New england patriots

Több játékos is az Eagles-hez csábítaná Rob Gronkowski-t

Idén júniusban Rob Gronkowski hivatalosan is visszavonult. Pontosabban már másodszor tette mert 2019-ben egyszer már szögre akasztotta a sisakját. Végül visszatért és Tom Brady oldalán Super Bowl-t nyert a Tampa Bay Buccaneers csapatával. Lehet, hogy érdekelné most is egy hasonló visszatérés?!

Nem borult a papírforma Hálaadáskor

Csütörtök este rendezték az NFL szokásos Hálaadás-napi játéknapját, amelyen három mérkőzést is élőben láthattak az ARENA4 nézői.Először a Detroit Lions fogadta a Super Bowl egyik favoritját, a Buffalo Bills gárdáját. A házigazda csapat – amely jó formában várta az összecsapást, hiszen egymást követő három fellépésén diadalmaskodott – alaposan megnehezítette esélyesebb riválisa dolgát.

Jön a Hálaadás-napi NFL-őrület!

A Hálaadás gyakorlatilag felér egy előkarácsonnyal, ekkor ugyanis már csütörtökön több mérkőzést láthatnak az NFL-ből. Így lesz ez ma is, amikor 18.30-as kezdéssel egymást követően három találkozót közvetít az ARENA4.

Ma három mérkőzés jön Hálaadás napján

Megszokott módon három mérkőzést rendeznek Hálaadás napján. Az ünnepi meccsmaraton 18:30-kor indul a Detroit Lions – Buffalo Bills összecsapással. A késő esti idősávban a Dallas Cowboys fogadja csoportriválisát, a New York Giants csapatát. Majd hajnalban a Minnesota Vikings és a New England Patriots összecsapása zárja a sort.

Zach Wilson kezdőirányító posztja veszélybe került

A vasárnapi New England Patriots elleni 10-3-as vereség során a New York Jets a franchise történetének egyik legrosszabb offense teljesítményét nyújtotta, ami ismét kérdéseket vetett fel az irányítói posztra vonatkozó terveikkel kapcsolatban. Robert Saleh a mérkőzés után még kitartott Wilson mellett azonban tegnap estére meggondolta magát.

Jonathan Taylor kihagyja a Patriots elleni mérkőzést

Az idei finoman szólva sem Jonathan Taylor szezonja. Az Indianapolis Colts running backje most bokasérüléssel bajlódik és emiatt nem tudja vállalni a játékot a hétvégén. Frank Reich vezetőedző ma bejelentette, hogy a futó kihagyja a vasárnapi New England Patriots elleni mérkőzést.

Ez történt a vasárnapi NFL-maratonon

Mivel ezen a hétvégén is rendeztek mérkőzést Londonban a profi amerikaifutball-ligából, így az ARENA4 nézői a 8. fordulóból négy találkozót is élőben követhettek figyelemmel. A brit fővárosban, a legendás Wembley Stadionban két 2/5-ös mérleggel és négymeccses nyeretlenségi sorozattal rendelkező gárda, a Jacksonville Jaguars és a Denver Broncos csapott össze egymással.

A tegnapi mérkőzések eredményei

A Broncos Russell Wilson visszatérése után legyőzte a Jaguarst Londonban, őrületes mérkőzést játszott a Falcons és a Panthers, idei pontcsúcs a Cowboystól, veretlen maradt az Eagles, lenullázták a Raiders-t, a Seahawks megállította a Giants-t, Aaron Rogers megint kikapott.

A mai mérkőzések párosításai

A mai meccsmaratont a Jaguars és a Broncos összecsapása nyitja meg Angliában. Fontos, hogy óraátállítás miatt mindegyik mérkőzés a megszokottnál egy órával korábban kezdődik. Az esti és a késő esti műsorsávban a New York-i csapatok következnek. Elsőként a Jets a Patriots-al majd a Giants csap össze a Seahawks-al.

Mac Jones kezd a Jets ellen

Az NFL Network Insidere, Mike Garafolo tegnap bejelentette, hogy a New England Patriots irányítója, Mac Jones kezd a New York Jets vendégeként a vasárnap esti mérkőzésen. Jones három mérkőzést hagyott ki a 3. héten elszenvedett sérülése (bokaficam) miatt, de az előző fordulóban a Chicago ellen visszatért.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.