Chicago Bears

Nick Foles továbbra is versenyben van a Bears kezdő posztjáért

Deshaun Watson és Russell Wilson neve is szóba került a Chicago Bears irányítóposztja kapcsán de a hírek szerint a jelenlegi irányítóval is számolnak. Persze ez nem Mitchell Trubisky-ről szól mert a korábbi Top Draft választott biztosan távozni fog hanem Nick Foles kaphat még egy esélyt.

5th year option, lehetőség vagy rabiga?

Lejár a szerződése olyan játékosoknak, mint Mitchell Trubisky, Solomon Thomas, Corey Davis, John Ross, csak néhány név azok közül, akiknek nem lett lehívva a 5th year option. Nézzük, mi is ez az 5. éves opció?

Két elkapó kaphat franchise taget idén

Február 23.-tól kezdődik az az időszak amikor a csapatok franchise taget adhatnak azokra a játékosaikra akiket szeretnének a csapatnál tartani de nem tudtak megegyezni a hosszútávú szerződésről. Idén a lecsökkentett fizetési sapka miatt valószínűleg kevesebb játékos fog taget kapni de már most van két elkapó aki potenciális tag esélyesnek számít.

Carson Wentz a Bears játékosa lehet

Adam Schefter hétvégi információja szerint a hét elején el fog dőlni Carson Wentz sorsa. A Philadelphia Eagles kezdőirányítóját az alapszakasz végén lecserélték az újonc Jalen Hurts-re pedig a csapat még versenyben volt a playoffért így Wentz nem akar tovább a csapatnál maradni.

Deshaun Watson-nál több mérkőzést nyert meg Mitchell Trusbisky

Deshaun Watson és Mitchell Trubisky személyében két olyan irányító jövője is kétséges akiket a négy évvel ezelőtti Draft első körében választott ki a csapata. Nagy különbséget jelent, hogy egészen más ok miatt vált bizonytalanná a helyzetük csapaton belül.

Nem mindennapi, hogy a mérkőzés piros zászlóval kezdődik

Érdekesen indult a múlt hétvégi összecsapás, Green Bay Packers és a Chicago Bears hétvégi mérkőzése. A Packers végezte el a kickoffot de Cordarrelle Patterson visszahordó kicsúszott a pályáról amikor hozzáért a labdához. Vagy egy kicsivel később és ennek a különbségnek nem kis jelentősége van.

Az NFC playoff összes kimenetele egy helyen

Az AFC-ben viszonylag egyszerű a helyzet ha a playoff helyek kimenetelét nézzük. Érdekes módon az NFC-több, 4 csapat számít biztos résztvevőnek de az eredmények miatt itt még egyik kiemelési hely sincs garantálva.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.