Carolina Panthers

Sam Darnold lesz a kezdő irányító vasárnap a Broncos ellen

A Panthers a pontszerzésen kívül mindent megtett a Baltimore elleni győzelem érdekében, így újabb változást hajtottak végre irányító poszton. Az ideiglenes vezetőedző Steve Wilks kedden közölte az irányítóival, hogy Sam Darnold kezd a héten a Broncos ellen hazai pályán, így ő lesz a negyedik irányító, aki idén pályára lép, és a harmadik, aki kezdőként teszi […]

Három játékos a kezdőbe, három a padra – 11. hét

Este beindul a mai meccsmaraton így érdemes ránézni a Fantasy csapatokra is. A szezon előrehaladtával egyre érdekesebb teljesítményekkel találkozhatunk. A FumbleForum ad három tippet, három játékost akit kezdőben szerepeltess és hármat akit a padra tegyél.

Visszavágott a Panthers

Ma hajnalban a Carolina Panthers és az Atlanta Falcons csoportrangadójával indult az alapszakasz tizedik játékhete. Az esős időben rendezett találkozón a házigazda Panthersnek sikerült visszavágnia a két héttel ezelőtti hosszabbításos vereségért, a Carolina végül 25-15-ös győzelmet aratott.

A 10. forduló menetrendje

Hajnalban egy csoportrangadóval kezdődik a 10. játékhét. A Carolina Panthers fogadja az Atlanta Falcons csapatát és miután a csoport mindegyik csapata negatív mérleggel rendelkezik így nagy fonotssággal bír az összecsapás.

Joe Mixon franchise rekordot döntött

A Cincinati Bengals running backje Joe Mixon 211 scrimmage yardot és öt touchdownt szerzett a Carolina Panthers elleni 42-21-es győezelm során. Vasárnap este ezzel Mixon a szerzett yardokban megdöntötte a Bengals franchise rekordját. Az 5 touchdownja is frnachise rekordot jelent.

Borzasztó komoly ajánlatott tett le a Rams

A Los Angeles Rams igazából évek óta All-Int mondott és a jelenlegi keretéből akarja kihozni a legtöbbet és nem foglalkoznak a jövővel. Rengeteg Draft picket feláldoztak már a jelenlegi sikerekért így nem lepődök meg rajta, hogy még többet feltettek volna a keret megerősítése céljából.

A Panthers egy szívszorító hosszabbításban kikapott a Falcons csapatától

Mindig sok furcsaság van, amikor a Panthers és a Falcons összecsap. A vasárnapi meccs talán a csúcs volt mind közül. A Panthers hosszabbításban 37-34-re kikapott a Falcons csapatától, a lehető legfurcsább módon, mindkét csapat a végén vitte be a meccset eldönteni látszó ütéseket.

Ismerd meg az ellenfelet: Tampa Bay Buccaneers

A Panthers visszatér Charlotte-ba a második NFC South-beli mérkőzésre és az ideiglenes vezetőedző Steve Wilks első hazai mérkőzésére. A Tampa Bay (3-3) lesz az ellenfél, akik vasárnap magyar idő szerint 19 órakor a Bank of America Stadiumba látogatnak. A Buccaneers reméli, hogy a 6. héten a Pittsburgh ellen elszenvedett 20-18-as vereség után a héten a […]

A Ravens és a Rams hajrázik a legrosszabbul

Amennyira fontos és önbizalom növelő, hogy ha egy csapat jól szerepel a mérkőzések utolsó negyedében annyira rossz és lélekromboló, hogy ha egy együttes a korábban felépített előnyét mindig leaadja a mérkőzés végén.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.