Arizona Cardinals

DeAndre Hopkins 6 mérkőzéses eltiltást kapott

A liga ma bejelentette, hogy 6 mérkőzésről eltiltja az Arizona Cardinals elkapóját DeAndre Hopkins-t. A hírek szerint az elkapót tiltott szerek használata miatt tiltották el. Az eltiltás igencsak meglepő ugyanis Hopkins-nak nem voltak ilyen jellegű problémái a múltban.

Kyler Murray nem akar játszani új szerződés nélkül

Az Arizona Cardinals 1/1-es irányítója, Kyler Murray már most meg akarja kapni a hosszútávú szerződését de ezt a csapat vezetősége nem akarja megadni neki. Emiatt pedig már most beígérte, hogy nem fog játszani amíg nem kapja meg új szerződését.

Két edző is csatlakozott a rasszista feljelentéshez

A Miami Dolphins korábbi vezetőedzője, Brian Flores két hónapja beperelte az NFL-t, a New York Giants, a Denver Broncos és a Dolphins csapatát. Rasszizmus vádja miatt perel a vezetőedző és igen komoly vádakat fogalmaz meg.

Chandler Jones lesz a Broncos fő célpontja?!

Legalábbis a hírek szerint a Denver Broncos vezetősége nagyon a keretben szeretné tudni az Arizona Cardinals korábbi defensive endjét. Ehhez viszont mélyen zsebbe kell nyúlni mert a pass rusher a hírek szerint évi 20 millió dolláros szerződést akar magának.

Öt játékos akit elcserélhetnek az offseasonban

A Los Angeles Rams komolyan “belefektetett” az idei szezonjába és sikerrel jártak mert megnyerték a Super Bowl-t. A csapat több játékosa ráadásul nem a piacról hanem tradeel érkezett a csapathoz. Jalen Ramsey, Matthew Stafford, Sony Michel és Von Miller is cserével került a csapathoz.

Amikor nem akarják, hogy kinevezzék vezetőedzőnek

Lezárult az idei vezetőedző keresés és mostanra mind a 9 csapat megtalálta az új edzőjét. Minden évben nagy harc van az üresen maradt posztokért azonban nem mindegyik edző akarja megmérettetni magát vezetőedzőként.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.