A Detroit Lions, mondhatn megszokott módon, gyengén kezdte az idei szezont. Az első 7 mérkőzéséből 6-ot is elvesztett így 1-6-os mérleggel a liga végén kullogott. Akkor viszont következett egy Green Bay Packers elleni mérkőzés amelyet megnyertek és minden megváltozott.

A Lions olyannyira beindult, hogy az utolsó 7 mérkőzéséből 6-ot megnyert. A Packers után jött a Chicago Bears és a New York Giants elleni siker, egy Buffalo Bills elleni vereség majd egy hármas győzelmi sorozat a Jacksonville Jaguars, a Minnesota Vikings és tegnap a New York Jets ellen.

Jelenleg a 7-7-es mérlegükkel az NFC konferencia 9. helyén állnak. Ez persze még nem elég, de azonos mérleggel rendelkeznek a 8. helyet elfoglaló Seattle Seahawks-al és a Washington Commanders is csak a döntetlenjének köszönhetően, 7-6-1-es mérleggel előzi meg a Lions-t.

A feladat ráadásul nem is megoldhatatlan miután a hátralevő ellenfelek sem remekelnek az idei szezonban. A Carolina Panthers (5-9) idegenben, a Chicago Bears (3-11) hazai pályán és végül a Green Bay Packers (5-8) idegenben következik.

Fotó: sidelionreport.com