Dallas Cowboys

Továbbra is a Dallas Cowboys a legértékesebb csapat

A Forbes magazin elkészítette a szokásos felmérését és továbbra is Amerika Csapata, a Dallas Cowboys a legértékesebb franchise. Jerry Jones csapatát, az NFL csapatok közül, már-már szokásos módon a New England Patriots és a New York Giants követi a listán.

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

Sean Lee visszavonult 11 szezon után

Ma délután a Dallas Cowboys linebackere, Sean Lee bejelentette, hogy 11 szezon után végleg szögre akasztja a sisakját. Idén lejárt a korábbi szerződése és miután az utóbbi szezonokban finoman szólva sem kerülték el a sérülések így a visszavonulás mellett döntött.

A Cowboys elcserélné a 10. választást?!

A hírek szerint már több csapat is megkereste a Dallas Cowboys csapatát, hogy megérdeklődjék mennyiért adnák át a 10. választás jogát. A csapat alelnöke, Stephen Jones elmondása szerint a játékosbörzéhez közeledve egyre több érdeklődő lesz így fel kell készülniük.

Máris bajba került Aldon Smith

Csak pár nap telt el azóta, hogy a Seattle Seahawks szerződtette a korábbi elsőkörös védőt máris bajba került a defensive end. A hírek szerint a New Orleans-i rendőrség keresi a defensive endet mert két nappal ezelőtt megvert valakit egy kávézóban.

A tavaly visszatérő Aldon Smith-t szerződtette a Seahawks

Az Atlanta Falcons mellett a Seattle Seahawks is szerződtetett ma egy korábbi elsőkörös választottat. A Seahawks a főként a problémáiról és botrányairól elhíresült Aldon Smith-t szerződtette. A defensive end/linebacker négyéves kihagyás után tért vissza az NFL-be a tavalyi szezonban.

A Super Bowl győzelemhez ne a Draft elején válassz irányítót

Idén garantálható, hogy irányító lesz a Draft első három választottja és ha az Atlanta Falcons el tudja cserélni a negyedik választást akkor az első helyen QB-t fognak választani. Viszont ez nem jó előjel ha Super Bowl-t akarnak nyerni az adott irányítóval.

A Dallas Cowboys tulajdonosának Kyle Pitts kell

A Dallas Cowboys a 10. választást birtokolja a Draft első körében így a választásukkor még bőven elérhetők lesznek magasan rangsorolt játékosok. A hírek szerint Jerry Jones tulajdonosnak azonban szokás szerint olyan játékos kell akit nem kaphat meg (egyszerűen).

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.