Dallas Cowboys

Dak Prescott karriernapot tartott

Hajnalban a Dallas Cowboys nagyos simán 51-26-ra legyőzte a Philadelphia Eagles csapatát. A nagyarányú győzelemben Dak Prescott-nak is nagy szerepe volt aki pályafutásának egyik legjobb mérkőzését játszotta.

A running back bemutatta a szezon elkapását

Nem egy szép elkapást láthattunk a szezonban de tegnap este az Arizona Cardinals running backje magasra tette a lécet. Jonathan Ward a Dallas Cowboys elleni mérkőzésen úgy húzott le egy átadást, hogy a védő sisakjához, vállához szorította a játékszert.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Washington Football Team 16-20 Philadelphia Eagles Baltimore Ravens 19-20 Los Angeles Rams New York Jets 24-28 Tampa Bay Buccaneers Tennessee Titans 34-3 Miami Dolphins New England Patriots 50-10 Jacksonville Jaguars Indianapolis Colts 20-23 Las Vegas Raiders Cincinnati Bengals 34-31 Kansas City Chiefs Chiacgo Bears 29-3 New York Giants Buffalo Bills 29-15 Atlanta Falcons San Francisco […]

Egyedül több interceptionje van mint 12 csapatnak

A Dallas Cowboys másodéves cornerbackje, Trevon Diggs továbbra is szenzációs formában játszik. A fiatal védő már 11 interceptiont szerzett a szezonban amire 40 éve nem volt példa. A 14 interception rekord valószínűleg nem lesz meg de a teljesítménye így is kiemelkedő.

A szezon végén kell formába lendülni

Az NFL-ben nagyon fontos, hogy egy csapat ne a szezon elején, hanem a szezon végén hozza a legjobb játékát. Minden évben vannak jól kezdő csapatok amelyek sikeres kezdés után kifulladnak és be sem jutnak a rájátszásba vagy rögtön az első körben kipottyannak.

Egymást verték a Washington játékosai

Hajnalban hatalmas pofonba szaladt bele a Washington Football Team a Dallas Cowboys otthonában. A mérkőzést végül 56-14-re nyerte meg Amerika Csapata és a mérkőzés alakulása közben a fővárosi csapat játékosai nehezen viselték a vereséget.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Philadelphia Eagles 34-10 New York Giants Minnesota Vikings 23-30 Los Angeles Rams New England Patriots 21-33 Buffalo Bills Carolina Panthers 6-32 Tampa Bay Buccaneers New York Jets 26-21 Jacksonville Jaguars Atlanta Falcons 20-16 Detroit Lions Houston Texans 41-29 Los Angeles Chargers Cincinnati Bengals 41-21 Baltimore Ravens Seattle Seahawks 24-25 Chicago Bears Kansas City Chiefs 36-10 […]

A mai mérkőzések párosításai

2021. december 26. 19:00 Philadelphia Eagles – New York Giants Minnesota Vikings – Los Angeles Rams (Arena4) New England Patriots – Buffalo Bills Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers New York Jets – Jacksonville Jaguars Atlanta Falcons – Detroit Lions Houston Texans – Los Angeles Chargers Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens 2021. december 26. 22:05 […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.