Dallas Cowboys

Zeke Elliott-ot elküldi a Dallas Cowboys

Amikor Tony Pollard franchise taget kapott már sejteni lehetett, hogy nem lesz életképes a két kezdő runninget alkalmazó keret. Ma pedig hivatalossá vált, hogy nem fognak két kezdő szintű futóval nekivágni az idei szezonnak. Kiderült, hogy meg fognak válni korábbi elsőkörös választottjuktól, Ezekiel Elliott-tól.

Ötszörös Pro Bowler védőt szerzett a Cowboys

A Dallas Cowboys-nak tegnap sikerült megerősíteni a cornerback sorát. Amerika csapata megszerezte az Indianapolis Colts cornerbackjét, Stephon Gilmore-t. Ráadásul nem is kellett sokat fizetni a Colts kezdőjátékosáért. Csak egy idei ötödik körös picket adtak át amit kompenzációs választásként kaptak.

Franchise taget kap a running back ha nem tudnak megegyezni

A Dallas Cowboys nem hajlandó ingyen lemondani Tony Pollardról. A running back pályafutása legjobb szezonját futotta és a tavalyi szezonban átlépte az 1.000 futott yardot. Emellett a levegőben is hasznos volt, 371 elkapott yardot 3 elkapott touchdownt szerzett.

Dak Prescottal új szerződést kötne a Dallas Cowboys

Ugyan még kétéves szerződéssel rendelkezik Dak Prescott de a csapat vezetősége új szerződést akar aláírni az irányítóval. A csapat alelnöke, Stephen Jones elmondta, hogy az irányító szerepel a hosszútávú terveikben. A szép szavak ellenére, az új szerződés azonban a fizetés kitolásáról szólna.

A Cowboys franchise taget adhat a futójának

A Dallas Cowboys egyszerre van irigylésre méltó és nehéz helyzetben running back fronton. Ezekiel Elliott és Tony Pollard a csapat két legjobb running backje és a páros liga szinten is kiemelkedik. A probléma azonban csak annyi velük kapcsolatban, hogy Elliott túl sokat keres míg Pollardnak le fog járni a szerződése.

Csak egy napig volt csapat nélkül a kirúgott támadókoordinátor

Kellen Moore támadókoordinátor meglepetésszerű távozása a Dallasból Los Angelesbe vezetett. Moore a Chargers új OC-jeként csatlakozik a csapathoz, jelentette be tegnap Ian Rapoport és Tom Pelissero, az NFL Network munkatársai. Moore Joe Lombardit váltja, akit két szezon után kirúgott a Chargers.

Már csak nyolcan vannak versenyben

Jön a playoff második köre. Már csak nyolc csapat van versenyben az NFL rájátszásában: a playoff második körének minden mérkőzését természetesen élőben közvetíti az ARENA4 – most lássunk néhány érdekességet a párosításokkal kapcsolatban.

Hol fogható a Cowboys?

Mike McCarthy csapata hajnalban lép pályára vérszagra gyűlő Martalócaink ellen a Raymond James Stadionban. Ez lesz az utolsó wild card mérkőzés.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Rendhagyó módon a mostani fordulóban nem vasárnap hanem szombat este kezdődött a meccsdömping. Szenteste szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok, a megrendezett 11 mérkőzésből 7 találkozó is egy labdabirtokláson belül dőlt el.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.