Carolina Panthers

Előre tekintve 2022-re: A védelem áttekintése

A Panthers a 2021-es szezont a második helyen zárta a védelmek rangsorában, ami sokkal jobb, mint az előző évben volt (2020-ban a 18. helyen álltak). Ez már jó. Vannak még dolgok, amelyeken dolgozni kell, különösen azzal, ahogy a dolgok az év végén széthullottak, miután a sérülések és a lemorzsolódás elérte a csapatot.

Matt Rhule megvédte a folyamatát

Matt Rhule, a Panthers vezetőedzője hallotta a szurkolók nemtetszését. Megérti, hogy miért. De Rhule a Buccaneers elleni 32-6-os vereség után, amelyet követően 5-10 a Carolina mutatója, megvédte a munkáját, ahogyan felépítette a dolgokat itt.

Csoportgyőzelem 14 év után

A végtelen méretű sérüléshullám miatt volt félnivalónk. S az első drive sem igazán győzött meg minket, hiszen ekkor még elég nagy egyet nem értésben dolgozik Tom Brady és a visszatérő Antonio Brown. Punt.Jön Cam Newton.

A Panthers 32-6-ra kikapott Buccaneers csapatától

A Panthers két irányítóval játszott vasárnap, de arra nem volt válasza, akit a Buccaneers használt. Tom Brady, a Bucs irányítója még a megszokott célpontjai nélkül is a tipikusan hatékony volt a 32-6-os győzelem során, amivel a Panthers 5-10-re rontotta a mutatóját ebben a szezonban.

Visszatérése után kezdőként az első győzelmére hajt Cam Newton

Bevallom, amikor elszerződött a csoportból, már nem gondoltam, hogy még visszatér az NFC South-ba. De visszatért. Igaz a mérkőzéseken mutatott passzpontosság már nem az igazi. Vannak meccsek, ahol szinte negegyedenként váltják egymást P.J. Walker-rel, annyira nem látják Matt Rhule-ék ez az offense kivel is működhetne egyáltalán.

A hibátlan kezdés után nagyon megtorpant a Cardinals

Hajnalban a playoff szempontjából fontos mérkőzést rendeztek amelyen az Arizona Cardinals fogadta az Indianapolis Colts csapatát. A vendégek győzelmével zárult a találkozó akik a rossz szezonkezdet után (1-4) nagyon belelendültek és most már 9-6-os mérleggel rendelkeznek.

A Panthers 31-14-re kikapott Buffalóban

A Panthersnek nem volt rúgója vasárnap. Kiderült, hogy ez csak az egyik problémájuk volt. A labda mozgatásának tartós nehézségei – amelyek egész évben kínozták őket – ismét távol tartották őket a győzelemtől.

Cam Newton félretette a büszkeségét, és megtette, amit tudott

A Panthers nem feltétlenül azért igazolta a második irányítót, mert akarták. Azért tették, mert egy sérülés miatt kénytelenek voltak egy új embert behozni az utcáról, és elkezdtek neki egy új rendszert tanítani, amely pár hét után koordinátort váltott, mert nem mentek tökéletesen a dolgok.

Cam Newton 11 mérkőzés óta nyeretlen a Panthers kezdőirányítójaként

A Carolina Panthers-nál nagy volt az öröm a szezon elején miután megnyerték az első három mérkőzést de azóta nagyon fordult a világ. Az azóta lejátszott 10 mérkőzésen csak 2-8-as mérleggel zártak és a teljesítményükön nem javított a csapat korábbi MVP-jének visszatérése sem.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.