A Baltimore Ravens vezetősége a hétvégi Cincinnati Bengals elleni mérkőzés előtt a hosszútávú jövővel is foglalkozik. Ma délután bejelentették, hogy ötéves hosszabbítást kötött Roquan Smith linebackerrel. A védő a cserehatáridő előtt érkezett és hosszútávon a csapat játékosa lesz (vagyis lehet).

Smith ötéves, 100 millió dolláros hosszabbítást írt alá az NFL Network munkatársának, Ian Rapoport-nak a bejelentése szerint. A védő szerződése 45 millió dollár teljesen garantált keresetet tartalmaz. Ezzel Smith lett posztjának legjobban fizetett játékosa. Eddig Shaquille Leonard évi 19,7 millió dolláros átlaggal vezette a posztot.

A linebacker tavaly nyáron nem kapott olyan szerződést a Chicago Bears-től amelyet méltónak talált volna és akkor kijelentette, hogy be fogja bozonyítani, hogy mennyit is ér. A Bears-nél a szezon elején 83 tacklet, 2.5 sacket majd a Ravens-nél 86 tacklet és 2 sacket szerzett. 169 tacklejével a harmadik legeredményesebb játékos lett és pályafutása során először bekerült a Pro Bowl keretbe is.

Fotó: twitter.com