Arizona Cardinals

Kyler Murray egy “ritka, rendkívüli, kivételes” kihívás

Matt Rhule, a Panthers vezetőedzője első kézből látta, mire képes az irányító Kyler Murray. Éppen ezért szerdán gyorsan rámutatott arra, hogy milyen nehéz lesz ezen a héten lelassítani a Cardinals irányítóját, és hogy ehhez hány emberre lesz szükség.

Marquise Brown és Stefon Diggs a legbiztosabb kezű eddig

Ugyan csak három fordulót (és a hajnali nyitómérkőzést) láttuk eddig de már nagyon sokan nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. A mezőnyben van két elkapó amelyik eddig lehúzta az összes elkapható, felé menő labdát.

Ismerd meg az ellenfelet: Arizona Cardinals

A Cardinals és a Panthers néhány hasonló céllal vág neki a 4. heti összecsapásnak a Bank of America Stadiumban. Az Arizona (1-2) és a Carolina is szeretné az első négy hetet 50%-os mutatóval zárni, és azt is szeretnék, hogy a támadójátékuk nagyobb lendületet mutasson.

Fantasy sleeperek a harmadik hétre

A második héten már kicsit reálisabb eredmények születtek, a sleeper pickjeink sem sikerültek olyan rosszul, úgyhogy nagy elvárásokkal mutatnék most be nektek 3 igazi sleepert a 3. hétre!

Rendőrségi vizsgálat indult a Kyler Murray-t megütő szurkoló miatt

A Las Vegas-i rendőrség hétfőn közölte, hogy vizsgálják azt az esetet amikor egy szurkoló a lelátóról megütötte az Arizona Cardinals irányítóját, Kyler Murrayt a 29-23-as, hosszabbításban aratott Raiders elleni győzelmének ünneplése közben. Murray az Allegiant Stadion első soraiban ülő nézőkkel pacsizott Byron Murphy vasárnapi, meccs végi fumble returnje után, amikor egy férfi látszólag kinyúlt és […]

Itt van az első vasárnapi meccs maraton

Három meccs élőben az ARENA4-en vasárnap este. Hét hónap várakozás után végre eljött az első maratoni NFL-vasárnap, amikor is az ARENA4 egymást követő három mérkőzést élőben közvetít a profi amerikaifutball-ligából

A mai mérkőzések párosításai

Este beindul a várva várt nagyüzem. A korábbi években megszokott módón három mérkőzés kerül képernyőre. A Patriots-Dolphins, a Chiefs-Cardinals és a Buccaneers-Cowboys mérkőzés kerül képernyőre.

Fontos újításokat jelentett be a Network4 az NFL közvetítésekről

Minden napra jut amerikaifutball a Network4-en Elindult a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL 103. szezonja, a Network4-csoport pedig a látványos sportág minden izgalmas pillanatát megmutatja. A médiacég a 2022/2023-as idény NFL alapszakaszából 100 mérkőzést közvetít élőben, és a szokásoknak megfelelően a magyar nézők a rájátszás minden mérkőzését láthatják majd. A rajongók a hét egyetlen napján sem […]

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.