Denver Broncos

Véget ért a Broncos running backjének szezonja

A Denver Broncos elvesztette a Las Vegas Raiders elleni tegnap esti mérkőzést de többet vesztettek mint csak egy találkozót. A mérkőzésen megsérült a csapat running backje, Javonte Williams aki már nem léphet pályára az idei szezonban.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Tegnap azért kevesebb őrült fordítást láttunk mint egy héttel korábban de így sem unatkoztunk a mérkőzések végén. A nyeretlenek csatáját a Titans nyerte a Raiders ellen de a Fosztogatóknak megvolt az esélyük az egyenlítésre. A veretlenek csatáját a Dolphins nyerte de a Bills-nek megvolt a lehetősége a fordításra. Megszerezte első győzelmét a Colts és a […]

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Broncos – 49ers mérkőzésen!

Hajnalban a Denver Broncos és a San Francisco 49ers összecsapásával zárul a mai meccsmaraton. Russell Wilson eddig uralja a 49ers elleni alapszakasz mérkőzéseket de most új csapattal fogadja a régi riválisát. Mindkét csapat 1-1-el áll így mindkét franchise számára nagy téttel bír az összecsapás. Érdemes lesz berakni a játékosokat a Fantasy csapatokba. Persze azért nem […]

Három játékos a kezdőbe, három a padra – 2. hét

A ntek hajnali Kansas City Chiefs – Los Angeles Chargers találkozóval már megkezdődött a második játékhét de az igazi izgalmak még eéőttünk vannak. A Fumble Forum megjelölt három olyan játékost akitől jó teljesítményt várnak, tehát a kezdőbe való illetve megneveznek három olyan játékost akiket inkább padra ültess ezen a héten.

Nem sikerült Russell Wilson visszatérése

Hajnalban megrendezték az első alapszakasz forduló utolsó összecsapását amelyen a Seattle Seahawks fogadta a Denver Broncos csapatát. A találkozón ugyan óriási favoritnak számított a Denver, amelyet az a Russell Wilson irányított, aki karrierje első tíz évét Seattle-ben töltötte, ahol a klub történetének eddigi egyetlen Super Bowlját nyerte. A 33 éves klasszist füttyszó fogadta a nézőtéren.

Fontos újításokat jelentett be a Network4 az NFL közvetítésekről

Minden napra jut amerikaifutball a Network4-en Elindult a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL 103. szezonja, a Network4-csoport pedig a látványos sportág minden izgalmas pillanatát megmutatja. A médiacég a 2022/2023-as idény NFL alapszakaszából 100 mérkőzést közvetít élőben, és a szokásoknak megfelelően a magyar nézők a rájátszás minden mérkőzését láthatják majd. A rajongók a hét egyetlen napján sem […]

A Broncos az újonnan szerződtetett linebackerét, a Jets a kickerét küldte el

A csapatoknak szűkíteni kell a bő keretükön így napról napra egyre többen válnak munkanélkülivé. A Denver Broncos csak napokkal ezelőtt szerződtette Joe Schobert-et de a védőnek ismét új csapat után kell néznie. A Browns, a Jaguars és a Steelers korábbi védőjének csak 1 előszezon mérkőzés jutott Broncos mezben.

A vándormadár szállította a Broncos győzelmét

A Denver Broncos csapatánál a legnagyobb érdeklődés természetesen Russell Wilson-t övezi de az irányító bemutatkozására még várni kell. A Super Bowl győztes QB helyett tartalékai játszottak a Cowboys elleni találkozón és Josh Johnson meglepően jól teljesített.

Hatalmas bunyó a Broncos és a Cowboys közös edzésén

Az utóbbi időben rendre közös edzéseket tartanak a csapatok azonban ezek közel sem feszültség mentesek. A Dallas Cowboys és a Denver Broncos is nagy reményekkel vág neki az idei szezonnak és jelek szerint kicst feszütek a játékosok.

Melyik csapat lesz utolsóból az első?

Az NFL-ben igen gyakori az elmúlt két évtizedben, hogy egy csapat hatalmasat fejlődik egy szezon alatt. Egészen pontosan miután az egyik évben csoportja utolsó helyén végzett, a következő szezonban csoportja élén zárt.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.