Indianapolis Colts

Három szezon után visszavonult a Colts védője

Khari Willis az elmúlt három szezonban az Indianapolis Colts kezdő safetyje volt de tegnap úgy döntött, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A sportot végleg maga mögött akarja hagyni és a jövőben a vallás felé fordul, lelkészként akarja folytatni.

Draft ellenőrző – AFC Dél

A délieknél jön az egyik kedvenc csoportunk, ahol a csapatok nagyon jól érezték, hogy az erőviszonyok nem tiszták az NFC-ben, így érdemes nyomni. Az AFC South számunkra kicsit csalódás, de talán túl szigorúak is voltunk.

A 25 legjobb 25 éven aluli játékos

Az elemzésekben és értékelésekben igen tekintélyesnek számító Pro Football Focus idén is elkészítette a listáját amelyben a legjobb 25 éven aluli játékosokat rangsorolja. A listára csak azok a játékosok kerülhetnek fel akik a szezon kezdetéig nem töltik be a 25. életévüket.

Három csapat érdeklődik Julio Jones iránt

Julio Jones tavaly 10 szezon után hagyta el az Atlanta Falcons csapatát és a Tennessee Titans játékosa lett. A váltás azonban nem jött be, a korábbi hétszeres Pro Bowler játékos pályafutása leggyengébb szezonját hozta amiben persze szerepet játszottak a sérülések is.

A Colts szerződtette a szabadügynök Stephon Gilmore-t

Stephon Gilmore három éve még a szezon legjobb védőjátékosa volt és az utóbbi időszakban ugyan visszaesett a játéka de még mindig magas szinten teljesít a cornerback. Ezért némileg érthetetlen, hogy egészen a mai napig szabadügynök volt.

A legtöbbet sackelt irányítók mind csapatot váltottak

Az irányítók értelemszerűen szeretik ha a támadófaluk megvédik Őket és nem tarolják le Őket folyamatosan 150 kilós védőfalemberek. Russel Wilson esetében ez már régi problémát jelent és a tavalyi offseasonban nagy ellentétet okozott az irányító és a Seattle Seahawks vezetősége között.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.