New Orleans Saints

A Saints sem tudta megállítani a Dolphins győzelmi sorozatát

Az ezer sebből vérző New Orleans Saints fogadta hajnalban a hat mérkőzéses győzelmi sorozattal érkező Miami Dolphins csapatát és nem is tudták megállítani az ellenfelüket. A találkozót nagyon simán, 20-3-ra a vendég csapat nyerte.

Nesze sánta itt egy púp!

Barátaim! Ne törölgessétek a szemeiteket! (Igazi kalózoknál csak az egyiket!) Jól látjátok. A Bucs offense neve mögött egy éktelen, büdös nagy nulla látható. Természetesen hűen kiemelve a produkciót. Nem elég, hogy hétről-hétre szembesülünk vele, mennyire sebezhető a Bucs passz elleni védekezése, most a félelmetesnek mondott offense is összeroppant.

Tom Brady nullázás és repülő tabletek

Hajnalban a Tampa Bay Buccaneers hazai pályán fogadta csoportrviálisát, a New Orleans Saints csapatát és a vendégek 9-0-ra behúzták a találkozót. Ezt igazából papírformának is mondható ugyanis Tom Brady Buccaneers játékoként még nem tudta az alapszakaszban legyőzni a Szenteket.

A tegnapi mérkőzések eredményei

New York Giants 6-21 Dallas Cowboys Jacksonville Jaguars 16-30 Houston Texans Pittsburgh Steelers 19-13 Tennessee Titans Miami Dolphins 31-24 New York Jets Detroit Lions 30-12 Arizona Cardinals Buffalo Bills 31-14 Carolina Panthers Denver Broncos 10-15 Cincinnati Bengals San Francisco 49ers 31-13 Atlanta Falcons Baltimore Ravens 30-31 Green Bay Packers Tampa Bay Buccaneers 0-9 New Orleans […]

Korábbi linebackerével is szembenéz a Buccaneers

Nem mindig volt persze ez így. Mint ahogy néhányan e oldal olvasói közül emlékezhetnek még, a linebacker 2015 és 2018 között tagja lehetett a Buccaneers egyik nem túl sikeres korszakának. 2019-ben aztán San Francisco csábította el a szabadügynökké váló védőt. 2020-ban pedig egy csere által visszatért az NFC South-ba. De nem korábbi munkaadójához, hanem New […]

Sean Payton is koronavírusos, Dennis Allen helyettesíti

Tovább gyűrűzik a koronavírus probléma az NFL-ben és most Sean Payton koronavírus tesztje lett pozitív. A New Orleans Saints vezetőedzője a Cleveland Browns mestere, Kevin Stefanski után a második vezetőedző aki nem lehet majd ott a csapata mellett.

Las Vegasban rendezik a 2024-es Super Bowl-t

A liga bejelentette, hogy változtattak a 2024-es Super Bowl helyszínén és Las Vegas ad majd otthont a nagydöntőnek. Eredetileg New Orleans városa és Saints stadionja adott volna otthont a döntőnek de az alapszakasz bővítése kibabrált velük.

Öt mérkőzéses vereségsorozatot szakított meg a Saints

A New York Jets ellen sikerült megszakítani az 5 mérkőzésből álló vereségsorozatát a New Orleans Saints csapatának. Jameis Winston sérülése után most először sikerült nyerniük másik kezdőirányítóval a Szenteknek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.