A Dallas Cowboys egyszerre van irigylésre méltó és nehéz helyzetben running back fronton. Ezekiel Elliott és Tony Pollard a csapat két legjobb running backje és a páros liga szinten is kiemelkedik. A probléma azonban csak annyi velük kapcsolatban, hogy Elliott túl sokat keres míg Pollardnak le fog járni a szerződése.

Elliottnak érvényben van a 2019-ben megkötött 90 millió dolláros szerződése. A szerződése alapján 16.7 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Még egy running backel igencsak nagy luxus lenne hasonló szerződést köti így ha nem akarják ingyen elegedni akkor marad a franchise tag.

Pollard kiemelkedő szezont futott. Pályafutása során először átlépte az 1.000 futott yardot és 9 futott touchdowt szerzett. Emellett 371 elkapott yardot és 3 touchdownt szerzett. Az előttünk állló offseasonban mindenképpen dönteniük kell és választani a két játékos közül. Másfelől Pollardnak abban az esetben is érdemes taget adni ha nem akarják megtartani mert az egyéves szerződéssel el tudják cserélni.

Fotó: twitter.com