Denver Broncos

Melyik vezetőedzőt rúgják ki elsőként?

Még az előszezon sem kezdődött el de máris téma a tengerentúlon, hogy vajon melyik vezetőedzőt fogják kirúgni elsőként az előttünk álló szezonban. Az utóbbi években viszonylag kevés edzőnek köszönték meg a szolgálatait a szezon közben de ugye minden szezon más és más.

A kanadai ligában landolt az elsőkörös irányító

Öt évvel ezelőtt a Draft első körében a Denver Broncos az első kör 26. helyén Paxton Lynch-et választotta. Az irányító így a címvédőhöz került akiért ráadásul még fel is cserélt a bajnok de utólag nagyon megbánták a döntésüket mert hatalmas bust lett az irányító.

Hivatalosan is visszavonult az ötszörös Pro Bowl-er elkapó

Demaryius Thomas tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. Az elkapót a 2010-es Draft első körének 22. helyén választott ki a Denver Broncos és 8 és fél éven keresztül volt a csapat játékosa. Utána megjárta a Houston Texans, a New England Patriots és a New York Jets csapatát de a tavalyi szezonban

Az irányító aki 2.75 millió dollárt keresett minden győzelmével

A 2011-es szezonban playoff résztvevő volt a Denver Broncos és Tim Tebow-t imádták a szurkolók de John Elway más utat választott ami utólag kifizetődött. Megvált a közönségkedvenctől, szerződtette Peyton Manning-et és draftolt egy fiatal irányítót.

Deshaun Watson továbbra is a Denver Broncos játékosa szeretne lenni

A Houston Texans irányítója, Deshaun Watson továbbra sem jelent meg csapata edzésein és továbbra is tartja távozási szándékát. Ebben meg fogja akadályozni, hogy az ellene indított szexuális zaklatásos perek még nem fejeződtek be így nagyon bizonytalan a jövője.

A Ravens már jövőre szerződtetett támadófalembert

A Baltimore Ravens a mai napon szerződtette Ja’Wuan James offensive tacklet. A játékostól nemrégiben vált meg a Denver Broncos miután elszakadt az Achilles-ína egy otthoni edzésen így nem kellett kifizetni a játékos szerződésében szereplő összegeket.

Rangsorolva a 32 pass rusher

A Pro Football Focus a pass rusher listájának élén nem nagy meglepetésre az elmúlt évek legjobbja Khalil Mack zárt. A Bears védője mostanra már-már veteránnak mondható és utána fiatal játékosok, az elmúlt évek elsőkörös védői következnek.

Több csapat számára milliókat jelent, hogy júniusra váltott a naptár

Percekkel ezelőtt nagyon sok minden megváltozott az NFL csapatok számára ugyanis június 1., este 10 óra után változnak sok minden megváltozik a fizetési sapkával kapcsolatban. Mostantól egyes szerződések felépítése alapján a cseréket és kivágásokat nem teljesen az idei szezonra kell elkönyvelni.

Teddy Bridgewater tudja, hogy meg kell küzdenie a kezdő posztért

A Denver Broncos a Draft előtt megszerezte Teddy Bridgewater-t ami miatt nem választottak irányítót a játékosbörze első körében. Mindettől függetlenül az irányító tudja, hogy nincs számára garantálva a kezdő poszt és meg kell küzdeni a játéklehetőségért.

A Broncos most Aaron Rodgers megszerzésére fókuszál

A Denver Broncos vezetőségének fő célpontja Deshaun Watson volt egy bő hónappal ezelőtt de a Texans irányítójának jogi problémái miatt elvetették a megszerzését. Miután nem tudni milyen következménye lesz a Watson ügynek így legkorábban csak az idei szezon után kerülhet szóba a megszerzése.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.