Cleveland Browns

Odell Beckham Jr.-nak újabb mérkőzést kell kihagynia

A Cleveland Browns vezetőedzője Kevin Stefanski ma bejelentette, hogy Odell Beckham Jr. a második játékhéten sem fog pályára lépni. Az elkapó játéka a múlt héten egészen az utolsó pillanatig kérdéses volt de végül akkor sem jelölték a keretbe.

Meglökte az ellenfél edzőjét így kiállították

A Cleveland Browns safetyjének, Ronnie Harrison-nak idejekorán befejeződött a Kansas City Chiefs elleni mérkőzés. A védőt játék után odébb lökték majd ezen felháborodva a torkánál fogva ellökte a Chiefs egyik edzőjét. Miután nem egy másik játékossal szemben hanem egy edzővel szemben volt erőszakos így valószínűleg el is fogják tiltani a következő mérkőzés(ek)ről.

A mai mérkőzések párosításai

2021.09.12. 19:00 Houston Texans – Jacksonville Jaguars Washington Football Team – Los Angeles Chargers Indianapolis Colts – Seattle Seahawks Carolina Panthers – New York Jets Cincinnati Bengals – Minnesota Vikings Tennessee Titans – Arizona Cardinals Detroit Lions – San Francisco 49ers Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers (Arena4) Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles 2021.09.12. 22:25 Kansas

Interception majd a visszahordás közben egy fumble

Az előszezon záró fordulójának legfordulatosabb játékát az Atlanta Falcons és a Cleveland Browns mérkőzésén láthattuk. Egy interception után a visszahordás során fumble következett így a labdát elvesztő csapat visszaszerezte a játékszert.

Kommentátornak áll Robert Griffin III

A hírek szerint ugyan még folytatni szeretné a pályafutását de most kommentátornak áll Robert Griffin III. A 31 éves szabadügynök irányító a bejelentés szerint aláírt az ESPN-el ahol kommentátorként/műsorvezetőként fog tevékenykedni.

A Ravens az előszezon királya

Egyre jobban közeledik a szezon kezdete amelynek első állomása a Hall of Fame mérkőzés. A jövő héten megrendezik az első előszezon mérkőzést így a pályán is láthatjuk majd, hogy a felkészülés melyik időszakában járnak a csapatok. Persze sok következtetést nem leszűrni ezekből a találkozókból.

A Browns 36 millióért hosszabbított Nick Chubb-al

Nick Chubb idén lépett újonc szerződésének utolsó évébe de a Cleveland Browns tegnap bebiztosította, hogy a csapat játékosa maradjon. Hároméves, 36.6 millió dolláros hosszabbítást kötöttek a futóval. A szerződés 20 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Egy nap a börtönben és három év felfüggesztve

A héten ítélet született Mychal Kendricks linebacker ügyében amely már három éve húzódott. A 2012-es Draft második körös választottjának azért kellett bíróság elé állnia mert három éve lebukott azzal, hogy belsős információkkal kereskedett.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.