Cleveland Browns

Detroitban játszák a Bills-Browns mérkőzést

Mivel a következő napokban várhatóan nagy hóvihar sújtja majd New York nyugati részét így az NFL minden eshetőségre felkészült. Akár négy-hat lábnyi hó is hullhat, a The Weather Channel csütörtök reggeli előrejelzése szerint ma estétől szombat hajnalig.

Deshaun Watson edzésbe állt tegnap

A Cleveland Browns irányítója, Deshaun Watson hétfőn engedélyt kapott, hogy részt vehessen a csapat edzésein, ami jelentős lépés az NFL-be való visszatérése szempontjából a 11 meccses eltiltását követően. Az irányító tegnap hivatalosan is edzésbe állt a Browns-nál.

Csoportrangadóval zárul a forduló

Az Amerikai főcsoport északi divíziójának rangadója, a Cleveland Browns és a Cincinnati Bengals összecsapása zárja a profi amerikaifutball-liga, az NFL 8. fordulóját kedd hajnalban, a találkozót az ARENA4 élőben közvetíti.

A nyolcadik forduló menetrendje

Holnap hajnalban a Buccaneers és a Ravens összecsapásával kezdetét veszi a nyolcadik forduló. Tom Brady-nek és csapatának mindeképpen javítani kell mert az utolsó mérkőzéseken borzasztó gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő.

Jacoby Brissett az eladott labdák ellenére is bízik önmagában

Jacoby Brissett a Cleveland Browns ideiglenes kezdőirányítójaként töltött eddigi szezonja felülmúlta a várakozásokat, de 5 hét után a csapat csak 2-3-al áll. Ezek közül mindegyik vereségnél Brissett dobott egy igen fájó interceptiont és ezek mindegyike a rendes játékidő utolsó három percében következett be.

Myles Garrett kihagyja a Falcons elleni mérkőzést

A Cleveland Browns háromszoros Pro Bowler védője, Myles Garrett váll, bicepszhúzódást valamint többszörös zúzódásokat szenvedett a hétfői autóbalesetében. Ma hivatalossá vált, hogy a defensive end nem tudja vállalni a játékot a holnapi Atlanta Falcons elleni mérkőzésen.

Nem tudni, hogy Myles Garrett pályára léphet-e a hétvégén

A Cleveland Browns háromszoros Pro Bowler védője, Myles Garrett váll, bicepszhúzódást valamint többszörös zúzódásokat szenvedett a hétfői autóbalesetében. Garrett-et hétfőn késő este engedték ki a kórházból majd kedden további vizsgálatokon esett át, de egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a futballpályára.

Myles Garrett-nek autóbalesete volt

Autóbalesetet szenvedett a Cleveland Browns defensive endje Myles Garrett. A baleset tegnap délután történt miután végzett az edzéssel. A balesetben nem volt érintett másik gépjármű és a védő mellett még egy ember tartózkodott az autóban.

Browns-siker a forduló nyitómeccsén

Péntek hajnalban az AFC északi csoportjának két riválisa, a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers rangadójával rajtolt a profi amerikaifutball-liga, az NFL 3. játékhete, a találkozót a szokásoknak megfelelően az ARENA4 is élőben közvetítette.

Csoportrangadóval indul a harmadik játékhét

Péntek hajnalban egy csoportrangadóval indul az NFL 3. játékhetete, a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers összecsapását 2.15-től az ARENA4-en és online is élőben lehet követni.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.