Emlékeztek még Cam “Párduc” Newton förtelmes kalapjaira? Persze, hogy emlékeztek! Beleégtek a retinákba. Most valami hasonló a helyzet Joe “Bengáli” Burrow esetében is, csak a ruházat többi darabjára gondolva. Ez szerintem lelki hadviselés lehet, vagy minimálisan is valami emberiség ellen elkövetett bűntett. Persze nem vagyok vinnyogó hangon beszélő, mindenféle össze nem illó ruhadarabot magamra dobáló stylist. Szóval nem értek hozzá!

Na a lényeg viszont az, hogy a Buccaneers-Bengals mérkőzés beharangozójának kb. úgy ez a legérdekesebb része. Ugyanis bevallottan pesszimista hozzáállásommal, egyetlen olyan pontot sem fedeztem fel a nagyítót különböző szögekbe forgatva, amiben martalócaink felülmúlnák a hétvégi, egyre jobb formába lendülő ellenfelet. Így hát olyan nehéz bármibe is kapaszkodni, mint malacnak a mennyezeten.

Még a sérültekkel sem állunk jobban. Hiányzók: Vita Vea, Jamel Dean, Carl Nassib, Genard Avery. A Bengals részéről Trey Hendrickson, Mike Hilton, Hayden Hurst,.

Doubtful besorolású Tristan Wirfs, de szinte tutira nem húz mezt. Az ellenféltől Jalen Davis hasonló státuszú.

Kérdéses Antoine Winfield, Joe Tryon és kb az összes Bengals elkapó a felgyógyuló Ja’Marr Chase kivételével. Nem lehetne cserélni?

Ide írom, hogy Go Bucs, de csapatunknak a lényeg igazából majd az azután következő Cardinals, Panthers, Falcons hármas lesz. Itt meg majd lesz valami. Egy biztos! Hét szerzett ponttal nem fogjuk megnyerni ezt a mérkőzést sem.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: nypost.com