Cleveland Browns

Saját magát buktatta le a Seahawks a Baker Mayfield cserével!

Baker Mayfield pályafutása a Cleveland Browns-nál biztosan véget ért és már csak az maradt kérdés, hogy hol folytatja a pályafutását. A Carolina Panthers és a Seattle Seahawks lehet a befutó és a jelek szerint az utóbbi csapat játékosa lesz.

A Seahawks-nál csak Baker Mayfield elküldésére várnak

A Seattle Seahawks vezetőedzője, Pete Carroll a múlt hónapban kijelentette, hogy elégedettek az irányító sorukkal és idén már terveznek új irányítót szerződtetni. Ehhez képest a hírek szerint a csapat még mindig érdeklődik Baker Mayfield iránt.

Játékos akinek bizonyítani kell: David Njoku

Kiválogattunk nektek hat olyan játékost, akinek az idei szezon nagy vízválasztó lehet. A mostani bejegyzésben egy olyan játékos következik aki már megkapta a hosszabbítását de talán idejekorán vágták hozzá a nagy pénzt.

Kareem Hunt hosszútávon is a Browns játékosa akar maradni

Kareem Hunt jelenleg a Cleveland Browns játékosa de már csak az idei szezonra szól a szerződése. Jövőre kikerülhet a piacra amit a jelek szerint el akar kerülni a running back és hosszútávon a csapat játékosa szeretne maradni.

Deshaun Watson ügyvédje szerint a happy finish nem bűncselekmény

Deshaun Watson ugyan megúszta a feljelentéseket és nem lesz jogi következménye az egész zaklatásos ügyének de a liga vizsgálata még nem ért véget. A Cleveland Browns új irányítóját biztosan el fogják tiltani a szezon első mérkőzéseiről.

Visszavonult a korábbi All-Pro center

Egy újabb kitűnő játékossal lett szegényebb a liga miután Alex Mack bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A veterán center 36 évesen, 13 szezon után döntött, hogy maga mögött hagyja a profi ligát.

Draft ellenőrző – AFC Észak

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az AFC északi csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Egy Rolexba került a 4-es mezszám

Az offseasonban Deshaun Watson a Cleveland Browns játékosa lett és igazából nem volt kérdés, hogy milyen számmal fog játszani az új csapatánál. A probléma azonban annyi volt, hogy másé, Anthony Walker linebackeré volt a mezszám.

Deshaun Watson 3-4 hetes eltiltásra számíthat

Jogilag felmentették Deshaun Watson-t de a liga ettől függetlenül saját vizsgálatot folytat aminek végén eltiltást kaphat az irányító. A jelenlegi hírek szerint 3-4 hetes kihagyásra számíthat Watson.

Jarvis Landry a Saints játékosaként folytatja

Jarvis Landry-től a fizetése miatt márciusban megvált a Cleveland Browns és meglepően sok időt töltött a szabadügynökpiacon. Tegnap azonban véget ért a szabadügynökség mert a Louisianai szarmazású játékos hazatért miután egyéves szerződést kötött a New Orleans Saints csapatával.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.