A Philadelphia Eagles támadófalembere, Josh Sills ellen nemi erőszak és emberrablás vádjával vádat emeltek, mindössze 11 nappal azelőtt, hogy az Eagles a Kansas City Chiefs ellen játszik a Super Bowl LVII-ben.

Az ohiói ügyészek szerint a vádak egy Guernsey megyében történt incidensből származnak, amely még 2019. december 5-én történt. A tisztviselők azt állítják, hogy Sills, az Eagles újonc reserve guardja, aki idén draftolatlan szabadügynökként került a csapathoz – “olyan szexuális tevékenységet folytatott, amely nem volt beleegyezésen alapuló, és akarata ellenére tartotta fogva az áldozatot”.

Az ügyészek szerint a Guernsey megyei seriff hivatala nyomozást folytatott az ügyben és az esküdtszék végül a héten vádat emelt Sills ellen nemi erőszak és egy emberrablás bűntette miatt.

A 25 éves férfi a tervek szerint február 16-án fog megjelenni a bíróságon az ügyben – mindössze négy nappal a Super Bowl után.

Sills — aki Ohioban játszott középiskolásként — egyetemi karrierje során a West Virginia és az Oklahoma State egyetemre is járt. Az idei szezonban csak egy mérkőzésen lépett pályára, az Arizona Cardinals ellen október 9.-i mérkőzésen.

Fotó: dailymail.com