Minnesota Vikings

Everson Griffen megint összeomlott, fegyverrel hadonászott a házában

A héten az Instagram-on megjelent egy bejegyzés a Vikings játékos profilján, majd egy nagy aggodalomra okot adó videó is felkerült. Everson Griffen, a Vikings játékos az Instagram story-jába kiírta, hogy valaki segítsen neki, mert valaki bement a házába és meg akarja őt ölni.

A tegnapi mérkőzések eredményei

New Orleans Saints 25-27 Atlanta Falcons Dallas Cowboys 16-30 Denver Broncos Carolina Panthers 6-24 New England Patriots Baltimore Ravens 34-31 (h.u) Minnesota Vikings Cincinnati Bengals 16-41 Cleveland Browns Jacksonville Jaguars 9-6 Buffalo Bills Miami Dolphins 17-9 Houston Texans New York Giants 23-16 Las Vegas Raiders Philadelphia Eagles 24-27 Los Angeles Chargers Kansas City Chiefs 13-7 […]

Van akinek nagyon nem megy főműsoridőben!

A főműsoridős mérkőzések mindig fontossággal bírnak ugyanis abban az idősávban csak egyetlen mérkőzést rendeznek így aki futballt akar nézni, az a szurkoló csak egy mérkőzést választhat. Lehet, hogy ez a nyomás helyez túlzott terhet a játékosokra ugyanis vannak olyan játékosok akik pont ezeken a kiemelt mérkőzéseken nem tudnak teljesíteni.

A defensive end szezonja is véget ért

A hétvégi Halloween-i játéknap nem tréfált és sorra szedte az áldozatait. Az egyik ilyen vasárnap megsérülő játékos Danielle Hunter a Minnesota Vikings defensive endje. A tegnap elvégzett vizsgálatok bebizonyították, hogy a pass rushernek elszakadt a mellizma így véget is ért az idei szezonja.

A tegnapi mérkőzések eredményei

New York Jets 34-31 Cincinnati Bengals Indianapolis Colts 31-34 (h.u.) Tennessee Titans Houston Texans 22-38 Los Angeles Rams Cleveland Browns 10-15 Pittsburgh Steelers Detroit Lions 6-44 Philadelphia Eagles Chicago Bears 22-33 San Francisco 49ers Atlanta Falcons 13-19 Carolina Panthers Buffalo Bills 26-11 Miami Dolphins Los Angeles Chargers 24-27 New England Patriots Seattle Seahakws 31-7 Jacksonville […]

A mai mérkőzések párosításai

2021. október 31. 18:00 New York Jets – Cincinnati Bengals Indianapolis Colts – Tennessee Titans Houston Texans – Los Angeles Rams Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers (Arena4) Detroit Lions – Philadelphia Eagles Chicago Bears – San Francisco 49ers Atlanta Falcons – Carolina Panthers Buffalo Bills – Miami Dolphins 2021. október 31. 21:05 Los Angeles Chargers […]

Mi vár a Vikings-ra a bye week után, összejöhet-e a rájátszás?

Most hogy túlvagyunk a pihenőhéten a srácok ismét edzésbeálltak, hogy felkészüljenek a rájuk váró menetelésre, ami nem lesz egyszerű, talán nehezebb lesz, mint idáig. Még 11 mérkőzés vár ránk az idei szezon további részében és nem mondhatjuk, hogy innentől kezdve csak nyerni fogunk. Mert bár vannak simán hozható meccsek, Lions és a két Chicago elleni, […]

A PFF-nél még Tom Brady az idei legjobb irányító

Már majdnem a szezon felénél járunk és a tekintélyes Pro Football Focus értékelése alapján irányítóposzton Tom Brady áll az élen. Ez igazából nem olyan meglepő, hogy a 44 éves irányító a Top 5-ben foglal helyet viszont a következő négy helyen már látszik a korszakváltás.

TRADE! A Broncos megszerezte a Vikings védőjét!

A Denver Broncos csapata elvesztette az utolsó négy mérkőzését és a védelem 101 pontot engedett az ellenfeleknek. A csapat védelme nagyon gyengén teljesített az utolsó mérkőzéseken így nem csoda, hogy erősítés után néztek és tegnap megszerezték a Minnesota Vikings védőjét.

A Panthers hosszabbításban kapott ki a Vikings csapatától 

A Panthers nem adta fel, pedig minden szempontból várható volt. Ettől talán még kegyetlenebb lett az eredmény. A Panthers 34-28-ra kikapott a Vikings csapatától a hosszabbításban, pedig a nap nagy részében nem tűntek képesnek arra, hogy elérjék a céljukat.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.