Las Vegas Raiders

Nagy szezon előtt állnak a Raiders defensive endjei?

A Las Vegas Raiders-nél nagyon optimistán várják az idei szezont és remélik, hogy végre sikerül nyomás alá helyezni az ellenfelek irányítóit. Az utóbbi években ez nem valósult meg, a tavalyi szezonban csak 21 sacket szereztek és ennél csak három csapat szerzett kevesebbet.

A Raiders-nek vajon tradelnie kellene Davante Adams-ért?!

A múlt hét folyamán igen sokszor előkerült a téma miszerint Derek Carr nagyon szívesen játszana újra együtt Davante Adams-el. Az elkapóval még a Fresno State-n játszottak együtt mielőtt mindkettejüket kiválasztották a 2014-es Draft második körében.

Carl Nassib az első aktív meleg játékos

A Las Vegas Raiders defensive endje, Carl Nassib tegnap a saját Instagram oldalán bejelentette, hogy meleg. Ezzel a védő lett az első játékos az NFL-ben aki még az aktív pályafutása alatt megtette a nagy bejelentést.

Elsőkörös bustot igazolt a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap szerződtette a korábbi elsőkörös linebackert Darron Lee-t. A védőt a 2016-os Draft 20. helyén választotta ki a New York Jets de óriási bust lett belőle. Három évig szerepelt a Jets-nél majd elcserélték a Kansas City Chiefs csapatával.

Rangsorolva a 32 pass rusher

A Pro Football Focus a pass rusher listájának élén nem nagy meglepetésre az elmúlt évek legjobbja Khalil Mack zárt. A Bears védője mostanra már-már veteránnak mondható és utána fiatal játékosok, az elmúlt évek elsőkörös védői következnek.

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

Egy nap alatt két védőfalemberét is elküldte a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap a támadófal szétbombázása után a védőfallal folytatta. Három szezon után megköszönték két védőfalember, Maurice Hurst defensive tackle és Arden Key defensive end eddigi szolgálatait.

Altat a Raiders?

A Raiders egy nagyon nehezen értelmezhető szabadügynök időszakon van túl. Vajon Las Vegasban megágyaztak valami nagyobbnak? A Davis & Gruden show pörög tovább Vegas-ban. A 2021-es offseason eddig tömve volt meglepetéssel a Raiders részéről. A tavalyi 50%-os mutató nagyon ígéretesnek látszott, és talán a szurkolók reménykedhettek egy kicsit jobb 2021-ben is.

Korábbi elsőkörös védőjét igazolta vissza a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap megerősítette a defensive back sorát a korábbi elsőkörös védőjével, Karl Joseph-el. A safety-vel egyéves szerződést kötöttek, a fizetéséről nincs információ de inkább csak keretfeltöltésnek semmint tényleges erősítésnek tűnik az üzlet.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.