Atlanta Falcons

Kyle Pitts megdöntheti az újonc tight end rekordot

Az Atlanta Falcons az idei Draft 4. helyén választotta ki Kyle Pitts-et és a tight end megmutatta, hogy megérte a magas Draft cetlit. A játékos a szezon utolsó mérkőzése előtt már karnyújtási távolságra került a liga újonc tight rekordjának megdöntéséhez.

392 nap után nyert hazai mérkőzést a Falcons

Az Atlanta Falcons tegnap nap harcban legyőzte a Detroit Lions csapatát így tétmérkőzést tudtak nyerni hazai pályán. Több mint egy év után, egészen pontosan 392 nap után, sikerült nyerniük Mercedes-Benz Stadionban.

Cam Newton 11 mérkőzés óta nyeretlen a Panthers kezdőirányítójaként

A Carolina Panthers-nál nagy volt az öröm a szezon elején miután megnyerték az első három mérkőzést de azóta nagyon fordult a világ. Az azóta lejátszott 10 mérkőzésen csak 2-8-as mérleggel zártak és a teljesítményükön nem javított a csapat korábbi MVP-jének visszatérése sem.

Cam Newton futott TD-je és pick six-e

Cam Newton továbbra sem találja a ritmust. A Carolina Panthers visszatérő irányítója jól kezdte az Atlanta Falcons elleni mérkőzést mert a találkozó elején futott egy touchdownt de a második negyedben már 7-7-es állásnál eladta a labdát amit TD-re visszahordtak. Jelenleg P. J. Walker irányít.

Ismerd meg az Atlanta Falcons-t

Amikor októberben először találkoztunk barátainkkal az I-85-ös út mentén, a Falcons a legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, és ezeken a meccseken +8-as pontaránnyal állt. Mióta a 8. héten 19-13-ra kikaptak a Carolinától, az Atlanta 2-3-as mutatóval áll, -69-es pontaránnyal.

Mindhárom Falcons irányító dobott egy interceptiont a Patriots ellen

A New England Patriots lenullázta az Atlanta Falcons csapatát és a csapat irányítói pedig lenullázták saját magukat. A Falcons keretében három irányító található, mindhárom játékos pályára került tegnap hajnalban és mindegyikük eladta legalább egyszer a labdát.

A Patriots idegenben darálta be a Falcons-t

Az Atlanta Falcons hazai pályán fogadta a New England Patriots csapatát és most sem született meg az első idei győzelem a Mercedes Benz Stadiumban ugyanis a vendégként brillírozó Hazafiak simán lenullázták az ellenfelüket.

A Hazafiak hajnalban folytathatják a nyerő szériájukat

A New England Patriots egyre jobban kezd belelendülni és a nehézkes kezdés után zsinórban megnyerte az utolsó négy mérkőzését is. Hajnali ellenfele az Atlanta Falcons teljesen hektikus produkciót nyújt az idei szezonban, képesek kikapni a Washington-tól és a Panthers-től is de le tudják győzni a Saints-t.

Matt Ryan pályafutása legrosszabb mérkőzését játszotta

Az Atlanta Falcons hatalmas pofonba szaladt bele tegnap este a Dallas Cowboys ellen. A Cowboys rég nem látott nagy pontarányú győzelme Matt Ryan legrosszabb mérkőzését jelenti egyben. Az irányító ugyanis még sohasem játszott ilyen rosszul pályafutása során.

A Cowboys 21 éve nem győzött ekkora különbséggel

A Dallas Cowboys tegnap este az Atlanta Falcons csapatával játszott és sikerült kijavítaniuk az egy héttel ezelőtti Denver Broncos elleni vereséget. Ráadásul nem is fogták vissza magukat és végül 43-3-ra múlták felül az ellenfelüket. Ekkor arányú Cowboys győzelemre pedig már rég volt példa.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.