Detroit Lions

Nem borult a papírforma Hálaadáskor

Csütörtök este rendezték az NFL szokásos Hálaadás-napi játéknapját, amelyen három mérkőzést is élőben láthattak az ARENA4 nézői.Először a Detroit Lions fogadta a Super Bowl egyik favoritját, a Buffalo Bills gárdáját. A házigazda csapat – amely jó formában várta az összecsapást, hiszen egymást követő három fellépésén diadalmaskodott – alaposan megnehezítette esélyesebb riválisa dolgát.

Jön a Hálaadás-napi NFL-őrület!

A Hálaadás gyakorlatilag felér egy előkarácsonnyal, ekkor ugyanis már csütörtökön több mérkőzést láthatnak az NFL-ből. Így lesz ez ma is, amikor 18.30-as kezdéssel egymást követően három találkozót közvetít az ARENA4.

Ma három mérkőzés jön Hálaadás napján

Megszokott módon három mérkőzést rendeznek Hálaadás napján. Az ünnepi meccsmaraton 18:30-kor indul a Detroit Lions – Buffalo Bills összecsapással. A késő esti idősávban a Dallas Cowboys fogadja csoportriválisát, a New York Giants csapatát. Majd hajnalban a Minnesota Vikings és a New England Patriots összecsapása zárja a sort.

Még a Vikings szurkolókat is meglepte a T.J. Hockenson csere

Félig-meddig meglepetésként ért minket, hogy a Vikings a csere határidő lejárta előtt bejelentette, hogy draft pickekért cserébe megszerezte a csoportrivális egyik játékosát, T.J. Hockenson-t. Azért csak félig-meddig, mert arra azért lehetett számítani, hogy Irv Smith Jr. sérülése miatt valamit lépni fog a csapat, de így konkrétan erre a lépére nem számítottunk.

A liga legjobban fizetett puntere lett

A Detroit Lions puntere Jack Fox lett a liga legjobban fizetett puntere. Fox hároméves hosszabbítást írt alá, amely a liga legmagasabb, 3,775 millió dolláros éves fizetését jelenti a posztján – számolt be az NFL Network Insidere, Ian Rapoport egy forrásra hivatkozva. Rapoport hozzáteszi, hogy a szerződés 7,5 millió dollár garantált összeget tartalmaz.

Három játékos a kezdőbe, kettő a padra – 7. hét

Hajnalban elkezdődött a hetedik forduló így ideje ránézni a Fantasy csapatokra is a vasárnapi meccsmaraton előtt. A szezon előrehaladtával egyre érdekesebb teljesítményekkel találkozhatunk. A FumbleForum ad három tippet, három játékost akit kezdőben szerepeltess és hármat akit a padra tegyél.

A mai forduló sem múlik el súlyos sérülés nélkül

Sajnos már visszatérővé vált, hogy minden egyes héten van egy súlyos sérülés. Szinte csak elkezdődtek az esti mérkőzések és máris megsérült (nyaksérülés) a Detroit Lions cornerbackje Savion Smith. A cornerbacket hosszas ápolás után mentőautóval vitték le a pályáról. Mielőbbi jobbulást!!!

A Seahawks és a Lions elrabolta a showt

Előzetesen biztosan nem a Detroit Lions és a Seattle Seahawks mérkőzését várták a legtöbben mert sokkal ígéretesebb volt a Ravens és a Bills vagy Tom Brady és Patrick Mahomes összecsapása. Azonban a sok pontot kedvelő szurkolók számára ez volt a tökéletes mérkőzés.

Rövidebb kihagyás vár a Lions running backjére

D’Andre Swift a szezon eddigi szakaszában bokasérüléssel bajlódott de ez nem akadályozta meg, hogy pályára lépjen a mérkőzéseken. A vasárnapi Minnesota Vikings elleni találkozón azonban megsérült a válla és ez problémát fog okozni.

Ez már nem a tavalyi Detroit Lions

Ez jóval túlmutat a Hard Knocks hype-on. Dan Campbell és briliáns edzői stábja kultúrát – és valódi felelősséget – teremtett Detroitban. Ez olyasmi, amit már jó ideje nem láttunk a Lions-tól. Harcolnak – és vasárnap este győztek!

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.