Kansas City Chiefs

Most is a pénzfeldobást megnyerő csapat vesztett

A mérkőzés eleji pénzfeldobásnál a vendég csapat választhat és idén a Kansas City Chiefs nyerte a választás jogát. Átadták az első támadósorozat jogát a Tampa Bay Buccaneers-nek így a Főnökök a második játékrész elején támadhattak.

A nem létező Chiefs támadófal és a Buccaneers pass rush

Azt már előzetesen is tudni lehetett, hogy Patrick Mahomes-nak nem lesz könnyű mérkőzése a felforgatott támadófal miatt. Kérdéses volt az egység a kitűnő Buccaneer pass rush miatt de ekkora dominanciára talán senki sem számított.

Amikor a jobb csapat nyer!

Hajnalban 31-9-re a Tampa Bay Buccaneers legyőzte a Kansas City Chiefs csapatát amivel megszerezte a franchise második Super Bowl győzelmét. Egy olyan döntőt láthattunk amelyen szinte egyetlen másodpercig sem volt kétséges, hogy melyik csapat fog nyerni a végén.

Az Andy Reid faktor

Andy Reid 2013 januárjában vette át a Kansas City Chiefs csapatát miután a csapat csak 2 mérkőzést tudott megnyerni az előző szezonjában. A 14 vereségből 10-et úgy vesztettek el, hogy több mint egy labdavesztésnél nagyobb volt a különbség.

Csapategységek egymás ellen! 3. rész

A speciális egységnél bevallom kicsit zsákutcába kerültem. Zsákutcába, mert azért egyik csapat sem mondhatja el, hogy speciális egysége elit szintet képviselne a ligában. Visszahordásokban pláne, pedig a Chiefs-nél olyan szélvész gyors játékosok is szoktak szerepet kapni, mint Mecole Hardman. A különbség talán annyi, hogy azért az alapszakaszban a Kansas kickoff és punt return touchdown-t is

Csapategységek egymás ellen! 2. rész.

Buccaneers offense-Chiefs defense. A Bucs csak egy top irányítóra volt eddig is a Super Bowl-tól? Az eredmények ezt mutatják. Ha van párharc, ahol van keresnivalója a Martalócoknak, akkor ez az. Amiért mégsem a Tom Brady vezette offense-re hegyezném ki ezt a mérkőzést, az a stábok eltérő kvalitása, mely a kelleténél jobban közelíti egymáshoz a két

Csapategységek egymás ellen! 1. rész

Általában egy Super Bowl előtt posztonként hasonlítják össze a két csapatot. Mivel irányító az irányító ellen nem lép pályára, ennek sok értelmét nem látom. Ebben a három részes rovatban támadó és védő egységeket, illetve speciális egységeket próbálok egymással összehasonlítani.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.