Az egykori NFL running back és Arkansas Razorback Peyton Hillis az intenzív osztályon fekszik és az életéért küzd, miután megmentette gyermekeit az óceánba fulladástól. Gyermekei a hírek szerint biztonságban vannak és egészségesek, de Hillis még kórházban van.

“Csak szerettem volna, ha mindenki tudja a Razorback Nationben, hogy Peyton jobban van. Még mindig az intenzív osztályon van, és vannak problémái a veséivel és a tüdejével, de az orvosok szerint javul. Csak szerettem volna eloszlatni minden pletykát, ami elindult. Biztos vagyok benne, hogy szeretné, ha mindenki tudná, hogy nagyra értékeli az érte elmondott imákat!!!”.

Miután kiemelkedő karriert futott be az Arkansasban, Hillis-t 2008-ban a hetedik körben vitte el a Denver Broncos. Két denveri szezon után elcserélték a Brownshoz. A 2010-es év volt a legjobb szezonja amikor karriercsúcsot ért el futott yardokban, elkapott yardokban és futott touchdownokban. A következő évben a Madden borítóján is szerepelt.

Hillis a Denver Broncos, a Cleveland Browns, a Kansas City Chiefs és a New York Giants csapataiban játszott az NFL-ben töltött ideje alatt.

Fotó: twitter.com