Egészen elképesztő számadattal sokkolt az Egyesült Államok Szerencsejáték Szövetsége, amelynek előzetes előrejelzése alapján több mint 16 milliárd dollár értékben kötnek majd fogadásokat az 57. Super Bowlra, amelyet magyar idő szerint hétfő hajnali 0.30-tól az ARENA4 is élőben közvetíti.

A mint 5887 milliárd(!) forintos prognosztizáció azt jelenti, hogy minden eddiginél több pénzt kockáztatnak majd az amerikaiak a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs összecsapásán, amelyen előbbi egyébként 1,5 pontos favorit, azaz csak minimálisan esélyesebb az Amerikai főcsoport bajnokánál.

A fogadásoknak egyébként jelentős részét, mint egy 10-15 százalakét élőben, már a mérkőzés kezdetét követően teszik meg a szurkolók, akik között fele-fele arányban oszlik meg, hogy melyik együttest látják esélyesebbnek.

Az előrejelzés szerint egyébként több mint 50 millió amerikai nagykorú él ilyenkor a fogadás lehetőségével. A rapper Drake például egymaga 700 ezer dollárt tett a Kansas City sikerére.

Az 57. Super Bowl felvezetése vasárnap este 22.00-kor kezdődik az ARENA4-en, a kezdőrúgás 0.30-kor lesz az arizonai Glendale-ben. A mérkőzést a helyszínről közvetíti majd Kun Zsolt, a szakértő pedig Zahovay Ádám lesz.

Forrás: Arena4 Online

Fotó: stadium.com