Carolina Panthers

A Panthers hosszabbításban kapott ki a Vikings csapatától 

A Panthers nem adta fel, pedig minden szempontból várható volt. Ettől talán még kegyetlenebb lett az eredmény. A Panthers 34-28-ra kikapott a Vikings csapatától a hosszabbításban, pedig a nap nagy részében nem tűntek képesnek arra, hogy elérjék a céljukat.

Blokkolt punt és touchdown

A Minnesota Vikings-nak a saját endzoneja előtt kellett puntolnia így a Carolina Panthers jó mezőnypozícióra számíthatott de még ennél is jobban jöttek a játékból. A rúgást ugyanis sikerült blokkolniuk és gyorsan összeszedték a labdát amiből egyből touchdownt szereztek.

A Panthers 21-18-ra kikapott az Eagles-től  

A Panthers ebben a szezonban időnként kacérkodott a katasztrófával, de többnyire elkerülte azt. Vasárnap az összes apró csapás egyszerre érte őket utol, és egy nagy lett belőle. Miután a Panthers a már megszokott harmadik negyedbeli bénázással nyitva hagyta az ajtót, 21-18-ra kikapott az Eagles-től a Bank of America Stadiumban.

Stephon Gilmore megszerzése egy önbizalombomba 

A Panthers nem fél nagy lépéseket tenni a cornerback poszton, sem a jövő, sem a jelen érdekében. És nem is feltétlenül fejezték még be. Miután egy hete egy csere során megszerezték a korábbi top10-es CJ Hendersont, hogy egy fiatal játékost képezzenek, a Panthers szerdán egy sokkal közelebbi cél érdekében kötött meg egy üzletet.

A tegnapi mérkőzések eredményei

New York Jets 27-24 (h.u.) Tennessee Titans Philadelphia Eagles 30-42 Kansas City Chiefs Dallas Cowboys 36-28 Carolina Panthers New Orleans Saints 21-27 (h.u.) New York Giants Minnesota Vikings 7-14 Cleveland Browns Chicago Bears 24-14 Detroit Lions Buffalo Bills 40-0 Houston Texans Miami Dolphins 17-27 Indianapolis Colts Atlanta Falcons 30-34 Washington Football Team San Francisco 49ers […]

A Cowboys meg akarja törni a rossz sorozatát a Panthers ellen

Ma este a Dallas Cowboys és a Carolina Panthers csapatával kezdődik a meccsdömping. Jó összecsapásra lehet számítani ugyanis mindkét csapat jó formában kezdte a szezont. A Panthers jelenleg veretlen és a Cowboys is pozitív mérleggel vezeti a csoportját.

A mai mérkőzések párosításai

2021. október 3. 19:00 New York Jets – Tennessee Titans Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs Dallas Cowboys – Carolina Panthers (Arena4) New Orleans Saints – New York Giants Minnesota Vikings – Cleveland Browns Chicago Bears – Detroit Lions Buffalo Bills – Houston Texans Miami Dolphins – Indianapolis Colts Atlanta Falcons – Washington Football Team […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.