Buffalo Bills

A mai mérkőzések párosításai

2021.09.12. 19:00 Houston Texans – Jacksonville Jaguars Washington Football Team – Los Angeles Chargers Indianapolis Colts – Seattle Seahawks Carolina Panthers – New York Jets Cincinnati Bengals – Minnesota Vikings Tennessee Titans – Arizona Cardinals Detroit Lions – San Francisco 49ers Buffalo Bills – Pittsburgh Steelers (Arena4) Atlanta Falcons – Philadelphia Eagles 2021.09.12. 22:25 Kansas

Pár éve még elitnek számító cornerbacket szerzett a 49ers

A héten kezdetét veszi az idei alapszakasz de a csapatok még mindig alakítgatnak a keretükön. A San Francisco 49ers egy korábbi sztárjátékossal erősítette meg a keretét. Az új játékos nem más mint Josh Norman cornerback aki viszont túl van a pályafutása legjobb időszakán.

79 yardos punt return touchdown

A tegnap esti Bears – Bills mérkőzést már a harmadik negyed közepére tulajdonképpen el is rendezte a vendég csapat de azért még megforgatták a kést a Bears csapatában. A Bills idei hatodik körös választottja, az elkapó Marquez Stevenson megiramodott egy punt után és 79 yardon keresztül cipelte touchdownra a labdát.

Mitchell Trubisky alaposan visszavágott a Bears-nek

Ugyan csak egy előszezon mérkőzésről van szó de Mitchell Trubisky azért megmutatta korábbi csapatának, hogy hiba volt ilyen könnyen lemondani róla. A most már a Buffalo Bills-t erősítő elsőkörös irányító jó játékának is köszönhetően tegnap este nagyon simán megverték a Chicago Bears-t.

Andy Dalton kezd az 1. játékhéten

Matt Nagy elmondása szerint a helyzet továbbra sem változott és Andy Dalton lesz a csapat kezdőirányítója az alapszakasz első játékhetén. A vezetőedző elmondása szerint látniuk kell, hogy mire is képes az irányítójuk egy alapszakasz mérkőzésen.

Mitchell Trubisky holnap este visszavághat a Bears-nek

Mitchell Trubisky idén lett a Buffalo Bills játékosa miután az Őt draftoló Chicago Bears nem hosszabbította meg a szerződését. Josh Allen a csapat kezdője, korábban sem merült fel kétség efelől de a két hete aláírt 258 millió dolláros szerződés még biztosabbá tette a helyét, azonban előszezon mérkőzés révén Trubisky bemutatkozhat az új csapatánál.

Többek között ezért érdemelte ki Josh Allen a nagy szerződést

Két hete Josh Allen megkapta a megaszerződését amikor hatéves, 258 millió dolláros szerződést írt alá a Buffalo Bills-el. A csapat igazából Jim Kelly visszavonulása óta keresi a következő franchise irányítót és a jelek szerint Allen-ben megtalálták a keresett QB-t.

A liga történetének második legjobban fizetett játékosa

Tegnap megköttetett az a szerződés amiről mindenki tudta, hogy csak idő kérdése a létrejötte. A Buffalo Bills hatéves, 258 millió dolláros hosszabbítást kötött irányítójával Josh Allen-el. Az irányító szerződése 150 millió dollár garantált keresetet tartalmaz amelyből 100 millió dollár a teljesen garantált kereset.

Josh Allen csapatbarát szerződést kaphat

Az elmúlt években a három legnagyobb irányító szerződést Dak Prescott és Deshaun Watson rövidebb távú és Patrick Mahomes 10 éves szerződése jelenti. Josh Allen hosszabbítása viszont a hírek szerint nem fog hasonlítani a fent említett három szerződés egyikére sem.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.