Las Vegas Raiders

Aaron Rodgers-t akarja a Raiders-hez Davante Adams

Davante Adams tavaly hagyta el a csapatát és a Las Vegas Raiders játékosa lett ahol újra együtt játszhatott egyetemi irányítójával Derek Carr-al. Carr napjai azonban meg vannak számlálva a csapatnál miután padra ültették az utolsó mérkőzéseken és mostanra már ki is mondták, hogy meg fognak szabadulni tőle az offseasonban.

Tom Brady és Jimmy Garoppolo a Raiders célkeresztjében

Albert Breer a Dan Patrick Show-ban arról számolt be, hogy a Las Vegas Raiders érdeklődik a Tampa Bay Buccaneers kezdőirányítója Tom Brady és a San Francisco 49ers irányítója Jimmy Garoppolo iránt.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Rendhagyó módon a mostani fordulóban nem vasárnap hanem szombat este kezdődött a meccsdömping. Szenteste szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok, a megrendezett 11 mérkőzésből 7 találkozó is egy labdabirtokláson belül dőlt el.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az NFL nem finomkodott és szinte az egész fordulót Szentestére időzítette. Szokatlan módon szombat este jön a meccsdömping de a megszokott módon három mérkőzés kerül képernyőre. A Chiefs-Seahawks mérkőzéssel kezdünk, majd következik a nap rangadója a Cowboys és az Eagles összecsapása. Hajnalban a Steelers-Raiders mérkőzéssel zárjuk a napot.

Derek Carr még mindig megér egy elsőkörös választást?!

Brad Spielberger, a Pro Football Focus munkatársa egy nemrégiben megjelent cikkében megnevezte azokat az irányítókat, akiket az offseasonban elcserélhetnek. Ezen a listán szerepelt Derek Carr is, aki a saját mércéjéhez képest biztosan nem túl jó szezont fut.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

Így kell rendesen t.kön rúgni saját magadat

Tegnap este a Las Vegas Raiders otthonában lépett pályára a New England Patriots és a gyenge kezdés után sikerült viszahozniuk a mérkőzést. Sőt a vezetést is megszerezték amire csak a mérkőzés végén tudott válaszolni a Raiders. Az utolsó másodpercekben döntetlen volt az állás és igazából mindenki a hosszabbításra készült.

Korábban csak 2 ilyen fordítás volt

A forduló nyitómeccse szinte végig a Las Vegas Raiders csapatának állt azonban a végén mégis vereséggel távoztak a Los Angeles Rams otthonából. A mérkőzés vége előtt, amikor már csak 4 perc volt hátra, a Raiders 13 ponttal vezetett de két touchdownt szerzett a Rams így megfordították a mérkőzést.

Hihetetlen fordítás Los Angelesben

Ma hajnalban a címvédő Los Angeles Rams és a Las Vegas Raiders összecsapásával indult az alapszakasz 14. játékhete. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a sérülések miatt legjobb játékosait – az első számú irányító Matthew Staffordot, az előző idény legjobb támadóját, Cooper Kuppot, valamint a liga egyik legjobb védőjét, Aaron Donaldot – nélkülöző Rams nem tudja…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.