Chicago Bears

A Draftolt játékos miatt repült a veterán

A csapat nem minden játékosa örül egy jól sikerült Draftnak vagy egy a posztjára érkező jó játékosnak. Így van ezzel Charles Leno, a Chicago Bears offensive tackleje akinek hét szezon után, a második körös választásuk miatt kell elhagyni a csapatát miután tegnap megváltak tőle.

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

Irányítóért cserélt fel a Chicago Bears

A Chicago Bears felcserélt és megszerezte a New York Giants által birtokolt 11. választást. A választásért átadták az idei 20., 164. és a jövő évi első és negyedik körös választásukat. Nem olcsó de az első körben 9 helyért fizetni kell. A felmozgás után pedig Justin Fields-t választották.

A Bears felcserélhet egy irányítóért?!

A hírek szerint egy olyan is felcserélhet az első körben egy irányítóért amelyikről eddig még szó sem esett. A Washington Football Team, a New England Patriots és a Denver Broncos csapatát emlegették eddig de most csatlakozott hozzájuk a Chicago Bears is.

A 16 mérkőzéses alapszakaszban negatív rekorder a Bears és a Jets

Miután a héten be fogják jelenteni az alapszakasz mérkőzések számának növelését így negatív rekorder lett a Chicago Bears és a New York Jets csapata is. A két csapat az egyetlen amely 1978 óta egyetlen olyan irányítót sem tudott felmutatni amelyik egy alapszakaszban elérte volna a 4.000 passzolt yardot.

Már eldőlt a Bears irányítóversenye?

A Chicago Bears vezetősége nagyot akart robbantani és több Top irányítót akartak szerezni a csapatuknak. Russell Wilson-ért állítólag egy komoly ajánlatot tettek de Deshaun Watson neve is szóba került a Medvékkel kapcsolatban azonban a végén a C terv vált valóra

A 49ers választhat a harmadik helyen de az utóbbi években nem jöttek be a feltradeek

A San Francisco 49ers tegnap megszerezte a Miami Dolphins-tól a harmadik választás jogát. A választásért átadták az idei 12., az idei harmadik és két jövőbeli elsőkörös választást. Ennyit pedig csak akkor fizetnek ha irányítót akarnak kiválasztani. Trevor Lawrence lesz az első, valószínűleg Zach Wilson lesz a második így Justin Fields vagy Trey Lance lesz a

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.