Hurts 380 passzolt yardot és négy touchdownt (három passz, egy futás) szerzett a Tennessee Titans ellen vasárnap este. Ezzel ő lett az első Philadelphia Eagles-játékos, aki legalább 350 yardot , három touchdownt passzolt és egy futott TD-t szerzett ugyanazon a meccsen.

Tulajdonképpen több meccse (2) van 300+ passzolt yardal, 3+ passz TD-nél és 1+ futás TD-nél több, mint bármelyik másik Eagles játékosnak a Super Bowl-korszakban együttvéve (1). Az egyetlen másik Eagles-játékos, akinek ez sikerült, az Michael Vick volt a Washington Redskins ellen a Monday Night Footballban a 2010-es szezon 10. héten.

Hurts három touchdownt ért el hosszú passzokból (20 vagy több yard a levegőben a Next Gen Stats szerint). Ez volt a második olyan mérkőzése, amelyen legalább három mélységi passzos touchdownt ért el ebben a szezonban. Ben Roethlisberger (2016) után csak a második olyan játékos a Next Gen-korszakban (2016 óta), akinek két ilyen meccse volt egy szezonban.

Hurts vasárnap után 3.549 yarddal megdöntötte az Eagles csapatrekordját a támadó yardok tekintetében egy szezon első 12 mérkőzésén. A korábbi rekorder Donovan McNabb volt, aki a 2004-es szezonban, az első 12 mérkőzésén 3 539 támadó yardot jegyzett. McNabb és az Eagles abban a szezonban megnyerte az NFC főcsoportját és a Super Bowl XXXIX-ben is szerepelt (a Patriots ellen azonban veszítettek).

Mindezt azután, hogy Hurts a múlt héten 157 yardot futott a Packers ellen. Hurts az első irányító, aki 150 yardos futás után 300 yardnál többet dobott egy meccsen.

Hurts futott touchdownja

Fotó: witf.com