Detroit Lions

Máris visszavonult a draftolatlan újonc

Jermaine Waller profi pályafutása nem tartott sokáig. A cornerbacket a Detroit Lions szerződtette a Draft után draftolatlanként és tegnap visszavonult státuszt kapott a védő aki így két felkészülési edzésidőszak után szögre akasztotta a sisakját.

Draft ellenőrző – NFC Észak

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC északi csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Baker Mayfield-et elcserélhetik a héten

A Draft lezárult, a csapatok a játékosbörzén ki nem választott játékosok közül mazsoláznak azonban még közel sem mondhatók véglegesnek a csapatok keretei. A szabadügyökpiacról és tradeel tudják megerősíteni a kereteket és a szakértők tippjei szerint a héten több játékos is csapatot válthat.

A Lions elküldi a defensive endjét

A Detroit Lions három szezon után megválik a defensive endjétől. Az NFL Network munkatársának, Tom Pelisseronak az értesülései szerint a Lions az új szezon kezdete előtt megválik kezdő védőjétől, Trey Flowerstől.

A szabadügynök akit meg kell tartani – San Francisco 49ers

A jelek szerint a San Francisco 49ersnél idén megkezdődik a Trey Lance éra. Persze ekörül még sok találgatás zajlik ugyanis Jimmy Garoppolo jövője nem tisztázott és a hírek szerint nem zárható ki, hogy idén is új irányító érkezik a csapathoz.

Mennyire fontos, hogy melyik csapat választ ki?!

Tegnap este nagy küzdelem végén a Los Angeles Rams játékosai emelhették magasba a Vince Lombardi trófeát. A csapat idén tulajdonképpen All-Int mondott a végső sikerért és hatalmas csalódás lett volna ha nem húzzák be a döntőt mert a következő évek Top választásait mind beáldozták.

Matthew Stafford az alulértékelt játékos prototípusa

Matthew Stafford hétvégén Super Bowlt fog játszani a Los Angeles Rams irányítójaként de nagyon hosszú volt az ideáig vezető út. A Detroit Lions 1/1-es játékosaként nem sok sikerben volt része pályafutása korábbi szakaszában és hiába teljesített jól egyénileg mégis nagyon sokan leírták.

A Vikings és a Raiders sem érdekli a korábbi vezetőedzőt

Az Indianapolis Colts és a Detroit Lions korábbi vezetőedzőjét, Jim Caldwell-t némi érdekli a Minnesota Vikings és a Las Vegas Raiders csapata. Mindkét csapat interjúra hívta a korábbi vezetőedzőt de Caldwell visszautasította a megkeresést. Ezt maga Caldwell jelentette be a Twitter oldalán.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.