Chicago Bears

Letartóztatták a Bears védőjét

Amikor beüt az offseason az NFL játékosok elkezdenek unatkozni és szitnte minden hétre jut egy letartóztatás. A legfrissebb játékos akinek kezén kattant a bilincs a Chicago Bears linebackere Matt Adams.

Veterán defensive tacklelel erősített a Buccaneers

A Tampa Bay Buccaneers legnagyobb hiányposztját Ndamukong Suh távozása óta a defensive tackle poszt jelentette azonban a tegnapi napon orvosolták a problémát. A távozó veterán játékos helyére egy veterán érkezett Akiem Hicks személyében.

Draft ellenőrző – NFC Észak

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC északi csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Ismét eladta magát a liga egyik legrosszabb irányítója

Nathan Peterman finoman szólva sem a jó irányítók közé tartozik de mindig sikerül csapatot találnia magának. Tegnap bejelentették, hogy egyéves szerződést kötött a Chicago Bears csapatával ahol pályafutása korábbi szakaszához hasonlóan tartalék lesz.

Két játékosától is megvált a Bears

A Chicago Bears talán mindenkit meglepett mikor tegnap elcserélte Khalil Mack pass rushert a Los Angeles Chargers csapatával. A csapat vezetősége ma folytatta a keret átalakítását illetve a fizetési sapka csökkentését.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.