Buffalo Bills

Von Miller nagyon elégedett az új fiatal csapattársával

Von Miller-t a tavalyi szezon közben elcserélte a Denver Broncos és jobb helyre nem is kerülhetett volna mert februárban megnyerte a második Super Bowl gyűrűjét. A szezon után viszont lejárt a szerződése és végül a Buffalo Bills ajánlatára bólintott rá.

Sok hűhó semmiért, avagy a Jaguars újabb mellényúlása?

A Jacksonville Jaguars az idei offseasonban nem spórolt a rendelkezésére álló pénzzel és igen sok pénzt adott a megszerzett szabadügynökeinek. A pénzeket viszont igen kérdésesen költötték el ami rendesen visszaüthet a jövőben.

Draft ellenőrző – AFC Kelet

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Elsőként az AFC keleti csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Ismét eladta magát a liga egyik legrosszabb irányítója

Nathan Peterman finoman szólva sem a jó irányítók közé tartozik de mindig sikerül csapatot találnia magának. Tegnap bejelentették, hogy egyéves szerződést kötött a Chicago Bears csapatával ahol pályafutása korábbi szakaszához hasonlóan tartalék lesz.

Egy csere amellyel mindkét csapat jól járt

Az NFL-ben nagyon sok csere köttetik évről évre és ezek többsége visszatekintve igen egyoldalúak lesznek. Azonban két éve volt egy olyan csere amellyel mindkét csapat jól járt. Mindkét csapat egy kitűnő elkapóval gazdagodott.

A csapatépítés bonyolultabb, mint valaha

Az NFL-ben az irányító megtalálásának fontossága talán még hangsúlyosabb, mint valaha. És bonyolultabb is. És drágább. De az NFL csapatok most – amikor a sztárirányítókon túli játékosok diktálják a célokat, és minden eddiginél nagyobb hatalommal rendelkeznek – azt az egyensúlyt próbálják megtalálni, amely biztosítja, hogy a pálya legfontosabb posztját bebiztosítsák, miközben elég játékos van a […]

A Buffalo Bills eddig gyengén teljesített a piacon

Korábban hosszú éveken keresztül a playoff részvétel sem jött össze a Buffalo Bills számára de az utóbbi években már komoly kihívóként tekinthetünk a csapatra. Tavaly nem sok hiányzott az AFC Főcsoportdöntőhöz így az idei szezonban is sokat várnak a csapattól.

Elküldték miután nem tudták elcserélni

A Buffalo Bills két hete engedélyezte elkapója, Cole Beasley számára, hogy új csapatot keressen magának. A wide receiver szolgálataira már nem tartott igényt a csapat és miután nem találtak cserpartnert a mai napon megváltak tőle.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.