Minnesota Vikings

Justin Fields-t választotta volna a Vikings

A Draftot megelőző pletykák szerint a Minnesota Vikings irányítóban gondolkodott a játékosbörze első körében. Trey Lance-re vagy Justin Fields-re pályáztak ha valamelyik irányító lecsúszott volna a 14. helyre. Lance már a harmadik helyen kiszállt és Fields-ért pedig felcserélt a Chicago Bears.

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

Három irányítót választottak ki a Draft második napján

Az idei Draft első körének elejét egyértelműen az irányítók határozták meg. Irányító volt az első három választott Trevor Lawrence, Zach Wilson és Trey Lance sorrendben. A 11. helyen majd jött a trade felirat és elvitték Justin Fields-t, négy hellyel később pedig kikerült Mac Jones is.

Mi történhet a Drafton a Vikings szempontjából?

Hajnalban végre megkezdődik az idei játékodbörze, azaz a 2021-es NFL Draft. Jó lesz ismét NFL-el kapcsolatos dolgot látni a tv-ben, hogy végre élet van a csapatok körül. A szabadügynöki piac egy hónapos lecsengése után most eljött az újoncok kiválasztásának ideje.

Jön a szabad mezszám választás és pár változás

Amúgy sem egy szokásos szezonnak indulunk neki az idei évben, hiszen 1978 után már nem 16, hanem 17 alapszakasz meccset kell a csapatoknak lejátszaniuk. Ezzel a döntéssel az előszezon a meccsek számát tekintve lerövidül, így számszerűleg a meccsek száma nem nőtt. 

Nem ér ennyit a 4-es mezszám

A liga a héten elfogadta mezszám szabályváltoztatási javaslatot így mostantól csak a védő és a tamádófalemberek nem játszhatnak egy számjegyű mezben. Viszont annak ára van, hogyha egy játékos már az idei szezonban új mezszámban akar pályára lépni.

Börtönbüntetést kaphat a Vikings tavalyi elsőkörös választottja

Hatalmas bajba keverte magát Jeff Gladney akit a tavalyi Draft első körében választott ki a Minnesota Vikings csapata. A vádak szerint a védő pénteken rendesen helyben hagyta barátnőjét és ha elítélik akkor a hírek szerint kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetést kaphat ami véget vetne a profi pályafutásának.

Sokoldalú védőt szerzett olcsón a Vikings

A Minnesota Vikings tegnap egyéves, 2.25 millió dolláros szerződésért megszerezte Xavier Woods safetyt. 1.25 millió dollár az alapfizetése és 1.75 millió dollár minősül garantált keresetnek. Ezzel a viszonylag kevés összegért egy igazán sokoldalú védőt sikerült szerezniük.

Nem lehetne valahogy bedeszkázni? Renoválják a Vikings stadionját

Alig öt évvel az átadás után máris garanciális javításokat kell elvégezni a Minnesota Vikings otthonán, azaz a US Bank Stadium-on. Bár a megnyitó már rég meg volt, sőt több szezont is lejátszott itt a Vikings csapata, hivatalosan az építés még most sem ért véget és két évig még nem is fog.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.