Buffalo Bills

Kétéves hosszabbítás a Bills safetyjének

A Buffalo Bills hosszabbított safetyjével Micah Hyde-al. A védő még kétéves érvényes szerződéssel rendelkezett így a mostani hosszabbítással együtt már a 2023-as szezon végéig köti szerződés a Bills-hez. A mostani hosszabbítással plusz 19.25 millió dollárt csaptak hozzá a szerződéséhez.

J.J. Watt a Packers, a Bills vagy a Titans játékos lehet

J.J. Watt majd két hete került ki a szabadügynökpiacra és nem kell kapkodnia, hogy kiválassza a következő csapatát. Persze miért is kellene ugyanis három hét múlva nyílik meg a piac és csak akkor fog beindulni az igazi harc a lejáró szerződésű játékosok megszerzéséért.

A Bills nyerheti a J.J. Watt versenyt?!

J.J. Watt bő egy hete került ki a szabadügynökpiacra miután múlt pénteken közös egyezséggel felbontották a defensive end szerződését. Watt a pályafutása során először került ki a piacra és saját bevallása szerint elég őrült ez az egész szabadügynökösdi.

Hol folytathatja Mark Ingram?!

A Baltimore Ravens a playoff kiesése után napokkal megvált running backjétől Mark Ingram-től. A játékos két éve érkezett és hároméves szerződést kötött a csapatával de J.K. Dobbins és Gus Edwards mögött az alapszakaszban már csak a harmadik számú futó volt.

Hatalmas nézettséget hoztak a Főcsoport döntők

A nézettségi számok alapján továbbra sincs ellenfele az NFL-nek. A vasárnapi Főcsoport elődöntőket Amerikában több mint 86 millió néző követte figyelemmel amivel továbbra is lenyomnak minden sporteseményt illetve tévéműsort.

Soha nem volt még 4 ilyen irányító a döntőben

Este következnek a Főcsoport döntők és igen tekintélyes lesz az irányító felhozatal. Az egyik oldalon két veterán szerepel majd 7 Super Bowl gyűrűvel és 5 MVP címmel míg a másik oldalon a fiataloknál is van azért 1 gyűrű és 1 MVP cím.

Patrick Mahomes zöld utat kapott, játszhat a Bills ellen

Patrick Mahomes készen áll a hétvégi mérkőzésre. A Kansas City Chiefs irányítója agyrázkódást szenvedett az előző hétvégén és nem tudta végig játszani a Cleveland Browns elleni találkozót. Ma azonban bejelentette, hogy zöld utat kapott az orvosoktól.

A fiatal és a veterán irányítók Főcsoport döntője lesz

Hétvégén már a két Főcsoport döntőt rendezik az NFL-ben így sajnos már csak 3 mérkőzés van hátra a szezonból. Bár ez a három legfontosabb találkozó és igazából erről szól az egész szezon. A két összecsapás párosítása igen biztatónak ígérkezik és irányítóposzton a fiatalság és a rutin fog dominálni.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.