Cincinnati Bengals

A Buccaneers szerződtette Giovani Bernard-ot

A Tampa Bay Buccaneers tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést köt a Cincinnati Bengals korábbi running backjével Giovani Bernard-al. A beszámolók szerint Tom Brady és Bruce Arians vezetőedző is személyesen kérte a futó szerződtetését.

A Bengals 8 szezon után elküldte a futóját

A Cincinnati Bengals ma megvált running backjétől Giovani Bernard-tól. A futónak csökkenteni akarták a fizetését de miután ezt visszautasította megváltak tőle. Idén lépett korábbi szerződésének utolsó évébe amelyben 4.766 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából de 666 ezer dollár halott összeg mellett 4,1 millió dollárt felszabadítottak az elküldésével.

A Bengals nem tervezi elcserélni az 5. választást

Az elmúlt hetekben a San Francisco 49ers, a Miami Dolphins és a Philadelphia Eagles az egymás közti cserékkel alaposan felforgatta a Draft elejét és az Atlanta Falcons is árulni kezdte a negyedik választást. Az ötödik választás viszont nem eladó a hírek szerint.

A.J. Green valószínűleg távozik a Bengals-tól

A hírek szerint elhagyja a csapatát a Cincinnati Bengals történetének második legeredményesebb elkapója. A.J. Green franchise taget kapott tavaly így márciusban lejár a szerződése és miután 32 éves így már nem fognak küzdeni ért az NFL csapatok.

Az elkapó 31 évesen rámegy a nagy pénzre és a Super Bowl gyűrűre

A Detroit Lions elkapója Marvin Jones egy hónapon belül kilép a szabadögynökpiacra és nagy tervei vannak a jövőre nézve. A tegnapi nyilatkozatában elárulta, hogy pályafutásában eljött az az idő, hogy a végső győzelemre koncentráljon így egy esélyes csapathoz akar igazolni.

A Bengals szurkolói már 30 éve várnak egy playoff győzelemre

A Cleveland Browns és a Buffalo Bills csapata a hétvégén hosszú idő után playoff mérkőzést nyert az NFL-ben. Előbbi csapat 26, utóbbi 25 éve győzött utoljára a rájátszásban de még vannak olyan csapatok amelyek még régebb óta várnak egy playoff győzelemre.

Teljesen esélytelen volt a Bengals ezért megverte a Steelers-t

A hajnali mérkőzést a legtöbben biztos Pittsburgh Steelers győzelemnek vették és ahogyan lenni szokott jött a meglepetés. Az Acélgyáriak tulajdonképpen egy félidőt átaludva 17 pontos előnyt adtak a csoportriválisnak amelyből 10 pontos előnyt meg is tudott tartani a Cincinnati Bengals.

Minden a Steelers-nek áll a hajnali mérkőzésen

Hajnalban a Cincinnati Bengals és a Pittsburgh Steelers összecsapásával zárul a 15 játékhét. Egy igazán egyoldalú összecsapásra számíthatunk habár a tegnapi Jets után talán könnyelműség kijelenteni, hogy bármelyik mérkőzés is lefutott.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.