Carolina Panthers

Két kiváló futó is csapatot váltott

Az előző szezonban Jamaal Williams, a Detroit Lions running backje szerezte a legtöbb TD-t az NFL-ben, szám szerint 17 alkalommal jutott be az end zone-ba. Ő végül a New Orleans Saintsnél folytatja pályafutását, a klub egy három évre és 12 millió dollárról szóló szerződéssel ajéndékozta meg.

86 éves korában elhunyt Jerry Richardson, a Panthers alapítója

Jerry Richardson, a Carolina Panthers alapítója szerda este, 86 éves korában elhunyt. A helybéli férfinak, akit a régió formált, az életútja abban csúcsosodott ki, hogy a profi futballt a Carolinába hozta amivel kitörölhetetlen nyomot hagyva az általa szeretett térségben.

A 49ers megtalálta a következő védelmi koordinátorát

A San Francisco 49ers a jelek szerint már meg is találta a következő védelmi koordinátorát. A 49ers vezetősége azt tervezi, hogy Steve Wilks-t nevezi ki a csapat DC-jének, jelentette ma az NFL Network két munkatársa Ian Rapoport és Tom Pelissero. Wilks DeMeco Ryans helyére érkezik, akit január utolsó napján kinevezték a Houston Texans vezetőedzőjének.

A Panthers új vezetőedzője stabilitást akar irányítóposzton

A Carolina Panthers új vezetőedzője, Frank Reich célja, hogy nagyobb stabilitást érjen el az irányító poszton, mint az Indianapolisban töltött időszakában. Irányításának ideje allatt a Colts, kevesebb mint öt szezon alatt, hét kezdőirányítót is bevetett.

A Steelers 24-16-os győzelmet aratott

A Steelers vasárnap azt tette a Panthersszel, amit a Panthers az utóbbi időben szokott tenni az ellenfelekkel. Az a tény, hogy a képlet ismerős volt, nem teszi könnyebbé a dolgot egy olyan csapat számára, amelyik egy kisebb sorozatban volt.

A párducokhoz látogat a Steelers

Az NFL 15. fordulójában Carolina-ba utaztunk, és a Panthers ellen lépünk pályára délután, magyar idő szerint pedig 19:00-kor kezdődik majd a mérkőzés. Sok mindenben hasonlít látszólag a két csapat, azonban mégis nagy különbségek vannak köztük. Mind a ketten 5-8-as mérleggel állnak a csoportjukban, azonban míg a Steelers közel esélytelen a rájátszásba jutásra, addig a Carolina…

Ismerd meg az ellenfelet: Pittsburgh Steelers

A Panthers rájátszás-reményei a Seattle-ben aratott győzelemmel továbbra is életben vannak, és a szezon első győzelmi sorozatát szeretnék három meccsesre növelni. A Carolina (5-8) vasárnap magyar idő szerint 19 órakor a Bank of America Stadiumban a Steelerst (5-8) fogadja.

Ismerd meg az ellenfelet: Seattle Seahawks

A 12. heti bye weeket követően a Panthers vasárnap visszatér a pályára, és első idegenbeli győzelmét szeretné megszerezni. A Carolina (4-8) ezen a héten Seattle-be (7-5) utazik, ahol magyar idő szerint 22:25-kor lép pályára a Lumen Field-en.

Baker Mayfield a Rams-nél folytatja

Baker Mayfield Los Angelesbe költözik. A Los Angeles Rams megszerezte a korábbi Draft 1/1-es választott Baker Mayfieldet a Carolina Panthers waiveréről, jelentette Ian Rapoport és Tom Pelissero, az NFL Network Insiderek tegnap este.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.