Draft 2020

A Raiders megmutatta, hogyan kell kukába vágni egy egész Draft évfolyamot

Az elmúlt hét a Las Vegas Raiders-ről, pontosabban a tavalyi elsőkörös játékosairól szólt. Henry Ruggs ittasan balesetet okozott amelyben elhunyt egy 23 éves nő. A csapat egyből kivágta és elfelejtheti a pályafutását ugyanis biztosan börtönbe fog vonulni. Elszállt az első tavalyi elsőkörös pick.

Máris árulják a tavalyi elsőkörös cornerbacket

A tavalyi Draft első körének 9. helyén a Jacksonville Jaguars C. J. Henderson-t választotta azonban eddig nem bizonyította maradéktalanul, hogy megérte a magas picket. A csapat új vezetősége elkezdte árulni a védőjét és megfelelő ellenajánlat esetén hajlandóak megválni tőle.

A tavalyi elsőkörös tacklenek sokkal jobban kell teljesíteni

Austin Jackson-t a tavalyi Draft első körének 18. helyén választotta ki a Miami Dolphins és sokan már a kiválasztáskor is túlságosan erősnek érezték a magas picket. Az újonc szezonja alapján a kételkedőknek lett igaza és az offensive tackle nagyon gyenge szezont futott.

A legsokoldalúbb játékos eddig hatalmas csalódást okozott

A tavalyi Draft első körének 8. helyén az Arizona Cardinals Isaiah Simmons linebackert választotta ki és a választás nagyon rendben volt mert az évfolyam legsokoldalúbb játékosáról beszéltünk. Cornerback és safety poszton is bevethető védőről beszélünk az esetében akitől nagyon sokat vártak az egyetemi pályafutása alapján.

Nyomás alatt levő második szezonos játékosok: Andrew Thomas

Andrew Thomas-t a tavalyi Draft negyedik helyén választotta ki a New York Giants így Ő lett a játékosbörze legmagasabban kiválasztott ofensive tackleje. Nem véletlenül esett rá Dave Gettleman general manager választása ugyanis posztján sok Draft lista élén állt.

Nyomás alatt levő második szezonos játékosok: Jeff Okudah

A tavalyi Draft harmadik helyén a Detroit Lions Jeff Okudah-ot választotta és eddig nagy melléfogás a pick. Persze nagyon nem lehet hibáztatni a Lions vezetőségét ugyanis nem csak az évfolyam hanem az utóbbi évek egyik legjobb cornerback ígéretének számított.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.