Detroit Lions

Egy gyilkossági nyomozásban merült fel a Lions futójának neve

D’Andre Swift nevét pár napja még csak a sérültlistákon láthattuk azonban tegnap egy gyilkosság kapcsán is lehetett találkozni lehetett vele. A Detroit Lions running backjének neve felmerült egy gyilkossági nyomozás kapcsán ami még júliusban történt Philadelphiában.

Megmutatta, hogy miért volt lett elsőkörös választott

A hajnali Detroit Lions elleni mérkőzésen Kwity Paye megmutatta, hogy miért lett elsőkörös választott. A defensive endet a Draft 21. helyén választota ki az Indianapolis Colts és az előszezonban mutatott teljesítményével bizonyítja, hogy miért választották ki ilyen magas helyen.

Sikeres onside kick az előszezonban

Az előszezon mérkőzéseken mindent trükköt ki lehet próbálni az ellenfelekkel szemben miután ha nem sikerült akkor sincs komoly következménye a dolognak. A mérkőzések végén a hátrányban levő csapat szokott próbálkozni onside kickel amik általában sikertelenül zárulnak. Most viszont az előszezonban ezt sikeresen bemutatta a Detroit Lions csapata.

A Lions vezetőedzője egyszerűen leseggfejezte saját magát

A Detroit Lions az eheti keretszűkítés alkalmával megvált a csapat legrégebbi játékosától Don Muhlbach long snappertől. A történet azért vált még érdekesebbé mert pont a 40. születésnapján váltak meg a csapatot 17 éve szolgáló játékostól.

A futó nevét sem tudták, a pályán mutatkozott be a csapattársainak

Érdekes jelenet játszódott le a Detroit Lions mérkőzésén. A csapat pályára küldte a csütörtökön szerződtetett running backjét Craig Reynolds-ot aki a csapatnál töltött egy napja alatt nem sok embert ismert meg és a pályán levők sem tudták ki ez a játékos.

A Ravens az előszezon királya

Egyre jobban közeledik a szezon kezdete amelynek első állomása a Hall of Fame mérkőzés. A jövő héten megrendezik az első előszezon mérkőzést így a pályán is láthatjuk majd, hogy a felkészülés melyik időszakában járnak a csapatok. Persze sok következtetést nem leszűrni ezekből a találkozókból.

Adrian Peterson 30 felett sem lassult le

Adrian Peterson-nak jelenleg nincs csapata és miután már betöltötte a 36. életévét nem is nagyon fognak kapkodni utána a kora miatt pedig az utóbbi évek teljesítménye alapján még bőven van a korábbi alapszakasz MVP-ben. Peterson kora ellenére megbízható teljesítményt hoz még mindig.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.