Buffalo Bills

Nem borult a papírforma Hálaadáskor

Csütörtök este rendezték az NFL szokásos Hálaadás-napi játéknapját, amelyen három mérkőzést is élőben láthattak az ARENA4 nézői.Először a Detroit Lions fogadta a Super Bowl egyik favoritját, a Buffalo Bills gárdáját. A házigazda csapat – amely jó formában várta az összecsapást, hiszen egymást követő három fellépésén diadalmaskodott – alaposan megnehezítette esélyesebb riválisa dolgát.

Jön a Hálaadás-napi NFL-őrület!

A Hálaadás gyakorlatilag felér egy előkarácsonnyal, ekkor ugyanis már csütörtökön több mérkőzést láthatnak az NFL-ből. Így lesz ez ma is, amikor 18.30-as kezdéssel egymást követően három találkozót közvetít az ARENA4.

Ma három mérkőzés jön Hálaadás napján

Megszokott módon három mérkőzést rendeznek Hálaadás napján. Az ünnepi meccsmaraton 18:30-kor indul a Detroit Lions – Buffalo Bills összecsapással. A késő esti idősávban a Dallas Cowboys fogadja csoportriválisát, a New York Giants csapatát. Majd hajnalban a Minnesota Vikings és a New England Patriots összecsapása zárja a sort.

Egy este az első helyről a hatodikra zuhantak

Vasárnap este a Buffalo Bills a Minnesota Vikings ellen lejátszotta a szezon eddigi legjobb mérkőzését. A találkozót végül hosszabbításban a Vikings csapata nyerte meg akik a Philadelphia Eagles-el a liga legjobb mérlegével rendelkeznek. Ellenfelük viszont sokat vesztett.

Detroitban játszák a Bills-Browns mérkőzést

Mivel a következő napokban várhatóan nagy hóvihar sújtja majd New York nyugati részét így az NFL minden eshetőségre felkészült. Akár négy-hat lábnyi hó is hullhat, a The Weather Channel csütörtök reggeli előrejelzése szerint ma estétől szombat hajnalig.

Power Ranking – 11. hét

Az utóbbi hetekben alaposan felfordult az erősorrend élmezőnye. Az első helyet már a múlt héten elfoglalta a veretlen Philadelphia Eagles akik attól függetlenül megtartották ezt a pozíciót, hogy kikaptak a Washington Commanders-től. A második helyre viszont feljött a Kansas City Chiefs csapata.

Új csapat szeretné megszerezni Odell Beckham-et

Továbbra is folyamatos megfigyelés alatt áll Odell Beckham Jr.. Ahogy Adam Schefter az ESPN.com munkatársa azt írja, hogy a szabadügynök elkapó reméli, hogy november végéig aláírhat egy csapathpz, és úgy tűnik, hogy öt legitim kérő van: a Buffalo Bills, a Kansas City Chiefs, a Dallas Cowboys, a New York Giants és a San Francisco 49ers.

A mai mérkőzések párosításai

Ma megrendezik az utolsó európai, az első németországi mérkőzést amelyen a Tampa Bay Buccaneers fogadja a Seattle Seahawks csapatát. Este beindul a nagyüzem, a Bills-Vikings, a Bears-Lions, a Titans-Broncos, a Packers-Cowboys, a Rams-Chargers tartozik az érdekesebb összecsapások közé.

A 10. forduló menetrendje

Hajnalban egy csoportrangadóval kezdődik a 10. játékhét. A Carolina Panthers fogadja az Atlanta Falcons csapatát és miután a csoport mindegyik csapata negatív mérleggel rendelkezik így nagy fonotssággal bír az összecsapás.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.