Indianapolis Colts

A general manager nem akar kitérni Carson Wentz jövőjére

Az Indianapolis Colts az offseasonban szerezte meg Carson Wentz-t és az üzlet részletei miatt nem rendelkeznek elsőkörös választással az idei Drafton. Emellett nyerő helyzetből sikerült lemaradniuk a playoffról így értékes picket kell átadniuk a Philadelphia Eagles-nek.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Detroit Lions 37-30 Green Bay Packers Jacksonville Jaguars 26-11 Indianapolis Colts New York Giants 7-22 Washington Football Team Minnesota Vikings 31-17 Chicago Bears Houston Texans 25-28 Tennessee Titans Baltimore Ravens 13-16 (h.u.) Pittsburgh Steelers Cleveland Browns 21-16 Cincinnati Bengals Los Angeles Rams 24-27 San Francisco 49ers Tampa Bay Buccaneers 41-17 Carolina Panthers Arizona Cardinals 30-38 […]

A Jaguars-é az 1/1-es választás

A Jacksonville Jaguaras nagy meglepetésre legyőzte az Indianapolis Colts csapatát amivel igen nehéz helyzetbe hozta a playoffért küzdő csoport riválisát. Ezzel veszélybe került az első választás joga de a Detroit Lions-nak sem kellett a pick a jelek szerint.

Carson Wentz idegenbeli eladott labda nélkül zárhat

Az Indianapolis Colts nem hibázhat a hétévén ha playoff mérkőzést akarnak játszani a jövő héten. A Jacksonville Jaguars otthonában lépnek pályára és egy győzelemmel biztos rájátszás résztvevő lesz a csapat viszont ha hibáznak akkor a többiek kezében lesz a sorsuk.

A playoff versenyt is befolyásolná egy Jaguars győzelem

A Jacksonville Jaguars jelen pillanatban az 1/1-es választást birtokolja de nagyon sok mindenbe beleszólhat egy váratlan győzelemmel. A hétvégén a playoffért küzdő Indianapolis Colts-al csap össze és van félnivalójuk a vendégeknek mert az utolsó 6 Jacksonville-ben rendezett mérkőzést a Jaguárok nyerték.

Jim Caldwell-t interjúztatta tegnap a Jaguars

A Jacksonville Jaguars számára egyedüli tétként annyi maradt a szezonban, hogy megszerzik-e Draft első választását vagy másodikként választhatnak április végén. Így már elkezdhették az új vezetőedző keresését és két interjún túl is vannak. Ráadásul két Super Bowl résztvevő edzővel tárgyaltak.

Carson Wentz-t aktiválták a Covid listáról

Az Indianapolis Colts a mai napon aktiválta Carson Wentz-t a tartalék/Covid listáról. A lépés csak holnap válik hivatalossá de a várakozások szerint Wentz játszani fog a holnapi Las Vegas Raiders elleni mérkőzésen amelyen a playoff részvétel miatt kötelező győzni a Colts-nak.

A szezon végén kell formába lendülni

Az NFL-ben nagyon fontos, hogy egy csapat ne a szezon elején, hanem a szezon végén hozza a legjobb játékát. Minden évben vannak jól kezdő csapatok amelyek sikeres kezdés után kifulladnak és be sem jutnak a rájátszásba vagy rögtön az első körben kipottyannak.

Hogyan biztosíthatja be playoff részvételét az Indianapolis Colts?

Az Indianapolis Colts nagyon gyengén kezdte a szezont és az 5. forduló után csak 1-4-es mérleggel rendelkezett. Ezt követően viszont összeszedték magukat és az utolsó 10 mérkőzésből 8-at is megnyertek így playoff szempontból jelenleg nagyon jó helyzetben vannak.

Hoppá! Philip Rivers visszatérhet egy mérkőzésre?

Ma délután kiderült, hogy Caron Wentz koronavírus tesztje pozitív lett így nem fog pályára lépni a hétvégi Las Vegas Raiders elleni mérkőzésen. A találkozó kulcsfontosságú a playoff szereplésük szempontjából így lehet, hogy váratlan fordulatot vesz a történet.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.