Baltimore Ravens

A tegnapi televíziós mérkőzések összefoglalója

Rendhagyó módon négy mérkőzést láthattak az ARENA4 nézői a profi amerikaifutball, az NFL 4. játékhetéről, fantasztikus egyéni teljesítmények és drámai végjátékok jellemezték a maratoni közvetítést.

A tegnapi mérkőzések eredményei

Pontzuhatag a Seahawks és a Lions mérkőzésén, bemutatkozott Kenny Pickett tétmérkőzésen, utolsó perces mezőnygólok döntöttek Londonban, Josh Allen nyerte az esti rangadót, a Giants három győzelemmel áll, megszerezte első győzelmét a Raiders, hosszabbításban nyert a Packers és Mahomes legyőzte Brady-t!

Kiket játszassunk és kiket tegyünk a padra a Ravens – Bills mérkőzésen!

Este 19 órától következik a nap egyik rangadója amelyen a Baltimore Ravens csapata fogadja a Super Bowl egyik favoritját, a Buffalo Bills csapatát. Lamar Jackson és Josh Allen neve garanciát jelent az elit támadójátékra. Ráadásul mellettük még bőven van még kiből válogatni a két csapat keretében. Persze azért nem mindenkit kell kezdetni. A Fumble Forum […]

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Ma beindul a negyedik hét meccsdömpingje. Az első mérkőzés már délután elkezdődik mert jön az idei első londoni találkozó. A Saints fogadja a Vikings csapatát ami nem lesz egyszerű találkozó a hazaiak számára mert Jameis Winston kihagyja a mérkőzést.

Az alapszakasz negyedik hetének menetrendje

Hajnalban a Dolphins vendégjátékával kezdődik a negyedik játékhét. Az eddig veretlen Dolphins a feburári döntős Bengals ottohnában lép pályára. Vasárnap a szokottnál korábban kezdődik a meccsmaraton miután délután a londoni mérkőzés nyitja a sort.

Jason Pierre-Paul a Baltimore Ravens játékosa lett

A kétszeres Super Bowl győztes védő a Baltimore Ravens játékosaként folytatja a pályafutását. A korábbi New York Giants és Tampa Bay Buccaneers Pro Bowler, Jason Pierre-Paul egyéves szerződést kötött a Baltimore Ravens-el. A szerződés értelmében 5.5 millió dollárt kereshet az idei szezonban.

A Ravens elkapója 103 yardos touchdownnal kezdett

Jól kezdődik a Miami Dolphins elleni összecsapás a Baltimore Ravens csapata számára. Rögtön a mérkőzés első játékából, Devin Duvernay 103 yardos visszahordott touchdownt szerzett.

A Buccaneers utazik a legtöbbet, a Steelers a legkevesebbet idén

A csapatok szereplésében szerepet játszik egy olyan tényező amire nem gondolnánk első ránézésre. Ez pedig nem más minthogy mennyit kell utazniuk a sorsolás miatt. Az adott szezonbéli utazási táv függ a földrajzi elhelyezkedéstől és a sorsolástól.

Hogyan fest Lamar Jackson helyzete illetve milyen felépítésű szerződést kaphat?

Az alapszakasz kezdetének közeledtével egyre kevésbé valószínű, hogy a Baltimore Ravens és Lamar Jackson között létrejön a hosszabbítás. A Ravens vezetősége a szezon kezdetét tűzte ki végcélúl, hogy aláírják az irányító szerződését. Az irányító közösségi médiában nemrégiben tett megjegyzései arra utalnak, hogy a csapat milyen szerződést ajánlott – vagy inkább nem ajánlott neki eddig.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.