Minnesota Vikings

Most nem jött össze a Minneapolis Miracle

Tovább zajlik a menetelés, sikerült visszavágni a karácsonyi zakóért a Vikings-nak és a fantasztikus offense-nek köszönhetően a legutóbbi Super Bowl győzelem után ismét playoff győzelemnek örülhettünk.

Egyértelműnek látszó mérkőzés az NFC-ből

A harmadik helyen kiemelt Minnesota Vikings a hatodik helyen kiemelt New York Giants-t fogadja a ma esti a Wild-card fordulóban, a három héttel ezelőtti, utolsó másodpercekben hősiesen végződött mérkőzés visszavágóján.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

103 év alatt még nem volt ennyi fordítás

Alaposan el vagyunk látva izgalmas fordításokkal az utóbbi napokban. A sor szombat este kezdődött amikor a Minnesota Vikings már 33 pontos hátrányban volt a félidőben az Indianapolis Colts ellen de kiharcolták a hosszabbítást és végül egy mezőnygóllal megnyerték a találkozót.

Történelmi fordítás avagy leolvadás?

Tegnap este a mérkőzések sorát a Minnesota Vikings és az Indianapolis Colts összecsapása nyitotta és igen meglepően kezdődött a mérkőzés. Az első félidőben a hibáknak, a Colts védelmének és speciális egységének köszönhetően 33-0-ra vezettek a csoport győzelemért játszó Vikings ellen.

A Vikings-Colts mérkőzés beharangozója

A vereség után itt a lehetőség a javításra, talán nem is jöhetne jobb ellenfél ehhez, mint az Indianapolis Colts. Szép pofont kapott a Vikings, ami talán még a Cowboys elleni zakó után is jobban fájt. A meccs előtt azt hittük, hogy az, hogy Lions a favorit az nevetséges, nos nem volt az. Persze nem kell…

Két csapat juthat még rájátszásba az NFC-ből a héten

Az NFC konferenciában már van két csapat amelyik biztos playoff résztvevőnek mondhatja magát a Philadelphia Eagles és a San Francisco 49ers “személyében”. A hétvégén további két csapat csatlakozhat hozzájuk. Ehhez nem kell mást tenniük, csak megnyerni a soron következő mérkőzéseiket. A két csapatnak ráadásul győzelem nélkül is összejöhet a playoff a hétvégén. A Cowboys a…

A 15. forduló mérkőzéseinek párosításai

Igencsak el leszünk látva NFL mérkőzésekkel a hétvégén. Hajnalban egy NFC csoportrangadóval kezdetét veszi a 15. játékhét. A Seahawks fogadja a 49ers csapatát. A vendégek akár már a hétvégén bebiztosíthatják a playoff részvételüket. A forduló ezen a héten nem vasárna, hanem már szombat este folytatódik.

Itt vannak a forduló legjobbjai

Elképesztő teljesítmények a 12. héten is. Az NFL a szokásoknak megfelelően a 12. forduló után is kiválasztotta a legjobb játékosokat, most nézzük a díjazottakat.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.