Baltimore Ravens

Elsőkörös elkapóval erősített a Packers

A Green Bay Packers-nek Davante Adams távozás után nem igazán maradt minőségi célpontja így sürgősen célpontot kellett adni Aaron Rodgers-nek. Sammy Watkins-nak több mint egy hónapja nincs csapata így nem meglepő, hogy találkoztak a felek.

A csapatépítés bonyolultabb, mint valaha

Az NFL-ben az irányító megtalálásának fontossága talán még hangsúlyosabb, mint valaha. És bonyolultabb is. És drágább. De az NFL csapatok most – amikor a sztárirányítókon túli játékosok diktálják a célokat, és minden eddiginél nagyobb hatalommal rendelkeznek – azt az egyensúlyt próbálják megtalálni, amely biztosítja, hogy a pálya legfontosabb posztját bebiztosítsák, miközben elég játékos van a […]

Lamar Jackson egyelőre még nem akar hosszabbítani

Érdekes helyzet alakult ki Baltimoreban ugyanis a Hollók irányítója még nem akarja meghosszabbítani a szerződését. Lamar Jackson esetében nem kérdés, hogy megéri a hosszútávú hosszabbítást és a csapat is hajlana az egyezségre.

15 millió dolláros hosszabbítás a draftolatlan falembernek

Patrick Mekari kitűnő példa rá, hogy nem az számít, hogy a Draft melyik helyén választanak ki hanem az, hogy hogyan dolgozol és hogyan teljesítesz a pályán. A támadófalember 2019-ben draftolatlanként kezdte a pályafutását és tegnap hároméves hosszabbítást kötött a Baltimore Ravens-el.

A stat alapján akkor irány a Super Bowl?

A Los Angeles Rams nagyon gyenge novembert produkált mivel egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni. 0-3-al zárták az előző szezont azonban felpörögtek a mostani hónapra. Decemberben eddig hibátlanok.

Nyolc playoff helybe került egy mezőnygól

A Cleveland Browns hazai pályán kikapott a Las Vegas Raiders csapatátától egy utolsó másodperces mezőnygóllal ami igen sokba kerülhet a csapat számára. A Browns keretét megtizedelte a Covid és az elhalasztott mérkőzés ellenére sem tudták aktiválni a játékosaikat.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.