Arizona Cardinals

BREAKING: J.J. Watt a Cardinals játékosaként folytatja

Ma délután pont került a J.J. Watt saga végére és a játékos bejelentette, hogy az Arizona Cardinals játékosaként folytatja a pályafutását. Utána kiderült, hogy Watt kétéves, 31 millió dolláros szerződést köt az új csapatával. A szerződés 23 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A Vizesnyolcas című film miatt próbálta ki a futballt és az NFL-ben végezte

A 90-es évek végének egyik siker vígjátéka volt az Adam Sandler főszereplésével készült Vizesnyolcas című film volt amelyben a főiskolai csapat vizesfiúja beállt focizni és a csapat sztárja lett. A történet pedig inspirált egy fiatalembert aki a film miatt próbálta ki magát a futballpályán.

A Cardinals 10 év után megválik az egyik legjobb védőjétől

A tegnapi hírekből kiderült, hogy az Arizona Cardinals 10 szezon után nem fog hosszabbítani Patrick Peterson-al. A cornerback pályafutása elején posztjának legjobb játékosai közé tartozott de a teljesítménye igencsak megkopott az utóbbi években.

Az NFC playoff összes kimenetele egy helyen

Az AFC-ben viszonylag egyszerű a helyzet ha a playoff helyek kimenetelét nézzük. Érdekes módon az NFC-több, 4 csapat számít biztos résztvevőnek de az eredmények miatt itt még egyik kiemelési hely sincs garantálva.

A 49ers izgalmassá tette az NFC playoff versenyét

Az Arizona Cardinals tegnap este a San Francisco 49ers csapatát fogadta és egy győzelemmel igazán jó helyzetbe kerülhetett volna de elbukták a találkozót. Ennek előnye, hogy izgalmassá vált a playoff verseny.

Három mérkőzés következik ma este

Perceken belül kezdetét veszi a karácsonyi hármas NFL csomag. Este 7 ótáról a Lions-Buccaneers, 22:30-tól a Cardinals-49ers és hajnali 02:15-től a Raiders-Dolphins mérkőzéseket rendezik az NFL-ben. Szerencsére mindegyik tétmérkőzének mondható ugyanis legalább az egyik csapat még playoff résztvevő lehet.

George Kittle visszatér a 49ers utolsó két mérkőzésére

A San Francisco 49ers idei szezonja tulajdonképpen már véget ért miután kiestek a playoffért folytatott versenyből de a csapat igyekszik szépen befejezni a szezont. Ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy a holnap esti Arizona Cardinals elleni mérkőzésen bevetik a sérülésből visszatérő tight endjüket.

Elsőkörös irányítóval erősített a 49ers

A San Francisco 49ers idei szezonját a sérülések határozták és a szezon végéhez közeledve sem lett egyszerűbb a helyeztük. Jimmy Garoppolo után a tartalékirányító, Nick Mullens is megsérült így sürgősen irányító után kellett nézniük.

A madarak ellen továbbra sem az Eagles-nek

A Philadelphia Eagles vasárnap idegenben lépett pályára az Arizona Cardinals otthonában és 33-26-ra vereséget szenvedett. Ha a csapatok nevéből indulunk akkor nem lehet meglepődni az eredményen ugyanis az Eagles az utóbbi időben folyamatosan csak veszít a Madarak ellen.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.