Baker Mayfield Los Angelesbe költözik. A Los Angeles Rams megszerezte a korábbi Draft 1/1-es választott Baker Mayfieldet a Carolina Panthers waiveréről, jelentette Ian Rapoport és Tom Pelissero, az NFL Network Insiderek tegnap este.

Mayfieldről, akit a 2018-as NFL Draft első helyén vitt el a Cleveland Browns, a Panthers hétfő délután lemondott a csapatnál töltött első szezonja közben.

A Rams jelenleg nem sok jóra számíthat már az idei szezonban. A címvédő teljes összeomlást mutatott be az idei szezonban és az NFC konferencia utolsó előtti helyén áll. Csak 3-9-es mérleggel rendelkezik és csak azért nem foglalja el az utolsó helyet mert a Chicago Bears neve mellett már 10 vereség szerepel az ugyancsak 3 győzelmük mellett.

A Rams nagy valószínűség szerint a szezon háralevő részében Matthew Stafford nélkül játszik. Mayfield-el most bővítették a jelenleg John Wolford és Bryce Perkins alkotta irányítósort. A héten azonban még biztosan nem fg bemutatkozni miután a Rams csütörtök este, nálunk péntek hajnalban, játszik a Las Vegas Raiders csapatával.

Mayfield megszerzésével alapvetően jó üzletet kötött a Rams mert az idei szezonra csak a korábbi szerződésének hátralevő részét kell kifizetni ami 1.35 millió dollár.

Fotó: twitter.com