A Baltimore Ravens a hétvégén a csoportrivális Cincinnati Bengals otthonában lép pályára. Nem a Ravens számít a mérkőzés esélyesének és tovább nehezíti a dolgukat, hogy jelen állás szerint Lamar Jackson még mindig nem lesz bevethető. Legalábbis a mostani hírek alapján még nem tud játszani.

“Nem néz ki jól Lamar Jackson számára” – mondta Rapoport az NFL Network Good Morning Football című műsorában. “Ami egy kicsit meglepő, ha visszatekintünk. December 4-én játszott utoljára, amikor kificamodott a térde. Nagyon sokan voltak, akik úgy gondolták, hogy ha Lamar nem fog játszani az alapszakaszban, akkor a rájátszásban biztosan készen áll majd. Azonban az én értelmezésem szerint ezt a források az elmúlt 24 órában azt mondták, hogy Lamar Jackson nehéz harc elé néz, hogy a Cincinnati Bengals elleni rájátszás mérkőzésen pályára léphessen.

“Dolgozik, próbálkozik, rehabilitál. A térde még nincs teljesen rendben. Most, ezt némi titokzatosság övezi, szóval mindig van rá esély. Bármi megtörténhet Lamar Jacksonnal, de az alapján, amit tudok, meglepődnék, ha edzésbe állna, ami azt jelenti, hogy Tyler Huntley-t láthatjuk a Baltimore Ravensnél”.

Fotó: nfl.com