New Orleans Saints

A Lions nem is akarta megtartani a tavalyi legjobb running backjét

Jamaal Williams running back nagyon jó szezont futott tavaly és az elmúlt szezonban beírta nevét a Detroit Lions rekordkönyvébe. De nem valószínű azonban, hogy egyhamar köszönőlevelet fog írni nekik. A héten távozott és elfogadta a New Orleans Saints ajánlatát (3 év, 12 millió dollár, 8 millió dollár garantált) és nem fog jó szívvel visszagondolni a…

Két kiváló futó is csapatot váltott

Az előző szezonban Jamaal Williams, a Detroit Lions running backje szerezte a legtöbb TD-t az NFL-ben, szám szerint 17 alkalommal jutott be az end zone-ba. Ő végül a New Orleans Saintsnél folytatja pályafutását, a klub egy három évre és 12 millió dollárról szóló szerződéssel ajéndékozta meg.

Michel Thomas szerződését átalakították

A New Orleans Saints új szerződést kötött Michael Thomas-al. Az elkapó egyéves, 10 millió dolláros szerződést írt alá. A maximális keresete 15 millió dollár lehet. Thomas korábban ötéves, 100 millió dolláros szerződéssel rendelkezett de ennek aláírása után jöttek a sérülések és alaposan visszaesett a teljesítménye. A mostani lépés egyfajta utolsó lehetőségnek tűnik.

Derek Carr a Saintshez igazolt

A New Orleans Saints Derek Carr személyében megtalálta új irányítóját. A 31 éves játékos négyéves szerződést kötött a klubbal. Az irányító szerződése 150 millió dollárról szól, 100 millió dollár garantált keresettel. 60 millió dollárt ebből az aláíráskor megkap.

Baker Mayfield számít Derek Carr alternatívájának a Saintsnél

Derek Carr-nak már csak órái vannak hátra a Las Vegas Raiders irányítójaként ugyanis a friss hírek szerint a csapatnak el kell küldenie. Carr a múlt héten ellátogatott a New Orleans Saints csapatához majd kijelentette, hogy sem a Saints, sem másik csapat trade ajánlatára nem fog rábólintani.

Évi 17-18 millió dolláros fizetésért lesz Sean Payton a Denver Broncos vezetőedzője

Sean Payton viszatért az NFL-be. A vezetőedző a Denver Broncos csapatának ajánlatára bólintott rá és a hírek szerint megérte az egy éves kihagyás ugyanis 5 éves szerződést szerződést köt az új csapatával. Évente 17-18 millió dollárt vághat majd zsebre. A hírek szerint nem Payton volt az elsődleges jelölt, csak a harmadik volt, de ennek ellenére…

BREAKING: Sean Payton a Broncos, DeMeco Ryans a Texans vezetőedzője!

Alaposan felpörögtek az események. Percekkel ezelőtt bejelentették, hogy két csapat is kinevezte a következő vezetőedzőjét. Az egyéves pihenőt kivevő Sean Payton a Denver Broncos, a San Francisco 49ers defensive koordinátora DeMeco Ryans pedig a Houston Texans vezetőedzője lesz.

Sean Payton-t és Jim Harbaugh-t is interjúztatja a Denver Broncos

A Denver Broncos Russell Wilson megszerzése után nagy reményekkel vágott neki a szezonnak és kimondva is Super Bowl-t akartak játszani. A dolgok viszont nagyon másként alakultak és Nathaniel Hackett meg sem élte az első szezonjának végét vezetőedzőként. A jelek szerint az újonc edzők helyett most a kipróbált mesterek felé fordul a csapat.

Derek Carr még mindig megér egy elsőkörös választást?!

Brad Spielberger, a Pro Football Focus munkatársa egy nemrégiben megjelent cikkében megnevezte azokat az irányítókat, akiket az offseasonban elcserélhetnek. Ezen a listán szerepelt Derek Carr is, aki a saját mércéjéhez képest biztosan nem túl jó szezont fut.

Több mint félmillió dollár büntetés mert eljátszott egy sérülést

Az NFL tegnap 350 ezer dollárra megbüntette a New Orleans Saints csapatát, Dennis Allen vezetőedzőt 100 ezer dollárra, Ryan Nielsen defensive line edzőt 50 ezer dollárra valamint Cameron Jordan defensive endet 50 ezer dollárra mert megsértették a liga régóta érvényben lévő szabályát, amely szerint a 13. héten a Tampa Bay Buccaneers elleni vereség alkalmával sérülést…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.