Kansas City Chiefs

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

A Chiefs megszerezte a Ravens offensive tacklejét

A Kansas City Chiefs a Super Bowl-on tökéletesen láthatta, hogy mennyire fontos a támadófal szerepe és ma megerősítette a sorát. A Főnököknek sikerült megszerezniük a Baltimore Ravens támadófalemberét Orlando Brown-t akiért nem is fizettek olyan sokat.

Elfogadták a mezszám választás szabályát

Átment Kansas City Chiefs által mezszám választási javaslat így mostantól tulajdonképpen csak a védő és a támadófal tagjai nem viselhetnek egy számjegyű mezszámot. Ezt korábban csak az irányítók, a kickerek és a punterek választhatták.

A Chiefs ajtaja nyitva áll a két offensive tackle előtt

Andy Reid tegnap megszólalt a csapat két korábbi offensive tacklejével kapcsolatban. A Super Bowl-on nem tudott pályára lépni a csapat két kezdő tackleje és mindenki láthatta az eredményt. Patrick Mahomes szinte az egész mérkőzésen menekült a Buccaneers védői elől.

Alex Smith bejelentette a visszavonulását

Ma délután saját Instagram oldalán Alex Smith bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A korábbi 1/1-es választott a tavalyi szezonban tért vissza a horrorisztikus sérülése után és megválasztották a tavalyi szezon legjobb visszatérő játékosának.

A legjobb 17. mérkőzések

Tegnap hivatalossá vált, hogy az idei alapszakasz 17 mérkőzésből fog állni így egy héttel tovább izgulhatunk a kedvenc csapatunkért. A bővített alapszakasz viszont nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag rangadókat fogunk látni de akad pár érdekes összecsapás amit a bővítés miatt láthatunk majd.

7 millió dollárért szerzett védőfalembert a Chiefs

A Seattle Seahawks csak négy napja küldte el a defensive tacklejét Jarran Reed-et azonban nem kellett sokat a piacon töltenie. Tegnap szerződést is kötött az utóbbi két szezon AFC bajnokával a Kansas City Chiefs-el. A Főnökök egyéves, 7 millió dolláros szerződést kötöttek az új játékosukkal.

Végre elkapót tudott szerződtetni a Ravens

A Baltimore Ravens vezetősége igyekezett állni a szavát és megpróbált minőségi irányítót adni Lamar Jackson-nak de ez csak nagyon nehezen jött össze. Először JuJu Smith-Schuster-el próbálkoztak de miután pórul jártak T.Y. Hilton-nak ajánlottak szerződést. Érdekes módon mindkét játékosnak Ők kínálták a legjobb szerződést de végül mindketten visszatértek korábbi csapatukhoz.

Három szerződés amelyet megbánhatnak a közeljövőben

Az idei szabadügynökpiacon is volt jónéhány játékos akinek sikerült bankot robbantani és a csapatok vezetői jelenleg nagyon boldogok, hogy megszerezték az adott játékost. Ez azonban gyorsan változhat és gyenge teljesítmények után már problémássá válhat a mostani szerződtetésük.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.