New england patriots

Jimmy Garoppolo örül, hogy újra Josh McDaniels-el dolgozhat együtt

Jimmy Garoppolo pályafutása, ahogyan azt már tavaly is tudni lehetett, véget ért a San Francisco 49ers csapatánál és új fejezetet kezd a Las Vegas Raiders irányítójaként. Nem véletlen, hogy Fosztogató lett miután a Raiders vezetőedzője és general managere is a New England Patriots alkalmazásában állt korábban.

Patrick Mahomes eddig Tom Brady számait hozza

A szezon Patrick Mahomest egy újabb szintre emelte miután megszerezte a második alapszakasz MVP címét, második Super Bowl gyűrűjét és második döntő MVP címét. A mérkőzés után egyből felmerült, hogy Mahomes vajon már most Hall of Famer játékos lenne? Ezen lehet vitatkozni de az biztos, hogy hihetetlen eredményes az első 5 szezonja.

Mac Jones lehet a Raiders egyik célpontja

Derek Carrt már elküldték és szabadügynök így megüresedett a kezdő irányító poszt Las Vegasban. A Raidersel kapcsolatban Tom Bradyt emlegették a legtöbbet de a veterán hétszeres Super Bowl győztes irányító visszavonult. A hetedik helyen választanak ahol valószínűleg már nem lesznek előrhetők a Top prospect irányítók így ha nem cserélnek felfelé akkor marad a szabadügynökpiac vagy…

100 ezer dolláros homok Tom Brady visszavonulásának helyszínéről

Tom Brady a héten bejelentette, hogy 23 szezon után végleg szögre akasztja a sisakját.A 45 éves irányító szokatlan helyszínet választott a visszavonulásának bejelentéséhez. Az óceán/tenger parton ülve mondta el, hogy befejezi a futballt és ebben komoly üzleti lehetőséget látott az egyik szurkoló.

Bradyt egy napra hazahívja a Patriots

Robert Kraft, az NFL-ben szereplő New England Patriots tulajdonosa azt szeretné, ha Tom Brady hivatalosan a klub játékosaként fejezné be pályafutását.

Tom Brady végleg visszavonult

A 45 éves legenda szerdán jelentette be, hogy befejezi. Úgy tűnik, végleg lezárult az NFL történetének talán legfontosabb korszaka: Tom Brady ugyanis végleg bejelentette visszavonulását. Köszönetet mondott a családjának, a szurkolóknak, edzőknek, ellenfeleknek és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy valóra váltsa álmát.

Bill Belichick jövőre visszatér a 24. szezonjára

Igen érdekesen alakult a New England Patriots szezonja miután szinte minden a kísérletezésről szólt. Támadó koordinátor nélkül vágatk neki a szezonnak, majd ketten is felelősek voltak a támadásokért és a kezdőirányítót is cserélgették. Egy dolog azonban biztos továbbra is.

18 éve nem volt címvédés

A Los Angeles Rams történelmi összeomlást produkált az idei alapszakaszban. A februári Super Bowl után még a duplázásról beszéltek de az alapszakasz kezdete után hamar rájöttünk, hogy ennek nincs sok valóság alapja. A hétfő esti Green Bay Packers elleni vereséget követően pedig hivatalossá vált, hogy a Rams kiesett a playoff versenyből.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.