Denver Broncos

Megvan az első játékos akinek lehívták az 5. éves opcióját

A 2019-es Draft évfolyam elsőkörös játékosai értek most el ahhoz az időszakhoz amikor a csapatuknak lehetősége van lehívni az opciós 5. évüket. A jól teljesítő játékosok esetén ez egy nagyszerű lehetőség a csapat számára ugyanis plusz egy évet kapnak a megaszerződés előtt.

Két edző is csatlakozott a rasszista feljelentéshez

A Miami Dolphins korábbi vezetőedzője, Brian Flores két hónapja beperelte az NFL-t, a New York Giants, a Denver Broncos és a Dolphins csapatát. Rasszizmus vádja miatt perel a vezetőedző és igen komoly vádakat fogalmaz meg.

Kigyulladt a Denver Broncos stadionja

Tegnap az esti órákban, a helyszínen a délutáni órákban, kigyulladt a Denver Broncos stadionja. A Colorado Denver városában található Mile High Stadionban a harmadik emeleti nézőtéri székek illetve a páholyok gyulladtak ki.

Teddy Bridgewater egyéves szerződést kötött a Dolphinsal

Tua Tagovailoa új tartalékirányítót kapott miután a Miami Dolphins ma szerződtette Teddy Bridgewatert. A Denver Broncos tavalyi kezdőirányítója a hírek szerint egyéves kötött az új csapatával és a jelek szerint tartaléknak érkezik.

Chandler Jones lesz a Broncos fő célpontja?!

Legalábbis a hírek szerint a Denver Broncos vezetősége nagyon a keretben szeretné tudni az Arizona Cardinals korábbi defensive endjét. Ehhez viszont mélyen zsebbe kell nyúlni mert a pass rusher a hírek szerint évi 20 millió dolláros szerződést akar magának.

BREAKING: Russell Wilson a Denver Broncos játékosa lett

A Denver Broncos idén nagyon ráment, hogy minőségi irányítót szerezzen és Aaron Rodgers-ről lehetett legtöbbet hallani de végül egy másik Super Bowl győztes irányítót szereztek. Russell Wilson lesz a csapat új irányítója.

Milyen fejlődést is jelentenek az új vezetőedzők?!

A Buccaneers stábjában végül minden maradt a régiben és nem történt jövés-menés. Hacsak persze Mike Caldwell távozását nem vesszük ide. Kilenc csapatnál azonban megtörtént az új vezetőedző kinevezése. Közülük mindössze egy lesz a Bucs ellenfele a 2022-es szezonban. Ez is jelzi mennyire nehéz a csapat következő idénybeli sorsolása. Íme a rangsor:

A Broncos új vezetőedzője Aaron Rodgerst akarja

A Denver Broncos az alapszakasz után menesztette vezetőedzőjét Vic Fangiot és helyére a Green Bay Packers támadó koordinátorát Nathaniel Hackettet nevezte ki. A kinevezés után pedig nem is véletlenül előkerült Aaron Rodgers neve.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.