Denver Broncos

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

A Broncos 11.8 millió dollárt spórolt a védő elküldésével

A Denver Broncos a mai napon elküldte defensive endjét Jurrell Casey-t. A védőfalember elküldése igazából senkit sem lephetett meg mert a fizetése alapján luxus lett volna megtartani. A jelenleg 32 éves védő tavaly érkezett a Tennessee Titans-től egy hetedik körös választásért cserébe de sérülése miatt rossz üzlet volt.

Von Miller-t valószínűleg elküldi a Broncos

A sztár linebacker napjai meg vannak számláva a Denver Broncos-nál a hírek szerint. Von Miller tavalyi szezonja már azelőtt véget ért mielőtt elkezdődhetett volna ugyanis bokasérülése miatt sérültlistára került és egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a szezonban.

Deshaun Watson a Broncos-t választaná

Deshaun Watson szerződésében vagy egy záradék aminek köszönhetően az irányító eldöntheti, hogy csere esetén melyik csapatnál akarja folytatni a pályafutását. Szóval hiába egyezik meg bármelyik csapattal a Texans az üzlethez kell Watson beleegyezése is.

A Broncos elküldte a tavaly szerzett cornerbackjét

A Denver Broncos tegnap megvált a tavaly szerzett cornerbackjétől A.J. Bouye-től. A védőért átadták a Jacksonville Jaguars-nak a tavalyi negyedik körös választásukat de nem jött be az üzlet mert bőven átlag alatt teljesített.

Hol folytathatja Deshaun Watson?!

Az előttünk álló hónapok fő témáját biztosan Deshaun Watson fogja szolgáltatni. A kialakult helyzet miatt az irányító nem akarja a Houston Texans-nál folytatni viszont a tavalyi szerződéshosszabbítása után csapata nem akarna lemondani róla.

Negatív rekordot ért el a Denver Broncos

Nehéz idők járnak a Denver Broncos csapatára mert az utóbbi években folyamatosan lemaradnak a playoffról. Egészen pontosan az 50. Super Bowl megnyerése óta egyszer sem sikerült playoffba kerülniük ami negatív rekordnak számít.

Tom Brady behozta Peyton Manning rekordját

Tom Brady 43 évesen a Tampa Bay Buccaneers csapatával is bejutott a playoffba. Ráadásul idén jobban kivette a részét a sikerből mert tavaly elég sok kritikát kapott, hogy a védelem vitte a hátán a csapatot. Idén azonban 40 touchdownt passzolt az alapszakaszban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.