Dallas Cowboys

Az idei lehet Ezekiel Elliott utolsó szezonja a Dallas Cowboysnál?!

Ezekiel Elliott igen nagy reményekkel érkezett az NFL-be és nem véletlenül került kiválasztásra a negyedik helyen. Az első szezonjában egyből Pro Bowl kerettag lett és bekerült az All-Pro első csapatába is. Azonban eddig ez volt pályafutása legjobb szezonja.

Játékos akinek bizonyítani kell: Leighton Vander Esch

Kiválogattunk nektek hat olyan játékost, akinek az idei szezon nagy vízválasztó lehet. Szerződésük utolsó évébe lépnek és saját érdekükben kell nagyot villantaniuk, vagy a nagy pénz reményében egy új kontraktussal jelenlegi csapatuknál, vagy azért, hogy a 2023-as szezonban is komoly szerepük legyen valamely keretben. Szeretjük azt hinni, többnyire alap nélkül, hogy a „contract year” extra […]

Nagyobb szerepet fog kapni a Cowboys tartalék running backje

Jelen pillanatban úgy fest a Dallas Cowboys-on belüli erősorrend, hogy Tony Pollard veszélyesebb támadófegyver mint Ezekiel Elliott. A csapat vezetősége is hasonlóképpen látja a helyzetet és a hírek szerint nagyobb szerepet is fog kapni az idei szezonban.

Több mint 25 milliárd dollárt ér az 5 legdrágább franchise

Az NFL a valaha volt legjobb időszakát éli és ez nem csak a nézőszámokban hanem a csapatok értékeiben is meglátszik. A csapatok értéke azonban nem csak a sikerességen múlik ugyanis a legdrágább franchise továbbra is a Dallas Cowboys és Amerika Csapatának nem sikerült Super Bowl-t nyernie az utóbbi 25 évben.

Draft ellenőrző – NFC Kelet

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC keleti csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

A Rams-é a legnehezebb, a Cowboys-é és a Commanders-é a legkönyebb sorsolás

Az idei szezonbeli párosításokat ismerve elkészítették az ellenfelek erősorrendjét a tavalyi eredmények alapján. Eszerint a címvédő Los Angeles Rams találkozik a legerősebb, a Dallas Cowboys és a Washington Commanders pedig a legkönnyebb ellenfelekkel. A mutató meghatározása roppant egyszerű, az idei évi ellenfelek tavalyi győzelem-vereség mutatóit átlagolják.

Ezekiel Elliott évről gyengébben teljesít

A Dallas Cowboys igen sokat fektetett running backjébe miután Top helyen szavaztak neki bizalmat és kiválasztották a negyedik helyen. Ezekiel Elliott nagyon jól kezdte a pályafutását a profik között azonban évről évre egyre gyengébben teljesít.

A rendőrség keresi a Cowboys cornerbackjét

A rendőrség ki akarja hallgatni a Dallas Cowboys cornebackjét egy lövöldözéssel kapcsolatban. A múlt hónapban elhunyt egy 20 éves fiatalember Dallas városában és a játékos összeköthető az esettel viszont annyi biztosnak látszik, hogy nem Ő a tettes.

A Dallas Cowboys felfelé mozogna a Drafton

A Draft elején több csapat is szívesen eladná a maga cetlijét azonban vannak olyan csapatok is amelyek felfelé mozognának. Az egyik ilyen csapat a Dallas Cowboys és a vezetőség az idei offseason után több poszt megerősítése céljából is feljebb mozdulhat az utolsó harmadból.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.