New england patriots

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

Alex Smith iránt 5 csapat is érdeklődött mielőtt visszavonult

Alex Smith 16 szezon után hétfőn bejelentette, hogy felhagy a profi futballal. A veterán irányító tavaly tért vissza a liga történetének egyik legnagyobb sérüléséből de megvált tőle a Washington Football Team viszont több csapat is érdeklődött iránta a visszavonulása előtt.

A Steelers a 16 mérkőzéses alapszakasz legjobb csapata

Miután a liga döntött az alapszakasz mérkőzések számának növeléséről így lezárult a 16 mérkőzés korszak. Ez felveti azt a kérdést, hogy mi lesz a korábbi rekordokkal ugyanis a játékosoknak most eggyel több mérkőzésük, hogy megdöntésék az elődök szezon csúcsát.

Nem izgul a jövője miatt a Patriots kezdő cornerbackje

Stephon Gilmore idén lép korábbi ötéves szerződésének utolsó évébe és nem izgul a jövője miatt. A jelenleg 30 éves cornerback így nem aggódik miután még érvényes szerződéssel rendelkezik az idei szezonra. De azt is tudja, hogy a sorsa nem az Ő kezében van. Csere esetén pedig nagyon is igaza van.

BREAKING: A Patriots elküldte Julian Edelman-t

Az NFL mindentudója Ian Rapaport most jelentette be, hogy a New England Patriots elküldte elkapóját Julian Edelman-t. Az elkapónak a beszámolók szerint azért kellett távoznia mert elbukta a fizikai felmérőt. 12 szezon után távozik a csapattól.

Mock Draft Patriots és Broncos tradeel

A Pro Football Focus ismét kiadott egy Mock Draftot amelyben Draft napi cserékkel is megbolondította a választásokat. Az első két hely szinte kőbe van vésve de utána nagyon megoszlanak a vélemények. A mostani listában még pluszban a Broncos és a Patriots is felcserélt egy irányítóért.

Öt emberrel végzett a korábbi cornerback

Szomorú hírrel került be a hírekbe a korábbi cornerback Phillip Adams. Adams szerda este végzett öt emberrel, egy hatodikat megsebesített majd magával is végzett. Egyelőre tart a nyomozás és jelenleg nem lehet tudni, hogy mi vezetett az ámokfutáshoz.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.