Indianapolis Colts

A Jaguars rendelkezik a legtöbb, a Saints a legkevesebb szabad hellyel

Az idei fizetési sapka a koronavírus okozta pénzkiesések miatt jelentős mértékben csökkenni fog. Még nincs hivatalos összeg az idei szezonra csak annyit lehet tudni, hogy minimum 180 millió dollár lesz az idei fizetési sapka. A mértékadó overthecap.com weboldal jelenleg 180.5 millió dollárral számol és ez alapján mutatja a jelenlegi helyzetet.

Ki a Wentz-Colts trade nyertese?

A 2016-os 1/1-es draft után az 1/2-es is új csapatott talált. Carson Wentz végül a Coltsnál landolt. A Reich-Wentz páros újra egymásra talált. A legvalószínűbb desztináció végig a Colts volt, ami itt közbe szólt volna az Wentz ellenértéke. Köztudott, hogy az indianapolis-i csapat egy nagyon következetes rebuilt végén jár, ahova talán a kirakós utolsó darabját

Hol folytathatja DeSean Jackson?

A Philadelphia Eagles péntek este megvált elkapójától DeSean Jackson-tól. Az elkapót az Eagles draftolta majd a Redskins-t és a Buccaneers-t megjárva az utolsó két szezonban visszatért az első csapatához de nem volt túlságosan sikeres a második korszaka.

A Colts volt az egyedüli érdeklődő

Az Indianapolis Colts tegnap végül megszerezte Carson Wentz-t a Philadelphia Eagles csapatától amivel igazából nem okoztak meglepetést. Végig a Colts számított favoritnak de kiderült, hogy az Indianapolis-i alakulat volt az egyetlen komoly érdeklődő.

BREAKING: Carson Wentz a Colts játékosa

Ma délután lezárult a hetek óta tartó Carson Wentz trade dráma és kiderült, hogy a Philadelphia Eagles irányítója az Indianapolis Colts játékosaként folytatja. Ezzel nem okoztak hatalmas meglepetést ugyanis végig a Colts számított a legesélyesebbnek Wentz megszerzésére.

Carson Wentz mellé már Zach Ertz-t bedobta az Eagles

Carson Wentz elcseréléséről tárgyaltak az Indianapolis Colts-al és a hírek szerint az irányító is a csapatot preferálja de eddig nem sikerült egyezségre jutniuk. A pletykák szerint a legjobb ajánlat két második körös Draft cetlit tartalmazott amit kevesellt az Eagles.

Több csapat is érdeklődik Sam Darnold iránt

Három évvel ezelőtt a New York Jets igen sok Draft picket átadott, hogy megszerezhesse Sam Darnold-ot de az irányító nem hozta az elvárt szintet. Nem hívták le az ötödik éves opciót és most szeretnének megválni a játékosuktól és a hírek szerint nincs is hiány az érdeklődőkből.

Trade esetén a legjobb csapatok Russell Wilson számára

Tegnap napvilágot látott a hír, hogy Russell Wilson több dolog miatt is elégedetlen. Az egyik probléma az, hogy beleszólást kérne a személyi döntésekbe a másik ok viszont az, hogy a vezetőség nem tesz semmit azért, hogy megvédjék a pályán.

Carson Wentz iránt több csapat is érdeklődik

Ian Rapoport értesülései szerint egyre több csapatvezető figyelme irányul Carson Wentz felé miután Matthew Stafford és Jared Goff kiesett a kosárból. Persze azt nem lehet tudni, hogy mennyire is komolyak az érdeklődők vagy csak a kötelező köröket futják le.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.