Az Atlanta Falcons vezetőedzője, Arthur Smith ebben a szezonban először tett olyan kiejlentést, hogy a csapat lecserélheti a kezdőirányítóját. Eddig nagyon kitartott Marcus Mariota mellett de a pihenőhéten sok minden megváltozhat.

“Ez egy egyedülálló időszak” – mondta Smith a Pittsburgh Steelers elleni vasárnapi 19-16-os vereséget követően. “A szünet előtt állunk. Mindent ki fogunk értékelni. Minden poszt nyitott.”

Még akkor is, amikor a szurkolók azt követelték, hogy az újonc Desmond Ridder váltsa Marcus Mariotát, Smith folyamatosan elutasította a QB váltás gondolatát. Azonban a vasárnapi vereséget követően 5-8-as mérleggel álló Falcons kihasználhatja a szünetet, hogy esélyt adjon Riddernek.

Smith azonban kiemelte, hogy az idei szezon problémái nem csak az irányítóval kapcsolatosak.

“Ahogy mondtam, minden szóba jöhet” – mondta Smith. “Itt van ez a késői szünet. A szezon egynegyede még hátra van. Holnap bejövünk és a héten megbeszéljük a dolgokat. Ahogy mondtam, minden lehetőség nyitot.”

Mariota ebben a szezonban minden meccsen játszott, de a liga egyetlen csapatát irányítja amely 13 meccsen még nem jutott túl a 250 passzolt yardon. A 2022-es szezonban nem elfogadható, hogy hétről hétre alkalmatlan passzjátékkal rendelkezzenek. Ridder biztosan nem lehet rosszabb? Vagy igen?

Fotó: thehuddle.com