Denver Broncos

A támadófalember szezonja már most véget ért

A játékosok számára sajnos elkerülhetetlenek a sérülések és ezek alaposan keresztbe tudják húzni a terveket. A Denver Broncos jobb oldali offensive tacklejének, Ja’Wuan James-nek a szezonja már most véget ért pedig még nagyon messze van a szezon kezdete. A tacklenek megsérült az Achilles-ína egy tegnapi edzésen amelyet nem a Broncos létesítményében végzett.

Teddy Bridgewater és Drew Lock egyforma eséllyel indul

A Denver Broncos a héten megszerezte a Carolina Panthers irányítóját Teddy Bridgewater-t ami átírta a Draft stratégiát mert irányítót vártak az első körben. A nyilatkozatok szerint azonban az irányító megszerzésével még semmi sem dőlt el csapaton belül.

Teddy Bridgewater Denverben folytatja

Voltak még nyitott kérdések, amiket a Panthers szerdán megválaszolt. A Panthers szabaddá tette az utat az új irányító, Sam Darnold számára, hogy mindenféle feje felett gyülekező felhő vagy a státuszával kapcsolatos kétségek nélkül dolgozhasson: az aktuális kezdő irányítót, Teddy Bridgewater-t elcserélte a Broncoshoz egy 2021-es hatodik körös pickért.

BREAKING: Teddy Bridgewater-t megszerezte a Broncos

A Carolina Panthers miután megszerezte Sam Darnold-ot megszabadult a tavaly szerződtetett irányítójától. Teddy Bridgewater tavaly kötött hároméves szerződést a csapattal de most egy hatodik körös választásért megszerezte a Denver Broncos csapata.

Visszavonult a Browns és a Broncos korábbi safetyje

T.J. Ward a tegnapi napon hivatalosan is bejelentette a visszavonulását bár igazából már évek óta megtette. Tavaly az Arizona Cardinals szerződtette a gyakorlócsapatába de az azt megelőzú két évben nem volt csapata így tulajdonképpen csak formalitás volt a bejelentés.

A Super Bowl győzelemhez ne a Draft elején válassz irányítót

Idén garantálható, hogy irányító lesz a Draft első három választottja és ha az Atlanta Falcons el tudja cserélni a negyedik választást akkor az első helyen QB-t fognak választani. Viszont ez nem jó előjel ha Super Bowl-t akarnak nyerni az adott irányítóval.

Mock Draft Patriots és Broncos tradeel

A Pro Football Focus ismét kiadott egy Mock Draftot amelyben Draft napi cserékkel is megbolondította a választásokat. Az első két hely szinte kőbe van vésve de utána nagyon megoszlanak a vélemények. A mostani listában még pluszban a Broncos és a Patriots is felcserélt egy irányítóért.

A Broncos elkapója megmutatta, hogy miért nem szabad feladni

Tim Patrick nevét tavalyig nem sokan ismerték és még most ismeretlen sokak számára de a wide receiver megmutatta, hogy ha álmokat szövögetsz az NFL-ben akkor bizony dolgoznod kell és sohasem szabad feladni. Ha nem adod fel akkor pedig bármi megtörténhet.

Egy új Mock Draft két Draft napi cserével

A Pro Football Focus készített egy új Mock Draft-ot amelyet megbolondított két Draft napi cserével. A legújabb Draft sorban Denver Broncos és a New England Patriots is felcserélne két irányítóért. Ja’Marr Chase a Bengals, Kyle Pitts a Dolphins, Patrick Surtain a Cowboys játékosa lett és Asante Samuel fia a Saints-nél kezdené a pályafutását.

Csak 30 percig volt szabadögynök a védő

A Chicago Bears tegnap este hivatalosan is megvált Kyle Fuller-től. A cornerbacknek nem a játéka hanem a fizetési sapkában elfoglalt magas összeg miatt kellett távoznia. A védő a szerződésének utolsó évébe lépett és 20 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából. Az elküldése után 11 millió dollár szabadul fel.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.