Carolina Panthers

Visszaszámlálás az edzőtáborig: Irányítók

A Panthers megígérte, hogy addig próbálkozik az irányítói poszton, amíg nem találják meg a megfelelő játékost. És bár lehet, hogy nem ő a legnagyobb név, a Panthers azt reméli, hogy Sam Darnold előrelépést jelent a poszton, és egyben értéket is.

14 szezon után visszavonult Ted Ginn Jr.

Ted Ginn Jr. elkapó ma hajnalban 14 szezon után bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. Az elkapót a 2007-es Draft első körének 9. helyén választotta ki a Miami Dolphins és a pályafutása során összesen hat csapat játékosa volt.

Jermaine Carter készen áll bizonyítani, hogy ide tartozik

A Panthers idén szeretné, ha az ellenfelek találgatnának, és néhány embert frissen akarnak tartani, ezért olyan linebackerekre lesz szükségük, akik egynél több dologra is képesek. Jermaine Carter úgy véli, tavaly elkezdte bizonyítani, hogy ő is egy ilyen ember lehet, és hogy a jövőben is fontos része lehet a védelemnek.

Megvan a Steelers kezdő guardjának utóda

A Pittsburgh Steelers tegnap hatalmas meglepetésre megvált a korábbi kezdő guardjától David DeCastro-tól. A támadófalember elküldésével 8.75 millió dollárt spórolt a Steelers és az anyagiak nyomós szerepet játszhattak az elküldésében.

A Panthers közös edzéseket tervez a Colts és a Ravens csapatával

Bármennyire is várják a játékosok az edzőtábort, előbb-utóbb belefáradnak abba, hogy egymásra néznek és a saját csapattársaik ellen gyakorolnak. A Panthers számára ez nem jelent majd problémát a nyáron, mivel az edzőtábori menetrend részeként két közös edzést tartanak más csapatokkal.

Az új szabályok enyhítik a beoltottakra vonatkozó korlátozásokat

Amikor Matt Rhule, a Panthers vezetőedzője szerdán lesétált a pályáról, hogy lezárja a pályán zajló minicamp edzést, már tudta, hogy új NFL-szabályzat van a COVID-19 oltási protokollokra vonatkozóan. A konkrétumokat abban a pillanatban nem ismerte, de egy dolgot biztosan tudott.

Taylor Moton valószínűleg marad a jobb oldalon

A Panthers több opciót is megvizsgál, miközben próbálja rendezni a támadófalat. De arra nem készülnek, hogy drámai változást hajtsanak végre a legeredményesebb játékosukkal, ha a fal legfontosabbnak tartott pozíciójának betöltéséről van szó.

Sam Darnoldnak jó a karja, most a lábmunkáján dolgoznak

A Panthers új irányítóedzője, Sean Ryan sokféle irányítót edzett már. De az a célja, hogy pontosan ugyanúgy tanítsa őket, és most bátorítja, hogy milyen tanítványa van. Mielőtt ebben a holtszezonban csatlakozott a Panthershez, az előző két irányítója Matthew Stafford és Deshaun Watson volt, akikben kevés a közös vonás. Ryan a Giantsnél Eli Manninggel is dolgozott,

All-Pro visszahordót szerződtetett a Jaguars

A Jacksonville Jaguars-nak idén rengeteg szabad helye volt és nagy bevásárlást tartott a szabadügynökpiacon. Az új fogásuk a korábbi Pro Bowl-er és All-Pro elkapó Pharoh Cooper aki viszont nem a posztján hanem a speciális egységben visszahordóként alkotott maradandót.

Most vagy soha! Kulcsfontosságú szezon előtt állnak!

Idén is több olyan játékos van az NFL-ben aki számára kulcsfontossággal bír majd az idei szezon. Többek számára igen magasan volt a léc a kiválasztásukkor és az eddigi pályafutásuk során nem igazán tudták megmutatni, hogy tényleg megérte a Draft cetlit.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.