Carolina Panthers

Teddy Bridgewater és Drew Lock egyforma eséllyel indul

A Denver Broncos a héten megszerezte a Carolina Panthers irányítóját Teddy Bridgewater-t ami átírta a Draft stratégiát mert irányítót vártak az első körben. A nyilatkozatok szerint azonban az irányító megszerzésével még semmi sem dőlt el csapaton belül.

A trade-ek éjszakája

A Panthers lefelé cserélt a második körben, és további pickeket szerzett. A Panthers rengeteg hívást fogadott, és végül péntek éjjel megkötötték az üzletet. A Panthers átadta a második körös pickjét a Bearsnek, amikor a Chicago feljebb akart lépni, hogy megszerezze az Oklahoma State tackle-jét, Teven Jenkinst.

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

Teddy Bridgewater Denverben folytatja

Voltak még nyitott kérdések, amiket a Panthers szerdán megválaszolt. A Panthers szabaddá tette az utat az új irányító, Sam Darnold számára, hogy mindenféle feje felett gyülekező felhő vagy a státuszával kapcsolatos kétségek nélkül dolgozhasson: az aktuális kezdő irányítót, Teddy Bridgewater-t elcserélte a Broncoshoz egy 2021-es hatodik körös pickért.

Nem választani senkit a 8. helyen?!

A Panthers összes lehetősége közül, amit a 2021-es NFL Draft nyolcadik helyes választása kínál, a legjobb módja a csapat fejlesztésének az lehet, ha valaki más használja fel a nyolcadik helyes választást. Attól függően, hogy hogyan alakul a tábla, és a saját preferenciáik a játékosokkal kapcsolatban, a Panthersnek lehetősége lehet arra is, hogy jövő héten lefelé

BREAKING: Teddy Bridgewater-t megszerezte a Broncos

A Carolina Panthers miután megszerezte Sam Darnold-ot megszabadult a tavaly szerződtetett irányítójától. Teddy Bridgewater tavaly kötött hároméves szerződést a csapattal de most egy hatodik körös választásért megszerezte a Denver Broncos csapata.

Cornerback az első körben

Egy csapatot nem lehet egyszerre újjáépíteni. Túl sok a feladat, és nincs elég draft választásod vagy pénzed ahhoz, hogy mindent, amit akarsz, pontosan akkor javíts meg, amikor akarod, ezért néha be kell érned kevesebbel. Olyan ez, mint amikor veszel egy házat, és tudod, hogy szeretnéd átalakítani a konyhát és a fürdőszobát, de rájössz, hogy még

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

Igen, draftolni még egy irányítót

A Panthersnek jelenleg rengeteg irányítója van. Túl sok, őszintén szólva. De ez nem ok arra, hogy ne draftoljanak még egyet – feltéve, ha az a megfelelő -, és ezt senki sem tudja jobban, mint a Panthers general managere, Scott Fitterer.

Elkapó az első körben

Az NFL csapatok számára az a csodálatos dolog a draftban, hogy lehetőséget ad arra, hogy az elkövetkező évekre feltöltsék a keretet olyan játékosokkal, akiknek meghatározott összegű szerződésük van. Az “elkövetkező években” is fontos dolog, de a “meghatározott összegű” még fontosabb, hiszen a liga egyik legjobban fizetett posztjáról beszélünk.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.