Ugyan nem a közelmúltbéli események ismeretében számít nagy meglepetésnek mivel ma hajnalban a Jacksonville Jaguars egy ki-ki mérkőzésen hazai pályán fogadta a Tennessee Titans csapatát. Győzelem vagy döntetlen esetén playoff szereplőnek mondhatta magát a Jaguars és végül 20-16-ra megnyerték a mérkőzést.

A találkozó igen feledhető színvonalat hozott. A Titans oldalán Joshua Dobbs kezdett aki 179 passzolt yarddal, 1 touchdownal és 1 interceptionnel zárt. Derrick Henry hozta a számait, a running back 109 yardot szerzett a földön. A Jaguars oldalán Trevor Lawrence 212 yardot és 1 touchdownt passzolt. A Jaguars futóit azonban nem érdemes kiemelni miután a maga 17 yardjával Travis Etienne volt a legeredményesebb.

A két gyengén szereplő tamádóegység mérkőzésén végül a védelmek döntöttek. Pontosabban a Jaguars védelme bizonyult döntőnek. 16-13-as hátránynál sikerült kiütni Dobbs kezéből a labdát amit touchdownra visszavittek. Ezt követően pedig sikerült megállítani a Titans támadóegységét.

Hatalmas eredmény a Jaguarstól, hogy playoff résztvevők lettek miután az előző két Drafton az 1/1-es választást birtokolták. Ráadásul még október végén sem sokan fogadtak volna rájuk amikor csak 2-6-os mérleggel rendelkeztek. Persze azért a játékuk finoman szólva sem világrengető és azért nagy álmokat nem kell szövögetni a playoffban.

A mérkőzés eldöntő fumble és visszahordott touchdown:

Fotó: youtube.com