Minnesota Vikings

A mérkőzéseket egyesével végig véve, playoff résztvevő lehet a Vikings

Csütörtökön végre fény derült arra, hogy mi lesz az előttünk álló szezon menetrendje, hogy a Vikings milyen sorrendben fogja az ellenfeleit bedarálni és egyenes úton begyalogolni a rájátszásba. Nem mindenki érzi úgy, hogy a szezon menetrend kihirdetése valami nagy dolog lenne, többen jelezték a twitteren, hogy minek ekkora felhajtást csinálni, egyszerűen csak mondják meg kivel, […]

Jövőre hosszabbítani kell Justin Jefferson-al de vajon lesz-e a Vikingsnak 130 milliója rá?

Hamar eljön az az idő is, amikor a vezetőségnek döntést kell hoznia egyes játékosok jövőjéről a csapatnál és a velük való folytatásról, Justin Jefferson egy lesz közülük. Az ember pénzből él, hiszen fizetni kell a rezsit, el kell tartania magát és ha van akkor a családját is. Pontosan ezért az ember munkát vállal, hogy fizetést […]

Egy csere amellyel mindkét csapat jól járt

Az NFL-ben nagyon sok csere köttetik évről évre és ezek többsége visszatekintve igen egyoldalúak lesznek. Azonban két éve volt egy olyan csere amellyel mindkét csapat jól járt. Mindkét csapat egy kitűnő elkapóval gazdagodott.

Csoportriválishoz igazolt a Packers védője

Za’Darius Smith egyszer már kiszállt a szabadügynökpiacról ugyanis pár napig úgy tűnt, hogy a Baltimore Ravens védője lesz. A szerződés aláírásakor azonban meggondolta magát és mégsem fogadta el a Hollók ajánlatát.

Kirk Cousins egyéves hosszabbítást kötött a Vikingsal

Nincs több kérdés a Minnesota Vikings csapatánál és most már biztos, hogy Kirk Cousins marad a kezdőirányító. Tegnap egyéves, 35 millió dolláros hosszabbítást kötöttek így biztosan vele vágnak neki az idei szezonnak.

A Colts és a Seahawks szállhat versenybe Kirk Cousins-ért

Egy dolog közös az Indianapolis Colts és a Seattle Seahawks csapatában és mégpedig az, hogy a héten elcserélték a kezdőirányítójukat. Carson Wentz nem volt nagy fogás a Colts számára de Russell Wilson vezetésével igen sikeres korszaka volt a Seahawksnak.

Mi lesz Kirk Cousins-al?

A Minnesota Vikings csapatánál új éra kezdődik miután lecserélték a general managerüket és a vezetőedzőjüket. A legfontosabb kérdés, hogy ki lesz a csapat kezdőirányítója mert Kirk Cousins körül elég sok kérdés van.

Milyen fejlődést is jelentenek az új vezetőedzők?!

A Buccaneers stábjában végül minden maradt a régiben és nem történt jövés-menés. Hacsak persze Mike Caldwell távozását nem vesszük ide. Kilenc csapatnál azonban megtörtént az új vezetőedző kinevezése. Közülük mindössze egy lesz a Bucs ellenfele a 2022-es szezonban. Ez is jelzi mennyire nehéz a csapat következő idénybeli sorsolása. Íme a rangsor:

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.