Baltimore Ravens

A legjobb 25 éven aluli szabadügynökök

Idén igazán jó szabadügynökpiac elé nézünk ráadásul nem csak veteránok hanem igazán tehetséges fiatalok közül is sokan elérhetők lesznek. Összeválogatták, hogy ki is azok a fiatal, 25 éve alatti, játékosok akikre érdemes lenne (jó) sokat rááldozni a csapatoknak.

Két franchise tages játékost veszthet el a Baltimroe Ravens

Már az is rendhagyó, hogy a Baltimore Ravens-nek két franchise tages játékosa volt a tavalyi szezonban de az valószínűleg rekord lenne, ha mindkét játékos távozna az offseasonban. A hírek szerint pedig ez a helyzet ugyanis Matt Judon és Yannick Ngakoue is más csapatnál folytathatja.

Lamar Jackson már most tárgyal a hosszabbításról

A beszámolók szerint a Baltimore Ravens vezetősége már most elkezdte a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat Lamar Jackson-al. A hírek szerint viszont az álláspontok egyelőre nagyon messze vannak. Jackson-t a 2018-as Draft első körének utolsó helyén választotta ki a Ravens, most lép újonc szerződésének utolsó évébe így annyira nem is kell kapkodniuk.

Hol folytathatja J.J. Watt?!

J.J. Watt most már szabadügynök így szabadon kiválaszthatja a következő csapatát. A defensive end ráadásul nagyon logikusan korán döntött a váltás mellett és a Houston Texans-t elhagyva most majd 5 hete van arra, hogy nyugodtan válogasson a lehetőségek között mielőtt megnyílik a szabadügynökpiac.

Cserét kér a Ravens offensive tackleje

Orlando Brown Jr. megkérte a Baltimore Ravens csapatának vezetőségét, hogy tradeljék el Őt. Az offensive tackle a hírek szerint a fal bal oldalán akar játszani és nem akar visszatérni az eredeti posztjára. Olyan csapatot akar ahol kezdő vak oldali tackle lehet.

Hol folytathatja Mark Ingram?!

A Baltimore Ravens a playoff kiesése után napokkal megvált running backjétől Mark Ingram-től. A játékos két éve érkezett és hároméves szerződést kötött a csapatával de J.K. Dobbins és Gus Edwards mögött az alapszakaszban már csak a harmadik számú futó volt.

Több mint 20 millió dollárt akar keresni a Ravens védője

Igen szokatlan helyzetben van a Baltimore Ravens ugyanis két franchise tages játékos szerepel a rosterén. Matt Judon-ra a Ravens vezetősége tett taget míg Yannick Ngakoue-ra még a Jacksonville Jaguars majd eltradelte a Minnesota Vikings-al ahonnan megszerezte a Ravens.

A Bills-nek sikerült gyengébb mutatókkal is megvernie a Ravens-t

A Buffalo Bills vasárnap hajnalban 17-3-ra megverte a Baltimore Ravens-t ami a számok alapján úgy is meglepő, hogy Ők voltak a találkozó esélyesei. Ritkán nyer mérkőzést csapat a playoffban úgy, hogy a legfőbb mutatókban az ellenfele volt a jobb.

Robert Griffin-t és Mark Ingram-et is elküldte a Ravens

A Baltimore Ravens nem várt sokáig és napokkal a plaoyff kiesést követően már el is küldte több játékosát. A menesztetett játékosok között volt a tartalékirányító Robert Griffin III és a második számú running back Mark Ingram is.

Most sem sikerült továbbjutni a Ravens-nek

Hajnalban a Buffalo Bills hazai pályán fogadta a Baltimore Ravens csapatát és a Hollók a tavalyi szezonhoz hasonlóan most is a Főcsoport elődöntőben kiestek. A mérkőzésen főleg a hibák dominálták így a Bills-nek 17 pont is elég volt a magabiztos győzelemhez.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.