Chicago Bears

Brian Flores-t interjúra hívja a Bears

A Miami Dolphins tegnap kirúgta Brian Flores-t de a jelek szerint nem lesz sokáig állás nélkül a vezetőedző. Az NFL Media munkatársának, Tom Pelissero-nak az információja szerint a Chicago Bears máris interjúra hívta az edzőt.

Mégsem Justin Fields játszik mert Covidos

A hírek szerint már véget is ért Justin Fields szezonja. Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy Ő lesz a kezdő a Chicago Bears hétvégi mérkőzésén azonban közbejött a Covid. A mai napon ugyanis pozitív teszt miatt tartalék/Covid listára került az irányító.

Justin Fields kezd a szezonzárón

Matt Nagy vezetőedző bejelentette, hogy az újonc irányító, Justin Fields fog kezdeni a hétvégi utolsó alapszakasz mérkőzésen. A Bears a Vikings vendégeként zárja a szezont. Ezek szerint a sérülés tandem még a szezon sem áll meg Chicagóban és tovább folytatódik az irányítók cserélgetése.

Jim Harbaugh visszatérhet az NFL-be

Az utóbbi hetek hírei alapján Jim Harbaugh visszatérhet az NFL világába. Ráadásul nem csak a csapatok érdeklődnek a San Francisco 49ers korábbi mestere iránt hanem Harbaugh-t is érdekelné a lehetőség. Legalábbis Bruce Feldman, a The Athletic’s munkatársának információja alapján.

Nick Foles vezetésével 12 év után győztek Seattleben

Tegnap este az idei szezonban először játszott Nick Foles és egyből sikerült nyerniük a tartalékirányítóval. A Chicago Bears a Seattle Seahawks vendégeként győzött egy mérkőzés végi touchdownal (és 2 pontossal) amivel megtörtek egy 12 éves sorozatot. Legutoljára 2009-ben tudtak utoljára nyerni Seattleben.

Nick Foles lesz a Bears kezdőirányítója

Az idei szezon sem telik el úgy, hogy ne láthassuk Nick Foles-t a kezdőcsapatban. Foles-nak ez már a 10. idénye lesz amikor minimum egy találkozón kezdő lesz az NFL-ben. Matt Nagy vezetőedző hivatalosan is bejelentette, hogy a sérülések miatt Foles lesz a kezdő a Seahawks elleni holnap esti mérkőzésen.

31 évesen az egyik legjobb szezonját futja a pass rusher

Robert Quinn a tavalyi szezon elején csatlakozott a Chicago Bears csapatához és sokan legyintettek rá mondván csak egy kiöregedett linebackerről van szó. A tavalyi szezonja nem is sikerült jól viszont az utóbbi időben nagy formába lendült.

Kirk Cousins szellem elkapója és peches puntok

Hajnalban a Chicago Bears 9-17-re kikapott hazai pályán a Minnesota Vikings csapatától és ezzel végleg elbúcsúzott az idei playoff szerepléstől. A mérkőzés nem volt emlékezetes de azért volt néhány érdekes játék a találkozón.

A vasárnapi játéknap legnagyobb touchdownjai

Ahogyan mondani szokták volt itt minden mint a búcsúban. Az NFL egy videóban összegyűjtötte a vasárnapi mérkőzések legnagyobb 6 pontot érő játékait. Többek között volt szerzett labdából szerzett TD, hosszabbítást eldöntő 6 pontos illetve 97 yardos visszahordott touchdown is.

A tegnapi mérkőzések párosításai

Washington Football Team 20-27 Dallas Cowboys Tennessee Titans 20-0 Jacksonville Jaguars Houston Texans 13-33 Seattle Seahawks Kansas City Chiefs 48-9 Las Vegas Raiders New York Jets 9-30 New Orleans Saints Carolina Panthers 21-29 Atlanta Falcons Cleveland Browns 24-22 Baltimore Ravens Los Angeles Chargers – New York Giants Denver Broncos 38-10 Detroit Lions Cincinnati Bengals 23-26 […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.