Chicago Bears

Justin Fieldst elcserélheti a Bears

A Chicago Bears választhat elsőként az idei Drafton és első ránézésre azt gondolhatnánk, hogy nem fognak irányítót választani miután ott van náluk Justin Fields. A helyzet viszont nem ennyire egyszerű. Jason La Canfora jelentése szerint több general manager is azon a véleményen van, hogy elérhető lesz az irányító azaz egy megfelelő ajánlat ellenében a Bears…

Az első választás és a legtöbb szabad pénz Chicagóban

A Houston Texans vasárnap este, saját magukat is meglepve, megverték az Indianapolis Colts csapatát amivel nem lenne probléma mert a győzelemért lépnek pályára a csapatok de ez igen sokba kerülhet a jövőt tekintve. A Chicago Bears kikapott és miután a Texans-nak a 3 győzelem mellett volt egy döntetlenje is ezért “elvesztették” az első választás jogát.

Két mérkőzésen sem tudtak viselkedni a lelátón

A képernyőkön mindig azt látjuk, hogy a nézőtéren egymás mellett üllnek a különböző mezt viselő szurkolók és békésen nézik a találkozókat. Azonban nem mindig maradnak ilyen nyugodtak. Igen sok alkalommal egymás esnek a szurkolók. Az előző fordulóban a Los Angeles Chargers és a Chicago Bears stadionjában sem tudtak viselkedni a szurkolók.

A liga történetében a legtöbb győzelemmel rendelkezik a Packers

Tegnap este összecsapott a liga történetének két legrégibb csapata, a Chicago Bears és a Green Bay Packers. A két franchise, a koránál fogva is, rengeteg, pontosabban a legtöbb győzelemmel rendelkezett a liga történetében. A mérkőzés kezdetekor mindkért csapat 786 győzelemmel rendelkezett.

NFL rekordot is láthattunk tegnap

A szokásoknak megfelelően ezúttal is három mérkőzést közvetített vasárnap este az ARENA4 az NFL alapszakaszának 11. fordulójából. A sort az Atlanta Falcons és a Chicago Bears látványos összecsapása nyitotta, a házigazda végül 27-24-re diadalmaskodott, a találkozón pedig egy NFL-rekordot is láthattak a nézők.

A mai mérkőzések párosításai

Tegnap este folytatódott a nagyüzem és az esti műsorsávban mondhatni visszafogottan teljesítettek a csapatok. Vagy mondhatom úgy, hogy inkább a védelmek domináltak mert többségében alacsony potnszámú illetve egy labdabirtokláson belüli mérkőzéseket játszottak a csapatok.

A mai mérkőzések párosításai

A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk. A késő esti idősávban egy rangadó következik amelyen két olyan együttes csap össze amelyek túlszárnyalták a szezon előtti várakozásunkat. A 8-1-es mérleggel rendelkező Vikings fogadja a 6-3-al álló Cowboys csapatát. Hétfő hajnalban egy csoportrangadó, a…

A 11. forduló menetrendje

Hajnalban a Packers és a Titans összecsapásával kezdődik a 11. játékhét ami a korábbi évek alapján igazi rangadónak számított volna. Idén azonban a Packers szenvedése, és a Titans visszafogottsága miatt némileg vesztett az értékéből. A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.