Kansas City Chiefs

A Dolphins szerződtette Melvin Ingram pass rushert

A Miami Dolphins eddig sem tétlenkedett a szabadügynökpiacon és tegnap egy újabb játékossal bővült a keretük. A védelmüket erősítettek meg a 33 éves pass rusherrel, Melvin Ingram szerződtetésével.

Nehéz kezdés vár a Kansas City Chiefsre!

Az NFL tegnap nyilvánosságra hozta az idei mérkőzések párosításait és időpontjait. Most már tudjuk, hogy mikor, milyen mérkőzések várnak ránk és kiderült, hogy alaposan belenyúlt a Kansas City Chiefs a szezon elején.

Elsőkörös elkapóval erősített a Packers

A Green Bay Packers-nek Davante Adams távozás után nem igazán maradt minőségi célpontja így sürgősen célpontot kellett adni Aaron Rodgers-nek. Sammy Watkins-nak több mint egy hónapja nincs csapata így nem meglepő, hogy találkoztak a felek.

A csapatépítés bonyolultabb, mint valaha

Az NFL-ben az irányító megtalálásának fontossága talán még hangsúlyosabb, mint valaha. És bonyolultabb is. És drágább. De az NFL csapatok most – amikor a sztárirányítókon túli játékosok diktálják a célokat, és minden eddiginél nagyobb hatalommal rendelkeznek – azt az egyensúlyt próbálják megtalálni, amely biztosítja, hogy a pálya legfontosabb posztját bebiztosítsák, miközben elég játékos van a […]

A Chiefs megtalálta Tyreek Hill utódát

Tegnap nagy szenzációt keltett a Kansas City Chiefs amikor bejelentették, hogy elcserélték Tyreek Hillt a Miami Dolphins csapatával. Az elkapó ellenértékeként 5 Draft picket kapott a Chiefs és ma le is szerződtették az utódát.

A gepárd delfin lett! Újrafegyverkezés Kansasben!

Mikor volt ennyi bombaüzlet utoljára egy offseason során? Már azt hinnénk, hogy csendes nyugovóra tér a piac, újfent megbolondul mindenki, mi meg nem győzünk levegő után kapkodni. Tyreek Hill Miamiban futkorászik jövőre, miután nem tudott egyezségre jutni a vezetőséggel az új szerződése kapcsán.

Megvan az első két franchise tages játékos

Holnap este 10 óráig lehet franchise taget tenni a lejáró szerződésű játékosokra így a csapatoknak rövidesen dönteni kell arról a lejáró szerződésű játékosukról akit magukhoz akarnak láncolni. Minden csapat egy játékosra tehet taget.

A Chiefs elküldte a védelem egyik kapitányát

A Kansas City Chiefs tegnap bejelentette, hogy megválik a védelem egyik kapitányától, a középső linebacker Anthony Hitchens-től. A védő négy szezonon keresztül volt a Főnökök játékosa, korábban a Dallas Cowboys csapatánál játszott.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.