Chicago Bears

A liga történetében a legtöbb győzelemmel rendelkezik a Packers

Tegnap este összecsapott a liga történetének két legrégibb csapata, a Chicago Bears és a Green Bay Packers. A két franchise, a koránál fogva is, rengeteg, pontosabban a legtöbb győzelemmel rendelkezett a liga történetében. A mérkőzés kezdetekor mindkért csapat 786 győzelemmel rendelkezett.

NFL rekordot is láthattunk tegnap

A szokásoknak megfelelően ezúttal is három mérkőzést közvetített vasárnap este az ARENA4 az NFL alapszakaszának 11. fordulójából. A sort az Atlanta Falcons és a Chicago Bears látványos összecsapása nyitotta, a házigazda végül 27-24-re diadalmaskodott, a találkozón pedig egy NFL-rekordot is láthattak a nézők.

A mai mérkőzések párosításai

Tegnap este folytatódott a nagyüzem és az esti műsorsávban mondhatni visszafogottan teljesítettek a csapatok. Vagy mondhatom úgy, hogy inkább a védelmek domináltak mert többségében alacsony potnszámú illetve egy labdabirtokláson belüli mérkőzéseket játszottak a csapatok.

A mai mérkőzések párosításai

A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk. A késő esti idősávban egy rangadó következik amelyen két olyan együttes csap össze amelyek túlszárnyalták a szezon előtti várakozásunkat. A 8-1-es mérleggel rendelkező Vikings fogadja a 6-3-al álló Cowboys csapatát. Hétfő hajnalban egy csoportrangadó, a […]

A 11. forduló menetrendje

Hajnalban a Packers és a Titans összecsapásával kezdődik a 11. játékhét ami a korábbi évek alapján igazi rangadónak számított volna. Idén azonban a Packers szenvedése, és a Titans visszafogottsága miatt némileg vesztett az értékéből. A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk.

Justin Fields irányító futott yard rekordot döntött

Justin Fields a Miami Dolphins ellen kiemelkedően teljesített még akkor is ha a végén vesztesen távozott. A másodéves irányító 178 futott yardot ért el vasárnap este, ami egy mérkőzésen, egy irányítótól a legtöbb a modern NFL történetében (1935 óta). A korábbi rekordot Michael Vick tartotta, aki 2002-ben, 173 yardot futott a Minneosta Vikings ellen.

A Packers ugyanazt kínálta de a Steelers végül a Bears mellett döntött

A Green Bay Packers finoman szólva is szenved az idei szezonban és rossz teljesítményben benne van Aaron Rodgers is. A veterán irányító igazi minőségi célpont nélkül maradt és ez látványosan megnehíti a dolgát. Emiatt a szurkolók egy elkapóra számítottak a csere időszak vége előtt.

TRADE: Chase Claypool a Bears játékosa

Miután a Chicago Bears tegnap elcserélte az egyik linebackerét ma megerősítette az elkapósorát. Roquan Smith távozott és a mai napon érkezett a Pittsburgh Steelers elkapója Chase Claypool. Az elkapóért cserébe a Bears átadja a jövő évi második körös választását, nem a saját választását hanem a Ravens-től tegnap kapott cetlit.

BREAKING: Roquan Smith-t megszerezte a Ravens

A Chicago Bears elcserélte linebackerét Roquan Smith-t a Baltimore Ravens csapatával. A védő ellenértékeként egy 2023-as második és ötödik körös Draft cetlit adnak át – jelentette be Ian Rapoport, az NFL Network Insiderje egy forrásra hivatkozva.

A hetedik forduló menetrendje

Hajnalban a hetedik forduló veszi kezdetét amelyen a Cardinals fogadja a Saints csapatát. A Cardinals a tavalyi playoff szerelés után csalódást keltően kezdte a szezont így mindenképpen javítaniuk kell. A vasárnap estét a februári döntős Bengals és a Falcons összecsapása nyitja.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.