Atlanta Falcons

Lamar Jackson a Falcons elsőszámú célpontja

Az Atlanta Falcons tavaly szakított Matt Ryan-el és azóta minden követ megmozgatnak, hogy megtalálják a következő franchise irányítót. Sem a tavalyi szabadügynök szerződtetés Marcus Mariota, sem a draftolt Desmond Ridder nem úgy fest mint akire rá lehetne építeni a következő éveket.

Minden poszt nyitottá vált a Falcons-nál

Az Atlanta Falcons vezetőedzője, Arthur Smith ebben a szezonban először tett olyan kiejlentést, hogy a csapat lecserélheti a kezdőirányítóját. Eddig nagyon kitartott Marcus Mariota mellett de a pihenőhéten sok minden megváltozhat.

NFL rekordot is láthattunk tegnap

A szokásoknak megfelelően ezúttal is három mérkőzést közvetített vasárnap este az ARENA4 az NFL alapszakaszának 11. fordulójából. A sort az Atlanta Falcons és a Chicago Bears látványos összecsapása nyitotta, a házigazda végül 27-24-re diadalmaskodott, a találkozón pedig egy NFL-rekordot is láthattak a nézők.

A mai mérkőzések párosításai

Tegnap este folytatódott a nagyüzem és az esti műsorsávban mondhatni visszafogottan teljesítettek a csapatok. Vagy mondhatom úgy, hogy inkább a védelmek domináltak mert többségében alacsony potnszámú illetve egy labdabirtokláson belüli mérkőzéseket játszottak a csapatok.

Három játékos a kezdőbe, három a padra – 11. hét

Este beindul a mai meccsmaraton így érdemes ránézni a Fantasy csapatokra is. A szezon előrehaladtával egyre érdekesebb teljesítményekkel találkozhatunk. A FumbleForum ad három tippet, három játékost akit kezdőben szerepeltess és hármat akit a padra tegyél.

A mai mérkőzések párosításai

A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk. A késő esti idősávban egy rangadó következik amelyen két olyan együttes csap össze amelyek túlszárnyalták a szezon előtti várakozásunkat. A 8-1-es mérleggel rendelkező Vikings fogadja a 6-3-al álló Cowboys csapatát. Hétfő hajnalban egy csoportrangadó, a…

A Falcons edzője nem cseréli le Marcus Mariota-t

Sok Atlanta Falcons szurkoló remélte, hogy az edzői stáb a múlt csütörtöki, Carolina Panthers elleni vereséget követő mini bye weeket arra használja fel, hogy felkészítse az újonc irányítót, Desmond Riddert az első fellépésére. Hát nem így történt.

A 11. forduló menetrendje

Hajnalban a Packers és a Titans összecsapásával kezdődik a 11. játékhét ami a korábbi évek alapján igazi rangadónak számított volna. Idén azonban a Packers szenvedése, és a Titans visszafogottsága miatt némileg vesztett az értékéből. A vasárnapi meccsmaratont a Falcons és a Bears mérkőzése nyitja meg. Mindkét csapatnak bőven vannak problémái így kiszámthatatlan mérkőzésre számíthatunk.

Visszavágott a Panthers

Ma hajnalban a Carolina Panthers és az Atlanta Falcons csoportrangadójával indult az alapszakasz tizedik játékhete. Az esős időben rendezett találkozón a házigazda Panthersnek sikerült visszavágnia a két héttel ezelőtti hosszabbításos vereségért, a Carolina végül 25-15-ös győzelmet aratott.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.