Cleveland Browns

Deshaun Watson viszi a prímet az idei szezonban

A játékosok természetesen azért dolgoznak, hogy minél több fizetést kapjanak ez azonban rányomhatja a bélyegét a sikerességükre. A nagy fizetés értelemszerűen magával hozza, hogy nagy helyet foglalnak el a fizetési sapkában. Emiatt pedig a csapattársakra jóval kevesebb pénz jut és emiatt kevesebb minőségi társuk akad.

Alaposan megingott a liga legjobb kickere

Több oka is volt annak, hogy a Ravens nem tudta hazavinni a győzelmet szombaton, de ami igazán meglepő volt, az a Baltimore rúgójával kapcsolatos problémák. A veterán Justin Tucker, aki az egyik legjobb és legkövetkezetesebb placekickerként szerzett magának nevet, nem egy, hanem két mezőnygólt is elhibázott a vereség során.

Lamar Jackson a héten sem fog játszani

A Baltimore Ravens csapatának ezen a héten is nélkülöznie kell a kezdőirányítóját. Lamar Jackson továbbra is a térdsérülésével bajlódik és tegnap hivatalossá vált, hogy ezen a héten sem tudja vállalni a játékot. A Ravens szombat este csoportriválisa, a Cleveland Browns otthonába látogat.

A 15. forduló mérkőzéseinek párosításai

Igencsak el leszünk látva NFL mérkőzésekkel a hétvégén. Hajnalban egy NFC csoportrangadóval kezdetét veszi a 15. játékhét. A Seahawks fogadja a 49ers csapatát. A vendégek akár már a hétvégén bebiztosíthatják a playoff részvételüket. A forduló ezen a héten nem vasárna, hanem már szombat este folytatódik.

A Browns Joe Burrow kriptonitja

Joe Burrow és a Cincinnati Bengals a múlt hétvégén begyűjtött egy nagy skalpot a Kansas City Chiefs “személyében”. Joe Burrow pályafutása során három alkalommal csapott össze a Fönökökkel, Patrick Mahomes-al és mindegyik alkalommal győztesen távozott.

Detroitban játszák a Bills-Browns mérkőzést

Mivel a következő napokban várhatóan nagy hóvihar sújtja majd New York nyugati részét így az NFL minden eshetőségre felkészült. Akár négy-hat lábnyi hó is hullhat, a The Weather Channel csütörtök reggeli előrejelzése szerint ma estétől szombat hajnalig.

Deshaun Watson edzésbe állt tegnap

A Cleveland Browns irányítója, Deshaun Watson hétfőn engedélyt kapott, hogy részt vehessen a csapat edzésein, ami jelentős lépés az NFL-be való visszatérése szempontjából a 11 meccses eltiltását követően. Az irányító tegnap hivatalosan is edzésbe állt a Browns-nál.

Csoportrangadóval zárul a forduló

Az Amerikai főcsoport északi divíziójának rangadója, a Cleveland Browns és a Cincinnati Bengals összecsapása zárja a profi amerikaifutball-liga, az NFL 8. fordulóját kedd hajnalban, a találkozót az ARENA4 élőben közvetíti.

A nyolcadik forduló menetrendje

Holnap hajnalban a Buccaneers és a Ravens összecsapásával kezdetét veszi a nyolcadik forduló. Tom Brady-nek és csapatának mindeképpen javítani kell mert az utolsó mérkőzéseken borzasztó gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.