New Orleans Saints

Alvin Kamara hat mérkőzéses eltiltással számolhat

Igazán rossz hírt kapott Alvin Kamara és a New Olreans Saints szurkolói. A running backre ugyanis hat mérkőzéses eltiltás vár amit az év eleji Las Vegasban történt incidense miatt kaphat meg a Szentek futója.

Játékos akinek bizonyítani kell: Erik McCoy

Kiválogattunk nektek hat olyan játékost, akinek az idei szezon nagy vízválasztó lehet. Szerződésük utolsó évébe lépnek és saját érdekükben kell nagyot villantaniuk, vagy a nagy pénz reményében egy új kontraktussal jelenlegi csapatuknál, vagy azért, hogy a 2023-as szezonban is komoly szerepük legyen valamely keretben. Szeretjük azt hinni, többnyire alap nélkül, hogy a „contract year” extra […]

Draft ellenőrző – NFC Dél

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC déli csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Jarvis Landry a Saints játékosaként folytatja

Jarvis Landry-től a fizetése miatt márciusban megvált a Cleveland Browns és meglepően sok időt töltött a szabadügynökpiacon. Tegnap azonban véget ért a szabadügynökség mert a Louisianai szarmazású játékos hazatért miután egyéves szerződést kötött a New Orleans Saints csapatával.

A Panthers jövőre harcba szállna Sean Payton-ért

Sean Payton az idei offseasonban elhagyta a New Orleans Saints csapatát és egy időre felhagyott az edzősködéssel. Valószínűleg ez a pihenő csak az idei szezonra vonatkozik és jövőre visszatér majd a vezetőedző.

A Bucs all in-t mondott, a Saints elfogadta! Draft utáni NFC South esélylatolgató.

“Micsoda megadás!”- kiabálhatná bele az éterbe Gyuri bácsi! Mert hát kedves barátaim el kell mondjam nektek, hogy a Saints elég komoly versenyben van. Nem hiszel nekem. Hallom ám! “Jameis Winston-nal mi?”- kérdezed. Na igen! Ha valamin elkorcsolyázhat a lék felé ez a Saints szezon az az irányító személye. Ismerjük ugye Jameist! Na de akkor is […]

Tight end lesz a korábbi közönségkedvenc irányító

Taysom Hill hivatalosan is kiszállt a New Orleans Saints kezdőirányító posztjáért folytatott versenyből. Hill tavaly Drew Brees visszavonulása után még versenyben volt, hogy a csapat kezdője legyen de akkor kikapott Jameis Winstontól.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.