A Buffalo Bills végül meg tudta nyerni a ma hajnali meccset és bejutott a rájátszásba de volt egy szakasz a mérkőzés közepén, ahol úgy tűnt, hogy ugyanabba a helyzetbe kerülhetnek, mint az idei első, Miami Dolphins elleni összecsapáson. Még szeptemberben, amikor a csapatok összecsaptak, a végeredmény alapján a Buffalo tűnt jobb csapatnak, de néhány késői hiba miatt a Miami végül megszerezte a győzelmet.

És szinte deja vu-szerűen ezen a meccsen is volt néhány kulcsfontosságú hiba a második félidő közepén, amelyek lehetővé tették a Miami számára, hogy a félidei Bills vezetés után előnyhöz jussanak. Először is, Jaylen Waddle 67 yardos touchdownhoz sprintelt a harmadik negyedben miután egy helyezkedési hiba miatt teljesen szabadon hagyták Őt a secondaryben.

Majd néhány drive-al később a Bills védelme megállította a Dolphins támadóegységét, de a puntnál megrúgták a rúgót, ami meghosszabbította a Dolphins drive-ját és végül Tyreek Hill touchdownjához vezetett. Aztán ott volt Allen sackje, ami egy Miami mezőnygólt eredményezett. 16 pontot zsinórban a Dolphins-nak és így a félidei nyolcpontos hátrányból nyolcpontos előnyt szereztek a negyedik negyedben.

Bár Allennek és a támadójátéknak sikerült megfordítania a mérkőzést és végeredményben minden rendben volt de a mérkőzésnek ez a szakasza aggasztó volt. Ez pedig nem olyasmi, amit a Bills szeretne hogy újra megismétlődjön, miközben a szinte már a rájátszással foglalkoznak.

Fotó: buffalorumblings.com