Baltimore Ravens

Az elmúlt 20 évben a Panthers és a Patriots draftolta a legtöbb All-Pro játékost

Pénteken hajnalban kezdetét veszi a Draft és beindul az idei őrület. Az igazán jól draftoló csapatokat az határozza meg, hogy a késői körökben kiválasztott játékosok milyen sikeres pályafutást futnak be az NFL-ben. Ennek legegyszerűbb értékmérője, hogy a játékosok mennyi Pro Bowl és All-Pro kerettagságot tudnak felmutatni.

A Chiefs megszerezte a Ravens offensive tacklejét

A Kansas City Chiefs a Super Bowl-on tökéletesen láthatta, hogy mennyire fontos a támadófal szerepe és ma megerősítette a sorát. A Főnököknek sikerült megszerezniük a Baltimore Ravens támadófalemberét Orlando Brown-t akiért nem is fizettek olyan sokat.

A legjobb 17. mérkőzések

Tegnap hivatalossá vált, hogy az idei alapszakasz 17 mérkőzésből fog állni így egy héttel tovább izgulhatunk a kedvenc csapatunkért. A bővített alapszakasz viszont nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag rangadókat fogunk látni de akad pár érdekes összecsapás amit a bővítés miatt láthatunk majd.

Végre elkapót tudott szerződtetni a Ravens

A Baltimore Ravens vezetősége igyekezett állni a szavát és megpróbált minőségi irányítót adni Lamar Jackson-nak de ez csak nagyon nehezen jött össze. Először JuJu Smith-Schuster-el próbálkoztak de miután pórul jártak T.Y. Hilton-nak ajánlottak szerződést. Érdekes módon mindkét játékosnak Ők kínálták a legjobb szerződést de végül mindketten visszatértek korábbi csapatukhoz.

Lamar Jackson-al nem akarnak együtt játszani az elkapók?!

A Baltimore Ravens megpróbálta felturbózni Lamar Jackson célpontjait de eddig nem jártak sikerrel. Pedig nem is voltak szűkmarkúak ugyanis a hírek szerint több pénzt ajánlottak az elkapók számára mint a riválisok azonban mindkét esetben korábbi csapatukat választották a játékosok.

Egy Top védő akinek 8 hónap alatt már 4 csapata volt

Yannick Nagkoue tegnap a Las Vegas Raiders ajánlatára bólintott rá így Fosztogatóként folytatja a pályafutását. A defensive end kétéves, 26 millió dolláros szerződésért csatlakozik új együtteséhez amely 8 hónap alatt már a negyedik csapata lesz.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.