New Orleans Saints

Sean Payton két csapat vezetőedzői posztját figyeli

A jelenleg 58 éves vezetőedző az év elején, némileg meglepetésre, lemondott a New Orleans Saints vezetőedzői posztjáról. A korábbi Super Bowl győztes vezetőedző így munkanélküli lett és nem is akart munkát vállalni az idei szezonban. Sokan viszont biztosra veszik, hogy jövőre visszatér az NFL-be.

Elképesztő mélyrepülésben a bajnok

Az NFC South csapatok (a Panthers kivételével) tapadnak a Buccaneers-re. A Saints otthon verte meg 27:20 arányban a teljesen padlót fogott és éppen regnáló bajnokot a Los Angeles Rams-t. Utóbbi csapatnál heves munkában a kórház, de ez azért úgy gondolom több csapatot is hátráltat idén. A Rams 3:7-tel áll, ami a legrosszabb mutató 11 hét […]

T.J. Watt visszatér holnap este

Egy jóideje a 10. játékhetet határozták meg T.J. Watt visszatérési hetének és a Pittsburgh Steelersnél semmi sem zavarta meg ezt a tervet. Watt pénteken azt mondta, hogy vasárnap játszani fog a New Orleans Saints ellen.

A védelem szállította a Ravens újabb sikerét

Ma hajnalban rendezték az alapszakasz kilencedik játékhetének zárómérkőzését, a Baltimore Ravens a New Orleans Saints vendége volt, a találkozót természetesen az ARENA4 élőben közvetítette.

Videón Alvin Kamara februári verekedése

A TMZ Sports által megszerzett videón látszik, hogy a New Orleans Saints futója, Alvin Kamara többször megütött egy férfit egy februári verekedés során egy Las Vegas-i hotel és kaszinóban.

Michael Thomas idei szezonja valószínűleg véget ért

A New Orleans Saints elkapóját Michael Thomas-t megműtik sérült lábujja miatt és sérült, tartalék listára kerül, jelentette be Dennis Allen vezetőedző. Allen elmondta, hogy bizonytalan Thomas visszatérésének ütemezését illetően, de nem számít már rá az idei szezonban.

Latavius Murray sajátos ligarekordja

A Denver Broncos vasárnap délután legyőzte a Jacksonville Jaguars csapatát és miután a mérkőzést Londonban rendezték így a Vadlovak running backjének sikerült egy sajátos rekordot felállítani. Persze úgy könnyű helyzetben volt Latavius Murray, hogy az idei szezonabn már a második alkalommal játszik az angol fővárosban.

A Jets és a Colts hajrázik a legjobban

Az NFL mérkőzéseken sohasem szabad túlságosan korán örülni a találkozón mert arra rendre rá szoktak faragni. A jó kezdésnél talán még sokkal fontosabb, hogy jól tudd bejezni a mérkőzéseket és a magad javára fordítsd az összecsapást.

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Cardinals – Saints mérkőzésen!

Hajnalban a Cardinals és a Saints összecsapásával kezdődik a hetedik játékhét. Mindkét csapat csak 2 mérkőzést tudott megnyerni az idei szezonabn és a Cardinals jelenleg még nyeretlen hazai pályán. Mindkét csapatnak javítania kell az eddigi teljesítményén. Így érdemes lesz berakni Őket a Fantasy csapatokba. Persze azért nem mindenkit. A Fumble Forum kielemezte, hogy kiket lenne […]

A hetedik forduló menetrendje

Hajnalban a hetedik forduló veszi kezdetét amelyen a Cardinals fogadja a Saints csapatát. A Cardinals a tavalyi playoff szerelés után csalódást keltően kezdte a szezont így mindenképpen javítaniuk kell. A vasárnap estét a februári döntős Bengals és a Falcons összecsapása nyitja.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.