Kansas City Chiefs

A posztonkénti legjobb játékosok

A tekintélyes Pro Football Focus értékelte az első fordulóban pályára lépő összes játékost és ez alapján összeállítottak egy Dream Team-et. Minden posztra csak egy játékos kerül be, természetesen az kerül be aki a legjobb értékelést kapta az első fordulóban.

Meglökte az ellenfél edzőjét így kiállították

A Cleveland Browns safetyjének, Ronnie Harrison-nak idejekorán befejeződött a Kansas City Chiefs elleni mérkőzés. A védőt játék után odébb lökték majd ezen felháborodva a torkánál fogva ellökte a Chiefs egyik edzőjét. Miután nem egy másik játékossal szemben hanem egy edzővel szemben volt erőszakos így valószínűleg el is fogják tiltani a következő mérkőzés(ek)ről.

A mai mérkőzések párosításai

2021.09.12. 19:00 Houston Texans – Jacksonville Jaguars Washington Football Team – Los Angeles Chargers Indianapolis Colts – Seattle Seahawks Carolina Panthers – New York Jets Cincinnati Bengals – Minnesota Vikings Tennessee Titans – Arizona Cardinals Detroit Lions – San Francisco 49ers Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers (Arena4) Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles 2021.09.12. 22:25 Kansas

Patrick Mahomes tökéletes passer ratinget hozott

A Kansas City Chiefs hajnalban a Minnesota Vikings csapatával csapott össze az utolsó felkészülési mérkőzésen és a korábbi MVP megmutatta, hogy nem hagyott rajta nyomot az elvesztett Super Bowl. Patrick Mahomes két támadósorozatot kapott és mindkettő végén touchdown passzt osztott ki.

80 yardos touchdown passzt osztott ki Trey Lance

Az idei Draft után érte némi kritika a San Francisco 49ers csapatát, hogy a harmadik Trey Lance-t választotta de a fiatal irányító a hajnali mérkőzésen megmutatta, hogy miért húzták ki ilyen korán. Egy 80 yardos touchdown passzt osztott ki a Chiefs elleni mérkőzésen.

Több ajánlatot is kapott a 32 éves szabadügynök védőfalember

Justin Houston még mindig a piacon van de határozott célja, hogy játsszon az idei szezonban. A 32 éves defensive end a hírek szerint több csapattól is kapott ajánlatot de kivár az aláírással. Elmondása szerint a megfelelő időben fog aláírni a megfelelő csapattal.

Travis Kelce is megsérült az edzésen

A Kansas City Chiefs csapata sem úszta meg sérülés nélkül az edzőtábor elejét ráadásul egy kulcsjátékosuk szenvedett sérülést. A csapat tight endje, Travis Kelce a legújabb aki hát illetve csípőproblémák nem tudta befejezni a tegnapi edzésnapot.

Patrick Mahomes egymaga lenyomja a Bears irányítóit

Arról már nagyon sokszor esett szó, hogy a Chicago Bears finoman szólva sem az irányítóiról volt híres. Egyetlen irányítójuk sem volt amelyik átlépte volna a 4.000 passzolt yardot vagy a 40 passzolt touchdownt egy alapszakaszban.

A legkomplettebb keretek rangsora a PFF szerint

A Pro Football Focus elkészítette a liga csapatainak rangsorát a keretek erőssége alapján. Itt értelemszerűen az számított, hogy milyen játékosok szerepelnek az adott csapatok rosterén. Az erősorrend a játékosok neve és játéktudása alapján készült de természetesen nincs rá garancia, hogy a csapatok sikeresek is lesznek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.