Kansas City Chiefs

A főcsoport elsők egymás ellen a nagydöntőn

Vasárnap lejátszották a főcsoport döntőket és kiderült, hogy idén a Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles csap össze a Super Bowl-on. A párosítás esetén mondhatjuk, hogy tulajdonképpen érvényesült a papírforma mivel a két főcsoport legjobb alapszakasz mérlegével rendelkező csapata játszik egymás ellen a döntőben.

Mahomes már a harmadik playoff mérkőzését nyerte meg az utolsó percben

Patrick Mahomes 5 éve a Kansas City Chiefs kezdőirányítója és a 27 éves irányítónak sikerült az a bravúr, hogy mindegyik szezonjában, amikor kezdő volt, AFC döntőt játszott a csapatával. Ráadásul 3 találkozót sikerült is megynernie így már a harmadik Super Bowljára készül.

Hogyan kaphatja el a Chiefs Jalen Hurtsot?

A Kansas City Chiefs védelme nem tört meg az alapszakaszban és ebben nagy szerepe volt Chris Jones és Frank Clark irányítókra helyezett nyomásainak és sackjeinek. A védelem a 18. helyen zárt a passz és a 8. helyen a futás elleni védekezésben de a Jalen Hurts vezette támadóegység ellen kimagasló munkát munkát kell végezniük. Ha védelem…

A Chiefs választotta a Super Bowl-on szerencsésebb fehér szerelést

A jövő hétvégi Super Bowl-on a Philadelphia Eagles a zöld, a Kansas City Chiefs pedig a fehér szerelésében fog pályára lépni. A mezválasztás a múlt alapján a Főnököknek kedvez ugyanis a legutolsó 18 nagydöntőből 15 alkalommal is a fehérben játszó csapat emelhette magasba a trófeát.

Mecole Hardman nem játszik a Super Bowl-on

A Chiefs újra ott van a Super Bowlban, de valószínűleg nem lesz ott az egyik tapasztaltabb elkapójuk. Mecole Hardman (medencesérülés) nem vett részt a Kansas City mai edzésén és Andy Reid vezetőedző a riportereknek azt mondta: “Kétlem, hogy ott lesz a Super Bowlban”.

Andy Reid és Steve Spagnuolo történelmi ugrás előtt

Andy Reid 1999-től 2012-ig volt a Philadelphia Eagles vezetőedzője és már történelmet írt, amikor ő lett a hetedik vezetőedző, aki két különböző franchiseal is Super Bowlba jutott. Ha megnyerné a másodikat a Chiefs-szel, az megerősítené a helyét az edzők történelmi rangsorában.

Kialakult a Super Bowl párosítása

Az NFC főcsoport döntőjében a Philadelphia Eagles fogadta a San Francisco 49ers együttesét. Az Eagles az első drive-ból TD-t szerzett, igaz, a hatpontost előkészítő DeVonta Smith-elkapás a földre ért, de a bírók nem vették észre. A 49ers ráadásul nagy bajba került, ugyanis irányítója, az eredetileg harmadik számú Brock Purdy is megsérült, így a veterán Josh…

A legjobb négy maradt állva

Érdekességek, izgalmas történetek a konferencia-döntők előtt. Vasárnap rendezik a konferencia-döntőket a profi amerikaifutball-ligában, az NFL pedig ezúttal is összeszedett néhány érdekes adatot a találkozók felvezetőjeként.

Már csak nyolcan vannak versenyben

Jön a playoff második köre. Már csak nyolc csapat van versenyben az NFL rájátszásában: a playoff második körének minden mérkőzését természetesen élőben közvetíti az ARENA4 – most lássunk néhány érdekességet a párosításokkal kapcsolatban.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Rendhagyó módon a mostani fordulóban nem vasárnap hanem szombat este kezdődött a meccsdömping. Szenteste szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok, a megrendezett 11 mérkőzésből 7 találkozó is egy labdabirtokláson belül dőlt el.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.