Green Bay Packers

A Seahawks korábbi elsőkörös safetyt szerződtetett cornerbacknek

A Seattle Seahawks ma megerősítette a defensive back sorát de nem olyan poszton amelyen a szerződtetett játékos korábban játszott. Damarious Randall-t szerződtették újra akit a 2015-ös Draft első körének végén szerződtette a Green Bay Packers safety posztra.

A legjobb 17. mérkőzések

Tegnap hivatalossá vált, hogy az idei alapszakasz 17 mérkőzésből fog állni így egy héttel tovább izgulhatunk a kedvenc csapatunkért. A bővített alapszakasz viszont nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag rangadókat fogunk látni de akad pár érdekes összecsapás amit a bővítés miatt láthatunk majd.

A Packers 48 millió dollárért hosszabbított a piac legjobb futójával

A Green Bay Packers még az utolsó napon meghosszabbította Aaron Jones szerződését amivel nem fog kikerülni a szabadügynökpiacra az idei legjobb running back. Jones négyéves, 48 millió dolláros szerződést kötött a csapatával amely 13 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

5 szabadügynök játékos aki hatalmas fogás vagy melléfogás lehet – 2. rész

Már csak pár nap és elkezdődik a szabadügynökpiaci őrület (holnaptól már fel lehet kapcsolatot a játékosokkal) ahol a csapatok egymást fogják túllicitálni, hogy minél gazdagabbá tegyék a játékosokat. Jó igazából igyekeznek majd minél több minőségi játékossal megerősíteni a keretüket úgy, hogy a lehető legkevesebbet fizessék ki.

A Packers 8 millió dollárt spórolt a szerződések átalakításával

A Green Bay Packers is elkezdte egyengetni a fizetési sapkáját és ennek egyik lépéseként 8 millió dollárt spórolt a két védőjével. Preston Smith linebacker beleegyezett a fizetéscsökkentésbe míg Adrian Amos safety szerződését pedig átalakította a csapat.

Kihirdették a kompenzációs pickeket

Az NFL tegnap, 50 nappal a Draft előtt kihirdette az idei kompenzációs pickeket. Ezeket a választások a tavalyi offseasonban elvesztett játékosok után kapják a csapatok illetve idén először kisebbségi vezetők kinevezése miatt is kiosztottak extra választásokat.

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

Hol folytathatja a legjobb szabadügynök running back?!

Az idei offseason legjobb running backjének egyértelműen a Green Bay Packers játékosa Aaron Jones számít. A futó eddig nem kapott ajánlatot a Packers-től és a piacon elérhető fizetéseket elnézve valószínűleg nem is fog így másik csapatnál fogja folytatni a pályafutását.

J.J. Watt a Packers, a Bills vagy a Titans játékos lehet

J.J. Watt majd két hete került ki a szabadügynökpiacra és nem kell kapkodnia, hogy kiválassza a következő csapatát. Persze miért is kellene ugyanis három hét múlva nyílik meg a piac és csak akkor fog beindulni az igazi harc a lejáró szerződésű játékosok megszerzéséért.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.