Cincinnati Bengals

Nem tartott sokáig a Joe Mixon balhé

A Cincinnati Bengals running backje ellen letartóztatási parancsot adtak ki. Az eset még január 21.-én, a Bills-Bengals Főcsoport elődöntő előtt egy nappal történt. A vádak szerint Mixon fegyvert fogott valakire és azt mondta, hogy “most fejbe kéne lőjelek”.

Kialakult a Super Bowl párosítása

Az NFC főcsoport döntőjében a Philadelphia Eagles fogadta a San Francisco 49ers együttesét. Az Eagles az első drive-ból TD-t szerzett, igaz, a hatpontost előkészítő DeVonta Smith-elkapás a földre ért, de a bírók nem vették észre. A 49ers ráadásul nagy bajba került, ugyanis irányítója, az eredetileg harmadik számú Brock Purdy is megsérült, így a veterán Josh…

A legjobb négy maradt állva

Érdekességek, izgalmas történetek a konferencia-döntők előtt. Vasárnap rendezik a konferencia-döntőket a profi amerikaifutball-ligában, az NFL pedig ezúttal is összeszedett néhány érdekes adatot a találkozók felvezetőjeként.

Már csak nyolcan vannak versenyben

Jön a playoff második köre. Már csak nyolc csapat van versenyben az NFL rájátszásában: a playoff második körének minden mérkőzését természetesen élőben közvetíti az ARENA4 – most lássunk néhány érdekességet a párosításokkal kapcsolatban.

A szezonban harmadjára csapnak össze

A múlt héten az alapszakasz utolsó fordulójában a Cincinnati Bengals vendége volt a Baltimore Ravens és most egy héttel később megismétlődik az összecsapás. Az alapszakaszban 1-1-re végeztek a csapatok, mindkét csapat megnyerte a hazai találkozóját, de a hajnali összecsapás után egyikük számára véget ér a szezon.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

Lamar Jackson valószínűleg kihagyja a hétvégi Wild Card mérkőzést

A Baltimore Ravens a hétvégén a csoportrivális Cincinnati Bengals otthonában lép pályára. Nem a Ravens számít a mérkőzés esélyesének és tovább nehezíti a dolgukat, hogy jelen állás szerint Lamar Jackson még mindig nem lesz bevethető. Legalábbis a mostani hírek alapján még nem tud játszani.

103 év alatt még nem volt ennyi fordítás

Alaposan el vagyunk látva izgalmas fordításokkal az utóbbi napokban. A sor szombat este kezdődött amikor a Minnesota Vikings már 33 pontos hátrányban volt a félidőben az Indianapolis Colts ellen de kiharcolták a hosszabbítást és végül egy mezőnygóllal megnyerték a találkozót.

Fordítások hete! 15. heti körkép

Kis csapatunk már azzal is meglepetést okozott, hogy az első félidőben 17:0-ra elhúzott Joe Burrow-éktól. Sőt! Még a félidőt is 17:3-as vezetés mellett zárta. Aztán szembe jött a valóság és végül 34:23-ra a Bengals diadalmaskodott. Tampai részről egy “kicsit” sok volt a labdaeladás.

Hatalmas vasárnapi fordítások

A szokásoknak megfelelően vasárnap újra három mérkőzést láthattak az ARENA4 nézői a profi amerikaifutball-liga, az NFL aktuális fordulójából. Az első találkozón a Jacksonville Jaguars fogadta a Dallas Cowboyst, az első félidőben ismét a rosszabbik arcát mutatta a floridai gárda, így a nagyszünetben 21-7-re vezettek a texasiak.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.