Ha a Miami Dolphins meg akarja nyerni első rájátszásbeli mérkőzését a 2000-es szezon óta, akkor azt a kezdő irányító nélkül kell megtennie.

Mike McDaniel, a Dolphins vezetőedzője szerdán jelentette be, hogy Tua Tagovailoa (agyrázkódás) nem kap engedélyt az orvosoktól, hogy pályára lépjen a Buffalo Bills elleni mérkőzésen. Mivel a tartalék irányító Teddy Bridgewater a dobókezének ujjának kificamodásából lábadozik, a hetedik körös újonc Skylar Thompson pályafutása első playoff mérkőzésén kezdő lesz.

Thompson eddig két mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban. Összehasonlításképpen a Bills sztárja, Josh Allen karrierje hetedik rájátszás mérkőzését játssza ma este.

A csapatok mindkét találkozója az utolsó játékig tartott ebben a szezonban. A 3. játékhéten a Dolphins otthonában a végéig szoros csatát vívtak de a Bills nem tudott fordítani így a Dolphins nyerte az első idei mérkőzésüket. A 15.játékhéten a Bills a végén fordított és megnyerte a találkozót.

Tagovailoa azonban mindkét meccsen kezdett és összesen 420 yardot és három touchdownt passzolt mintegy hat negyed alatt. Vajon Thompson meg tudja-e ismételni ezt a hatékonysági szintet idegenben? Messze ez a legnagyobb kérdés a Miami számára és az egyik fő ok, amiért a Bills jelentős favoritnak számít a két csapat szezonbéli harmadik találkozóján.

Fotó: buffalobills.com