Arizona Cardinals

A Steelers korábbi futójával erősített a Cardinals

A Pittsburgh Steelers korábbi játékosának, James Conner-nek márciusban lejárt az újoncszerződése és miután majd egy hónapot töltött a szabadügynökpiacon ma aláírt az Arizona Cardinals csapatával. A Pro Bowl-er futó egyéves szerződést kötött az új csapatával.

Visszavonulhat a legendás elkapó

Larry Fitzgerald-nak még nincs aláírt szerződése az idei szezonra és ugyan az Arizona Cardinals elkapója folytatni szeretné a pályafutását de a The Athletic munkatársának, Mike Sando-nak az értesülései szerint visszavonulhat a jövőbeli Hall of Famer.

Nem érdemes elkapót szerződtetni a Draft első körében

Annak ellenére, hogy mindenki az elsőkörös játékosokra figyel és megpróbálják a jövő meghatározó játékosát az első körben megszerezni elkapóposzton nem ez a kifizetődő stratégia. Az utóbbi szezonokban ugyanis az elkapásokban nem azok a játékosok voltak a legjobbak akiket az első körben választottak ki.

A legjobb 17. mérkőzések

Tegnap hivatalossá vált, hogy az idei alapszakasz 17 mérkőzésből fog állni így egy héttel tovább izgulhatunk a kedvenc csapatunkért. A bővített alapszakasz viszont nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag rangadókat fogunk látni de akad pár érdekes összecsapás amit a bővítés miatt láthatunk majd.

Super Bowl hőst szerződtetett a Cardinals

Malcolm Butler-től bő két hete vált meg a Tennessee Titans csapata de ma kikerült a piacról. A jelenleg 31 éves cornerback az Arizona Cardinals csapatánál folytatja a pályafutását. A mai napon egyéves, 6 millió dolláros szerződést kötöttek a kétszeres Super Bowl győztes védővel.

Korábban az elküldéséről írtak végül elcserélték a támadófalembert

Kedden este biztos forrásból, tényként számoltak be arról, hogy a Las Vegas Raiders elküldi centerét Rodney Hudson-t. A döntést igazából senki sem értette mert évek óta a liga egyik legjobb, ha nem a legjobb, centere a tavalyi gyengébb szezonját is beleértve. Ráadásul nem képeztek volna szabad helyet Hudson elküldésével, csak halott összeget termelnek.

Free agent piac: a passzsiettetők

Az elvárásokhoz képest jól szerepelt a védelmünk, azonban látszottak a hiányosságok. A secondary-t nagyjából sikerült rendbe rakni, a linebacker sort összekapta Blake Martinez, de pass rush nélkül nem fogunk sokra menni. A védőfal belső része még Dalvin Tomlinson valószínűsíthető távozásával is erős marad, de valakinek le kell majd zúzni az irányítókat is.

5 szabadügynök játékos aki hatalmas fogás vagy melléfogás lehet

Már csak pár nap és elkezdődik a szabadügynökpiaci őrület ahol a csapatok egymást fogják túllicitálni, hogy minél gazdagabbá tegyék a játékosokat. Jó igazából igyekeznek majd minél több minőségi játékossal megerősíteni a keretüket úgy, hogy a lehető legkevesebbet fizessék ki.

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.