Green Bay Packers

Davante Adams-t igencsak érdekli, hogy mennyit fog keresni

A Green Bay Packers elkapója irányítójával ellentétben jobban foglalkozik a fizetésével. Aaron Rodgers a hírek szerint visszautasította a Packers szerződését amivel a liga legjobban fizetett játékosa lehetett volna. Davante Adams viszont pont, hogy posztjának legjobban fizetett elkapója akar lenni.

Aaron Rodgers a Packers-nél marad

A jelek szerint egy időre lezárul az Aaron Rodgers saga ugyanis az irányító a Green Bay Packers-nél tervez játszani az idei szezonban. Ezt mondjuk még nem jelentette be hivatalosan csak a hozzá közel álló embereknek beszélt az idei terveiről.

A Packers védőjének is gondja van a szerződésével

Egyre rosszabb a helyzet a Green Bay Packers csapatánál. Aaron Rodgers-el senki sem tudja mi lesz, talán még az irányító maga sem. Az elkapó Davante Adams szerződéshosszabbítási tárgyalásai megszakadtak és most az egyik kezdő védőnek támadtak problémái.

Aaron Rodgers visszavonulására készülnek a fogadóirodák

A Sports Illustrated és több fogadóiroda információja szerint Aaron Rodgers a jövő héten kezdődő edzőtábor előtt bejelenti a visszavonulását. Ez egy igen merész kijelentés de miután több fogadás lekerült a kínálatból így nem szabad figyelmen kívül hagyni az általában jól értesült irodákat.

Aaron Rodgers a legjobban fizetett irányítója lehetett volna

Adam Schefter információi szerint a Green Bay Packers komoly ajánlatot letett irányítója elé de Aaron Rodgers nem kért belőle. Egy kétéves hosszabbítást ajánlottak fel az irányítónak amivel a liga legjobban fizetett irányítója lehetett volna.

A Raiders-nek vajon tradelnie kellene Davante Adams-ért?!

A múlt hét folyamán igen sokszor előkerült a téma miszerint Derek Carr nagyon szívesen játszana újra együtt Davante Adams-el. Az elkapóval még a Fresno State-n játszottak együtt mielőtt mindkettejüket kiválasztották a 2014-es Draft második körében.

Idióta lenne ha nem várná vissza az MVP-t

Aaron Rodgers eddig kihagyta az összes offseason felkészülést így senkit sem lephetett meg, hogy tartotta a szavát és nem jelent meg a tegnap kezdődő kötelező mini edzőtáborban sem. A csapat kezdő offensive tackleje is megszólalt az ügyben.

Aaron Rodgers hivatalosan is sztrájkolni kezdett

Ma kezdődött meg a Green Bay Packers három napos mini edzőtábora. A korábbi OTA programokkal ellentétben ez már kötelező megjelenni a játékosoknak így miután Aaron Rodgers nem tette tiszteletét így hivatalosan is sztrájkolni kezdett a tavalyi alapszakasz legértékesebb játékosa.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.