Ahogyan az várható volt, remek hangulatban telt a profi amerikaifutball-liga, az NFL All Star-hétvégéjének számító Pro Bowl első napja, amelyen különböző ügyességi és szórakoztató játékban mérték össze tudásukat a legjobbak.

A Nevadában zajló eseményen, a Las Vegas Raiders edzőkomplexumában – amelyen a szokás szerint nincsenek ott a jövő vasárnapi Super Bowlon érintett csapatok, azaz a Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles játékosai – öt különböző játékban mérték össze tudásukat a legjobbak.

A sort az irányítók passzpontossági versenye nyitotta, itt a hazai környezetben szereplő Derek Carr és a Baltimore Ravens csereirányítója, Tyler Huntley voltak a legjobbak, amivel az Amerikai főcsoport csapatának meg is nyerték a versenyszámot.

A Lightning Round elnevezésű játékban először vízibombákat, majd rendes labdákat kellett elkapni, majd a golftudásukról adtak tanúbizonyságot a játékosok. Utóbbi kategóriában profikat megidéző ütést mutatott be Jordan Poyer, a Buffalo Bills safetyje, aki egy 320 yardos swinggel nyerte meg főcsoportjának a versenyt.

A csütörtöki eseményeket a kidobós zárta, itt végül megszerezte első sikerét az NFC csapata, amely így “csak” 9–3-as hátrányból várja a vasárnapi küzdelmeket, amely során többek között három flag focis mérkőzést is rendeznek, ezeket az ARENA4 élőben közvetít majd 21.00-tól.

Forrás: Arena4 Online

Fotó: nfl.com