Atlanta Falcons

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

A Falcons közel 11 millió dollárt szabadított fel

Az Atlanta Falcons is elkezdte a fizetési sapkájának átalakítását. A mai napon bejelentették, hogy két védőjüket is elküldte a csapat. Ricardo Allen safety és Allen Bailey pass rusher számára köszönték meg az eddigi szolgálataikat és küldték Őket a szabadügynökpiacra.

Hol folytathatja Mark Ingram?!

A Baltimore Ravens a playoff kiesése után napokkal megvált running backjétől Mark Ingram-től. A játékos két éve érkezett és hároméves szerződést kötött a csapatával de J.K. Dobbins és Gus Edwards mögött az alapszakaszban már csak a harmadik számú futó volt.

Aaron Rodgers legyőzése vereséget hozott a Super Bowl-on

Aaron Rodgers és a Green Bay Packers legyőzése mindig nagy fegyverténynek számít de nem hoz szerencsét a Super Bowl-on. Legalábbis azok a csapatok amelyek eddig legyőzték a Főcsoport döntőben mind elbuktak a nagydöntőn.

Az Atlanta Falcons Arthur Smith-t nevezte ki vezetőedzőnek

Hajnalban eldőlt, hogy a Tennessee Titans támadókoordinátora Arthur Smith lesz az Atlanta Falcons következő vezetőedzője. Smith nagyon népszerű volt a piacon, az összes vezetőedző nélkül csapat érdeklődött iránta.

Julio Jones és Matt Ryan is eltradelhető

Julio Jones elcserélése a tavalyi évben is téma volt és az alapszakasz végén ismét előkerült a hír de most a lehető legfontosabb ember erősítette meg, hogy valóban tradelhető az elkapó. Ő pedig nem más mint Arthur Blank, a csapat tulajdonosa.

Csak a legvégén látszott melyik a playoff csapat

Az első negyed eredménye tampai szemléletű nézőknek tetszhet, Mike Evans térd sérülése, amiből már vissza sem tért kevésbé. Úgy hiszem igencsak kérdéses az elkapó szereplése a rájátszásban.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.