Detroit Lions

A Lions nem is akarta megtartani a tavalyi legjobb running backjét

Jamaal Williams running back nagyon jó szezont futott tavaly és az elmúlt szezonban beírta nevét a Detroit Lions rekordkönyvébe. De nem valószínű azonban, hogy egyhamar köszönőlevelet fog írni nekik. A héten távozott és elfogadta a New Orleans Saints ajánlatát (3 év, 12 millió dollár, 8 millió dollár garantált) és nem fog jó szívvel visszagondolni a…

Két kiváló futó is csapatot váltott

Az előző szezonban Jamaal Williams, a Detroit Lions running backje szerezte a legtöbb TD-t az NFL-ben, szám szerint 17 alkalommal jutott be az end zone-ba. Ő végül a New Orleans Saintsnél folytatja pályafutását, a klub egy három évre és 12 millió dollárról szóló szerződéssel ajéndékozta meg.

A Lions már a playoff helyeket ostromolja

A Detroit Lions, mondhatn megszokott módon, gyengén kezdte az idei szezont. Az első 7 mérkőzéséből 6-ot is elvesztett így 1-6-os mérleggel a liga végén kullogott. Akkor viszont következett egy Green Bay Packers elleni mérkőzés amelyet megnyertek és minden megváltozott.

Zach Wilson visszakerül a Jets kezdőjébe

Mike White bordasérülése miatt nem léphet pályára a New York Jets Detroit Lions elleni kulcsfontosságú mérkőzésen. Ez pedig azt jelenti, hogy Zach Wilson visszakerül a kezdőcsapatba.

A rájátszásért folyó harc az NFC-ben

Négy forduló van hátra az idei szezon alapszakaszából, így a végső hajrához érkeztünk. A 9. heti bye week óta csak egyszer tudott győzni a csapatunk, mindössze az 1/1-re legesélyesebb Houston Texans-t sikerült két vállra fektetni. A rossz sorozatnak hála eljutottunk odáig, hogy a 6-1-es kezdés után is lemaradhatunk a rájátszásról, ez pedig a körülmények ellenére…

Megvan a Lions új sztárelkapója?

A Detroit Lions nagyon jól döntött a tavalyi Draft negyedik körében amikor kiválasztotta Amon-Ra St. Brown-t. Az elkapó tavaly újoncként pályaára lépett csapata összes mérkőzésén, 917 elkapott yarddal, 5 elkapott touchdownal, 61 futott yarddal és 1 futott TD-vel zárt.

Nem borult a papírforma Hálaadáskor

Csütörtök este rendezték az NFL szokásos Hálaadás-napi játéknapját, amelyen három mérkőzést is élőben láthattak az ARENA4 nézői.Először a Detroit Lions fogadta a Super Bowl egyik favoritját, a Buffalo Bills gárdáját. A házigazda csapat – amely jó formában várta az összecsapást, hiszen egymást követő három fellépésén diadalmaskodott – alaposan megnehezítette esélyesebb riválisa dolgát.

Jön a Hálaadás-napi NFL-őrület!

A Hálaadás gyakorlatilag felér egy előkarácsonnyal, ekkor ugyanis már csütörtökön több mérkőzést láthatnak az NFL-ből. Így lesz ez ma is, amikor 18.30-as kezdéssel egymást követően három találkozót közvetít az ARENA4.

Ma három mérkőzés jön Hálaadás napján

Megszokott módon három mérkőzést rendeznek Hálaadás napján. Az ünnepi meccsmaraton 18:30-kor indul a Detroit Lions – Buffalo Bills összecsapással. A késő esti idősávban a Dallas Cowboys fogadja csoportriválisát, a New York Giants csapatát. Majd hajnalban a Minnesota Vikings és a New England Patriots összecsapása zárja a sort.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.