Indianapolis Colts

Russell Wilson és Tyler Lockett is bombaformában

A Seattle Seahawks az Indianapolis Colts ellen játszik és nagyon jó formában van az idegenben szereplő csapat irányítója és elkapója. Russell Wilson már kiosztott 3 touchdown passzt amelyből kettőt Tyler Lockett szerzett. Az elkapó második touchdownja ráadásul egy 69 yardos játék volt.

Carson Wentz lesz a kezdőirányító vasárnap este

Az Indianapolis Colts idén szerezte meg Carson Wentz játékjogát de igen szerencsétlenül kezdődött a pályafutása az új csapatánál. A második edzésén megsérült a lába és az előzetes hírek szerint hosszabb kihagyás vár rá de már pár hete edzésbe tudott állni.

Carson Wentz most Covid listára került

Nem kezdődik a legjobban Carson Wentz pályafutása az Indianapolis Colts csapatánál. Az irányítónak a második edzésen megsérült a lába és nemrégiben újra edzésbe tudott állni azonban most ismét kiesett és újra edzéseket kell kihagynia.

Több hetes kihagyás vár a Colts kezdő elkapójára

A szerdai edzésen megsérült az Indianapolis Colts kezdőelkapója T.Y. Hilton. Az elkapó háta és nyaka sérült meg és ma kiderült, hogy többhetes kihagyással kell számolnia. Michael Pittman, Parris Campbell és Zach Pascal így több lehetőséget fog kapni a szezon elején.

Megmutatta, hogy miért volt lett elsőkörös választott

A hajnali Detroit Lions elleni mérkőzésen Kwity Paye megmutatta, hogy miért lett elsőkörös választott. A defensive endet a Draft 21. helyén választota ki az Indianapolis Colts és az előszezonban mutatott teljesítményével bizonyítja, hogy miért választották ki ilyen magas helyen.

Mostantól Darius Leonard a legjobban fizetett linebackere

Nem is olyan régen a San Francisco 49ers szerződést hosszabbított Fred Warner-el aki posztjának legjobban fizetett játékosa lett. Már akkor is tudni lehetett, hogy nem marad sokáig rekorder mert az Indianapolis Colts is megaszerződést fog adni a játékosának.

Carson Wentz-et meg kell műteni

Az Indianapolis Colts idén megszerzett irányítójának, Carson Wentz-nek a múlt héten megsérült a lába és az eddigi hírek szerint csak pihentetni kell a sérülését. Ma azonban kiderült, hogy elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás és hosszabb kihagyás vár az irányítóra.

Több ajánlatot is kapott a 32 éves szabadügynök védőfalember

Justin Houston még mindig a piacon van de határozott célja, hogy játsszon az idei szezonban. A 32 éves defensive end a hírek szerint több csapattól is kapott ajánlatot de kivár az aláírással. Elmondása szerint a megfelelő időben fog aláírni a megfelelő csapattal.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.