Las Vegas Raiders

A Raiders az egyetlen nyeretlen csapat

A Las Vegas Raiders-nél az offseasonbéli erősítések után nagyon bizakodóak voltak a szezon előtt. Megszerezték Chandler Jones-t a szabadügynökpiacról, egy cserével Davante Adams-t és megnyerték az összes előszezon mérkőzésüket de elmaradt a jó szezonkezdet.

Mennyire is vannak nehéz helyzetben a 0-2-vel kezdődő csapatok?

Két forduló után 5 olyan csapat van a ligában amelyik 0-2-es mérleggel áll és a múltból kiindulva ez nem sok jót ígér a szezon hátralevő részére. A közelmúltat nézve, egy évvel ezelőtt egyetlen olyan csapat sem playoff résztvevő amelyik elvesztette az első két mérkőzését.

Eddigi pályafutása legjobb mérkőzését játszotta a Raiders védője

Bár nehéz túl optimistának lenni egy hosszabbításos vereség után de több játékos is jó napot fogott ki a Las Vegas Raidersnél. Maxx Crosby (szokás szerint) remekelt. Nate Hobbs továbbra is sztárnak tűnik a cornerbackeknél és Duron Harmon is egy nagyon stabil safetynek tűnik.

A Raiders megszerezte a Patriots támadófalemberét

Már két mérkőzés után egyértelmű volt, hogy a Las Vegas Raidersnek szüksége van némi segítségre a támadófalban. A jobb oldali tackle pozíció továbbra is gondot okoz a Raidersnek és mivel Brandon Parker a szezon hátralévő részére kiesett, szükségük volt valakire a keret bővítésére. A vezetőedző és a general manager személye miatt nem meglepetés, hogy a […]

Rendőrségi vizsgálat indult a Kyler Murray-t megütő szurkoló miatt

A Las Vegas-i rendőrség hétfőn közölte, hogy vizsgálják azt az esetet amikor egy szurkoló a lelátóról megütötte az Arizona Cardinals irányítóját, Kyler Murrayt a 29-23-as, hosszabbításban aratott Raiders elleni győzelmének ünneplése közben. Murray az Allegiant Stadion első soraiban ülő nézőkkel pacsizott Byron Murphy vasárnapi, meccs végi fumble returnje után, amikor egy férfi látszólag kinyúlt és […]

J.C. Jackson sérülése miatt nem tud játszani a szezonnyitón

A Los Angeles Chargers cornerbackjének J.C. Jackson-nak játéka a Las Vegas Raiders elleni nyitóforudlóban már eddgi is kétséges volt miután néhány hete megműtötték a bokáját. Úgy tűnik, hogy a bemutatkozásra még várnia kell a Pro Bowl cornerbacknek.

A Raiders elküldte a tavalyi elsőkörös támadófalemberét

Nagyon rosszul festenek a Las Vegas Raiders elsőkörös választottjai az utóbbi években és ma megváltak a tavalyi elsőkörös játékosuktól is. Alex Leatherwood nagy melléfogás volt eddig is és ma munkanélkülivé vált a játékos.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.