Indianapolis Colts

Ötszörös Pro Bowler védőt szerzett a Cowboys

A Dallas Cowboys-nak tegnap sikerült megerősíteni a cornerback sorát. Amerika csapata megszerezte az Indianapolis Colts cornerbackjét, Stephon Gilmore-t. Ráadásul nem is kellett sokat fizetni a Colts kezdőjátékosáért. Csak egy idei ötödik körös picket adtak át amit kompenzációs választásként kaptak.

A Colts egy szezon után megvált Matt Ryan-től

Az Indianapolis Colts Andrew Luck visszavonulása után nem találja a kezdőirányítóját és az utóbbi időszakban évente szerződtettek új irányítót. A tavalyi megoldásnak Matt Ryan-t szánták azonban az Atlanta Falcons korábbi kezdőirányítója sem vált be és tegnap hivatalosan is megváltak tőle.

Super Bowl-döntőstől érkezik a Colts új edzője

Kinevezte új vezetőedzőjét az Indianapolis Colts: a Philadelphia Eagles támadókoordinátora, Shane Steichen érkezik a csapat élére. A 37 éves szakember kiváló munkát végzett Philadelphiában, remekül összerakta az Eagles támadósorát, amellyel megnyerte a Nemzeti főcsoportot, a Super Bowlt pedig úgy bukta el, hogy tíz ponttal is vezetett már.

A Panthers új vezetőedzője stabilitást akar irányítóposzton

A Carolina Panthers új vezetőedzője, Frank Reich célja, hogy nagyobb stabilitást érjen el az irányító poszton, mint az Indianapolisban töltött időszakában. Irányításának ideje allatt a Colts, kevesebb mint öt szezon alatt, hét kezdőirányítót is bevetett.

Nick Foles-al sem lett jobb a támadóegység

Az Indianapolis Colts teljesen szétesett az idei szezonban! Már leváltották a vezetőedzőt és már szinte hetente cserélgetik a kezdőirányítót. Hajnalban a Los Angeles Chargers ellen Nick Foles lett a kezdő, az idei szezonban először, és finoman szólva a csere nem oldotta meg a problémákat. Sőt.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Rendhagyó módon a mostani fordulóban nem vasárnap hanem szombat este kezdődött a meccsdömping. Szenteste szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok, a megrendezett 11 mérkőzésből 7 találkozó is egy labdabirtokláson belül dőlt el.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az NFL nem finomkodott és szinte az egész fordulót Szentestére időzítette. Szokatlan módon szombat este jön a meccsdömping de a megszokott módon három mérkőzés kerül képernyőre. A Chiefs-Seahawks mérkőzéssel kezdünk, majd következik a nap rangadója a Cowboys és az Eagles összecsapása. Hajnalban a Steelers-Raiders mérkőzéssel zárjuk a napot.

Derek Carr még mindig megér egy elsőkörös választást?!

Brad Spielberger, a Pro Football Focus munkatársa egy nemrégiben megjelent cikkében megnevezte azokat az irányítókat, akiket az offseasonban elcserélhetnek. Ezen a listán szerepelt Derek Carr is, aki a saját mércéjéhez képest biztosan nem túl jó szezont fut.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.