Cincinnati Bengals

A.J. Green valószínűleg távozik a Bengals-tól

A hírek szerint elhagyja a csapatát a Cincinnati Bengals történetének második legeredményesebb elkapója. A.J. Green franchise taget kapott tavaly így márciusban lejár a szerződése és miután 32 éves így már nem fognak küzdeni ért az NFL csapatok.

Az elkapó 31 évesen rámegy a nagy pénzre és a Super Bowl gyűrűre

A Detroit Lions elkapója Marvin Jones egy hónapon belül kilép a szabadögynökpiacra és nagy tervei vannak a jövőre nézve. A tegnapi nyilatkozatában elárulta, hogy pályafutásában eljött az az idő, hogy a végső győzelemre koncentráljon így egy esélyes csapathoz akar igazolni.

A Bengals szurkolói már 30 éve várnak egy playoff győzelemre

A Cleveland Browns és a Buffalo Bills csapata a hétvégén hosszú idő után playoff mérkőzést nyert az NFL-ben. Előbbi csapat 26, utóbbi 25 éve győzött utoljára a rájátszásban de még vannak olyan csapatok amelyek még régebb óta várnak egy playoff győzelemre.

Teljesen esélytelen volt a Bengals ezért megverte a Steelers-t

A hajnali mérkőzést a legtöbben biztos Pittsburgh Steelers győzelemnek vették és ahogyan lenni szokott jött a meglepetés. Az Acélgyáriak tulajdonképpen egy félidőt átaludva 17 pontos előnyt adtak a csoportriválisnak amelyből 10 pontos előnyt meg is tudott tartani a Cincinnati Bengals.

Minden a Steelers-nek áll a hajnali mérkőzésen

Hajnalban a Cincinnati Bengals és a Pittsburgh Steelers összecsapásával zárul a 15 játékhét. Egy igazán egyoldalú összecsapásra számíthatunk habár a tegnapi Jets után talán könnyelműség kijelenteni, hogy bármelyik mérkőzés is lefutott.

Győzelmével csoportja élére ugrott a Giants

A jó teljesítmény elmaradt, a győzelem azonban összejött. A Bengals legyőzésével legalább egy napig az NFC East első helyére kerültünk, de Daniel Jones combsérülés miatt kiállt.

103 yardos visszahordott touchdown

A Cincinnati Bengals hamar hátrányba került de a New Orleans Giants nem sokáig tudta megtartani a vezetést. Miután hátrányba kerültek Brandon Wilson egyből visszahordta a labdát. 103 yardon keresztül cipelte a labdát.

Alex Smith 742 nap után nyert újra mérkőzést

Alex Smith visszatérése is csodának számít és az irányító ráadásul a kezdőposztját is visszaszerezte. Persze ehhez kellett a gyengén muzsikáló elsőkörös irányító lecserélése majd a tartalékának sérülése de ez nem kisebbít a veterán irányító érdemein.

A gyilkos FedExField

A Washington otthona eddig is rendületlenül szedte az áldozatit és tegnap Joe Burrow is felkerült a listájára. A Cincinnati Bengals 1/1-es választottjának elszakadt a keresztszalag a térdében így véget is ért az idei szezonja.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.