Miután a New York Giants tavaly kivágta, a veterán cornerback James Bradberry egyéves szerződést kötött a Philadelphia Eagles-el. Tulajdonképpen egy évet kapott rá, hogy megmutassa mire képes és mennyit is ér a piacon. Bradberry pedig bizonyított is az új csapatánál.

Bár a Super Bowl végén összehozott szabálytalanságának ellenére, amely lényegében véget vetett a mérkőzésnek, nem kérdés, hogy Bradberry nagy szezont futott az Eagles játékosaként. A 2022-es szezon során Bradberry kiválóan játszott Darius Slay párjaként a Philly jó secondaryjében. A 29 éves játékos 17 alapszakasz meccsen három interceptionnel és 17 levédekezett passzal kiérdemelte az All-Pro második csapatba kerülést. A playoffban még 1 interception, 3 levédekezett labda és 10 tackle fűződik a nevéhez.

Bradberry hosszú távú szerződést érdemelt ki, a teljesítménye alapján de kedden azt mondta, hogy még nem kezdett tárgyalásokat az Eagles front office-jával.

“Nem tudom, hogy mit terveznek odaát, és nem is akartam erről kérdezni, mert azt akartam, hogy csak a futballon járjon az eszem” – mondta Bradberry az Associated Pressnek nyilatkozva. “De hamarosan beszélni fogunk róla”.

A kora miatt nagyon fontos lesz, hogy megkapja a jól fizető szerződését de olyan csapathoz akar kerülni amelynek esélye van a végső győzelemre is.

“Elég nehéz megmondani, hogy melyik a fontosabb. Ez egyfajta eseti forgatókönyv alapján történik. De azt tudom, hogy valószínűleg ez a két dolog a legfontosabb számomra – hogy egy jó játékoskeretben legyek, hogy bejussak a rájátszásba és nyerjek a rájátszásban, de azt is tudom, hogy nem akarok kevés pénzért játszani.”.

Fotó: yahoosports.com