Las Vegas Raiders

A Raiders elkezdett tárgyalni Hunter Renfrow-al a hosszabbításról

Hunter Renfrow-t a 2019-es Draft ötödik körében választotta ki a Raiders és eddig nagyon jó döntésnek bizonyult az elkapó. Eddigi pályafutása során megbízható teljesítményt nyújtott de a tavalyi szezonban rátett még egy lapáttal és átlépte az 1.000 elkapott yardos határt.

A Raiders is ráhajthat Odell Beckham-re

Odell Beckham még mindig nem talált magának csapatot és a korábban emlegetett Green Bay Packers mellett most képbe került egy újabb érdeklődő. Ez pedig nem más mint a Las Vegas Raiders akik az idei offseasonban azért rendesen megerősítették a keretüket.

A Falcons megszerezte a Raiders elkapóját

Tegnap este elkapót cserélt az Atlanta Falcons és a Las Vegas Raiders csapata. A Fosztogatók átadták elkapójukat, Bryan Edwards-t és a jövő évi hetedik körös választásukat és cserébe megkapták a Falcons jövő évi ötödik körös választását.

Ismét eladta magát a liga egyik legrosszabb irányítója

Nathan Peterman finoman szólva sem a jó irányítók közé tartozik de mindig sikerül csapatot találnia magának. Tegnap bejelentették, hogy egyéves szerződést kötött a Chicago Bears csapatával ahol pályafutása korábbi szakaszához hasonlóan tartalék lesz.

A Raidersnek kötelező volt hosszabbítania Derek Carr-al!

A Las Vegas Raiders tegnap hároméves hosszabbítást kötött irányítójával Derek Carr-al. Az irányító most lépett korábbi szerződésének utolsó évébe így most már 4 éves szerződéssel rendelkezik. Az újonnan hozzáadott három évben 121.5 millió dolláros szerződést kötött az irányító.

750 ezer dollárt keres ha tartani tudja a súlyát

Az NFL játékos szerződések különböző ösztönzőket szoktak tartalmazni amelyek teljesítése esetén extra bevételhez juthat az adott játékos. Ezek az ösztönzők ráadásul nem csak a játékhoz kapcsolódhatnak hanem igen meglepő célokat is tartalmazhatnak.

Derek Carr hosszabbításáról tárgyal a Raiders

Az idei offseasonban igen nagyot húztak az AFC Nyugat csapatai és több elemző véleménye szerint a liga legerősebb csoportjává vált. A Raiders tavaly a csoport második helyén végzett de idén még nehezebb feladat előtt állnak.

A Falcons is megtalálta a kezdőirányítóját

Az Atlanta Falcons a mai napon elcserélte Matt Ryant aki 14 szezonon keresztül volt a csapat kezdőirányítója. Egy harmadik körös Draft cetliért cserébe az Indianapolis Colts játékosa lett és nem telt bele sok időbe, hogy szerződtessék a helyettesét.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.