Dallas Cowboys

Dak Prescott-nak a Dallas Cowboys-nál kell maradni!

Az elmúlt hetekben több elégedetlen sztárirányító is az érdeklődés középpontjába került és miután a Dallas Cowboys-nak jelenleg nincs irányítója mindig bedobták Amerika Csapatát. Deshaun Watson biztosan távozik, Russell Wilson biztosan marad (illetve ha mégsem akkor az elmúlt 10-20 év legnagyobb blockbustere lenne a trade) de a Cowboys-nak csak egy irányítója lehet.

Hol folytathatja J.J. Watt?!

J.J. Watt most már szabadügynök így szabadon kiválaszthatja a következő csapatát. A defensive end ráadásul nagyon logikusan korán döntött a váltás mellett és a Houston Texans-t elhagyva most majd 5 hete van arra, hogy nyugodtan válogasson a lehetőségek között mielőtt megnyílik a szabadügynökpiac.

Deshaun Watson a Dallas Cowboys-nál?

Az irányító és a Houston Texans vezetősége között véglegesen elmérgesedett a viszony és biztosra vehető, hogy Deshaun Watson elhagyja a csapatát. Eddig a New York Jets-ről és a Miami Dolphins-ról szóltak de adódhat egy sokkal érdekesebb forgatókönyv is.

A butt fumble után most itt a butt recovery

Mark Sanchez több alkalommal is játszott a playoffban, 15 ezer yardot és 86 touchdownt passzolt az NFL-ben de mindenkinek egyből a híres butt fumble jelenete jut eszébe vele kapcsolatban amikor elkezdett futni a labdával majd belefejelt a támadófalemberének fenekébe és elvesztette a játékszert.

Nem lesz minden idők legrosszabb csoportja az NFC Kelet

Az idei szezonban már sokszor emlegettem az NFL Keletet mint az NFL leggyengébb csoportja azonban meg fogják úszni a minden idő legrosszabb csoportja kitüntetést. Persze azért nem sokon múlt, hogy megússzák ezt a nem éppen figyelemreméltó címet.

Az NFC playoff összes kimenetele egy helyen

Az AFC-ben viszonylag egyszerű a helyzet ha a playoff helyek kimenetelét nézzük. Érdekes módon az NFC-több, 4 csapat számít biztos résztvevőnek de az eredmények miatt itt még egyik kiemelési hely sincs garantálva.

A Cowboys-nak még van lehetősége playoffba jutni

Az eredmények alakulása miatt még mindig úgy áll a tabella, hogy a Dallas Cowboys-nak is van esélye playoffba jutni az idei szezonban. A sorsuk természetesen nem a saját kezükben van, hanem a csoportriválisoknak is bukniuk kell hozzá.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.