Arizona Cardinals

A szezon végén visszavonul, 5 év múlva irány a Hall of Fame

J.J. Watt ma délután bejelentette, hogy a szezon végén szögre akasztja a sisakját. Igazából nem meglepő a döntése miután az utóbbi időben sokat bajlódott sérülésekkel és a teljesítménye is visszaesett. Mindamellett, hogy várható volt a játékos döntése, nagyon sok szurkolónak hiányozni fog.

Van aki izzadva, van aki fázva. 16. heti körkép.

Hosszabbításban! Izzadva, hörögve! Trace McSorley ellen! Úgy, hogy a negyedik negyedben 10 pontos hátrányból kellett visszajönni! Megvan a 19:16-os győzelem, de ezt a csapatot egész egyszerűen nem lehetne komolyan venni a rájátszásban.

Az alapszakasz 16. fordulójának menetrendje

Az idei karácsony finoman szólva sem lesz mentes NFL mérkőzésektől. Összesen 8 mérkőzés kerül képernyőre ezen a héten is. Fontos azonban, hogy ezen a héten a meccsdömping nem vasárnap este hanem szombat este lesz!

A Cardinals tartalékirányítója is megsérült

A tavalyi playoff szereplés után kiemelkedő szezont vártak az Arizona Cardinals szurkolói de hatalmasat kellett csalódniuk. A csapat jelenleg csak 4-10-es mérleggel rendelkezik amivel a csoportja 3. helyén áll. Hivatalosan is kiesett az idei playoff versenyből és nem sok jóra számíthatnak a szezon hátralevő részében sem.

Mester a tanítvány ellen, Cardinals-Patriots

Magyar idő szerint kedd hajnalban az Arizona Cardinals és a New England Patriots összecsapásával zárul a profi amerikaifutball-liga, az NFL 14. játékhete. A találkozót természetesen az ARENA4 is élőben közvetíti.

A 14. játékhét párosításai

Hajnalban kezdetét veszi a 14. játékhét. A fordulót hajnalban a Rams és a Raiders összecsapása nyitja meg. A címvédő szurkolói finoman szólva sem ilyen szezonra számítottak és a Fosztogatók is nagyon csalódottak jelenleg. A vasárnap esti meccsmaratont csoportrangadó, a Bills- Jets mérkőzés nyitja. Este a Tom Brady vezette Buccaneers a kezdőirányítóját vesztő 49ers-hez látogat. Hétfő…

Sean Payton két csapat vezetőedzői posztját figyeli

A jelenleg 58 éves vezetőedző az év elején, némileg meglepetésre, lemondott a New Orleans Saints vezetőedzői posztjáról. A korábbi Super Bowl győztes vezetőedző így munkanélküli lett és nem is akart munkát vállalni az idei szezonban. Sokan viszont biztosra veszik, hogy jövőre visszatér az NFL-be.

Kyler Murray visszatérhet a hétvégén

Az Arizona Cardinals kezdőirányítója, Kyler Murray combhajlítóizom sérüléssel bajlódik és emiatt kihagyta csapata utolsó két mérkőzését. Kliff Kingsbury vezetőedző elmondása szerit az irányító felépülése a megfelelő úton halad és minden adott, hogy a hétvégén visszatérhessen a pályára.

Mexikóvárosban zárul a forduló

Kedd hajnalban Mexikóvárosban zárul az alapszakasz 11. játékhete, a San Francisco 49ers és az Arizona Cardinals mérkőzéssel. Ez lesz a szezonban az utolsó olyan mérkőzés az NFL-ben, amelyet az Egyesült Államokon kívül rendeznek, ráadásul ez egy “retro” párosítás is, ugyanis 2005-ben ez a két csapat játszott először alapszakasz-mérkőzést külföldön, a helyszín pedig ugyancsak a legendás…

Három játékos a kezdőbe, három a padra – 11. hét

Este beindul a mai meccsmaraton így érdemes ránézni a Fantasy csapatokra is. A szezon előrehaladtával egyre érdekesebb teljesítményekkel találkozhatunk. A FumbleForum ad három tippet, három játékost akit kezdőben szerepeltess és hármat akit a padra tegyél.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.