New england patriots

A New England Patriots csapata fantasy szemmel

A New England Patriots várható kezdőcsapatának áttekintése után nézzük meg a csapatot fantasy szempontból. A Fumble Forum partneroldal megnevezte azokat a játékosokat akiket érdemes lesz beválasztani a jövő évi csapatokba illetve azokat a játékosokat akikkel vigyázni kell majd.

Várható kezdőcsapatok 2022 – New England Patriots

A New England Patriots a kétezres évek meghatározó csapata volt de Tom Brady távozása után alaposan meggyengült a csapat. Tavaly már playoff résztvevők voltak de még hosszú út áll előttük, hogy újra a liga egyik meghatározó csapatává váljanak.

Azért még mindig van valami amiben a Patriots a legjobb

A New England Patriots két évtizedig a liga egyik legerősebb csapata volt de ez megváltozott Tom Brady távozásával. Az irányító után hatalmas űr maradt és ez meg is látszott az eredményeken azonban a játék egy szegmensében még mindig a Foxborough-i csapat a legjobb.

Julian Edelman nem zárja ki a visszatérés lehetőségét

Julian Edelman tavaly jelentette be, hogy szögre akasztja a sisakját és visszavonult a New England Patriots csapatától. Most azonban arról beszélt, hogy nyitva hagyta a visszatérés lehetőségét és nem kizárt, hogy még visszatér a pályára.

Több mint 25 milliárd dollárt ér az 5 legdrágább franchise

Az NFL a valaha volt legjobb időszakát éli és ez nem csak a nézőszámokban hanem a csapatok értékeiben is meglátszik. A csapatok értéke azonban nem csak a sikerességen múlik ugyanis a legdrágább franchise továbbra is a Dallas Cowboys és Amerika Csapatának nem sikerült Super Bowl-t nyernie az utóbbi 25 évben.

Matt Patricia hívhatja a támadójátékokat az idei szezonban

Josh McDaniels távozása után üresen maradt a New England Patriots támadókoordinátori posztja és egyelőre nem született hivatalos döntés arról, hogy ki fogja hívni a játékokat. A TheAthletic.com információja szerint Matt Patricia lehet a kiválasztott.

Draft ellenőrző – AFC Kelet

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Elsőként az AFC keleti csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Kétszeres Super Bowl győztes linebackerrel erősített a Chargers

A New England Patriots korábbi linebackere tegnap látogatóba érkezett a Los Angeles Chargers csapatához és nem is távozott szerződés nélkül. Tegnap este napvilágot látott a hír, hogy szerződtetik a korábbi kétszeres Super Bowl győztes védőt.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.