Atlanta Falcons

BREAKING: Julio Jones a Titans játékosa

Ma délután véget ért a Julio Jones saga és kiderült, hogy az elkapó a Tennessee Titans játékosaként folytatja a pályafutását. A Titans az elkapó mellett megkapja a Falcons 2023-as hatodik körös választását. A Falcons pedig megkapja a Titans jövő évi második és a 2023-as negyedik körös választását.

A Ravens kiszállt a Julio Jones versenyből

Julio Jones biztosan csapatot fog váltani az alapszakasz kezdetéig de egyre fognak a jelölt csapatok. A hét elején a Los Angeles Rams szállt ki a versenyből és pár napja a Baltimore Ravens is feladta az All-Pro elkapóért folytatott versenyt.

Korábbi elsőkörös running back szerződtetésén gondolkodik a Lions

Todd Gurley tegnap a Detroit Lions csapatához látogatott és a hírek szerint nem is volt eredménytelen a találkozó. Szükség lenne egy jó futóra mert a Lions csapatát az elmúlt években nem a jó futójáték jellemezte és a csapat új vezetőedzője Dan Campbell igen pozitívan nyilatkozott a futóról.

A Seahawks is beszállt a Julio Jones utáni versenybe

Már hetek óta témát szolgáltat az NFL-ben Julio Jones elcserélése és most egy újabb csapat is beszállt a versenybe. Ez pedig nagy meglepetésre nem más mint a Seattle Seahawks. Ha létrejönne az üzlet az tovább bonyolítaná a jelenleg is igen feszült helyzetet.

Julio Jones-ért versenybe száll a 49ers de nem Ők adtak elsőkörös ajánlatot

A Julio Jones trade biztosan meg fog történni a következő hetekben. Az elkapó cserét kért és a csapat vezetősége hajlandó teljesíteni az elkapó kérdését továbbá problémás a fizetési sapka is. Így már csak az a kérdés, hogy melyik csapat lenne hajlandó egy elsőkörös cetlit átadni és átvállalni az elkapó fizetését.

Kyle Pitts olyat tehet mint 30 éve csak egy valaki

Az Atlanta Falcons a Draft negyedik helyén Kyle Pitts tight endet választotta és nem véletlen a magas kiválasztás mert a Florida Egyetem korábbi játékosa igen kiemelkedő ígéretnek számít. A 20 éves játékostól olyan kiemelkedő kezdésre számítanak amelyet az elmúlt 30 évben csak egy ember tudott bemutatni.

Julio Jones a Patriots játékosa akar lenni

A héten ismét előkerült a Julio Jones csere és a jelek szerint a pénzügyi nehézségekkel küzdő Atlanta Falcons komolyan elgondolkodott az irányító elcserélésén. A 49ers, a Colts, a Ravens, a Chargers, a Titans és a Patriots csapatát emlegették potenciális érdeklődőnek és ha menni kell az elkapó a Hazafiakat választaná.

Julio Jones-t elcserélné az Atlanta Falcons

Ismét a régi lemez azaz megint téma lett Julio Jones elcserélése. A tavalyi szezon végétől időnként előkerül a téma de a jelek szerint most már az Atlanta Falcons vezetősége is hajlana a cserére. Az üzletet pedig nem is lenne nehéz összehozni ugyanis rengeteg érdeklődő van.

Matt Ryan szerint még mindig sok van benne

A Draft előtt többen azt várták, hogy az Atlanta Falcons irányítót fog választani a negyedik helyen de végül tight end mellett döntöttek. Ezzel tulajdonképpen bizalmat szavaztak jelenlegi irányítójuknak Matt Ryan-nek aki igyekszik meghálálni a töretlen bizalmat.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.