New england patriots

Az előszezon legjobb újonc válogatottja

Az alapszakasz bővítése miatt a csapatok egy pihenőhetet kaptak az alapszakasz előtt így az előszezon után több ideig értékelhetik a látottakat. Persze ez az elküldött játékosokon ez nem segít de a jól teljesítő újoncok az előszezon után jó edzésmunkával még beverekedhetik magukat a csapatba.

Ennél a három csapatnál folytatja Cam Newton

Tegnap Mac Jones megszerezte a New England Patriots kezdőirányító posztját de nem úgy ahogyan számítottak rá ugyanis a csapat meglepetésre elküldte Cam Newton-t. A korábbi alapszakasz MVP így munkanélkülivé vált és rögtön elkezdték találgatni, hogy melyik csapatnál folytathatná a pályafutását.

BREAKING: A Patriots elküldte Cam Newton-t

Bomba meglepetéssel szolgált a New England Patriots ugyanis nem sokkal ezelőtt bejelentették, hogy megválnak Cam Newton-tól. Így a korábbi alapszakasz MVP nem fogja megkezdeni második szezonját a New England Patriots csapatánál.

Mac Jones volt az előszezon legjobb újonc elsőkörös irányítója

Véget ért az előszezon és a Pro Football Focus értékelése szerint Mac Jones teljesített a legjobban az elsőkörös irányítók közül. A fiatal irányító ennek ellenére valószínűleg tartalékként fog nekivágni az idei szezonnak és Cam Newton mögött fog padozni az alapszakasz elején.

Cornerbacket szerzett a Patriots

A New England Patriots megerősítette a cornerback sorát a Baltimore Ravens újonc védőjével, Shaun Wade-el. A fiatal védőért átadják a jövő évi hetedik körös választását és a 2023-as ötödik körös Draft cetlijüket.

A Patriots a Rams-hez küldte az elsőkörös running backjét

A New England Patriots ma délután elcserélte a korábbi elsőkörös running backjét Sony Michel-t. A futó a Los Angeles Rams csapatában folytatja a pályafutását. A Rams két kondíciónális késői, egy 5. és egy 6. körös picket kap. Kivéve ha a Rams 4. körös kompenzációs picket kap mert akkor a Patriots 4. körös választást kap.

Cam Newton öt napig nem edzhet egy adminisztratív hiba miatt

A New England Patriots mai edzésén nem jelent meg Cam Newton és már a hiányzásának okát kezdték találgatni az újságírók amikor a csapat vezetősége egy közleményben magyarázatot adott mindenre. Egy félreértés miatt ugyanis 5 napig nem játszhat az irányító.

N’Keal Harry-nek négy hetet kell kihagynia

A Philadelphia Eagles elleni mérkőzésen megsérült a New England Patriots elkapója N’Keal Harry. A korábbi elsőkörös elkapónak a válla sérült meg és a vizsgálatok bebizonyították, hogy nem egy egyszerű sérülésről van szó és négy hetet kell kihagynia.

Mac Jones bizonyítja, hogy Ő a jövő irányítója

A hajnalban a New England Patriots lenullázta a Philadelphia Eagles-t a saját pályáján. A Hazafiak 35-0-ra nyerték a találkozót és a győzelemben nagy szerepe volt a két irányítónak. Cam Newton és az újonc Mac Jones is nagyon jól teljesített.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.