A Houston Texans nem várt sokat és már tegnap este megvált vezetőedzőjétől, Lovie Smith-tól. A döntés nem okozott meglepetést hiszen a csapat 3-13-1-es mérleggel zárt az alapszakaszban. Ráadásul a tegnap esti győzelem az 1/1-es pick elvesztését jelentette. Houstonban így már meg sem várták a mai napot és már tegnap este kirúgták a vezetőedzőt.

Lovie Smith már távozott és a general manager sincs biztonságban. Nick Caserio 2021-ben érkezett a New England Patriots csapatától. A Texans vezetősége igen sokáig környékezte a vezetőt, nagyon meg akarták szerezni a posztra, de két év után kimondható, hogy eddig bukásnak számít a kinevezése.

Deshaun Watson-t igen jól elcserélte a Cleveland Browns-al, valószínűleg többet kaptak érte mint amennyivel előzetesen számoltak. A játékos igazolásokkal azonban adódtak problémái. A tavalyi offseasonban szinte kilóra vette a szabadügynököket és ez meglátszott a csapat teljesítményén is.

Két szezonja alatt 7-26-1-es mérleget ért el a csapat és elfogyasztott két vezetőedzőt. David Culley és Smith kinevezése is hatalmas meglepetésnek számított és mindketten megbuktak. Eddig felvett és ki is rúgott két vezetőedzőt. Jelen állás szerint a harmadik vezetőedzőt már nem Ő fogja kinevezni.

Fotó: houstonchronicles.com