Minnesota Vikings

Legalább még 13 játékos beoltatlan a Vikings-nál

Továbbra sem sikerült mindenkit rávenni, hogy beoltassa magát, pedig több Vikings játékos is kampányolt az oltás mellett. Ben Goessling szerint legalább 13 olyan Vikings játékos van még a keretben, akik nincsenek beoltva. Ebből tizenketten az aktív keretben vannak. Köztük van Kirk Cousins, Dalvin Cook, Dalvin Tomlinson és az oltást abszolút nem pártoló Adam Thielen és

Harrison Smith 64 millió dolláros hosszabbítást kötött a Vikings-al

A Minnesota Vikings csapata ma hosszútávon is magához láncolta a csapat kezdő safetyjét Harrison Smith-t. A jelenleg 32 éves játékos négyéves, 64 millió dolláros hosszabbítást kötött a Vikings-al így a csapat játékosaként akaszthatja majd szögre a sisakját. A garantált kereset 26,38 millió dollár.

Patrick Mahomes tökéletes passer ratinget hozott

A Kansas City Chiefs hajnalban a Minnesota Vikings csapatával csapott össze az utolsó felkészülési mérkőzésen és a korábbi MVP megmutatta, hogy nem hagyott rajta nyomot az elvesztett Super Bowl. Patrick Mahomes két támadósorozatot kapott és mindkettő végén touchdown passzt osztott ki.

Megsérült a tavalyi szezon legjobb újonc elkapója

A pénteki edzésnapon megsérült Justin Jefferson a Minnesota Vikings legjobb elkapója. A gyakorláson az egyik elkapás után amikor a földre ért egyből elkezdte fájlalni a bal vállát. Az azóta elvégzett vizsgálatok eredménye szerint szerencsére nem nagy a baj.

Elfogytak a Vikings irányítói

A Minesota Vikings komoly bajba került ugyanis nem maradt irányítója aki részt tudna venni az edzésen. Az idei a harmadik körben draftolt Kellen Mond koronavírus tesztje pozitív lett és miután közeli kapcsolatban volt az irányítókkal így Kirk Cousins és Nate Stanley sem vehet részt az edzésen.

Anthony Barr szerint a Vikings idén Super Bowl győztes lehet

Nem gyenge kijelentést tett a Vikings sérülésből visszatérő védője, de Anthony Barr szerint csapatunknak idén esélye van a végső sikerre is, persze ehhez minden bolygónak együtt kell állnia. Mikor elindult a 2020-as szezon már tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a világban tomboló járvány miatt, a csapatoknál is volt aki kiülte a szezont erre hivatkozva.

Adrian Peterson 30 felett sem lassult le

Adrian Peterson-nak jelenleg nincs csapata és miután már betöltötte a 36. életévét nem is nagyon fognak kapkodni utána a kora miatt pedig az utóbbi évek teljesítménye alapján még bőven van a korábbi alapszakasz MVP-ben. Peterson kora ellenére megbízható teljesítményt hoz még mindig.

Everson Griffen vissza akar térni a Vikings-hoz

Everson Griffen-nek jelenleg nincs csapata és a hírek szerint szívesen visszatérne korábbi sikerei helyszínére. A defensive tacklet a 2010-es Draft negyedik körében választotta ki a Vikings és a 2019-es szezon végéig a csapat játékosa volt. A hírek szerint azonban megbánta, hogy elhagyta a csapatot.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.