Cleveland Browns

Győzelem Big Ben utolsó hazai mérkőzésén

Bár ma hajnalban a Steelers még a rájátszásért küzdött, a mérkőzés előtt 4% eséllyel, ez az este valójában Ben Roethlisbergerről (és John Madden emlékéről) szólt. A rövidesen Hall of Fame irányítót nem állították megoldhatatlan helyzet elé a mérkőzésen, de azt hiszem a Heinz Field közönsége előtti megjelenése, elég sok érzelmes pillanatot okozott neki. A mérkőzés […]

A hétfő esti lehet Ben Roethlisberger utolsó hazai mérkőzése

Ben Roethlisberger a mai interjújában arról beszélt, hogy a hétfő esti Cleveland Browns elleni mérkőzés lehet az utolsó hazai mérkőzése. A Pittsburgh Steelers irányítója a szezon során már utalt rá, hogy ez lesz az utolsó idénye a csapat játékosaként.

Baker Mayfield négy interceptionjét nem bírta ki a Browns

A Green Bay Packers tegnap a konferencia első helyéért, a Cleveland Browns a túlélésért harcolt és végül a hazai csapat vette sikerrel a találkozót. A Packers győzelmében azonban nagy szerepe volt a Browns irányítójának is.

Véget ért a Browns defensive endjének szezonja

A hétfő esti Las Vegas Raiders elleni mérkőzés nagyon nem jött ki jól a Cleveland Browns számára. A vereség miatt visszacsúsztak a konferencia 12. helyére és több játékosuk is megsérült. A defensive end szezonja ráadásul véget is ért.

Nyolc playoff helybe került egy mezőnygól

A Cleveland Browns hazai pályán kikapott a Las Vegas Raiders csapatátától egy utolsó másodperces mezőnygóllal ami igen sokba kerülhet a csapat számára. A Browns keretét megtizedelte a Covid és az elhalasztott mérkőzés ellenére sem tudták aktiválni a játékosaikat.

Három mérkőzést is elhalasztott a liga

Ahogyan az várható volt a heti Covid számok miatt a liga beavatkozott a hétvége programjába. A magas esetszám miatt három mérkőzést is elhalasztottak így hétfő este plusz egy, kedden pedig két mérkőzést fognak rendezni.

Jó kezdés után nagyon megtorpant a Bengals

A Cincinnati Bengals nagyon sok embert meglepve igen jól kezdte a szezont de a bíztató kezdés után valami elromlott a csapatnál. 5-2-es mérleggel álltak 7 lejátszott mérkőzés után, az AFC első helyét foglalták el, de azóta csak 2 mérkőzést tudtak megnyerni.

Az újonc már az év védőjátékosának díjára is pályázik

A szezonban eddig mutatott teljesítménye alapján nem igazán lehet kérdés, hogy a Dallas Cowboys elsőkörös védője, Micah Parsons lesz az Év legjobb újonc védőjátékosa. A védő azonban olyan kiemelkedően kezdte a pályafutását, hogy nem csak újoncok között kell figyelembe venni.

T.J. Watt az év védőjátékos díjának fő esélyese

Idén is nagy szezont fut a Pittsburgh Steelers linebackere T.J. Watt és az Év legjobb védőjátékos díjának fő esélyesévé lépett elő. A díjra tavaly is nagy eséllyel pályázott de akkor végül a Los Angeles Rams defensive tackleje, Aaron Donald pályafutása során harmadik alkalommal vihette haza a díjat.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.