Carolina Panthers

Robby Anderson szeretné maga mögött hagyni a tavalyi évet

A Panthers elkapója, Robby Anderson idén új számmal, nevének módosított írásmódjával és új célkitűzéssel lép pályára. Talán a legfontosabb, hogy egy új támadójátékban, amely segíthet neki abban, hogy jobb változata legyen önmagának, mint amit tavaly láthattunk.

A trend határozottan felfelé mutat” Matt Corral esetében

Matt Corral múlt csütörtökön megdobta első touchdown passzát a Bank of America Stadiumban, amikor a Panthers a kötelező minitábort a pályáján zárta. A stadion változatosságot kínált az OTA-k szokásos edzéskörülményeihez képest, de Corral nem az a típus, aki bármilyen mérföldkőbe belebonyolódna. Túl sok a tennivaló.

Frankie Luvu megosztja energiáját és örökségét

Luvu az elmúlt szezonban, a Panthersnél töltött első évében azzal szerzett magának hírnevet, hogy energiát hozott a meccsekre, és az idei holtszezonban tovább növelte ezt azzal, hogy örökségének egy részét átvitte az edzőpályára.

Jaycee Horn, a “focifüggő” visszatért a pályára

Jaycee Horn bevallotta, hogy sosem volt jó a várakozásban. Így ahogy a Panthers cornerbackje dolgozik a visszatérésen és újra az „újonc“ évét tölti, minden egyes ismétlést élvez az OTA-k során.

Draft ellenőrző – NFC Dél

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC déli csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Christian McCaffrey hallgat a testére és a legendákra

Christian McCaffrey megmutatta, hogy mindenből tud egy kicsit. A feltöltődés megtanulása nem olyasmi, amiről feltétlenül tudta, hogy meg kell tanulnia. De amikor megtette, felhívott egy Hall of Fame futót a tippekért.

Sam Darnold dolgozik, és “élesebbnek” tűnik

A Panthers nem ígért Sam Darnoldnak igazából semmit, de főleg semmi olyat, ami túlmutatna az azonnaliságon. Így hát a veterán irányító a bizonytalansággal teli holtszezonban úgy döntött, hogy beleáll, és elfogadja a napról-napra helyzetét, ami nem áll távol a személyiségétől.

A Panthers jövőre harcba szállna Sean Payton-ért

Sean Payton az idei offseasonban elhagyta a New Orleans Saints csapatát és egy időre felhagyott az edzősködéssel. Valószínűleg ez a pihenő csak az idei szezonra vonatkozik és jövőre visszatér majd a vezetőedző.

A Bucs all in-t mondott, a Saints elfogadta! Draft utáni NFC South esélylatolgató.

“Micsoda megadás!”- kiabálhatná bele az éterbe Gyuri bácsi! Mert hát kedves barátaim el kell mondjam nektek, hogy a Saints elég komoly versenyben van. Nem hiszel nekem. Hallom ám! “Jameis Winston-nal mi?”- kérdezed. Na igen! Ha valamin elkorcsolyázhat a lék felé ez a Saints szezon az az irányító személye. Ismerjük ugye Jameist! Na de akkor is […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.