New england patriots

Josh Allen franchise rekordokat döntöget

Josh Allen vezetésével nagyon simán továbbjutott a Buffalo Bills ma hajnalban. A New England Patriots ellen 47-17-re nyertek és a győzelemben nagy szerepe volt az irányítójuknak aki franchise szinten is kiemelkedően teljesít.

A Bills már az első félidőben elintézte a Patriots-t

A hajnali playoff mérkőzés nem hozott sok izgalmat miután a Buffalo Bills olyan játékot mutatott, hogy nem maradt sokáig kérdéses melyik csapat fog tovább jutni. Az első félidőben szinte eldőltek a lényegi kérdések miután 27-3-as Bills vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A Bills-nek a sok, a Patriots-nak a kevés pont kedvez

A hajnali mérkőzésen csoportrangadó következik, a Buffalo Bills fogadja a New England Patriots csapatát. A mérkőzésen döntő lehet, hogy a csapatok sok vagy kevés pontot tudnak majd feltenni a táblára mert az alapszakasz eredmények alapján nagyon nem mindegy a pontok száma.

A Patriots 15 éve nem nyert a Wild Card körben

A New England Patriots az Évezred legsikeresebb csapata az NFL-ben így kicsit meglepőnek tűnhet, hogy a Hazafiak már 15 éves nem tudtak mérkőzést nyerni a rájátszás első fordulójában. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem sokszor kellett pályára lépniük az első körben.

Csak 4 csapatnak van több playoff győzelme mint Tom Brady-nek

Hétvégén kezdetét veszi az idei playoff sorozat így megnéztem, hogy melyik csapat nyerte meg a legtöbb mérkőzést. A lista elejével nincs probléma, nagyságrendileg ezekre a csapatokra számítottam de az ötödik helyen egy meglepő név köszönt szembe.

A Patriots tight endje a legbiztosabb kezű célpont

A New England Patriots korábban nagyon sikeres volt a két tight endes felállással és az idei szezonban ehhez akarhattak visszatérni miután két komolyabb szabadügynököt is szerződtettek. Jonnu Smith és Hunter Henry érkezett és utóbbi nagyon biztos célponttá vált.

A Patriots hároméves hosszabbítást kötött a safetyjével

A New England Patriots a szezon vége előtt magához láncolta a lejáró szerződésű safetyjét. Adrian Phillips hároméves, 12.75 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával. A védő az ösztönzőkkel 14.25 millió dollárt kereshet és 7.25 millió dollár a garantált kereset.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.