Carolina Panthers

5 irányítócsere ami létre jöhet idén

Az idei offseasonban sohasem látott irányítómozgásokra lehet számítani. Már eddig is elcserélték Matthew Stafford-ot, Jared Goff-ot és Carson Wentz-t. Ezzel már csapatot váltott két 1/1-es és egy 1/2-es irányító és ha csak a pletykák fele beigazolódik akkor rekordszámú irányítómozgást láthatunk.

2021 Panthers Mock Draft Report 1.0: Irányítók, tight end és még sokan mások

Az első mock draft sokféle választási lehetőséget jósol a Carolina számára, kezdve az irányítótól, a támadófal és a tight end poszton át, egészen a linebackerig. Ryan Wilson (CBS Sports) szerint a Panthers felcserél a 3. helyig, hogy megszerezhesse az Ohio State irányítóját, Justin Fields-et, míg Vinnie Iyer (Sporting News) Zach Wilsont (BYU) jósolja Carolina-nak a

Támadófalembernek adhat franchise taget a Panthers

A Panthers csapatánál tudják, hogy nagy szükségük van erősítésre a falban. Dönthetnek úgy, hogy már ma megkezdik a probléma kezelését. Kedd volt az első nap, amikor az NFL csapatai használhatják a franchise tag-et, hogy megakadályozzák a potenciális korlátlan szabad ügynökök kilépését a piacra.

Cam Newton még nem akar visszavonulni

Cam Newton egy korábbi NFL elkapó Brandon Marshall podcastjében volt vendég ahol az irányító jövőjéről esett szó. Newton állítása szerint még fel sem merült benne a visszavonulás gondolata mert a büszkesége sem engedi meg. Emellett jelenleg nincs 32 jobb irányító nála.

A Panthers mindent bedob Deshaun Watson-ért

Amióta Deshaun Watson cserét kért a Hosuton Texans-tól szinte az egész ligával szóba hozták az irányítót. A rengeteg érdeklődő közül azonban kiemelkedik egy csapat amelyik igazán sokat feláldozna, hogy a rosterén tudja az irányítót.

A Panthers elküldi a kezdő defensive tacklejét

A mai napon biztossá vált, hogy a Carolina Panthers 8 szezon után megválik a kezdő defensive tacklejétől Kawann Short-tól. A védőfalembert a 2013-as Draft második körében választották ki és egész pályafutása során a csapat játékosa volt.

Több csapat is érdeklődik Sam Darnold iránt

Három évvel ezelőtt a New York Jets igen sok Draft picket átadott, hogy megszerezhesse Sam Darnold-ot de az irányító nem hozta az elvárt szintet. Nem hívták le az ötödik éves opciót és most szeretnének megválni a játékosuktól és a hírek szerint nincs is hiány az érdeklődőkből.

Fontos dátumok a 2021-es NFL holtszezonban

A 2021-es holtszezon naptár már most másként néz ki, mint a legtöbb évben, mivel a COVID-19 hatással van az NFL Combine-ra. De hasonlóan 2020-hoz, a liga továbbra is innovatív módszerekkel próbál megoldást találni a folytatásra.

Számos irányító lehet lehetőség a Panthers számára, köztük a jelenlegi is

Szórakoztató dolog az irányítókról álmodozni. Szórakoztató az irányítókról beszélni. Szórakozni az irányítókról vitatkozni. Alkalmanként azonban beköszön a valóság. És ez gyakran már kevésbé szórakoztató. A Pantherst a közelmúltbeli beszámolókban említik az irányító Matthew Stafford cseréjével kapcsolatban, egyetlen egyszerű okból – belekeveredtek a témába.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.