Las Vegas Raiders

A Jon Gruden ügy avagy miért van kettős mérce az NFL-ben?!

Mostanra szinte már az összes NFL szurkoló értesült róla, hogy Jon Gruden lemondott a Las Vegas Raiders vezetőedzői posztjáról. A lemondás hátterében az áll, hogy előkerültek közel 10 éves levelek amelyben Gruden több embert és népcsoportot megsértett de azért nézzük meg az ügyet egy kicsit más szemmel.

Mike Mayock general manageri posztját nem fenyegeti a Jon Gruden balhé!

Az utóbbi napok igazából Jon Gruden-ről szólnak az NFL-ben. Az már önmagában is kicsit furcsa, hogy 10 éves levelek tönkre teszik egy ember pályafutását és, hogy miként tudnak visszaütni olyan mondatok amelyeket egy évtizede magánemberként, elemzőként dolgozóként írt.

Tua Tagovailoa sérült, Jacoby Brissett kezd a Raiders ellen

A Miami Dolphins kezdőirányítójának, Tua Tagovailoa-nak megsérült a bordája a múlt hétvégi Buffalo Bills elleni mérkőzésen és Brian Flores vezetőedző ma bejelentette, hogy minimum egy mérkőzést ki kell hagynia a sérülése miatt.

Leköpte ellenfelét így kiállították a támadófalembert

A mérkőzésen a játékosok felfokozott állapotban lépnek pályára de azért vannak határok amit nem lehet átlépni. Ezt a határt viszont tegnap este simán átlépte a Pittsburgh Steelers támadófalembere Trai Turner. A guard simán leköpte a Las Vegas Raiders védőjét amiért természetesen kiállították. Ráadásul Turner a kiállítás után sem nyugodt le és még visszament a pályára […]

Soha nem látott rekord előtt Darren Waller

A Las Vegas Raiders tight endje olyat tehet amire előtte tight end még nem volt képes az NFL történetében. Darren Waller amennyiben a holnapi Pittsburgh Steelers elleni találkozón ismét legalább 100 elkapott yardot szerez akkor rekordot állít fel.

A Raiders elcserélheti az elsőkörös defensive endjét

Hosszú évek után végre van mélysége a Raiders defensive end posztjának így már-már feleslegessé válthatnak játékosok. A találgatások alapján Clelin Ferrell az aki már most létszámfelettivé válhat és még az alapszakasz kezdete előtt megválhatnak tőle.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.