Baltimore Ravens

Az egész szezonra kiesett a Ravens kezdő futója

A Baltimore Ravens ismét tökéletes előszezont hozott le és 20 mérkőzéssel megdöntötték a ligarekordot de nagy árat fizettek a győzelemért. A mérkőzésen megsérült a csapat kezdő runing backje ami miatt már nem fog pályára lépni az idei szezonban.

Fagyis autó érkezett a Ravens edzésére

A beszámolók alapján John Harbaugh vezetőedző nem volt túlságosan elégedett a tegnapi edzés kezdetekor és a látottak sem vidították fel. 40 percnyi edzés után összehívta a játékosait és a hírek szerint több percen keresztül üvöltözött velük.

Cornerbacket szerzett a Patriots

A New England Patriots megerősítette a cornerback sorát a Baltimore Ravens újonc védőjével, Shaun Wade-el. A fiatal védőért átadják a jövő évi hetedik körös választását és a 2023-as ötödik körös Draft cetlijüket.

Megsérült a Ravens idei elsőkörös elkapója

Rashod Bateman számára finoman szólva sem alakul szerencsésen a felkészülés. A múlt héten már több edzésnapot kihagyott és hétfőn tért vissza az edzőpályára azonban tegnap megsérült. A jelentések szerint az elsőkörös elkapó lábfeje sérült meg.

Kommentátornak áll Robert Griffin III

A hírek szerint ugyan még folytatni szeretné a pályafutását de most kommentátornak áll Robert Griffin III. A 31 éves szabadügynök irányító a bejelentés szerint aláírt az ESPN-el ahol kommentátorként/műsorvezetőként fog tevékenykedni.

A Ravens az előszezon királya

Egyre jobban közeledik a szezon kezdete amelynek első állomása a Hall of Fame mérkőzés. A jövő héten megrendezik az első előszezon mérkőzést így a pályán is láthatjuk majd, hogy a felkészülés melyik időszakában járnak a csapatok. Persze sok következtetést nem leszűrni ezekből a találkozókból.

Lamar Jackson anyukájával tárgyal az új szerződéséről

A Baltimore Ravens kezdőirányítója Lamar Jackson a megaszerződése előtt áll ugyanis újonc szerződésének utolsó évét kezdi meg idén. A csapata lehívta az ötödik éves opcióját így igazából még két szezonon keresztül a csapatnál tudhatják az irányítót de ilyenkor azért már elkezdődnek a tárgyalások.

Baker Mayfield-el még nem tárgyal a Browns

Az NFL-ben a színfalak mögött egy hármas sakkjátszma vette kezdetét amelyet természetesen ellentétesen látnak a felek. A 2018-as évfolyam elsőkörös irányítóit érinti a téma és amíg az egyik fél minél kevesebb pénzért akarja megtartani a játékosát addig természetesen az irányító az ügynökével együtt minél több pénzre hajt.

A Panthers közös edzéseket tervez a Colts és a Ravens csapatával

Bármennyire is várják a játékosok az edzőtábort, előbb-utóbb belefáradnak abba, hogy egymásra néznek és a saját csapattársaik ellen gyakorolnak. A Panthers számára ez nem jelent majd problémát a nyáron, mivel az edzőtábori menetrend részeként két közös edzést tartanak más csapatokkal.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.