Green Bay Packers

A tegnapi mérkőzések eredményei

Pontzuhatag a Seahawks és a Lions mérkőzésén, bemutatkozott Kenny Pickett tétmérkőzésen, utolsó perces mezőnygólok döntöttek Londonban, Josh Allen nyerte az esti rangadót, a Giants három győzelemmel áll, megszerezte első győzelmét a Raiders, hosszabbításban nyert a Packers és Mahomes legyőzte Brady-t!

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Packers – Patriots mérkőzésen!

A késő esti idősávban következik egy olyan mérkőzés amelyik pár éve a forduló rangadója lett volna. Aaron Rodgers most már Tom Brady utódára várt de Mac Jones a múlt heti sérülése miatt nem tudja vállalni a játékot. Ennek ellenére azért nem feltett kezekkel mennek majd a Lambeua Field-re. A két csapat keretében azért lehet válogatni […]

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Ma beindul a negyedik hét meccsdömpingje. Az első mérkőzés már délután elkezdődik mert jön az idei első londoni találkozó. A Saints fogadja a Vikings csapatát ami nem lesz egyszerű találkozó a hazaiak számára mert Jameis Winston kihagyja a mérkőzést.

Mac Jones biztosan kihagyja a Packers elleni találkozót

Hivatalossá vált amit már napok óta tudtunk azaz Mac Jones kihagyja a Green Bay Packers elleni találkozót. A New England Patriots-nál az egész héten titkolóztak az irányító állapotáról de a múlt heti bokasérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Hajnalban a Dolphins vendégjátékával kezdődik a negyedik játékhét. Az eddig veretlen Dolphins a feburári döntős Bengals ottohnában lép pályára. Vasárnap a szokottnál korábban kezdődik a meccsmaraton miután délután a londoni mérkőzés nyitja a sort.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Tegnap azért kevesebb őrült fordítást láttunk mint egy héttel korábban de így sem unatkoztunk a mérkőzések végén. A nyeretlenek csatáját a Titans nyerte a Raiders ellen de a Fosztogatóknak megvolt az esélyük az egyenlítésre. A veretlenek csatáját a Dolphins nyerte de a Bills-nek megvolt a lehetősége a fordításra. Megszerezte első győzelmét a Colts és a […]

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Buccaneers – Packers mérkőzésen!

Este 22:25-kor kezdődik a forduló rangadója, a Tampa Bay Buccaneers és a Green Bay Packers összecsapása. Tom Brady Aaron Rodgers ellen. Az első mérkőzés az NFL történetében amelyben két 3 alapszakasz MVP címmel rendelkező játékos csap össze. Abban biztosan lehetünk, hogy mindkét csapat komolyan fogja venni a mérkőzést így érdemes lesz berakni Őket a Fantasy […]

A mai mérkőzések menetrendje

Este kezdetét veszi nagyüzem és beindul a vasárnapi meccsmaraton. A szokott módon 3 mérkőzés kerül képernyőre a vasárnapi mérkőzések közül. A Chiefs-Colts, a Buccaneers-Packers és a 49ers-Broncos mérkőzést követhetjük figyelemmel.

Jön a Packers, jön a futás?

Aaron Jones és A.J. Dillon. Fantasztikus zöld-sárga emberek érkeznek a Raymond James-be, hogy keresztbe, hosszába végig fussák majd vasárnap. Running backek. Döntő faktor ugye? Sír a monitor, amikor ilyet ír az ember egy NFL mérkőzésről. Akkor meg már egyenesen zokog, ha az azon a mérkőzésen fellelhető irányítókat Tom Brady-nek és Aaron Rodgers-nek hívják.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.