Indianapolis Colts

A legjobb running back sorral rendelkező csapatok sorrendje

A posztonkénti egyéni rangsor után nézzük meg, hogy hogyan is állnak a csapatok a running back poszt tekintetében. Az egyéneket tekintve a Titans (Derrick Henry) vagy a Panthers (Christian McAffrey) állna az élne azonban a poszt összes játékosát figyelembe véve már korántsem így fest a dolog.

Visszavonult minden idők legjobb kickere

Az 1996-os szezon után a tavalyi volt az első amelyen nem lépett pályára Adam Vinatieri és tegnap kiderült, hogy többet nem is fog játszani a veterán kicker. Hivatalosan is bejelentette, hogy végleg szögre akasztja sisakját és stoplisát minden idők legjobb kickere.

Az első héten bevethető lesz a Colts kezdő futója

Még zajlik Marlon Mack rehabalitációja ami miatt nem tudott részt venni csapata múlt heti OTA edzésein. A soron következő önkéntesen edzéseken viszont már részt fog venni a hírek szerint így semmi sem veszélyezteti, hogy bevethető legyen az első játékhéten.

Csak három irányító győzött mind a 32 csapat ellen

Miután Tom Brady 20 év után elhagyta a New England Patriots csapatát és a Tampa Bay Buccaneers-el idén visszatér Foxboroughba így esélye lesz legyőzni a korábbi csapatát. Ezzel pedig a liga negyedik irányítója lenne akinek sikerül legalább egy győzelmet szerezni mind a 32 csapat ellen.

Julio Jones-t elcserélné az Atlanta Falcons

Ismét a régi lemez azaz megint téma lett Julio Jones elcserélése. A tavalyi szezon végétől időnként előkerül a téma de a jelek szerint most már az Atlanta Falcons vezetősége is hajlana a cserére. Az üzletet pedig nem is lenne nehéz összehozni ugyanis rengeteg érdeklődő van.

Majd egy hónapot ki kell húzni a most szerződtetett tackle nélkül

Az Indianapolis Colts 9.4 millió dollárt fizet egy évre Eric Fisher-nek azonban a szezon elején nem számíthat a szolgálataira. A bal oldali offensive tackle a Super Bowl előtt elszenvedett Achilles sérüléséből lábadozik ami miatt a nagydöntőn sem tudott pályára lépni.

BREAKING: Korábbi 1/1-es támadófalemberrel erősített a Colts

Az Indinapolis Colts ma délután megerősítette a támadófalának bal oldalát. A Kansas City Chiefs korábbi 1/1-es offensive tacklejét, Eric Fisher-t szerződtették. A falember ugyan csak egyéves, de igen jól fizető szerződést kapott mivel 9.4 millió dolláros kontraktust kötött az új csapatával.

Andrew Luck-ot még felhívták a Carson Wentz trade előtt

Az Indianapolis Colts az idei offseasonban megszerezte a Philadelphai Eagles irányítóját Carson Wentz-et de a csere előtt még felhívták egy korábbi játékosukat. Andrew Luck 2019-ben vonult vissza így két kihagyott szezon után próbálták visszacsábítani.

Posztot válthat az utóbbi évek legjobb guardja

Az Indianapolis Colts a három évvel ezelőtti Draft hatodik helyén választotta ki a Quenton Nelson guardot és az utóbbi évek egyik legjobb választásának számít. A támadófalember a profi pályafutása mindhárom évében bekerült a Pro Bowl és az All-Pro első keretébe is.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.