Minnesota Vikings

Egy trade amellyel mindkét csapat jól járt

A Buffalo Bills márciusban megszerezte a Minnesota Vikings elvágyódó elkapóját Stefon Diggs-t. A csere részeként több Draft cetli is gazdát cserélt és az egyik az idei elsőkörös választás volt amellyel a Vikings Justin Jefferson-t választotta.

Mennyit érhet egy Lions elleni vereség?

Az alapszakasz utolsó fordulójában a Detroit Lions ellen játszunk a Ford Field-en és bár úgy tűnik, hogy számunkra nincs tétje a mérkőzésnek, de a végeredmény befolyásolhatja a jövő évi draftpozíciónkat.

Történelmi mélyponton a Vikings védelme

A péntek este egy hatalmas pofonba szaladtunk bele, amit a Saints osztott ki, a védelem pedig annyira borzalmasan játszott, hogy a csapat több történelmi rekordja is megdőlt. Az idei szezonnak egy felforgatott védelemmel vágtunk neki, hiszen a szezon előtt a védelem több tapasztalt játékosa is távozott, helyettük pedig tapasztalatlan újoncok érkeztek. Ráadásul a szezon során

Sima győzelem a Vikings ellen

Örülünk, hogy egy újabb NFL rekordhoz járulhattunk hozzá, Alvin Kamara egymagában eltörölte a Vikings védelmét a Föld színéről, elmaradt a Vikings karácsonyi csodája. Hatalmas pofonba szaladt bele karácsony napján a Minnesota Vikings csapata, 1963 óta nem kapott ilyen sok pontot, mint a mai napon, a Saints 52:33-ra múlta felül kedvenceinket.

Alvin Kamara karriernapot tartott és beállította a ligarekordot

A New Orleans Saints kezdő running backje a héten zsinórban negyedik alkalommal került be a Pro Bowl keretbe és Alvin Kamara NFL rekordbeállítással ünnepelt. A Minnesota Vikings elleni találkozó pontzuhatagot hozott amiből Kamara rendesen kivette a részét.

A Saints és a Vikings összecsapásával kezdődik az utolsó előtti forduló

Valamelyik csapatnak szép lesz a karácsonya, nem nehéz kitalálni, hogy annak, amelyik győztesen távozik péntek este a Superdome gyepéről. Utolsó előtt mérkőzésére készül a Minnesota Vikings együttese, akiknek még mindig van esélye a rájátszásra, de csak matematikai, mert a józan ész azt diktálja, hogy na ne szórakozz.

Nagy küzdelem után a Medvék nyerték a mérkőzést

Nem sokon múlott a Vikings győzelme, már ami a pontokat illeti, de ami a mutatott játékot, na ott igazán sok volt a lemaradásunk. Ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, ha egy kicsit hatékonyabb lett volna a védelem, mert sajnos be kell ismerni, a defense guru Zimmer most nem tudta kézben tartani a védelmet.

Ba..d meg Kirk!

A Minnesota Vikings éppen a Chicago Bears-el küzd és a fiatal elkapó nem volt elragadtatva az irányítója passzától. Az eset a második negyed vége előtt történt mikor Kirk Cousins túl magasan dobta a labdát az endzone-ban szinte üresen álló Justin Jefferson-nak. Az elkapónak nem tetszett a passz aminek hangot is adott. Pechére mostanság minden jobban

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.