Atlanta Falcons

Előszezon értékelő: NFC South

A csoport, amely pár éve még három csapatot is delegált a rájátszásba és tagjai sorra vívták a Super Bowl-okat, az idei előszezonban összesen hozott három győztes mérkőzést. Persze mondják, hogy itt nem az eredmény számít, de azért látszik a csoport átrendeződése, s egyben a gyengülése is. Mi már tudjuk mennyire fontos az irányító szerepe egy

Interception majd a visszahordás közben egy fumble

Az előszezon záró fordulójának legfordulatosabb játékát az Atlanta Falcons és a Cleveland Browns mérkőzésén láthattuk. Egy interception után a visszahordás során fumble következett így a labdát elvesztő csapat visszaszerezte a játékszert.

Legalább fusson ha passzolni nem tud

Szombat hajnalban lejátszotta idei első előszezon mérkőzését az Atlanta Falcons és gyalázatosan teljesítettek az irányítók. Matt Ryan-t pihentette a csapat és mondhatni ez meg is látszott a teljesítményükön de a látottak mindent alulmúltak.

All-Pro futóval erősített a Saints

A New Orleans Saints tegnap megerősítette a running back sorát és a választásuk a szabadügynök Devonta Freeman-re esett. Hosszútávon azonban nem gondolkodnak a korábbi második csapatos All-Pro running backel ugyanis egyéves szerződést kötöttek vele.

A kicker a cipői miatt kérné vissza az ellopott autóját

Az Atlanta Falcons kickerének, Younghoe Koo-nak ellopták az autóját de a játékost nem igazán az autója érdekelte. Sokkal jobban fájt a kickernek, hogy a kocsijában voltak a focicipői. A közösségi médiában igyekezett visszaszerezni a cipőit.

BREAKING: Julio Jones a Titans játékosa

Ma délután véget ért a Julio Jones saga és kiderült, hogy az elkapó a Tennessee Titans játékosaként folytatja a pályafutását. A Titans az elkapó mellett megkapja a Falcons 2023-as hatodik körös választását. A Falcons pedig megkapja a Titans jövő évi második és a 2023-as negyedik körös választását.

A Ravens kiszállt a Julio Jones versenyből

Julio Jones biztosan csapatot fog váltani az alapszakasz kezdetéig de egyre fognak a jelölt csapatok. A hét elején a Los Angeles Rams szállt ki a versenyből és pár napja a Baltimore Ravens is feladta az All-Pro elkapóért folytatott versenyt.

Korábbi elsőkörös running back szerződtetésén gondolkodik a Lions

Todd Gurley tegnap a Detroit Lions csapatához látogatott és a hírek szerint nem is volt eredménytelen a találkozó. Szükség lenne egy jó futóra mert a Lions csapatát az elmúlt években nem a jó futójáték jellemezte és a csapat új vezetőedzője Dan Campbell igen pozitívan nyilatkozott a futóról.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.