Dallas Cowboys

Hosszú időre kiesett a Dallas Cowboys legjobb védője

Nincs jó passzban a Dallas Cowboys csapata ugyanis miután a nyitófordulóban kikapott a Tampa Bay Buccaneers csapatától több játékosát is elvesztette. Másnap eltiltották La’el Collins offensive tacklet, Michael Gallup elkapóra egy hónapos kihagyás vár és Randy Gregory pass rusher koronavírusos lett.

Öt mérkőzéses eltiltás a Cowboys falemberének

La’El Collins utoljára 2019-ben lépett pályára és péntek hajnalban egy teljes szezonos kihagyás után tért vissza a Tampa Bay Buccaneers csapata ellen. A visszatérés azonban nem hosszú ugyanis tiltott szerek használata miatt öt mérkőzéses eltiltást kapott az NFL-től.

Bucs-Cowboys játékosértékelő, avagy nem csak Brady jelenti a rutint

A hónap Kalóza rovat helyébe lép ez a játékosértékelő. Mérkőzésről-mérkőzésre plusz és mínusz jelet kapnak a legjobban teljesítők, illetve a legrosszabb teljesítményt nyújtók. Természetesen már ha úgy értékeljük, hogy vannak ilyenek.Külön vesszük majd a támadó és a védő oldalt, hiszen mindkét oldalon lesz mérkőzés támadója és védője. Ők azonnal két pluszt is kapnak, míg a

Dak Prescott készen áll a szezonnyitóra

A Dallas Cowboys csütörtök este, nálunk péntek hajnalban, a szezonnyitón a címvédő Tampa Bay Buccaneers csapata ellen kezdi a szezont és a hírek szerint Dak Prescott már bevethető lesz a mérkőzésen. A Cowboys irányítóját a tavaly októberi sérülése óta nem láthattunk pályán.

Az előszezon legjobb újonc válogatottja

Az alapszakasz bővítése miatt a csapatok egy pihenőhetet kaptak az alapszakasz előtt így az előszezon után több ideig értékelhetik a látottakat. Persze ez az elküldött játékosokon ez nem segít de a jól teljesítő újoncok az előszezon után jó edzésmunkával még beverekedhetik magukat a csapatba.

Ennél a három csapatnál folytatja Cam Newton

Tegnap Mac Jones megszerezte a New England Patriots kezdőirányító posztját de nem úgy ahogyan számítottak rá ugyanis a csapat meglepetésre elküldte Cam Newton-t. A korábbi alapszakasz MVP így munkanélkülivé vált és rögtön elkezdték találgatni, hogy melyik csapatnál folytathatná a pályafutását.

Szinte tökéletes játékot mutatott az idei 1/1-es választott

A héten hivatalosan is kinevezték Trevor Lawrence-t a Jacksonville Jaguars kezdőirányítójának és az idei Draft 1/1-es választottja a tegnap esti Dallas Cowboys elleni mérkőzésen megmutatta, hogy miért Ő volt az első választott. Szinte tökéletes mutatót hozott.

Elsőkörös safetyt szerzett a 49ers

A San Francisco 49ers tegnap megvált egy elsőkörös választottól és egy másik elsőkörös játékossal erősített. Kevin White elkapó egyértelműen bust lett a hatéves pályafutása alatt és most a felszabadult helyre szerződtették Ha Ha Clinton-Dix-et.

A Seahawks már el is küldte Aldon Smith-t

Aldon Smith pályafutása nem lett hosszú a Seattle Seahawks csapatánál. A csapat ma bejelentette, hogy megválik az áprilisban szerződtetett defensive endtől. Smith többéves kihagyás után tavaly visszatért a Dallas Cowboys játékosként de fejben még mindig nincs teljesen rendben miután tavasszal megint balhéba keveredett.

Tömegbunyó a Cowboys és a Rams közös edzésén

A csapatok az előszezonban megszokott módon pár nap közös edzést szoktak tartani más csapatokkal és ezeken a gyakorlásokon általában el szoktak szabadulni az indulatok. Most a Dallas Cowboys és a Los Angeles Rams közös edzésén ugrottak egymásnak a felek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.