New Orleans Saints

A legjobb 25 éven aluli szabadügynökök

Idén igazán jó szabadügynökpiac elé nézünk ráadásul nem csak veteránok hanem igazán tehetséges fiatalok közül is sokan elérhetők lesznek. Összeválogatták, hogy ki is azok a fiatal, 25 éve alatti, játékosok akikre érdemes lenne (jó) sokat rááldozni a csapatoknak.

A Jaguars rendelkezik a legtöbb, a Saints a legkevesebb szabad hellyel

Az idei fizetési sapka a koronavírus okozta pénzkiesések miatt jelentős mértékben csökkenni fog. Még nincs hivatalos összeg az idei szezonra csak annyit lehet tudni, hogy minimum 180 millió dollár lesz az idei fizetési sapka. A mértékadó overthecap.com weboldal jelenleg 180.5 millió dollárral számol és ez alapján mutatja a jelenlegi helyzetet.

5 váratlan csapat, ahova Derek Carr mehet

Egyre több csapatnál röppen fel Watson neve, és az elmúlt napokban erősödnek a hírek, hogy Carr trading block-ra került, hogy a Raider megindulhasson a Texans frusztrált irányítójáért. Úgy látszik, hogy Carr nem vonzó a Texans organizációja számára, szóval a las vegasi csapat megpróbál pickeket szerezni érte. A hírek szerint kettő első kör az irányár.

Ez nem a 100 millió dolláros elkapó szezonja volt

Michael Thomas lett az első nem irányítóposzton játszó támadó aki 100 millió dolláros szerződést kapott az NFL-ben. A képességeit igazából senki sem vonja kétségbe azonban a viselkedése miatt sokan “kislánynak” tartják és amiatt támadják.

Tom Bradyt? Nem lehet!

Azt kérdeztük a mérkőzés előtt, el lehet-e páholni háromszor egymás után Bradyt? Valamit tud ez az ember, amit más egész egyszerűen nem. Gyors értékelés.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.