Buffalo Bills

Damar Hamlin folytatni szeretné a pályafutását

Mind az NFL Honors díjátadó bemutatójának, mind a Super Bowl LVII felvezetésének fontos pillanata volt Damar Hamlin pályán bekövetkezett szívmegállását követő újraélesztéséért felelős egészségügyi személyzet előtti tiszteletadás. Mivel felépülésének jelentős része már a háta mögött van, felmerült a kérdés, hogy vissza kíván-e térni a pályára.

Már csak nyolcan vannak versenyben

Jön a playoff második köre. Már csak nyolc csapat van versenyben az NFL rájátszásában: a playoff második körének minden mérkőzését természetesen élőben közvetíti az ARENA4 – most lássunk néhány érdekességet a párosításokkal kapcsolatban.

Nem várt izgalmak a Bills mérkőzésén

A Buffalo Bills és a Miami Dolphins összecsapása úgy indult, amire számítani lehetett, az előzetesen toronymagas favorit Bills gyorsan elhúzott 17–0-ra, úgy tűnt, a papírforma beigazolódik és a floridaiak könnyedén búcsúznak.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

A történelem majdnem megismételte magát a Bills esetében

A Buffalo Bills végül meg tudta nyerni a ma hajnali meccset és bejutott a rájátszásba de volt egy szakasz a mérkőzés közepén, ahol úgy tűnt, hogy ugyanabba a helyzetbe kerülhetnek, mint az idei első, Miami Dolphins elleni összecsapáson. Még szeptemberben, amikor a csapatok összecsaptak, a végeredmény alapján a Buffalo tűnt jobb csapatnak, de néhány késői…

A 15. forduló mérkőzéseinek párosításai

Igencsak el leszünk látva NFL mérkőzésekkel a hétvégén. Hajnalban egy NFC csoportrangadóval kezdetét veszi a 15. játékhét. A Seahawks fogadja a 49ers csapatát. A vendégek akár már a hétvégén bebiztosíthatják a playoff részvételüket. A forduló ezen a héten nem vasárna, hanem már szombat este folytatódik.

Két csapat juthat rájátszásba az AFC-ből a héten

Az AFC konferenciából eddig még egyetlen csapat sem biztosította be a playoff részvételét de két franchise nagyon közel áll hozzá. A Buffalo Bills és a Kansas City Chiefs számára több eredmény is megfelelő, hogy már a hétvégén bekerüljenek a rájátszásba. A Bills a Miami Dolphins-t fogadja a hazai pályán míg a Chiefs a Houston Texans…

A 49ers harmadik számú irányítóval is varázslatos

A sort a Buffalo Bills és a New York Jets csoportrangadója nyitotta, a havas és fagyos összecsapáson sokáig nem esett pont, de a Josh Allen vezette hazaiak végül érvényesítették a papírformát és magabiztosan nyertek.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.