New Orleans Saints

A legjobb running back sorral rendelkező csapatok sorrendje

A posztonkénti egyéni rangsor után nézzük meg, hogy hogyan is állnak a csapatok a running back poszt tekintetében. Az egyéneket tekintve a Titans (Derrick Henry) vagy a Panthers (Christian McAffrey) állna az élne azonban a poszt összes játékosát figyelembe véve már korántsem így fest a dolog.

Rangsorolva a 32 pass rusher

A Pro Football Focus a pass rusher listájának élén nem nagy meglepetésre az elmúlt évek legjobbja Khalil Mack zárt. A Bears védője mostanra már-már veteránnak mondható és utána fiatal játékosok, az elmúlt évek elsőkörös védői következnek.

A Sainst-nél a falember hosszabbítása számít prioritásnak

A New Orleans Saints-nek nagyon jól sikerült a 2017-es Draftja aminek egy kicsit most issza meg a levét ugyanis hosszabbítani kell a játékosokkal. Eddig csak Alvin Kamara kapott hosszútávú szerződést, Marshon Lattimore és Ryan Ramczyk az ötödik éves opcióval, Marcus Williams pedig franchise taggel játszik.

Ryan Fitzpatrick elsőként kaphat ki 31 csapattól

Tegnap este volt szó róla, hogy jelenleg csak három irányítónak sikerült győznie a liga mind a 32 csapata ellen. Tom Brady csatlakozhat hozzájuk negyedik tagként ha idén legyőzni a New England Patriots-t a Tampa Bay Buccaneers csapatával.

Csak három irányító győzött mind a 32 csapat ellen

Miután Tom Brady 20 év után elhagyta a New England Patriots csapatát és a Tampa Bay Buccaneers-el idén visszatér Foxboroughba így esélye lesz legyőzni a korábbi csapatát. Ezzel pedig a liga negyedik irányítója lenne akinek sikerül legalább egy győzelmet szerezni mind a 32 csapat ellen.

Csak azért választották ki az elkapót, hogy kiszúrjanak a Saints-el

Mindegyik csapat borzasztó bonyolult rendszert alkalmaz és komoly stratégiával kezdi el a Draftot de az események tükrében folyamatosan változtatniuk kell. Reagálni kell a kiválasztott játékosok és a választó csapatok hiányposztjai alapján de olyan okkal ritkán választanák mint a Panthers idén.

A Saints felcserélt volna Mac Jones-ért de a Patriots elvitte előlük

A hírek szerint a New Orleans Saints is irányítót tervezett választani a Draft első körében és ehhez fel akart volna cserélni az első kör közepére. Drew Brees visszavonulása után érthető, hogy irányítót akartak választani de furán próbálták megoldani a dolgot.

Egy játékosért feláldozni az egész Draftot? Megtörtént!

A hétvégén került nyilvánosságra egy hír ami szerint a Washington Football Team vezetősége átadná az összes idei választását a negyedik válaszáért cserébe. A fővárosi csapat így ki tudna választani egy irányítót és a Falcons megkapná a Washington összes idei választását.

Defensive tacklet szerzett a New York Jets

A New York Jets vezetősége eddig sem fogta vissza magát a piacon és ma este sikerült egyezségre jutniuk a kilencedik szabadügynökkel is. A New Orleans Saints korábbi elsőkörös választottjával, Sheldon Rankins-el kötöttek kétéves, 17 millió dolláros szerződést.

Drew Brees gyerekei jelentették be a visszavonulását

Ma hivatalossá vált, hogy a New Orleans Saints irányítója, Drew Brees 20 év után végleg szögre akasztja a sisakját. A bejelentést viszont nem maga az irányító tette meg hanem kitalálta a valaha volt legjobb bejelentési módot. A gyerekeire bízta a dolgot. Most már tényleg több időt tölthet együtt velük.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.