Cincinnati Bengals

31 év után nyert playoff mérkőzést a Bengals

A Cincinnati Bengals-nak a Las Vegas Raiders ellen sikerült megtörni a 31 éve tartó playoff győzelem nélküli sorozatát. 26-19-re nyertek a Fosztogatók ellen ami az első sikerük 1991 január 6-a óta amikor a Houston Oilers csapatát győzték le 41-14-re.

Playoff debütáló irányítók az esti mérkőzésen

Este a Cincinnati Bengals és a Las Vegas Raiders összecsapásával kezdetét veszi az idei playoff. A találkozón mindkét csapatnak olyan kezdőirányítója van akik először lépnek pályára rájátszás mérkőzésen.

Négy csapat próbálja megszerezni az első Super Bowl trófeáját

Este kezdődik az idei playoff sorozat és a 14 csapatos mezőnyből 4 olyan csapat van amelyik még egyszer sem hódította el a Super Bowl trófeát. A Buffalo Bills, a Cincinnati Bengals, az Arizona Cardinals éa a Tennessee Titans csapata még egyszer sem nyerte meg a nagydöntőt.

31 éves rossz sorozatát törheti meg a Bengals

A Cincinnati Bengals az alapszakaszban megnyerte a csoportját így biztos playoff résztvevő lett. A csoport elsőség miatt hazai pályán léphet pályára az első kieséses fordulóban és szombat este a Las Vegas Raiders-t fogadják.

Szenzációs mérkőzése volt az újonc elkapónak

Régóta nem kérdés, hogy Ja’Marr Chase az idei Draft osztály legjobb elkapója. A fiatal elkapónak 266 elkapott yardja és 3 touchdownja volt a Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen. 12 alkalommal vette célba Joe Burrow amelyből 11 labdát le is tudott szedni. Chase már az újonc rekordot is célba veheti.

Meg lehet verni Patrick Mahomes-t januárban!

A Cincinnati Bengals vasárnap este megverte a Kansas City Chiefs csapatát így hosszú idő után sikerült megverni Patrick Mahomes-t januárban. Örök igazság a ligában, hogy a szezon végén kell formába lendülni és ez nagyon megy a fiatal irányítónak.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Washington Football Team 16-20 Philadelphia Eagles Baltimore Ravens 19-20 Los Angeles Rams New York Jets 24-28 Tampa Bay Buccaneers Tennessee Titans 34-3 Miami Dolphins New England Patriots 50-10 Jacksonville Jaguars Indianapolis Colts 20-23 Las Vegas Raiders Cincinnati Bengals 34-31 Kansas City Chiefs Chiacgo Bears 29-3 New York Giants Buffalo Bills 29-15 Atlanta Falcons San Francisco […]

Ja’Marr Chase 72 yardos touchdowja

A Cincinnati Bengals újonc elkapja már ma is megmutatta, hogy milyen játékokra képes. A Kansas City Chiefs ellen kell győzniük, hogy megtartsák a csoport első helyét és Chase egy 72 yardos touchdownal járult hozzá eddig a csapat játékához.

Hogyan biztosíthatja be playoff részvételét a Cincinnati Bengals?

A Cincinnati Bengals a múlt heti Baltimore Ravens elleni győzelemmel hatalmasat lépett a csoport első helye és a playoff rézvétel felé. A csoport első helyét a hétvégén bebiztosíthatják egy győzelemmel de egy döntetlennel vagy a többiek botlásával is összejöhet a rájátszás.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.