Arizona Cardinals

DeAndre Hopkins jövője kérdésessé vált a kényszerített oltás miatt

Az NFL tegnap bejelentette, hogy az a csapat amelyiknek egy oltatlan játékos koronavírus fertőzése miatt kellene elhalasztani a soron következő mérkőzését az automatikusan elveszti a találkozót. Csak pár órával a bejelentést követően meglett a szigorítás első áldozata.

Larry Fitzgerald tart a Browns szerződésétől

Larry Fitzgerald korszakának egyik legtehetségesebb és legjobb elkapója de jelenleg sajnos nincs csapata. Az elkapó az alapszakasz kezdetéig betölti a 38. születésnapját is de ennek ellenére azért még keresik a csapatot.

Alulértékelt játékosok: Chase Edmonds, Cardinals

Az Arizona Cardinals 2018 azzal negatívummal büszkélkedhetett, hogy az Övék volt a liga legrosszabb támadóegysége. Mind a passzolt, mind a futott yardokban a liga utolsó helyén végeztek. Meg is szerezték az 1/1-es választást és azóta már felturbózták az egységet.

A legsokoldalúbb játékos eddig hatalmas csalódást okozott

A tavalyi Draft első körének 8. helyén az Arizona Cardinals Isaiah Simmons linebackert választotta ki és a választás nagyon rendben volt mert az évfolyam legsokoldalúbb játékosáról beszéltünk. Cornerback és safety poszton is bevethető védőről beszélünk az esetében akitől nagyon sokat vártak az egyetemi pályafutása alapján.

Letartóztatták a Cardinals elsőkörös védőjét

Április végén kiemelt helyen szerepelt a hírekben Zaven Collins miután az Arizona Cardinals a Draft 16. helyén kiválasztotta a linebackert. Két hónap sem telt el és az elsőkörös védő ismét bekerült a hírekbe de nem úgy ahogyan szeretett volna.

Aki 33 millió dollárt keresett 5 mérkőzéssel a pályafutása végén

Sam Bradford 1/1-es játékos volt akit a St. Louis Rams választott ki a 2010-es Drafton. Az irányító legfőbb problémája a sérülékenysége volt és igazán sohasem tudta megmutatni, hogy mit is tud valójában. Még ha jól is játszott hiányzott valami a játékából.

A Steelers korábbi futójával erősített a Cardinals

A Pittsburgh Steelers korábbi játékosának, James Conner-nek márciusban lejárt az újoncszerződése és miután majd egy hónapot töltött a szabadügynökpiacon ma aláírt az Arizona Cardinals csapatával. A Pro Bowl-er futó egyéves szerződést kötött az új csapatával.

Visszavonulhat a legendás elkapó

Larry Fitzgerald-nak még nincs aláírt szerződése az idei szezonra és ugyan az Arizona Cardinals elkapója folytatni szeretné a pályafutását de a The Athletic munkatársának, Mike Sando-nak az értesülései szerint visszavonulhat a jövőbeli Hall of Famer.

Nem érdemes elkapót szerződtetni a Draft első körében

Annak ellenére, hogy mindenki az elsőkörös játékosokra figyel és megpróbálják a jövő meghatározó játékosát az első körben megszerezni elkapóposzton nem ez a kifizetődő stratégia. Az utóbbi szezonokban ugyanis az elkapásokban nem azok a játékosok voltak a legjobbak akiket az első körben választottak ki.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.