Dallas Cowboys

Nem borult a papírforma Hálaadáskor

Csütörtök este rendezték az NFL szokásos Hálaadás-napi játéknapját, amelyen három mérkőzést is élőben láthattak az ARENA4 nézői.Először a Detroit Lions fogadta a Super Bowl egyik favoritját, a Buffalo Bills gárdáját. A házigazda csapat – amely jó formában várta az összecsapást, hiszen egymást követő három fellépésén diadalmaskodott – alaposan megnehezítette esélyesebb riválisa dolgát.

Sean Payton két csapat vezetőedzői posztját figyeli

A jelenleg 58 éves vezetőedző az év elején, némileg meglepetésre, lemondott a New Orleans Saints vezetőedzői posztjáról. A korábbi Super Bowl győztes vezetőedző így munkanélküli lett és nem is akart munkát vállalni az idei szezonban. Sokan viszont biztosra veszik, hogy jövőre visszatér az NFL-be.

Jön a Hálaadás-napi NFL-őrület!

A Hálaadás gyakorlatilag felér egy előkarácsonnyal, ekkor ugyanis már csütörtökön több mérkőzést láthatnak az NFL-ből. Így lesz ez ma is, amikor 18.30-as kezdéssel egymást követően három találkozót közvetít az ARENA4.

Dak Prescott a Giants kriptonitja

Ma este a Dallas Cowboys hazai pályán csoportriválisát, a New York Giants csapatát fogadja. Az Órisáok minden várakozást felülmúltak az idei szezonban és jelenleg 7-3-as mérleggel rendelkeznek. A Cowboys ugyancsak 7-3-as mérleggel rendelkezik így ez a Hálaadás kiemelt fontosságú mindkét csapat számára.

Ma három mérkőzés jön Hálaadás napján

Megszokott módon három mérkőzést rendeznek Hálaadás napján. Az ünnepi meccsmaraton 18:30-kor indul a Detroit Lions – Buffalo Bills összecsapással. A késő esti idősávban a Dallas Cowboys fogadja csoportriválisát, a New York Giants csapatát. Majd hajnalban a Minnesota Vikings és a New England Patriots összecsapása zárja a sort.

Power Ranking – 12. hét

A Kansas City Chiefs a Los Angeles Chargers elleni fordítás után 8-2-vel áll és egyan nem ez a liga legjobb mérlege de ezzel a győzelemmel visszakerültek. az első helyre. Az előző fordulóban győztek de ennek ellenére elvesztették az első helyüket és csak második pozíciót a Philadelphia Eagles csapata.

NFL rekordot is láthattunk tegnap

A szokásoknak megfelelően ezúttal is három mérkőzést közvetített vasárnap este az ARENA4 az NFL alapszakaszának 11. fordulójából. A sort az Atlanta Falcons és a Chicago Bears látványos összecsapása nyitotta, a házigazda végül 27-24-re diadalmaskodott, a találkozón pedig egy NFL-rekordot is láthattak a nézők.

Odell Beckham Jr. a héten ellátogat a Giants és a Cowboys csapatához is

A Dallas Cowboys és a New York Giants lett a két favorit a szabadügynök elkapó, Odell Beckham Jr. szerződtetésére, aki mindkét NFC keleti csoport csapatát meg akarja látogatni az e heti hálaadási ünnepek után, a források szerint. Ezek az egyetlen ismert tervezett látogatásai Beckhamnek, bár még többre is elmehet, mielőtt döntést hozna arról, hogy hova […]

A mai mérkőzések párosításai

Tegnap este folytatódott a nagyüzem és az esti műsorsávban mondhatni visszafogottan teljesítettek a csapatok. Vagy mondhatom úgy, hogy inkább a védelmek domináltak mert többségében alacsony potnszámú illetve egy labdabirtokláson belüli mérkőzéseket játszottak a csapatok.

A mai mérkőzések párosításai

A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk. A késő esti idősávban egy rangadó következik amelyen két olyan együttes csap össze amelyek túlszárnyalták a szezon előtti várakozásunkat. A 8-1-es mérleggel rendelkező Vikings fogadja a 6-3-al álló Cowboys csapatát. Hétfő hajnalban egy csoportrangadó, a […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.