Arizona Cardinals

Az irányítók védelme már komolytalan szintet kezd ölteni

A liga vezetősége az utóbbi években több szabályt is megváltoztatott amelynek célja a játékosok testi épségének megőrzése de néha már túl lőnek a célon. Nagyon lekorlátozták a védőket és mára már akkor is zászló repül egy szabálytalanság miatt ha az igazán nem is volt indokolt.

Hail Mayfield! Avagy egy félpályás touchdown passz!

A Cleveland Browns az eddig veretlen Arizona Cardinals ellen mérkőzik ma este és a hazai csapat nem akarja olcsón adni a bőrét. A félidő előtt, 16 pontos hátrányban, igazából nem volt sok veszteni valójuk és másodpercekkel a félidő vége előtt felpasszolták a labdát az endzoneba amelyet sikerült lehúzniuk.

BREAKING: Zach Ertz-t elcserélte az Eagles

Már régóta téma volt, hogy a Philadelphia Eagles vezetősége nem akarja megtartani Zach Ertz-t és ma egy tradeel megszabadultak a támadótól. A tight end mostantól az Arizona Cardinals csapatánál folytatja a pályafutását. Ellenértékként a cornerback Tay Gowan-t és egy 2022-es ötödik körös picket kap az Eagles.

109 yardos visszahordott touchdown

Az Arizona Cardinals a második negyed utolsó másodperceiben megpróbálkozott egy 68 yardos mezőnygóllal, 7-7-es állásnál, előnnyel vonulni a félidőbe de ez nagyon nem jött össze. A rúgás rövid volt és Jamal Agnew a saját endzonejából indulva 109 yardos visszahordott touchdownt szerzett. Holtversenyben az NFL történetének leghosszabb touchdownja!

Az idei két Top irányítónál sokkal jobban kezdett Josh Rosen

Josh Rosen az Arizona Cardinals elsőkörös pickje volt de mindössze egy szezonon keresztül volt kezdő az NFL-ben. Azóta csapatról csapatra jár és már az is sikernek számít ha leülhet a kispadra. Ennek ellenére a kezdés biztatóbb volt mint az idei Top újoncok kezdése.

Kyler Murray 77 yardos passzolt touchdownja

Az Arizona Cardinals a Minnesota Vikings-al játszik ma este és az első félidőt 1 ponttal a hazai csapat nyerte amelyben nagy szerepe van a fiatal irányítójuknak. Kyler Murray 229 passzolt yardnál és 2 passzolt touchdnál tart amely mellett még 21 yardot és 1 touchdownt futott is. A második 6 pontot érő passz viszont egy nagyon […]

Chandler Jones cserét kért az offseasonban

Az Arizona Cardinals pass rushere Chandler Jones a hétvégén kitűnően teljesített és 5 sacket szerzett a szezon első mérkőzésén. A mai interjújában elárulta, hogy ez majdnem másként történt ugyanis az offseasonban megkérte a csapatát, hogy cseréljék el.

Julio Jones-nak rendesen beszólt az új vezetőedzője

A Tennessee Titans az offseasonban megszerezte Julio Jones játékjogát az Atlanta Falcons csapatától és az erősítést követően a Super Bowl egyik esélyesévé lépett elő. Az első tétmérkőzés azonban finoman szólva sem sült el jól és csúnyán leégtek az Arizona Cardinals-al szemben.

Chandler Jones 5 sacket szerzett a szezonnyitón

Az Arizona Cardinals nagyon simán megnyerte a Tennessee Titans elleni mérkőzést és a csapat defensive endje igen meggyőzően kezdte az idei szezont. Chandler Jones egymaga 5 sacket szerzett miután 5 alkalommal vitte földre Ryan Tannehill-t.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.