Kedd hajnalban a Green Bay Packers és a címvédő Los Angeles Rams összecsapásával zárul az alapszakasz 15. játékhete. A találkozót természetesen az ARENA4 élőben közvetíti. A szezon előtt ez slágerpárosításnak számított volna, hiszen a bajnokcsapat kerete alkalmasnak tűnt előzetesen a címvédésre is, míg a Green Bayt a négyszeres MVP Aaron Rodgers irányításával mindig a Super Bowl esélyesei között tartják számon.

Mostanra azonban oda jutott a dolog, hogy mindkét gárda már csak a becsületéért küzd, a Rams a múlt héten a Las Vegas Raiders felett aratott győzelmével egyelőre megmenekült a negatív rekord beállítástól, ami az aktuális bajnok szezonbeli vereségeit illeti. Nyilván továbbra is a a gárda célja, hogy elkerülje a tizedik zakóját az idényben, amire akkori Super Bowl-győztesként csak a Denver Broncos volt képes 1999-ben.

A Raiders ellen csodát csinált a pályán Baker Mayfield, akit két nappal korábban szerződtetett a Rams, hiszen a korábbi 1/1-es irányító az utolsó percekben 13 pontos hátrányból fordított a csapattal.

Az Oklahoma egyetem korábbi sztárja egyébként a karrierjéért is játszik a következő hetekben, hiszen Clevelandben és Carolinában is megbukott, azonban ha a sérült Matthew Stafford helyén továbbra is jó teljesítményt tud nyújtani a Ramsben, akkor megmentheti NFL-pályafutását.

A Green Bay múlt héten pihenhetett, azt megelőzően viszont történelmi sikert aratott, hiszen a csoportrivális Chicago Bears legyőzése alkalmával fennállása 787. győzelét ünnepelte az alapszakaszban, amivel éppen a szeles város csapatát megelőzve lépett az örökrangsor élére.

A 2.15-kor kezdődő mérkőzés kommentátora Szarka András lesz, szakértőként Pácsonyi Patrikot hallhatják a nézők.

Forrás: Arena4 Online

Fotó: clutchpoints.com