DRAFT 2022

2022-es Draft értékelő: Hogyan teljesítettek a Raiders újoncai!

A Las Vegas Raiders újonc évfolyamával szemben nem lehetünk túl szigorúak, tekintve, hogy az első választásuk csak a 90. helyen történt. Ez volt az ára annak, hogy cseréltek Davante Adams elkapóért. Ez az újonc évfolyam összességében nem tűnik túl ígéretesnek, de lehet néhány hasznos játékos, akik hosszabb távon is hasznossá válhatnak.

A 2022-es évfolyam újradraftolása

A Draft után mindenki nagy reményekkel vág neki a szezonnak és kiemelt figyelem övezi az elsőkörös választottakat. Az első szezonjuk után persze könnyű okosnak lenni, hogy hogyan is kellett volna kiválasztani a játékosokat. A Fumble Forum oldal most elkészített egy visszatekintést, hogy az újonc szezonjuk után milyen sorrendben is kellett volna draftolni a fiatalokat. A…

Az idei legjobb Draft rablásai

Minden évben a legnagyobb figyelem a Draft első körét övezi, természetesen nem véletlenül, de mindig érdemes odafigyelni a későbbi körökre is mert igen kitűnő játékosok érkeznek az NFL-be a második és harmadik napon is. Szerencsére ez idén is így volt.

A Patriots védője teljesít messze a legjobban az újoncok közül

A New England Patriots az idei Draft negyedik körében Jack Jones cornerback mellett döntött és eddig nagyon bejött a választásuk. Az Arizona State korábbi cornerbackje ugyanis eddig, az egész liga messze a legjobban teljesítő újonc játékos.

Elküldték az edzésről miután három edzésen verekedett

A New Orleans Saints újonc offensive tackleje, Trevor Penning finoman szólva sem egy nyugodt természetű játékos. A beszámolók szerint a csapat edzői stábja simán elküldte az edzésről. Az elküldés oka, hogy a támadófalember mindig belekötött valakibe (természetesen egy védőbe) és zsinórban a harmadik edzésnapon is verekedésbe keveredett.

A Titans aláírt a jövő irányítójával

A Tennessee Titans tegnap aláírt Malik Willis-el amivel egyezségre jutott az idei évfolymam összes játékosával. Az irányító négyéves, 5.38 millió dolláros szerződést kapott amiből 1.346 millió dollár számít garantált keresetnek.

Még 24 játékos nem írta alá az újonc szerződését

A mai napig 19 csapatnak sikerült aláírnia az összes Drafton kiválasztott játékosával. 13 csapatnál azonban még vannak olyan játékosok akik még nem kapták meg az első szerződésüket. Az idén kiválasztott 262 játékosból még 24 nem szignózta a szerződését.

Máris visszavonult a draftolatlan újonc

Jermaine Waller profi pályafutása nem tartott sokáig. A cornerbacket a Detroit Lions szerződtette a Draft után draftolatlanként és tegnap visszavonult státuszt kapott a védő aki így két felkészülési edzésidőszak után szögre akasztotta a sisakját.

Az 1/1-es már alá is írta a profi szerződését

Péntek hajnalban a Jacksonville Jaguars a Georgia defensive endjének, Travon Walker-nek szavazott bizalmat és választotta ki a Draft első helyén. A védőfalember pedig nem is várt sokat és már a mai napon aláírta az első profi szerződését.

Nem volt futó és tight end sem az első körben

Az utóbbi években nem volt túlságosan nagy érdeklődés a running backek vagy a tight endek iránt azonban egy-egy játékos mégiscsak bejutott az első körbe. Magas pickeket is szereztek, Saquon Barkley running backet a második, Kyle Pitts tight endet a negyedik helyen választották ki.

Meglepetésre egyetlen irányítót sem Draftolt a Seahawks

Az idei Draft előtt sok szakértő úgy gondolta, hogy a Seattle Seahawks biztosan ki fog választani egy irányítót. Geno Smith, Drew Lock és Jacob Eason nem éppen a liga legveszélyesebb irányító sorát jelenti így hatalmas űr maradt a Denver Broncos-hoz távozó Russell Wilson után.

A Draft harmadik napjának összes választottja

Tegnap megrendezték a Draft harmadik napját amelyben négy körben választhattak a csapatok. Estére lezárult az idei játékosbörze így 262 játékos ismeri az első profi csapatát. Az idei utolsó választott, az úgynevezett Mr. Irrelevant irányító lett Brock Purdy személyében.

A második és harmadik nap összes választottja

Hajnalban megrendezték a Draft második és harmadik körét így mostanra már 105 játékos tudja, hogy melyik csapatnál kezdi meg a profi pályafutását. Az idei Draft legnagyobb érdekességét az szolgáltatja, hogy mellőzve vannak az irányítók.

A legjobb még elérhető játékosok a Draft második napján

Hajnalban megrendezték a Draft első körét így 32 játékos már tudja, hogy melyik csapatnál kezdi meg a profi pályafutását. A Draft viszont még bőven nem ért véget ugyanis még rengeteg minőségi játékos közül lehet válogatni a csapatoknak.

Aaron Rodgers idén is elsőkörös elkapó nélkül maradt

A Green Bay Packers irányítójának életét nem akarja megkönnyíteni a csapat vezetősége. Brian Gutekunst general manager elcserélte Davante Adams-t a Las Vegas Raiders-el és elengedte Marquez Valdez-Scantling-et a Kansas City Chiefs-hez. Nem maradt célpont viszont van két elsőkörös pick. Jöhet egy fiatal elkapó.

A Giants defensive endet és támadó falembert választott

Óriási szükség volt egy passzsiettetőre, hiszen egyedül Azeez Ojulari képvisel kezdő szintet, de ő egyedül kevés lenne. Ahogy vártuk Travon Walkert és Aidan Hutchinsont kivitték, így Kayvon Thibodeaux maradt nekünk.

A Panthers az N.C. State tackle-jét, Ickey Ekwonut választotta a draft első körében

Hosszú idő telt el. És a megkönnyebbült sóhaj, amit hallani lehet, a korábbi irányítók egy generációjától származhat, és azoktól, akik a jövőben érkezhetnek. A Panthers végre egy kis reménykeltő stabilitást adott a támadófalának, és a 2022-es NFL Draft hatodik helyén kiválasztották az N.C. State tackle-jét, Ickey Ekwonut.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.