New england patriots

Mi is a helyzet Julian Edelman-el?!

A New England Patriots csapatánál a legnagyobb kérdést az irányítóposzt jelenti de ezen kívül azért még több problémát is meg kell oldaniuk. Az egyik ilyen problémás pont a csapat elkapó sora ugyanis a liga egyik leggyengébb egységével rendelkezik a Foxborough-i franchise.

Három kezdőjátékosát is visszakapja a Pariots

A koronavírusjárvány okozta szezonlemondások a New England Patriots csapatát sújtotta a legjobban miután 8 játékosuk sem vállalta a szezont. Most viszont ezek a játékosok visszatérnek így a Hazafiak visszakapják három kezdőjátékosukat is akik tavalyi kimaradása nagy veszteséget jelentett.

Jimmy Garoppolo-t csak az irányító beleegyezésével lehet elcserélni

Már a tavalyi szezon közben téma volt, hogy a San Francisco 49ers megszabadulna a kezdőirányítójától és ez mutatja, hogy nagyon rövid idő alatt milyen sokat változnak a dolgok. Bő egy éve még nagy volt a boldogság, uralták az alapszakaszt, meneteltek a playoffban viszont elvesztették a Super Bowl-t ami nagy visszaesést hozott.

Cam Newton még nem akar visszavonulni

Cam Newton egy korábbi NFL elkapó Brandon Marshall podcastjében volt vendég ahol az irányító jövőjéről esett szó. Newton állítása szerint még fel sem merült benne a visszavonulás gondolata mert a büszkesége sem engedi meg. Emellett jelenleg nincs 32 jobb irányító nála.

A Jaguars rendelkezik a legtöbb, a Saints a legkevesebb szabad hellyel

Az idei fizetési sapka a koronavírus okozta pénzkiesések miatt jelentős mértékben csökkenni fog. Még nincs hivatalos összeg az idei szezonra csak annyit lehet tudni, hogy minimum 180 millió dollár lesz az idei fizetési sapka. A mértékadó overthecap.com weboldal jelenleg 180.5 millió dollárral számol és ez alapján mutatja a jelenlegi helyzetet.

Hol folytathatja DeSean Jackson?

A Philadelphia Eagles péntek este megvált elkapójától DeSean Jackson-tól. Az elkapót az Eagles draftolta majd a Redskins-t és a Buccaneers-t megjárva az utolsó két szezonban visszatért az első csapatához de nem volt túlságosan sikeres a második korszaka.

A Vizesnyolcas című film miatt próbálta ki a futballt és az NFL-ben végezte

A 90-es évek végének egyik siker vígjátéka volt az Adam Sandler főszereplésével készült Vizesnyolcas című film volt amelyben a főiskolai csapat vizesfiúja beállt focizni és a csapat sztárja lett. A történet pedig inspirált egy fiatalembert aki a film miatt próbálta ki magát a futballpályán.

Marcus Mariota lehet a Patriots irányítója?!

A New England Patriots Tom Brady távozása után Cam Newton-al ment neki a tavalyi szezonnak de az eredmény igazán felemás lett. A korábbi MVP inkább a futásaival mint a passzaival vétette észre magát és az alapszakasz vége előtt biztossá vált, hogy nem fognak hosszabbítani vele.

Hol folytathatja J.J. Watt?!

J.J. Watt most már szabadügynök így szabadon kiválaszthatja a következő csapatát. A defensive end ráadásul nagyon logikusan korán döntött a váltás mellett és a Houston Texans-t elhagyva most majd 5 hete van arra, hogy nyugodtan válogasson a lehetőségek között mielőtt megnyílik a szabadügynökpiac.

5 váratlan csapat, ahova Derek Carr mehet

Egyre több csapatnál röppen fel Watson neve, és az elmúlt napokban erősödnek a hírek, hogy Carr trading block-ra került, hogy a Raider megindulhasson a Texans frusztrált irányítójáért. Úgy látszik, hogy Carr nem vonzó a Texans organizációja számára, szóval a las vegasi csapat megpróbál pickeket szerezni érte. A hírek szerint kettő első kör az irányár.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.