Kansas City Chiefs

A tegnapi televíziós mérkőzések összefoglalója

Rendhagyó módon négy mérkőzést láthattak az ARENA4 nézői a profi amerikaifutball, az NFL 4. játékhetéről, fantasztikus egyéni teljesítmények és drámai végjátékok jellemezték a maratoni közvetítést.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Pontzuhatag a Seahawks és a Lions mérkőzésén, bemutatkozott Kenny Pickett tétmérkőzésen, utolsó perces mezőnygólok döntöttek Londonban, Josh Allen nyerte az esti rangadót, a Giants három győzelemmel áll, megszerezte első győzelmét a Raiders, hosszabbításban nyert a Packers és Mahomes legyőzte Brady-t!

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Buccaneers – Chiefs mérkőzésen!

A hajnali műsorsávban jön a forduló másik rangadója amelyen Tom Brady fogadja Patrick Mahomes csapatát. Eddig már 5 alkalommal csapott össze a két irányító, az egyik egy Super Bowl volt és 3-2-re vezet a veterán QB. Az irányítók mellett a két csapat keretében még bőven lehet válogatni a játékosok közül. A Fumble Forum kielemezte, hogy […]

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Ma beindul a negyedik hét meccsdömpingje. Az első mérkőzés már délután elkezdődik mert jön az idei első londoni találkozó. A Saints fogadja a Vikings csapatát ami nem lesz egyszerű találkozó a hazaiak számára mert Jameis Winston kihagyja a mérkőzést.

Ki veszít kétszer egymás után?

Amióta a Kansas City Chiefs vezetőedzőjét Andy Reidnek, kezdő irányítóját pedig Patrick Mahomes-nak hívják, mindössze háromszor fordult elő, hogy két egymást követő fordulót elbukott a nyílhegyes csapat. Miután az elmúlt héten nem kis meglepetésre a Colts legyőzte őket, ez most akár előfordulhat. Utoljára ilyen tavaly szeptemberben fordult elő velük, vagyis kereken egy éve. Azt megelőzően […]

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Hajnalban a Dolphins vendégjátékával kezdődik a negyedik játékhét. Az eddig veretlen Dolphins a feburári döntős Bengals ottohnában lép pályára. Vasárnap a szokottnál korábban kezdődik a meccsmaraton miután délután a londoni mérkőzés nyitja a sort.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Tegnap azért kevesebb őrült fordítást láttunk mint egy héttel korábban de így sem unatkoztunk a mérkőzések végén. A nyeretlenek csatáját a Titans nyerte a Raiders ellen de a Fosztogatóknak megvolt az esélyük az egyenlítésre. A veretlenek csatáját a Dolphins nyerte de a Bills-nek megvolt a lehetősége a fordításra. Megszerezte első győzelmét a Colts és a […]

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Colts – Chiefs mérkőzésen!

Este 19 órakor kezdődik az indianapolis Colts és a Kansas City Chiefs összecsapása. Az eddig nyeretlen, egy döntetlennel rendelkező Colts hazai pályán fogadja az eddig veretlen Chiefs csapatát. A Coltsnál javítani kell, a Chiefs pedig nem akarja megszakítani a sorozatát így érdemes lesz berakni Őket a Fantasy csapatokba. Persze azért nem mindenkit. A Fumble Forum […]

A mai mérkőzések menetrendje

Este kezdetét veszi nagyüzem és beindul a vasárnapi meccsmaraton. A szokott módon 3 mérkőzés kerül képernyőre a vasárnapi mérkőzések közül. A Chiefs-Colts, a Buccaneers-Packers és a 49ers-Broncos mérkőzést követhetjük figyelemmel.

A védelem döntött az elit támadósorok ütközetén

Ma hajnalban a Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers összecsapással megkezdődött az NFL alapszakaszának második játékhete. Kansas Cityben a liga jelenének és jövőjének két meghatározó irányítója lépett pályára, ugyanakkor a találkozót gyakorlatilag egy “névtelen” újonc döntötte el.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.