Derek Carr-nak már csak órái vannak hátra a Las Vegas Raiders irányítójaként ugyanis a friss hírek szerint a csapatnak el kell küldenie. Carr a múlt héten ellátogatott a New Orleans Saints csapatához majd kijelentette, hogy sem a Saints, sem másik csapat trade ajánlatára nem fog rábólintani.

Ezt követően biztosra lehet venni, hogy meg fognak válni tőle mert holnap garantálttá válik az idei fizetése. Kirúgás esetén szabadon kiválaszthatja az új csapatát illetve szabadon tárgyalhat az új szerződéséről. Most most sem lehet bármelyik csapathoz elküldeni mert a szerződésében található egy záradék ami szerint bele ell egyeznie a cserébe.

A beszámolók szerint a Saints vezetősége cserélne az irányítóért és ha szabadügynök lesz akkor még könnyebben le tudnak csapni rá. Azonban nem csak Carral számolnak a Szentek és van tartalék tervük is. Ez pedig a korábbi 1/1-es irányító Baker Mayfield lenne. Mayfield a szezon közben egyéves szerződést kötött a Los Angeles Ramsel így szabadügynökké válik márciusban.

Fotó: twitter.com