A Las Vegas Raiders irányítója, Derek Carr nem szándékozik kitolni a szerződéskötés határidejét február 15-ről, amikor is 40,4 millió dollárt garantálnak neki a jelenlegi szerződéséből a következő két évre.

“Én csak olyan csapatokat keresek, amelyek következetesen azt a döntést hozták, hogy folyamatosan azt választják, hogy mindent megtesznek azért, hogy egy győztes programot hozzanak létre” – mondta Carr az ESPN-nek Stephen Holdernek a Pro Bowl-meccsek csütörtöki napján. “És így számomra csak egy dolog létezik, bajnokságot akarok nyerni.”

Carr-t az alapszakasz utolsó két mérkőzésén hirtelen a kispadra ültették, majd felmentették a csapatból. A Raiders idén várhatóan továbblép, de egyelőre nem sok szó esett arról, hogy a veterán irányító másik szerződést kötne a csapattal.

Carr azt is megerősítette, hogy Las Vegas nem engedélyezte neki, hogy más csapatokkal tárgyaljon cseréről.

A Raiders general managere, Dave Ziegler korábban azt mondta, hogy csak idő kérdése, hogy mikor kezdenek el érdeklődni a csapatok Carr iránt.

“Lesznek olyanok, akik érdeklődnek Derek Carr iránt” – mondta a SiriusXM NFL Radio adásában. “Ehhez kétség sem férhet. Jó ideje jó játékos ebben a ligában. Ahogy mondtam, ő egy fenomenális személyiség és játékos és majd meglátjuk, hogy hova fog ez vezetni”.

Carr márciusban tölti be 32. életévét, tavaly áprilisban írt alá egy hároméves, 121,5 millió dolláros szerződéshosszabbítást, amely tartalmaz egy no-trade záradékot. Ez azt jelenti, hogy a játékosnak vétó joga van, azaz nem cserélhetik olyan csapathoz amelyikbe nem egyezik bele.

Fotó: yardbarker.com