Eric Fisher visszatér egy újabb Super Bowl győzelemért küzdő csapathoz. A veterán támadófalember tegnap írt alá a Miami Dolphinshoz, jelentette be az új csapata. A szerződtetés mellett a csapat tartalék/sérültlistára tette tacklejét Austin Jackson-t (boka).

Fisher, a 2013-as Draft első választottja volt aki első nyolc szezonját a Kansas City Chiefsnél töltötte. Legutóbb 2021-ben játszott az Indianapolis Coltsnál, ami egy egyéves kitérőnek számított, abban a reményben, hogy segít egy csapatnak a playoffba jutásban. Ehelyett az Indianapolis összeomlott és lemaradt a rájátszásról.

Fisher márciusban belépett a szabadügynöki világba, de nem írt alá egy csapathoz sem. Az alapszakasz nagy részét kivárta, hogy egy olyan csapat jelentkezzen be érte amelyik versenyben van a végső győzelemért.

A Dolphins lett ez a csapat, miután Jacksont és Terron Armsteadet (mellizom) is elvesztették sérülés miatt. Mivel Jackson az IR-re került, a Dolphinsnak egy olyan veteránt kellett találniuk, aki azonnal be tudott ugrani és segíteni a csapatot.

Fotó: bleacherreport.com