Detroit Lions

A Steelers a 16 mérkőzéses alapszakasz legjobb csapata

Miután a liga döntött az alapszakasz mérkőzések számának növeléséről így lezárult a 16 mérkőzés korszak. Ez felveti azt a kérdést, hogy mi lesz a korábbi rekordokkal ugyanis a játékosoknak most eggyel több mérkőzésük, hogy megdöntésék az elődök szezon csúcsát.

Amit Golladay megszerzéséről gondolok

A szabadügynökpiac nyitása előtt két pozícióba várhattunk nagy igazolást, az elkapók vagy az edge rusherek közé. Az összes nagy nevű passzsiettetőt elvitték, azonban Kenny Golladay-el egy két napos látogatás végén sikerült megállapodnia a Giants-nek.

Baker Mayfield az utolsó mohikán

Az elmúlt 12 évben nem hozott nagy sikert ha a csapatok irányítót választottak az első 5 hely valamelyikén. 2009 és 2018 között összesen 14 irányítót választottak ki a Draft első 5 helyén és közülük csak Baker Mayfield az egyetlen aki még az Őt draftoló csapatnál játszik.

Elsőkörös védőfalembert szerzett a Giants

A New York Giants tovább tevékenykedett a szabadögynökpiacon és tegnap a védelmét erősítette meg. Egyéves szerződést kötöttek a korábbi elsőkörös defensive tacklelel Danny Shelton-al. Kenny Golladay elkapó után a második szabadügynök érkezik a Lions-tól.

Michael Brockers már bánja, hogy lef..ázta az irányítót

Jared Goff elcseréléséért tulajdonképpen még fizetett is a Los Angeles Rams pedig még egy minőségi irányítót kaptak a korábbi 1/1-esért cserébe. Matthew Stafford érkezett az Angyalok városába és az irányító mellett még átadtak két elsőkörös választást is. A csapat védője nem hagyta szó nélkül a cserét azonnal dicsérni kezdte az új irányítót.

A Giants szerezte meg a piac legjobb elkapóját

Kenny Golladay is elkelt a piacon és végül a New York Giants csapatának hívására bólintott rá. Az elkapó posztjának egyik legjobb szabadügynök játékosának számított és ennek megfelelő szerződést kötött. Négyéves, 72 millió dolláros szerződésben állapodtak meg a felek 40 millió dolláros garantált keresettel.

Az élet megbosszulta, hogy örült az irányítócserének

A Los Angeles Rams elcserélte defensive endjét Michael Brockers-t a Detroit Lions csapatával. A védőért mindösszesen egy 2023-as hetedik körös választást kapott a Rams így tulajdonképpen kijelenthető, hogy nagyot nyert a Lions az üzlettel.

A Lions 39 millióért hosszabbított a defensive endjével

Romeo Okwara sem fog kilépni a szabadügynökpiacra miután egyezségre jutott a Detroit Lions-al. A defensive end hároméves 39 millió dolláros szerződést kötött a csapatával miután a tavalyi szezonban karrierrekordnak számító 10 sacket szerzett.

Árulják az irányítót aki 212 ezer dollárt keresett minden sikeres passzával

A Detroit Lions trade listára tette, azaz elkezdte árulni tartalékirányítóját Chase Daniel-t. A 34 éves irányító igazából az egész pályafutása során tartalék volt és tartalékként sem a legjobban teljesít így meglepő lenne ha valamelyik csapat lecsapna rá. Mindennek ellenére azonban igen szépen keresett a pályafutása során.

Egy szezon után elküldték a cornerbacket

A Detroit Lions tegnap megszerezte a Las Vegas Raiders-től elküldött Tyrell Williams-t de az elkapósor megerősítése után kicsit könnyített a defensive back során. Ma délután bejelentették, hogy megválnak a tavalyi offseasonban szerződtetett cornerbackjüktől Desmond Trufant-tól.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.