Detroit Lions

Egy szezon után elküldték a cornerbacket

A Detroit Lions tegnap megszerezte a Las Vegas Raiders-től elküldött Tyrell Williams-t de az elkapósor megerősítése után kicsit könnyített a defensive back során. Ma délután bejelentették, hogy megválnak a tavalyi offseasonban szerződtetett cornerbackjüktől Desmond Trufant-tól.

A Lions-nál folytatja a kivágott elkapó

Tyrell Williams nem sokat töltött a szabadügynökpiacon miután tegnap aláírt a Detroit Lions-al. A Las Vegas Raiders korábbi elkapója egyéves, 6.5 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Ezzel a lépéssel tulajdonképpen biztossá vált, hogy a Lions nem fogja megtartani Kenny Golladay-t.

Az elkapó 31 évesen rámegy a nagy pénzre és a Super Bowl gyűrűre

A Detroit Lions elkapója Marvin Jones egy hónapon belül kilép a szabadögynökpiacra és nagy tervei vannak a jövőre nézve. A tegnapi nyilatkozatában elárulta, hogy pályafutásában eljött az az idő, hogy a végső győzelemre koncentráljon így egy esélyes csapathoz akar igazolni.

Két elkapó kaphat franchise taget idén

Február 23.-tól kezdődik az az időszak amikor a csapatok franchise taget adhatnak azokra a játékosaikra akiket szeretnének a csapatnál tartani de nem tudtak megegyezni a hosszútávú szerződésről. Idén a lecsökkentett fizetési sapka miatt valószínűleg kevesebb játékos fog taget kapni de már most van két elkapó aki potenciális tag esélyesnek számít.

Ki a Stafford-Goff trade nyertese?

A Rams és a Lions elcserélte 1/1-es irányítóit, de vajon ki a trade nyertese? Igazi blockbuster trade lenne, ha 2 évvel korábban történt volna. Most mondhatjuk, hogy egy be nem teljesedett tehetség és egy hullámvölgybe került irányító cserélt helyet.

Korábban sohasem cseréltek el két 1/1-est egymással

A hétvégén a Los Angeles Rams és a Detroit Lions több Draft választás mellett elcserélte a két kezdőirányítóját. Matthew Stafford és Jared Goff csapatot váltott és ezzel a cserével egyfajta trade rekordot állított fel a két csapat.

Matthew Stafford a Rams elsődleges célpontja

A Los Angeles Rams-nél problémák vannak irányító poszton miután megromlott Jared Goff és Sean McVay viszonya. Ráadásul a general manager sem állt ki az irányító mellett és közölte, hogy verseny van irányítóposzton és Goff kezdő posztja egyáltalán sincs garantálva.

Matthew Stafford-ért már a liga harmada megkereste a Detroit Lions-t

Matthew Stafford a hétvégén megkérte a Detroit Lions-t, hogy cserélje el Őt és a csapat vezetősége hajlandó teljesíteni az irányító kérését. Az irányító pedig roppant népszerűvé vált ugyanis a hírek szerint a liga csapatinak harmada már meg is kereste a Lions-t.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.