Detroit Lions

Megdöbbentő de még mindig playoff résztvevő lehet a Lions

A Detroit Lions a liga egyetlen nyeretlen csapata, mindössze egyetlen döntetlent tudtak összehozni 12 forduló alatt de hatalmas meglepetésre még mindig playoff résztvevők lehetnek idén. Ez természetesen csak matematikai esélyt jelent ugyanis 45mérkőzésnek kell megfelelően alakulnia.

NFL Power Rankings – 13. hét

Hajnalban a Dallas Cowboys és a New Orleans Saints mérkőzésével már a 13. hét veszi kezdetét így kezdünk ráfordulni az alapszakasz hajrájára. Mondhatnánk, hogy mostanra már pontos képet alkottunk a csapat erőviszonyáról de ettől ellenére hétről hétre igen meglepő eredmények születnek.

Négy résztvevője volt a No Win novembernek!

November hónapban több kezdeményezést is tartanak. Ott van a Movember amikor bajuszt növesztenek vagy a száraz hónap amikor nem isznak alkoholt a hónapban. A jelek szerint több csapat sem akart lemaradni és elindította a No Win novembert.

Kétszer is vezetett de ismét kikapott a Lions

A Hálaadás sem hozott szerencsét a Detroit Lions csapata számára mert egy utolsó másodperces mezőnygóllal kikaptak a Chicago Bears csapatától. Ezzel már 0-10-1-es mérleggel állnak az idei szezonban és tovább romlott a hálaadásnapi mérlegük.

Már a pénzfeldobásnál probléma volt a nyitómérkőzésen

Hálaadás napján három mérkőzést rendeznek az NFL-ben és már a nyitómérkőzés érdekes jelenettel indult. A pénzfeldobást a Detroit Lions csapata nyerte és átadták a választás lehetőségét. A Bears védője viszont nem igazán tudta, hogy mit is csinál de a bíró megmentette.

Mindegyik hálaadásnapi csapat kikapott az előző héten

Ma este jön a Hálaadásnapi nagyüzem és három mérkőzést is rendeznek az NFL-ben. A párosítás azonban nem a legszerencsésebb ugyanis sikerült hat olyan csapatot kiválasztani amelyik kikapott az előző fordulóban. Ráadásul a csapatok többsége finoman szólva sem a legjobb formában érkezik az ünnepre.

Kyler Murray edzésbe állt, Jared Goff még mindig nem bevethető

A liga csapatai közül két kezdőirányító is sérüléssel bajlódik jelenleg és közel sem biztos, hogy pályára tudnak lépni a hétvégén. Az Arizona Cardinals irányítója Kyler Murray edzésbe állt tegnap de a Detroit Lions kezdő QB-ja Jared Goff még mindig nem tudott edzésmunkát végezni.

Nem leszel 0-17-es ha van egy döntetlened

Tegnap a Ben Roethlisberger nélkül felálló Pittsburh Steelers csapatával csapott össze a Detroit Lions és az alapszakasz során először nem vereséggel távoztak a mérkőzésről. Ugyan nem is nyertek miután a hosszabbításban sem született döntés így döntetlennel végeztek a csapatok.

Mock Draft 2022 – Az első 10 pick

Még csak a szezon felénél járunk de érdemes kitekinteni a fiatalokra akikkel erősíthetnek majd a jövő évi Drafton. A jelenlegi 2 leggyengébb csapatnak, ahogyan arra előzetesen is számítani lehetett, a Detroit Lions és a Houston Texans számít. A csapatok számára már tényleg ideje lesz a következő szezonra fókuszálni mert az idei évből sokat már úgysem […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.