Las Vegas Raiders

A Lions-nál folytatja a kivágott elkapó

Tyrell Williams nem sokat töltött a szabadügynökpiacon miután tegnap aláírt a Detroit Lions-al. A Las Vegas Raiders korábbi elkapója egyéves, 6.5 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Ezzel a lépéssel tulajdonképpen biztossá vált, hogy a Lions nem fogja megtartani Kenny Golladay-t.

Utcai versenyzés miatt letartóztatták a védőt

Kemah Siverand neve eddig nem igazán lehetett ismerős a szurkolók számára és biztosan nem egy ilyen hírrel akart a középpontba kerülni. A Las Vegas Raiders defensive backjét ugyanis szombat este letartóztatták illegális utcai versenyzés miatt.

Marcus Mariota lehet a Patriots irányítója?!

A New England Patriots Tom Brady távozása után Cam Newton-al ment neki a tavalyi szezonnak de az eredmény igazán felemás lett. A korábbi MVP inkább a futásaival mint a passzaival vétette észre magát és az alapszakasz vége előtt biztossá vált, hogy nem fognak hosszabbítani vele.

Elküldik az utóbbi évek túlfizetett elkapóját

A héten biztossá vált, hogy a Las Vegas Raiders elküldi elkapóját Tyrell Williams-t. Az elkapót két év szerződtette a Raiders és már a szerződtetésekor sem értettem, hogy miért lett ennyire túlfizetve így kevés embert lephet meg az elküldése. Az elkapó elküldése március 17.-én válik hivatalossá.

5 váratlan csapat, ahova Derek Carr mehet

Egyre több csapatnál röppen fel Watson neve, és az elmúlt napokban erősödnek a hírek, hogy Carr trading block-ra került, hogy a Raider megindulhasson a Texans frusztrált irányítójáért. Úgy látszik, hogy Carr nem vonzó a Texans organizációja számára, szóval a las vegasi csapat megpróbál pickeket szerezni érte. A hírek szerint kettő első kör az irányár.

A Bengals szurkolói már 30 éve várnak egy playoff győzelemre

A Cleveland Browns és a Buffalo Bills csapata a hétvégén hosszú idő után playoff mérkőzést nyert az NFL-ben. Előbbi csapat 26, utóbbi 25 éve győzött utoljára a rájátszásban de még vannak olyan csapatok amelyek még régebb óta várnak egy playoff győzelemre.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.