Cleveland Browns

A legjobb running back sorral rendelkező csapatok sorrendje

A posztonkénti egyéni rangsor után nézzük meg, hogy hogyan is állnak a csapatok a running back poszt tekintetében. Az egyéneket tekintve a Titans (Derrick Henry) vagy a Panthers (Christian McAffrey) állna az élne azonban a poszt összes játékosát figyelembe véve már korántsem így fest a dolog.

A Browns és a Cowboys költ a legtöbbet a támadósorra

Az idei fizetés sapka keretét 182.5 millió dollárban határozta meg a liga de ennek értéke és csapatonkénti eloszlása erősen változik. A csapatok felhasználhatják a korábbi években fel nem használt összegeket egy részét amivel megnövelhetik a fizetési sapka értékét és hogy mennyit költenek egy egységre azt teljesen szabadon meg lehet határozni.

Rangsorolva a 32 pass rusher

A Pro Football Focus a pass rusher listájának élén nem nagy meglepetésre az elmúlt évek legjobbja Khalil Mack zárt. A Bears védője mostanra már-már veteránnak mondható és utána fiatal játékosok, az elmúlt évek elsőkörös védői következnek.

A legenda aki a Browns-nál is posztjának legjobbja tudott lenni

A 2007-es Draft harmadik helyén Joe Thomas offensive tackle mellett döntött és a kiválasztásakor még nem tudhatták a franchise az újjáalakulása utáni legjobb játékosát szerezte meg. A csapat igazából szenvedett Thomas pályafutásának ideje alatt de a tackle teljesítményét ez nem befolyásolta.

Odell Beckham Jr.-t a sérülése tarthatta a Browns-nál

A hírek szerint nagyon jól halad Odell Beckham Jr. rehabilitációja és kezdő lesz az első alapszakasz mérkőzésen. Ez jó hír a csapat szurkolói számára mert a hírek szerint nem is lenne olyan biztos, hogy az idei szezont a Browns játékosaként kezdené el.

A három fiatal irányító aki már most a nagy szerződésre hajt

Az utóbbi időszakban trendé vált az NFL-ben, hogy jóval idő előtt alaposan megfizetik a fiatal irányítókat. Ez persze közel sem biztos, hogy a legjobb stratégiának számít mert Jared Goff és Carson Wentz példája bizonyítja, hogy csúnyán rá lehet fizetni ezekre a korai rekordszerződésekre.

Szívprobléma miatt csúszott az egyik legjobb linebacker

A Draft egyik legjobb linebackerének Jeremiah Owusu-Koramoah számított aki egyértelműen Top 20-as játékosnak számított a múlt heti Drafton. Ezzel szemben nem csak az első körből hanem a Top 50-ből is kicsúszott és nem lehetett tudni az okát.

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

Visszavonult a Browns és a Broncos korábbi safetyje

T.J. Ward a tegnapi napon hivatalosan is bejelentette a visszavonulását bár igazából már évek óta megtette. Tavaly az Arizona Cardinals szerződtette a gyakorlócsapatába de az azt megelőzú két évben nem volt csapata így tulajdonképpen csak formalitás volt a bejelentés.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.