Buffalo Bills

Elsőkörös bustot igazolt a Raiders

A Las Vegas Raiders tegnap szerződtette a korábbi elsőkörös linebackert Darron Lee-t. A védőt a 2016-os Draft 20. helyén választotta ki a New York Jets de óriási bust lett belőle. Három évig szerepelt a Jets-nél majd elcserélték a Kansas City Chiefs csapatával.

Az elkapónak megvan a véleménye a szakszervezetről

A játékosok szakszervezete próbál hatást gyakorolni a játékosokra, hogy mindenki oltassa be magát azonban ez nem nyerte el mindegyik játékos tetszését. Közéjük tartozik a Buffalo Bills elkapója, Cole Beasley aki hangot is adott a nemtetszésének.

A három fiatal irányító aki már most a nagy szerződésre hajt

Az utóbbi időszakban trendé vált az NFL-ben, hogy jóval idő előtt alaposan megfizetik a fiatal irányítókat. Ez persze közel sem biztos, hogy a legjobb stratégiának számít mert Jared Goff és Carson Wentz példája bizonyítja, hogy csúnyán rá lehet fizetni ezekre a korai rekordszerződésekre.

Frank Gore-nak egymagának több tapasztalat van mint 28 csapat futóinak

Frank Gore szerződése lejárt a New York Jets csapatával így márciusban kikerült a piacra és eddig nem talált csapatot a 38. életévében járó running back. A liga történetének harmadik legtöbb futott yardjával rendelkező running backje a tapasztalatával pedig sokat segíthet még most is.

Nem küldhetnek el senkit mert nem oltatja be magát

A Buffalo Bills general managere Brandon Beane elhatározta, vagy megfenyegette a játékosait, hogy bizony ki lesznek rúgva ha nem oltatják be magukat. A liga vezetősége azonban azóta már elbeszélgetett a managerrel, hogy ez igazából nincs így.

Ellentétes utat járnak be az elsőkörös Edmunds testvérek

A három évvel ezelőtti Draft kuriózumát az Edmunds testvérek adták ugyanis mindkettejüket kiválasztották az első körben. A fiatalabb Tremaine Edmunds-t (linebacker) a 16. helyen a Buffalo Bills, bátyját Terrell Edmunds-t (safety) a Pittsburgh Steelers választotta ki a 28. helyen.

A Buffalo Bills general managere nem szórakozik az oltással

A Buffalo Bills general managere Brandon Beane nem szórakozik a koronavírus oltással ugyanis parancsba adtak, hogy a játékosai oltassák be magukat. Kötelezővé nem teheti senki számára de annyit mondott, hogy aki nem oltatja be magát az el lesz küldve a csapattól.

A második nap nyertesei és vesztesei

Túl vagyunk két napon és 105 játékos már kiválasztásra került akikből 73-at ma hajnalban, a Draft második és harmadik körében választottak ki. Voltak felmozgások és a kör elején több olyan játékost is megszereztek akik elsőkörös tehetségek voltak. Ahogyan az lenni szokott volt akinek jobban és volt akinek rosszabbul sikerült.

A szurkolók miatt nem fogja lecserélni a mezszámát

A Kansas City Chiefs felvetett egy szabálymódosítási javaslatot ami szerint az elkapók, a futók, a tight endek és a defensive backek is játszhatnának egy számjegyű mezszámmal. Jelenleg ez a “privilégium” csak az irányítóknak, kickereknek és puntereknek jár.

Második körös falemberrel erősített a Bills

A Buffalo Bills ma leszerződtette a csapat nélkül maradt támadófalembert Forrest Lamp-ot. A guard-ot a 2017-es Draft második körében választotta ki a Los Angeles Chargers és végig a csapat játékosa maradt. A sérülései miatt viszont nem tudta hozni azt a szintet amit a kiválasztásakor vártak.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.