A Houston Texans vasárnap este, saját magukat is meglepve, megverték az Indianapolis Colts csapatát amivel nem lenne probléma mert a győzelemért lépnek pályára a csapatok de ez igen sokba kerülhet a jövőt tekintve. A Chicago Bears kikapott és miután a Texans-nak a 3 győzelem mellett volt egy döntetlenje is ezért “elvesztették” az első választás jogát.

A Bears így “ajándékba” kapta a jogot, hogy elsőként választhasson a jövő évi Drafton. Ráadásul mivel Justin Fields személyében megvan a kezdő irányítójuk ezért dönthetnek úgy, hogy elcserélik az első Draft cetlit és betáraznak a jövőre. A vezetőség biztosan meghallgatja majd az ajánlatokat. Az előző évek alapján több elsőkörös választást is kaphatnak.

Emellett ráadásul még ott van a fizetési sapka is. A Bears-nek 118 millió dollár szabad helye van a fizetési sapkában. Persze ez abból adódik, hogy viszonylag kevés játékosuk rendelkezik érvényes szerződéssel a következő szezonban. Ez azonban nem biztos, hogy akkora problémát jelent mert az idei keretben nem volt sok potenciál.

Fotó: beargoggleson.com