Buffalo Bills

Josh Allen franchise rekordokat döntöget

Josh Allen vezetésével nagyon simán továbbjutott a Buffalo Bills ma hajnalban. A New England Patriots ellen 47-17-re nyertek és a győzelemben nagy szerepe volt az irányítójuknak aki franchise szinten is kiemelkedően teljesít.

A Bills már az első félidőben elintézte a Patriots-t

A hajnali playoff mérkőzés nem hozott sok izgalmat miután a Buffalo Bills olyan játékot mutatott, hogy nem maradt sokáig kérdéses melyik csapat fog tovább jutni. Az első félidőben szinte eldőltek a lényegi kérdések miután 27-3-as Bills vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A Bills-nek a sok, a Patriots-nak a kevés pont kedvez

A hajnali mérkőzésen csoportrangadó következik, a Buffalo Bills fogadja a New England Patriots csapatát. A mérkőzésen döntő lehet, hogy a csapatok sok vagy kevés pontot tudnak majd feltenni a táblára mert az alapszakasz eredmények alapján nagyon nem mindegy a pontok száma.

Az egyik legjobb védelem egyetlen játékost sem ad a Pro Bowl-ra

A Buffalo Bills védelme kiemelkedő formában van az idei szezonban és a legtöbb statisztikában első helyen zárták az alapszakaszt. Az egység azonban hiába teljesített magas szinten ez sem volt elegendő a játékosoknak, hogy bekerüljenek a Pro Bowl keretbe.

Négy csapat próbálja megszerezni az első Super Bowl trófeáját

Este kezdődik az idei playoff sorozat és a 14 csapatos mezőnyből 4 olyan csapat van amelyik még egyszer sem hódította el a Super Bowl trófeát. A Buffalo Bills, a Cincinnati Bengals, az Arizona Cardinals éa a Tennessee Titans csapata még egyszer sem nyerte meg a nagydöntőt.

Már biztos playoff résztvevő a tavalyi legjobb négyes

Még mindig van három kiadó playoff hely de az már biztos, hogy a Green Bay Packers, a Tampa Bay Buccaneers, a Kansas City Chiefs és a Buffalo Bills már biztosította helyét a rájátszásban. Ez a négy csapat játszotta a konferencia döntőket a tavalyi szezonban.

A Panthers 31-14-re kikapott Buffalóban

A Panthersnek nem volt rúgója vasárnap. Kiderült, hogy ez csak az egyik problémájuk volt. A labda mozgatásának tartós nehézségei – amelyek egész évben kínozták őket – ismét távol tartották őket a győzelemtől.

A tegnapi mérkőzések párosításai

Washington Football Team 20-27 Dallas Cowboys Tennessee Titans 20-0 Jacksonville Jaguars Houston Texans 13-33 Seattle Seahawks Kansas City Chiefs 48-9 Las Vegas Raiders New York Jets 9-30 New Orleans Saints Carolina Panthers 21-29 Atlanta Falcons Cleveland Browns 24-22 Baltimore Ravens Los Angeles Chargers – New York Giants Denver Broncos 38-10 Detroit Lions Cincinnati Bengals 23-26 […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.