Green Bay Packers

A Jets general managerén nyomás van, hogy megszerezze Aaron Rodgers-t

Aaron Rodgers minden valószínűség szerint lejátszotta utolsó mérkőzését a Green Bay Packers irányítójaként és az offseason egyik legnagyobb kérdése az lesz, hogy hol fogja folytatni az irányító. A legtöbbet a New York Jets csapatát emlegetik Rodgers jövőbeli csapataként.

Aaron Rodgers-t akarja a Raiders-hez Davante Adams

Davante Adams tavaly hagyta el a csapatát és a Las Vegas Raiders játékosa lett ahol újra együtt játszhatott egyetemi irányítójával Derek Carr-al. Carr napjai azonban meg vannak számlálva a csapatnál miután padra ültették az utolsó mérkőzéseken és mostanra már ki is mondták, hogy meg fognak szabadulni tőle az offseasonban.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

Brock Purdy előtt ez csak Aaron Rodgers-nek sikerült

Az idei szezon egyik szenzációját a San Francisco 49ers szolgáltatja. A csapat két kezdőirányítóját is elvesztette az alapszakaszban de a bombaerős védelmének köszönhetően már megnyerte a csoportját és bebiztosította a playoff helyét. Persze ebben azért szerepe van a harmadik számú irányítónak is.

Csalódott sztárcsapatok összecsapása zárja a fordulót

Kedd hajnalban a Green Bay Packers és a címvédő Los Angeles Rams összecsapásával zárul az alapszakasz 15. játékhete. A találkozót természetesen az ARENA4 élőben közvetíti. A szezon előtt ez slágerpárosításnak számított volna, hiszen a bajnokcsapat kerete alkalmasnak tűnt előzetesen a címvédésre is, míg a Green Bayt a négyszeres MVP Aaron Rodgers irányításával mindig a Super…

A Packers az esti meccs előtt kivágta az elkapóját

Sammy Watkins a továbbiakban már nem a Green Bay Packers játékosa. A csapat hajnalban a Los Angeles Rams ellen lép pályára így meglepő, hogy órákkal a mérkőzés előtt megválnak az egyik játékosuktól de nem sokkal ezelőtt bejelentették, hogy megválnak az elkapótól.

A 15. forduló mérkőzéseinek párosításai

Igencsak el leszünk látva NFL mérkőzésekkel a hétvégén. Hajnalban egy NFC csoportrangadóval kezdetét veszi a 15. játékhét. A Seahawks fogadja a 49ers csapatát. A vendégek akár már a hétvégén bebiztosíthatják a playoff részvételüket. A forduló ezen a héten nem vasárna, hanem már szombat este folytatódik.

A liga történetében a legtöbb győzelemmel rendelkezik a Packers

Tegnap este összecsapott a liga történetének két legrégibb csapata, a Chicago Bears és a Green Bay Packers. A két franchise, a koránál fogva is, rengeteg, pontosabban a legtöbb győzelemmel rendelkezett a liga történetében. A mérkőzés kezdetekor mindkért csapat 786 győzelemmel rendelkezett.

Ha egészséges akkor Aaron Rodgers a Packers kezdő irányítója

A 38 éves Aaron Rodgers bordasérüléssel távozott a vasárnap esti Philadelphia Eagles elleni vereség alkalmával és nem tért vissza a mérkőzésre. Ráadásul ez nem sokkal azután történt, hogy Rodgers nyilvánosan elismerte, hogy már hetek óta törött hüvelykujjal küzd a dobó kezén – amiről azt nyilatkozta, hogy nem lesz elég ahhoz, hogy ne tudjon játszani.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.