Baltimore Ravens

Lamar Jackson franchise taget fog kapni

Irányítófronton az offseason egyik legérdékesebb kérdése, Tom Brady jövője mellett, az Lamar Jackson jövője jelenti. A Baltimore Ravens már tavalyi is tárgyalt az irányítóval de finoman szólva sem vetették bele magukat nagy elánnal a tárgyalásokba így az irányítónak le fog járni a szerződése.

A szezonban harmadjára csapnak össze

A múlt héten az alapszakasz utolsó fordulójában a Cincinnati Bengals vendége volt a Baltimore Ravens és most egy héttel később megismétlődik az összecsapás. Az alapszakaszban 1-1-re végeztek a csapatok, mindkét csapat megnyerte a hazai találkozóját, de a hajnali összecsapás után egyikük számára véget ér a szezon.

Este rajtol az idei playoff

Szinte hihetetlen, de már csak 13 mérkőzés van hátra a profi amerikaifutball-liga, az NFL 2022-es idényéből, természetesen az ARENA4 ezeket az összecsapásokat kivétel nélkül élőben közvetíti.

Lamar Jackson valószínűleg kihagyja a hétvégi Wild Card mérkőzést

A Baltimore Ravens a hétvégén a csoportrivális Cincinnati Bengals otthonában lép pályára. Nem a Ravens számít a mérkőzés esélyesének és tovább nehezíti a dolgukat, hogy jelen állás szerint Lamar Jackson még mindig nem lesz bevethető. Legalábbis a mostani hírek alapján még nem tud játszani.

100 millió dolláros szerződés a Ravens védőjének

A Baltimore Ravens vezetősége a hétvégi Cincinnati Bengals elleni mérkőzés előtt a hosszútávú jövővel is foglalkozik. Ma délután bejelentették, hogy ötéves hosszabbítást kötött Roquan Smith linebackerrel. A védő a cserehatáridő előtt érkezett és hosszútávon a csapat játékosa lesz (vagyis lehet).

Alaposan megingott a liga legjobb kickere

Több oka is volt annak, hogy a Ravens nem tudta hazavinni a győzelmet szombaton, de ami igazán meglepő volt, az a Baltimore rúgójával kapcsolatos problémák. A veterán Justin Tucker, aki az egyik legjobb és legkövetkezetesebb placekickerként szerzett magának nevet, nem egy, hanem két mezőnygólt is elhibázott a vereség során.

Lamar Jackson a héten sem fog játszani

A Baltimore Ravens csapatának ezen a héten is nélkülöznie kell a kezdőirányítóját. Lamar Jackson továbbra is a térdsérülésével bajlódik és tegnap hivatalossá vált, hogy ezen a héten sem tudja vállalni a játékot. A Ravens szombat este csoportriválisa, a Cleveland Browns otthonába látogat.

A védelem szállította a Ravens újabb sikerét

Ma hajnalban rendezték az alapszakasz kilencedik játékhetének zárómérkőzését, a Baltimore Ravens a New Orleans Saints vendége volt, a találkozót természetesen az ARENA4 élőben közvetítette.

BREAKING: Roquan Smith-t megszerezte a Ravens

A Chicago Bears elcserélte linebackerét Roquan Smith-t a Baltimore Ravens csapatával. A védő ellenértékeként egy 2023-as második és ötödik körös Draft cetlit adnak át – jelentette be Ian Rapoport, az NFL Network Insiderje egy forrásra hivatkozva.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.