Minnesota Vikings

A tegnapi televíziós mérkőzések összefoglalója

Rendhagyó módon négy mérkőzést láthattak az ARENA4 nézői a profi amerikaifutball, az NFL 4. játékhetéről, fantasztikus egyéni teljesítmények és drámai végjátékok jellemezték a maratoni közvetítést.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Pontzuhatag a Seahawks és a Lions mérkőzésén, bemutatkozott Kenny Pickett tétmérkőzésen, utolsó perces mezőnygólok döntöttek Londonban, Josh Allen nyerte az esti rangadót, a Giants három győzelemmel áll, megszerezte első győzelmét a Raiders, hosszabbításban nyert a Packers és Mahomes legyőzte Brady-t!

Dupla kapufás mezőnygól okozta a Saints vesztét

Délután lejátszották az első londoni mérkőzést amelyen a New Orleans Saints fogadta a Minnesota Vikings csapatát. A mérkőzés inkább a Vikings-nak állt de mindent megtettek, hogy ne legyen egyszerű az európai találkozójuk.

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Saints – Vikings mérkőzésen!

Rendhagyó módon délután kezdődik a vasárnapi meccsmaraton miután elérkeztünk az első európai mérkőzéshez. A New Orleans Saints Londonban fogadja a Minnesota Vikings csapatát. A hazai csapatnak nem lesz egyszerű feladata miután a kezdőirányítójuk nem tudja vállalni a játékot. Azért a két csapat játékosai közül bőven lehet válogatni a kezdőcsapatba. Persze azért nem mindenkit kell kezdetni. […]

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Ma beindul a negyedik hét meccsdömpingje. Az első mérkőzés már délután elkezdődik mert jön az idei első londoni találkozó. A Saints fogadja a Vikings csapatát ami nem lesz egyszerű találkozó a hazaiak számára mert Jameis Winston kihagyja a mérkőzést.

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Hajnalban a Dolphins vendégjátékával kezdődik a negyedik játékhét. Az eddig veretlen Dolphins a feburári döntős Bengals ottohnában lép pályára. Vasárnap a szokottnál korábban kezdődik a meccsmaraton miután délután a londoni mérkőzés nyitja a sort.

A Bills lemosta a Titanst, simán nyert az Eagles is

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Billsnek nem okozott gondot a Titans. Az első negyedben még 7-7-es döntetlenre álltak, a felek, hazai oldalról Reggie Gilliam, vendégről Derrich Henry osztott ki egy-egy touchdown-passzt.

Mire számíthatunk a hajnali mérkőzésen a Vikingektől?!

Tökéletesen kezdtük meg a szezont az első héten, a vártnál sokkal simábban sikerült túllépni a Green Bay együttesén, de nincs idő örömködni, mert máris itt az újabb megmérettetés, ellenfelünk a Philadelphia Eagles.

Duplázás kedd hajnalban

Az NFL 2. játékhetében ezúttal nem egy, hanem két mérkőzést rendeznek kedd hajnalban, a Buffalo Bills és a Tennessee Titans találkozóját a MATCH4-en és az ARENA4+-on, míg a Philadelphia Eagles és Minnesota Vikings összecsapását az ARENA4-en és az ARENA4+ oldalán lehet élőben követni.

A hét legjobbjai – Week 1

Jöjjenek az első forduló legkiválóbb teljesítményei, a győztesek legjobb játékosai. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). A ti jelöltjeitekre is kíváncsiak vagyunk, de nézzük, kiket hoztunk.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.