Cleveland Browns

5th year option, lehetőség vagy rabiga?

Lejár a szerződése olyan játékosoknak, mint Mitchell Trubisky, Solomon Thomas, Corey Davis, John Ross, csak néhány név azok közül, akiknek nem lett lehívva a 5th year option. Nézzük, mi is ez az 5. éves opció?

J.J. Watt megszerzésének egyik fő esélyese a Browns

A múlt heti elküldése után J.J. Watt szabadon válogathat a csapatok közül és olyan csapatnál akarja folytatni a pályafutását ahol esélye lenni a végső győzelemre. A Cleveland Browns ugyan messze nem a legnagyobb favorit de a defensive end nem zárja ki az Ohio-i csapatot.

Patrick Mahomes kiesése után is kihúzta a Chiefs

A Cleveland Browns ellen favortinak számíott a hazai pályán játszó Kansas City Chiefs csapata és a címvédő be is húzta a találkozót. Persze ez azért nem volt olyan egyszerű mint ahogyan arra előzetesen számítani lehetett.

A Browns védelme kiütötte Patrick Mahomes-t

A Chiefs – Browns találkozó harmadik negyedének közepén Patrick Mahomes maga iramodott meg a labdával, hogy first downra váltson egy harmadik kísérletet de nem kellett volna. A first down sem lett meg és megsérült a Chiefs irányítója. Egy rövid pálya széli vizsgálatot követően az öltözőbe ment további kivizsgálásra de ahogyan felkelt az ütközés után az

Az élet igazságtalansága az ami a támadófalemberrel történik

A Cleveland Browns megtörte a hosszú playoff nélküli sorozatát és a 2002-es alapszakasz után ismét rájátszás mérkőzést játszhat. Azonban nem lehet ott mindenki a pályán vagy a pálya szélén. Kevin Stefanski vezetőedző és Joel Bitonio kezdő guard is koronavírusos lett.

Az AFC playoff összes kimenetele egy helyen

Tegnap már megírtam, hogy jelenleg 5 olyan csapat van amelyik 10-5-ös mérleggel áll és hogy egy csapat kénytelen lesz elbúcsúzni a playofftól. Az utolsó fordulóban azonban nem csak a bejutó csapatokra derül fény hanem a kiemelési sorrendre is.

Egy 10-5-ös csapat nem fog playoffba kerülni

Az AFC-ben az eddigi eredmények alapján három csapat jutott playoffba. A Kansas City Chiefs, a Pittsburgh Steelers és a Buffalo Bills mondhatja magát biztos playoff résztvevőnek. További 4 hely kiadó még amire azonban 5 egyforma mérlegű csapat pályázik.

Trükkös játék után szerzett vezetést a Jets

A New York Jets a Cleveland Browns ellen mérkőzik és az első negyed végén egy trükkös játékot húztak ki a kalapból. A csapat elkapója, Jamison Crowder passzolt és a játék egy 43 yardos passzolt touchdownal zárult. A játék után a jelek szerint megnőtt az önbizalmukat mert jelenleg 13-3-ra vezetnek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.