Cincinnati Bengals

Elsőkörös centert kapott a defensive endért a Giants

A New York Giants ma délután elcserélte defensive endjét B.J. Hill-t a Cincinnati Bengals csapatával. A védő ellenértékeként a korábbi elsőkörös választott Billy Price érkezik a Giants-hez. A játékosok NFL-béli teljesítménye viszont nem a kiválasztásuk helyét mutatta eddig.

Melyik vezetőedzőt rúgják ki elsőként?

Még az előszezon sem kezdődött el de máris téma a tengerentúlon, hogy vajon melyik vezetőedzőt fogják kirúgni elsőként az előttünk álló szezonban. Az utóbbi években viszonylag kevés edzőnek köszönték meg a szolgálatait a szezon közben de ugye minden szezon más és más.

Az első héten bevethető lesz a tavalyi 1/1-es irányító

Joe Burrow az egyik interjújában elárulta, hogy nem kell aggódnia a Bengals szurkolóinak ugyanis a várakozások szerint teljesen fel fog épülni a szezon kezdetéig és ott lesz a csapat kezdőjében. A tavalyi 1/1-es választott jól teljesített az újonc szezonjában azonban egy térdsérülés idejekorán véget vetett az idényének.

Csak 3 csapat nem nyert playoff mérkőzést az elmúlt 20 évben

A csapatok számára minden szezonban az az első lépés, hogy valahogyan bekerüljenek a rájátszásba. A második lépés pedig az, hogy megnyerjenek legalább egy találkozót a rájátszásban. Ez pedig nem is olyan egyszerű feladat, több csapat számára pont olyan nehéz mint a bejutás.

A Buccaneers szerződtette Giovani Bernard-ot

A Tampa Bay Buccaneers tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést köt a Cincinnati Bengals korábbi running backjével Giovani Bernard-al. A beszámolók szerint Tom Brady és Bruce Arians vezetőedző is személyesen kérte a futó szerződtetését.

A Bengals 8 szezon után elküldte a futóját

A Cincinnati Bengals ma megvált running backjétől Giovani Bernard-tól. A futónak csökkenteni akarták a fizetését de miután ezt visszautasította megváltak tőle. Idén lépett korábbi szerződésének utolsó évébe amelyben 4.766 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából de 666 ezer dollár halott összeg mellett 4,1 millió dollárt felszabadítottak az elküldésével.

A Bengals nem tervezi elcserélni az 5. választást

Az elmúlt hetekben a San Francisco 49ers, a Miami Dolphins és a Philadelphia Eagles az egymás közti cserékkel alaposan felforgatta a Draft elejét és az Atlanta Falcons is árulni kezdte a negyedik választást. Az ötödik választás viszont nem eladó a hírek szerint.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.