Atlanta Falcons

Michal Vick ezért került fel a Madden borítójára

Michael Vick szerepelt a Madden játék 2004-es verziójának borítóján és előkerült egy történet ami plusz magyarázatot ad az egész hátterére. Az ügyhöz természetesen köze van a játék névadójának, John Madden-nek is és egy playoff mérkőzésnek.

Hibrid szerepet szánnak a tavalyi draftolatlan irányítónak

Az Atlanta Falcons irányítósora alapos változáson ment keresztül az idei offseasonban. Elcserélték Matt Ryan-t aki az elmúlt 14 szezonban a franchise kezdőirányítója volt. A piacról szerződtették Marcus Mariota-t és a Drafton kiválasztották a Cincinnati irányítóját Desmond Ridder-t.

Running backet akarnak csinálni a korábbi cornerbackből

Az Atlanta Falcons a tavalyi Draft ötödik körében Avery Williams cornerbacket választotta ki de annyira nem jött be a pick. A védő tavaly 121 védelmi snapet töltött a pályán majd ezt követően főként a speciális egységben számítottak a szolgálataira.

Draft ellenőrző – NFC Dél

Nézzük vissza hogyan teljesítettek a csapatok az idei Drafton. Következzen az NFC déli csoport csapatainak teljesítményét vették figyelembe a Fumble Forum oldalán.

Visszavonult a korábbi All-Pro center

Egy újabb kitűnő játékossal lett szegényebb a liga miután Alex Mack bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. A veterán center 36 évesen, 13 szezon után döntött, hogy maga mögött hagyja a profi ligát.

A Falcons megszerezte a Raiders elkapóját

Tegnap este elkapót cserélt az Atlanta Falcons és a Las Vegas Raiders csapata. A Fosztogatók átadták elkapójukat, Bryan Edwards-t és a jövő évi hetedik körös választásukat és cserébe megkapták a Falcons jövő évi ötödik körös választását.

A Bucs all in-t mondott, a Saints elfogadta! Draft utáni NFC South esélylatolgató.

“Micsoda megadás!”- kiabálhatná bele az éterbe Gyuri bácsi! Mert hát kedves barátaim el kell mondjam nektek, hogy a Saints elég komoly versenyben van. Nem hiszel nekem. Hallom ám! “Jameis Winston-nal mi?”- kérdezed. Na igen! Ha valamin elkorcsolyázhat a lék felé ez a Saints szezon az az irányító személye. Ismerjük ugye Jameist! Na de akkor is […]

Nagyon népszerű volt a Patriots által megszerzett elkapó

A New England Patriots a hétvégén megszerezte a Miami Dolphins elkapóját DeVante Parkert. A korábbi elkapó szolgálataira nem igazán tartott igényt a Dolphins miután egy ideje már a távozásáról szóltak a hírek azonban ennek ellenére sem volt egyszerű dolga a Hazafiaknak.

A mai nap mém képe

A hajnali Oscar gála eseményei mellett az NFL szurkolói sem tudtak szó nélkül elmenni és igazából könnyű helyzetben voltak a mém képek készítői miután ma pont március 28. van.

Matt Ryan után maradt a liga történetében a legtöbb halott pénz

Matt Ryan két nappal ezelőtt csapatot váltott miután az Atlanta Falcons elcserélte az Indianapolis Colts csapatával. Az irányító ára nem volt magas, csak egy idei harmadik körös Draft választást kellett átadni de a Coltsnak át kellett vállalnia a szerződését.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.