk a Tampa Bay Buccaneers otthonában és ismét a magyarázkodást hallgathatjuk majd.

Az első 7 helyen négyszer is New York-i csapat választana

Már nagyon közel van az a pillanat amikor több csapatnak is a gyenge teljesítménye miatt inkább a jövővel és a következő szezonnal kell majd foglalkoznia. Ha ma érne véget a szezon akkor a korábbi üzletek miatt nagyon állnának a New York-i (New Jersey) csapatok.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.