Denver Broncos

Évi 17-18 millió dolláros fizetésért lesz Sean Payton a Denver Broncos vezetőedzője

Sean Payton viszatért az NFL-be. A vezetőedző a Denver Broncos csapatának ajánlatára bólintott rá és a hírek szerint megérte az egy éves kihagyás ugyanis 5 éves szerződést szerződést köt az új csapatával. Évente 17-18 millió dollárt vághat majd zsebre. A hírek szerint nem Payton volt az elsődleges jelölt, csak a harmadik volt, de ennek ellenére…

BREAKING: Sean Payton a Broncos, DeMeco Ryans a Texans vezetőedzője!

Alaposan felpörögtek az események. Percekkel ezelőtt bejelentették, hogy két csapat is kinevezte a következő vezetőedzőjét. Az egyéves pihenőt kivevő Sean Payton a Denver Broncos, a San Francisco 49ers defensive koordinátora DeMeco Ryans pedig a Houston Texans vezetőedzője lesz.

Sean Payton-t és Jim Harbaugh-t is interjúztatja a Denver Broncos

A Denver Broncos Russell Wilson megszerzése után nagy reményekkel vágott neki a szezonnak és kimondva is Super Bowl-t akartak játszani. A dolgok viszont nagyon másként alakultak és Nathaniel Hackett meg sem élte az első szezonjának végét vezetőedzőként. A jelek szerint az újonc edzők helyett most a kipróbált mesterek felé fordul a csapat.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

A szezon vége előtt kirúghatják a Broncos vezetőedzőjét

Már az első játékhéten is sok figyelmeztető jelet láthattak a szurkolók Nathaniel Hackett-el kapcsolatban és mindmáig nem változtak meg a dolgok. Ráadásul a szezon során egyre csak gyarapodnak a negatív kritikák. Az előző fordulóban mutatott borzasztó gyenge támadójáték után pedig már az állása is veszélybe került.

Sam Darnold lesz a kezdő irányító vasárnap a Broncos ellen

A Panthers a pontszerzésen kívül mindent megtett a Baltimore elleni győzelem érdekében, így újabb változást hajtottak végre irányító poszton. Az ideiglenes vezetőedző Steve Wilks kedden közölte az irányítóival, hogy Sam Darnold kezd a héten a Broncos ellen hazai pályán, így ő lesz a negyedik irányító, aki idén pályára lép, és a harmadik, aki kezdőként teszi…

Melvin Gordon-t kivágta a Broncos

Melvin Gordon Denverben töltött időszaka véget ért. Az NFL Network Insidere, Ian Rapoport ma este bejelentette, hogy a Denver Broncos lemondott a veterán running backjéről. A csapat később hivatalosan is megerősítette a hírt.

TRADE: Bradley Chubb a Dolphins játékosa

Ahogyan már tegnap is olvasni lehetett, Bradley Chubb nem úszta meg a tradet. A Denver Broncos pass rushere a Miami Dolphins játékosaként folytatja a pályafutását. A Broncos Chubb mellett átadja még a 2025-ös ötödik körös választását és megkapja a Dolphins a jövő évi első, a 2024-es negyedik körös választását és Chase Edmunds running backet is.

Latavius Murray sajátos ligarekordja

A Denver Broncos vasárnap délután legyőzte a Jacksonville Jaguars csapatát és miután a mérkőzést Londonban rendezték így a Vadlovak running backjének sikerült egy sajátos rekordot felállítani. Persze úgy könnyű helyzetben volt Latavius Murray, hogy az idei szezonabn már a második alkalommal játszik az angol fővárosban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.