Cincinnati Bengals

A Cincinnati Bengals csapata fantasy szemmel

A Cincinnati Bengals várható kezdőcsapatának áttekintése után nézzük meg a csapatot fantasy szempontból. A Fumble Forum partneroldal megnevezte azokat a játékosokat akiket érdemes lesz beválasztani a jövő évi csapatokba illetve azokat a játékosokat akikkel vigyázni kell majd.

Várható kezdőcsapatok 2022: Cincinnati Bengals

A Cincinnati Bengals hatalmas meglepetésre Super Bowl résztvevő volt idén februárban és most már az a céljuk, hogy jövőre is visszatérjenek a nagydöntőre. Persze ez nem lesz sétagalopp ugyanis a múltban a döntő vesztese többségében gyenge szezont hoz a következő évben.

Draft ellenőrző – AFC Észak

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az AFC északi csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

A Bengals franchise taget rakott a safetyjére

A Cincinnati Bengals is felhasználta a franchise taget és a csapat safetyjét, Jessie Batest láncolta magához. Ezzel nem okoztak nagy meglepetés ugyanis a legtöbb elemző ezt a lépést várta mert ezzel jobban jönnek ki anyagilag az idei szezonban.

A tavalyi legjobb szabadügynök szerződtetések

Kevesebb mint egy hónap és megnyílik az idei szabadügynökpiac. A csapatok töménytelen mennyiségű pénzt fognak elkölteni és ennek nagy részét nagyon meg fogják bánni a későbbiekben. Persze azért vannak nagyon jó szerződtetések is ahogyan a tavalyi szezonban is kifizetődött több szerződés.

A Bengals 2026-ig hosszabbított a vezetőedzőjével

A szezon előtt mondjuk ki, a Bengals szurkolókat leszámítva, hogy nem sokat vártunk a Cincinnati Bengals csapatától. A vezetőedző Zac Taylor padja is komolyan inogott és többen nem is csodálkoztak volna rajta ha nem éli meg a szezon végét.

Rossz előjel elveszteni az első Super Bowlt

Joe Burrow 1/1-es irányítóként rekord gyorsan, már a második évében, Super Bowlt játszott azonban a Cincinnati Bengals kikapott a nagydöntőben. Még sok lehetősége lesz rá, hogy javítson és magasba emelje a trófeát de a múlt alapján rossz előjel elveszteni az első döntőt.

Joe Burrowt nem kell megműteni az offseasonban

A Super Bowl negyedik negyedében megsérült a Cincinnati Bengals irányítója Joe Burrow. A sérülés nem volt olyan súlyos, hogy ne tudja befejezni a találkozót de a mérkőzés után természetesen megvizsgálták az irányító térdét.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.