Chicago Bears

Andy Dalton a vereségben is képes meglátni a pozitívumot

A Chicago Bears tegnap hajnalban a Los Angeles Rams csapatával csapott össze és vereséget szenvedett. 34-14-re simán kikaptak és Andy Dalton sem élete mérkőzését játszotta. 206 passzolt yardja mellett dobott egy interceptiont és egy elvesztett fumbleja is volt.

A mai mérkőzések párosításai

2021.09.12. 19:00 Houston Texans – Jacksonville Jaguars Washington Football Team – Los Angeles Chargers Indianapolis Colts – Seattle Seahawks Carolina Panthers – New York Jets Cincinnati Bengals – Minnesota Vikings Tennessee Titans – Arizona Cardinals Detroit Lions – San Francisco 49ers Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers (Arena4) Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles 2021.09.12. 22:25 Kansas

Justin Fields kezd a hétvégi mérkőzésen

Matt Nagy vezetőedző elmondása szerint a kezdő posztért folytatott helyzet továbbra sem változott és Andy Dalton lesz a csapat kezdőirányítója az alapszakasz első játékhetén. A vezetőedző azonban tegnap bejelentette, hogy Justin Fields fog kezdeni a hétvégi előszezon mérkőzésen.

Khalil Mack-et vissza akarta szerezni a Raiders

A hírek szerint a Las Vegas Raiders idén tavasszal megpróbálkozott Khalil Mack visszaszerzésével. A Bears-nek akkoriban igen nagy problémái voltak a fizetési sapkával és a jelek szerint a Raiders vezetősége ezt kihasználva megpróbálta visszaszerezni a korábbi játékosát.

79 yardos punt return touchdown

A tegnap esti Bears – Bills mérkőzést már a harmadik negyed közepére tulajdonképpen el is rendezte a vendég csapat de azért még megforgatták a kést a Bears csapatában. A Bills idei hatodik körös választottja, az elkapó Marquez Stevenson megiramodott egy punt után és 79 yardon keresztül cipelte touchdownra a labdát.

Mitchell Trubisky alaposan visszavágott a Bears-nek

Ugyan csak egy előszezon mérkőzésről van szó de Mitchell Trubisky azért megmutatta korábbi csapatának, hogy hiba volt ilyen könnyen lemondani róla. A most már a Buffalo Bills-t erősítő elsőkörös irányító jó játékának is köszönhetően tegnap este nagyon simán megverték a Chicago Bears-t.

Andy Dalton kezd az 1. játékhéten

Matt Nagy elmondása szerint a helyzet továbbra sem változott és Andy Dalton lesz a csapat kezdőirányítója az alapszakasz első játékhetén. A vezetőedző elmondása szerint látniuk kell, hogy mire is képes az irányítójuk egy alapszakasz mérkőzésen.

Mitchell Trubisky holnap este visszavághat a Bears-nek

Mitchell Trubisky idén lett a Buffalo Bills játékosa miután az Őt draftoló Chicago Bears nem hosszabbította meg a szerződését. Josh Allen a csapat kezdője, korábban sem merült fel kétség efelől de a két hete aláírt 258 millió dolláros szerződés még biztosabbá tette a helyét, azonban előszezon mérkőzés révén Trubisky bemutatkozhat az új csapatánál.

Meg kell műteni a kezdőnek draftolt offensive tacklet

Rossz híreket kapott a Bears ugyanis meg kell műteni az idei Draft második körében kiválasztott Teven Jenkins-t. A fiatal támadófalember hátsérülése nem javul így kés alá kell feküdnie. Erről Matt Nagy a csapat vezetőedzője számolt be és elmondta, hogy az elsődleges cél az, hogy még vissza tudjon térni a szezonban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.