Green Bay Packers

Három csapat érdeklődik Julio Jones iránt

Julio Jones tavaly 10 szezon után hagyta el az Atlanta Falcons csapatát és a Tennessee Titans játékosa lett. A váltás azonban nem jött be, a korábbi hétszeres Pro Bowler játékos pályafutása leggyengébb szezonját hozta amiben persze szerepet játszottak a sérülések is.

A Packers védője lett a liga legjobban fizetett cornerbackje

Jaire Alexander a Green Bay Packers elsőkörös választottja volt és a cornerback az eddigi játékával meg is hálálta a bizalmat. A csapata már tavaly lehívta az ötödik éves opcióját és tegnap aláírták a hosszútávú szerződést is.

A Raiders is ráhajthat Odell Beckham-re

Odell Beckham még mindig nem talált magának csapatot és a korábban emlegetett Green Bay Packers mellett most képbe került egy újabb érdeklődő. Ez pedig nem más mint a Las Vegas Raiders akik az idei offseasonban azért rendesen megerősítették a keretüket.

Aaron Rodgers idén is elsőkörös elkapó nélkül maradt

A Green Bay Packers irányítójának életét nem akarja megkönnyíteni a csapat vezetősége. Brian Gutekunst general manager elcserélte Davante Adams-t a Las Vegas Raiders-el és elengedte Marquez Valdez-Scantling-et a Kansas City Chiefs-hez. Nem maradt célpont viszont van két elsőkörös pick. Jöhet egy fiatal elkapó.

Elsőkörös elkapóval erősített a Packers

A Green Bay Packers-nek Davante Adams távozás után nem igazán maradt minőségi célpontja így sürgősen célpontot kellett adni Aaron Rodgers-nek. Sammy Watkins-nak több mint egy hónapja nincs csapata így nem meglepő, hogy találkoztak a felek.

Három csapat versenyez Brandin Cooksért

Ugyan nem szabadügynök de az egyik jelenlegi legkeresettebb elkapó a Houston Texans játékosa Brandin Cooks. Az elkapó érvényes szerződéssel rendelkezik, ráadásul pont hajnalban kétéves hosszabbítást kötött, így csak tradeel tudnák megszerezni és a hírek szerint három csapat is érdeklődik iránta.

Nagyon népszerű volt a Patriots által megszerzett elkapó

A New England Patriots a hétvégén megszerezte a Miami Dolphins elkapóját DeVante Parkert. A korábbi elkapó szolgálataira nem igazán tartott igényt a Dolphins miután egy ideje már a távozásáról szóltak a hírek azonban ennek ellenére sem volt egyszerű dolga a Hazafiaknak.

A Chiefs megtalálta Tyreek Hill utódát

Tegnap nagy szenzációt keltett a Kansas City Chiefs amikor bejelentették, hogy elcserélték Tyreek Hillt a Miami Dolphins csapatával. Az elkapó ellenértékeként 5 Draft picket kapott a Chiefs és ma le is szerződtették az utódát.

Csoportriválishoz igazolt a Packers védője

Za’Darius Smith egyszer már kiszállt a szabadügynökpiacról ugyanis pár napig úgy tűnt, hogy a Baltimore Ravens védője lesz. A szerződés aláírásakor azonban meggondolta magát és mégsem fogadta el a Hollók ajánlatát.

Ez most akkor sok vagy nem sok az utóbbi négy szezon legjobb elkapójáért?

Tegnap hajnalban robbant a bomba és kiderült, hogy a Las Vegas Raiders megszerezte Davante Adams játékjogát. A csapatválasztás azonban nem volt meglepő ugyanis az egész offseasonban arról szóltak a hírek, hogy az elkapó Fosztogatóként akarja folytathatni és újra együtt akar játszani az egyetemi irányítójával, Derek Carral.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.