Denver Broncos

Baker Mayfield nélkül kell szembenézni a Denver Broncos-al

Hajnalban a Cleveland Browns fogadja a Denver Broncos csapatát amellyel már a hetedik játékhét veszi majd kezdetét. Mindkét csapat 3-3-al áll de kicsit ellentétes utat jártak be az idei szezonban. Előzetesen a Browns számított a mérkőzés esélyesének de tegnap kiderült, hogy Baker Mayfield nem tudja vállalni a játékot.

Kicsit csalóka a Denver Broncos tökéletes mérlege

A Denver Broncos a szurkolói nagyon boldogok lehetnek csapatuk jó rajtja miatt ugyanis a csapat mindhárom idei mérkőzését megnyerte. A franchise történetében 15. alkalommal rajtoltak 3-0-val de az ellenfeleket megnézve azonban kicsit talán korai lesz a nagy öröm.

Nagyon gyenge volt az idei 1/1-es irányító

A Jacksonville Jaguars ma este a Denver Broncos csapatával csapott össze és elszenvedte idei második vereségét is. Ez önmagában nem akkor hír ugyanis a tavalyi szezont a leggyengébb mérleggel zárta a csapat de a mai találkozó után nagy csalódást jelent az irányítójuk játéka.

Viszonylag sima Broncos győzelem a Giants ellen

Beigazolódtak a baljós érzéseink a szezonkezdetre, hiszen sima vereséget szenvedtünk hazai pályán a Denver Broncos ellen. A támadóink, a védőink és az edzői stábunk is totálisan leszerepelt a nyitányon és a tavalyi év hibái újra megismétlődtek.

Saquon Barkley bevethető lesz az esti mérkőzésen

A hírek szerint Saquon Barkley már felépült a tavalyi sérüléséből és Ian Rapoport információja szerint kezdő lesz az esti Denver Broncos elleni mérkőzésen. A negyedik profi szezonját kezdő running back a tavalyi alapszakasz második fordulójában sérült meg.

A vezetőedző még nem tud választani az irányítói közül

A Denver Broncos vezetőedzője, Vic Fangio a múlt héten azt nyilatkozta, hogy akár már a Seattle Seahawks elleni mérkőzés után megnevezheti a csapat kezdőirányítóját. A jelek szerint viszont nem segített a döntésben 30-3-as győzelem ugyanis a vezetőedző nem tud választani az irányítói közül.

Már a héten kijelölhetik a Broncos kezdőirányítóját

Drew Lock és Teddy Bridgewater küzd a Denver Broncos kezdőirányító posztjáért és akár már a héten kiderülhet, hogy ki lesz a kezdő az alapszakasz első játékhetén. Erről a csapat vezetőedzője Vic Fangio beszélt.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.