New Orleans Saints

Előszezon értékelő: NFC South

A csoport, amely pár éve még három csapatot is delegált a rájátszásba és tagjai sorra vívták a Super Bowl-okat, az idei előszezonban összesen hozott három győztes mérkőzést. Persze mondják, hogy itt nem az eredmény számít, de azért látszik a csoport átrendeződése, s egyben a gyengülése is. Mi már tudjuk mennyire fontos az irányító szerepe egy

Amikor a kezdőirányító kevesebbet keres mint a tartalék

A New Orleans Saints vezetőedzője, Sean Payton tegnap Jameis Winston-t nevezte meg kezdőirányítónak. Ezzel igazából nem okozott nagy meglepetést mert a többség a korábbi 1/1-es irányítót várta Drew Brees utódának de ezzel egy érdekes szituáció állt elő.

Még mindig nem nevezik meg a Saints kezdőirányítóját

Drew Brees távozása után nagy űr marad a New Orleans Sainst támadófalában amelyet a tavalyi két tartalékirányító egyike fog betölteni. A kezdő posztra a korábbi 1/1-es választott Jameis Winston és az eddig a trükkös játékoknál használt Taysom Hill pályázik.

All-Pro futóval erősített a Saints

A New Orleans Saints tegnap megerősítette a running back sorát és a választásuk a szabadügynök Devonta Freeman-re esett. Hosszútávon azonban nem gondolkodnak a korábbi második csapatos All-Pro running backel ugyanis egyéves szerződést kötöttek vele.

Michael Thomas nem lesz bevethető a szezon elején

A mai napon kiderült, hogy a New Orleans Saints elkapója Michael Thomas nem lesz bevethető a szezon elején. Az elkapó júniusban esett át egy bokaműtéten és a hírek szerint 4 hónapot vesz igénybe a felépülése és amennyiben ez megvalósul akkor legkorábban októberben léphet pályára.

A Saints megszerezné Xavien Howard-ot

A New Orleans Saints az idei offseasonban szeretné egy rutinos cornerbackel megerősíteni a defensive back sorát és eddig Richard Sherman számított a fő kiszemeltnek de a mostani balhéja miatt tovább lépett a csapat vezetősége és inkább a Miami Dolphins védőjét nézte ki.

Irányítóposzton nagy harc várható a Saints edzőtáborában

Dreew Brees visszavonulásával hatalmas űr maradt a New Orleans Saints csapatánál irányítóposzton. A Draft negyedik körében kiválasztott Ian Book biztosan nem jelent azonnali megoldást így idén a korábbi két irányító egyike lesz a kezdőirányító.

Adrian Peterson 30 felett sem lassult le

Adrian Peterson-nak jelenleg nincs csapata és miután már betöltötte a 36. életévét nem is nagyon fognak kapkodni utána a kora miatt pedig az utóbbi évek teljesítménye alapján még bőven van a korábbi alapszakasz MVP-ben. Peterson kora ellenére megbízható teljesítményt hoz még mindig.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.