Green Bay Packers

A Packers simán továbbjutott a Rams ellen

Tegnap este a Green Bay Packers nem akadt fent a Los Angeles Rams csapatán és simán bejutott az NFC Főcsoport döntőbe. A mérkőzés folyamán olyan volt az ember érzése, hogy a hazaiak csak annyit adnak ki magukból amennyi feltétlenül muszáj.

Mester a tanítvány ellen

Este a Green Bay Packers hazai pályán fogadja a Los Angeles Rams csapatát. A vezetőedzői posztokat tekintve összecsap Sean McVay mester az egyik tanítványa ellen. Bár a két edző korát tekintve kicsit furán hangzik ez az állítás.

Mégsem ír történelmet a támadófalember

Jared Veldheer a Wild Card fordulóban pályára lépett a Indianapolis Colts játékosaként miután a csapat felhozta Őt a gyakorlócsapatból. A Colts azonban kiesett a playoff sorozatból így a Green Bay Packers meg tudta szerezni a játékost.

Aaron Rodgers és a Packers szurkolók is aggódhatnak

A Green Bay Packers a hétvégén hazai pályán fogadja a Los Angeles Rams csapatát az NFC Főcsoport elődöntőjében és ugyan a Sajtfejűek számítanak a találkozó favoritjának de az ellenfél védelme miatt azért van félnivalójuk.

Nem mindennapi, hogy a mérkőzés piros zászlóval kezdődik

Érdekesen indult a múlt hétvégi összecsapás, Green Bay Packers és a Chicago Bears hétvégi mérkőzése. A Packers végezte el a kickoffot de Cordarrelle Patterson visszahordó kicsúszott a pályáról amikor hozzáért a labdához. Vagy egy kicsivel később és ennek a különbségnek nem kis jelentősége van.

Az elsőkörös irányító aki nem lépett pályára az újonc szezonjában

A Green Bay Packers nagy meglepetésre, és Aaron Rodgers nagy bánatára, irányítót választott az április Draft első körében. Sokak véleménye szerint ez egy üzenet volt Rodgers-nek. Az első szezon után biztosan nem volt ez több mint egy üzenet mert Love egyetlen snappet sem kapott az alapszakaszban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.