Las Vegas Raiders

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

Egy nap alatt két védőfalemberét is elküldte a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap a támadófal szétbombázása után a védőfallal folytatta. Három szezon után megköszönték két védőfalember, Maurice Hurst defensive tackle és Arden Key defensive end eddigi szolgálatait.

Altat a Raiders?

A Raiders egy nagyon nehezen értelmezhető szabadügynök időszakon van túl. Vajon Las Vegasban megágyaztak valami nagyobbnak? A Davis & Gruden show pörög tovább Vegas-ban. A 2021-es offseason eddig tömve volt meglepetéssel a Raiders részéről. A tavalyi 50%-os mutató nagyon ígéretesnek látszott, és talán a szurkolók reménykedhettek egy kicsit jobb 2021-ben is.

Korábbi elsőkörös védőjét igazolta vissza a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap megerősítette a defensive back sorát a korábbi elsőkörös védőjével, Karl Joseph-el. A safety-vel egyéves szerződést kötöttek, a fizetéséről nincs információ de inkább csak keretfeltöltésnek semmint tényleges erősítésnek tűnik az üzlet.

Öt emberrel végzett a korábbi cornerback

Szomorú hírrel került be a hírekbe a korábbi cornerback Phillip Adams. Adams szerda este végzett öt emberrel, egy hatodikat megsebesített majd magával is végzett. Egyelőre tart a nyomozás és jelenleg nem lehet tudni, hogy mi vezetett az ámokfutáshoz.

A Raiders 54 millióért hosszabbított az offensive tacklejével

Kolton Miller számára eljött a fizetésnap és hároméves, 54 millió dolláros szerződést írt alá az offensive tackle. A falember szerződése 42.6 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Ezzel Miller lett az első játékos aki a 2018-as Draft osztályból megkapta a hosszútávú szerződését.

Három szerződés amelyet megbánhatnak a közeljövőben

Az idei szabadügynökpiacon is volt jónéhány játékos akinek sikerült bankot robbantani és a csapatok vezetői jelenleg nagyon boldogok, hogy megszerezték az adott játékost. Ez azonban gyorsan változhat és gyenge teljesítmények után már problémássá válhat a mostani szerződtetésük.

Korábban az elküldéséről írtak végül elcserélték a támadófalembert

Kedden este biztos forrásból, tényként számoltak be arról, hogy a Las Vegas Raiders elküldi centerét Rodney Hudson-t. A döntést igazából senki sem értette mert évek óta a liga egyik legjobb, ha nem a legjobb, centere a tavalyi gyengébb szezonját is beleértve. Ráadásul nem képeztek volna szabad helyet Hudson elküldésével, csak halott összeget termelnek.

Egy Top védő akinek 8 hónap alatt már 4 csapata volt

Yannick Nagkoue tegnap a Las Vegas Raiders ajánlatára bólintott rá így Fosztogatóként folytatja a pályafutását. A defensive end kétéves, 26 millió dolláros szerződésért csatlakozik új együtteséhez amely 8 hónap alatt már a negyedik csapata lesz.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.